Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 9:17:06
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Posteljnino sem jaz vedno v Sparu kupila, Jaz sem 1x kupila jogi rjuho 160 x 200 in se je pri pranju tolko skrčila, da jo zdej uporablja moja mama za postlo veliko 120x200.
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 9:17:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 9:19:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 9:20:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 9:21:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 9:23:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 9:26:09
|
|
|
|
nanka
|
tako dete se je zbudilo, jo še nahranim in šibava v šoping, se slišimo popoldne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 9:28:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:00:09
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Mater, dons ste mi pa navsezgodaj zjutraj pa dale za brat . Noč je bila dokaj mirna, spali sva do pol devetih. Ob petih pa dojenje. Ilatic, za Tarika Neboglasnica, pridna, pridna . Jaz sem pa včeraj tri žehte oprala in posušila, me pa zdej čaka likanje. Blacky, upam, da dobiš fuuuuul kredita Posteljnina - midva imava vsak svoj kovter(140x200), ker drugače bi bila celo noč odkrita. Pa mojmu je ful vroče, tko da se ponavadi samo, ko se uleževa, stisneva, pol pa vsak na svojo stran. Jaz imama rada svoj prostor ko spim, zato je ponavadi med nama ful prostora . Drugače pa posteljnino in brisače ful rada kupujem. Mislim da imam okoli 30 velikih brisač in 50 malih. Da o kuhinjskih krpah ne govorim. Mislim da jih je blizu 70 kom. Še ko sem bila sama, sem si delala zalogo teh stvari. Sem si takrat lažje privoščila . Kar se pa špecerije tiče, sem pa jaz tudi nejeverni Tomažek. Tisto kar poznam kupujem in to so večina naši proizvajalci. Če pri komu slučajno kaj probam, pol se upam vzet, drugače pa ne. Juno vse najboljše za roj. dan Grem mal kave popit, pol pa Nini dat jest. Uživajte.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:03:23
|
|
|
|
tims
|
Sem zdele preverla. "Penzija" je nakazana. Gremo v šoping .
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:09:11
|
|
|
|
rovar_ka
|
Balonchy - držimo pesti in prekrasnega fantka imaš Ilatic - mali Tarik pa je res prava faca, ko bi se le naša znala tak lubčkat Pa kak lepo poje z mamico, ful je srčkan pa eno za vročino. Majuska - tudi slikice Aleksandra so lepe Flower - za tvojga kaj češ, pač ne razmišljajo, tudi moj ne.. Zvečer ko dajem Tio spat vgasnem veliko luč, prižgem eno malo, ji tiho govorim ko jo preoblačim v pižamico, skratka, da umirim vzdušje.. on pa pride recimo not in pune ne glas - lahkooo noooč joj so smotani včasih! pa ful si pridna, da tak plavaš Juno - vse najboljše IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Zdaj ne vem no, ker ne sledim prav veliko zadnje čase, meni se zdi, da se NETKI že dolgo ni javila??? Kje je, a so šli kam?? Al se javlja, pa jaz mutim putim zdaj tu nekaj?? če me spomin ne vara, je imela pred časom na fejsbuku napisano, da se nekam odpravljajo. In od takrat je ni blo tu gor no, sem šla zdaj gledat na fb in je tam aktivna..ne vem zakaj se tu nič ne oglasi Netkiiiii, kaj je s tabo? rebeca - kakšno ograjo si imela v mislih? metuljček - tebe bom pa po riti, ker imamo slabo vreme zaradi tebe, točno tak kot si napovedala veš da sem študirala komu je Anja podobna, ko si prilimala slikico pa ne vem kateremu bi jo prisodila mi je zelo všeč slikica, ko ste vsi 3je gor (malo faušije tolče ven iz mene, ker mi nimamo nobene take )
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:16:04
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Odejo imava midva tudi 200X200 in tudi nimama težav, mi je dosti bolj kot, da bi imela vsak svojo. Samo posteljnino pa res težko dobiš, pa še ful drage so. Imava pa postlo 160, če imaš 200 potem bi znal bit premajhen, če zlezeta vsak na svojo stran. Rebeca morta se bolj stiskat. Posteljnino sem jaz vedno v Sparu kupila, pa za poroko sem dobila eno. Je pa res, da ful težko najdem tako, ki mi je všeč. Tudi meni so všeč žive barve in nič rož. flower - za posteljnine poglej na Quelle strani, jaz sem tud skoraj znorela, ko nikjer ni posteljnine 200x200, če pa že so, pa so nikakve. Sem si od Quelle naročla dve in sem ful zadovoljna. Je res, da nimajo vseh v tej velikosti, ampak se jih kr najde no Aja, še to, sem misla, da bo ful krš roba, pa ni..
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:19:30
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro drage moje dame, vidim da se bila danes zgodnje ... si prav zaslužite Naš pobič je danes vstal po malo bolj ustaljenem ritmu, ob 8.20 ... much better ... tisto ob 7h je bilo bolj kruto zdajle še dremucka, jaz pa sem v miru pozajtrkovala in potelefonarila okoli dohtarjev, kar pač moram še uredit. Kako se imate ve? Jaz sem prav vesela, da je petek - obeta se vikend in prijetno druženje v troje
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:20:40
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Majuska, a veš da jaz sem mu pa glih včeraj dala te breskve iz kompota, sam sem jih prej umila. Vem da sem nekje prebrala da jih prej umijejo da niso presladke. In jih je lepo jedel, zraven pa sem dala banano in kekse. No ravno to sem razmišljala ... če jih operem, ne bodo presladke, po mojem ne bo problem. Banane pa naš poba ne mara preveč, tako da jo bom dajala minimimalno.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:24:17
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ojla! Ne, nisem šele sedaj vstala, samo vse sem že pospravila, zlikala, oprala in obesila eno rundo. Cel dan se bova potepala, pa še Sara pride domov! IZVIRNO SPOROČILO: nanka Neboglasnica koliko je stara Ana? Ančka bo 07.06. stara pet let. IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Ej mami ... če pritisnem enega od gumbov na daljincu, se bo tale kup perila zihr sam speglu, kaj praviš? Bi takoj prišla k vam po daljinca se bojim, da deluje samo v Aleksandrovih ročicah Potem pa mi posodi še Aleksandra, prosim!! hja ne vem, če bi ... IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuska, je izginil kup perila? Did Aleksander do the magic? I hope so. Aleksander je moja motivacija, da bi do tega res prišlo ...
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:25:46
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Majuska, a veš da jaz sem mu pa glih včeraj dala te breskve iz kompota, sam sem jih prej umila. Vem da sem nekje prebrala da jih prej umijejo da niso presladke. In jih je lepo jedel, zraven pa sem dala banano in kekse. No ravno to sem razmišljala ... če jih operem, ne bodo presladke, po mojem ne bo problem. Banane pa naš poba ne mara preveč, tako da jo bom dajala minimimalno. Majuska, mislim, da so ene breskve, ki so v naravnem soku breskev. Se pa zdaj ne spomnim od katerega proizvajalca so. Vem pa da piše na njih, da niso sladke. Ko bom šla v trgovino, bom prav pogledala, pa ti sporočim .
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:29:01
|
|
|
|
Majuska
|
Tims, meni je tašča prinesla neke Sparove ki so menda manj sladke ... moram ornk preverit, preden se lotim drugih stvari
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:29:49
|
|
|
|
tims
|
Nina je zdaj pojedla svoj zajtrk. Razmišljam, da si bom mogla neki omislit glede tega sadja, ker zdaj poje že skoraj dva mala frutka. Sveže jabolko in banano sicer še poje, ostalo pa nič. Bom jaz tud probala s tem kompotom, pa kar v mikser, da bo kašica. Ampak zanimivo: zelenjavo je samo pretlačeno, pustim, da so mali koščki vmes, sadje mora bit pa čist gladko
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:30:42
|
|
|
|
Netta
|
za silo pospravila, ana mi sedaj vleče stvari izpod mize v dnevni da bom imela potem spet kaj delat, ko vas preberem kahlica - tiste, ki že imate starejše otroke...kdaj ste jih prvič posadile nanjo? ali kar direkt na stranišče? blacky - še nisem prišla tako daleč nazaj...glede lokacij za družinske izlete ,ki si jih zbirala...ali je to kje objavljeno? bi rada imela te ideje nekje na kupu! juno - happy birthday!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:30:46
|
|
|
|
Netta
|
mirjam kaj ste pa dobili pri P za virozo? Jaz pa študiram al bi ga peljala al ne? Bom počakala da vidim kako bo z vročino. Če mu bo naraščala ga bom peljala. Sicer je pa živahen in vesel kot ponavadi. za virozo...nič le svečke sem dajala, ko je šla vročina čez 38,5, pa veliko piti! pa bodi vesela, da je dobre volje, ker ana je bila...hjoj, kot bi imela cel vrtec doma
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:32:35
|
|
|
|
moya
|
Mojcek - bolj pri drobnih je že od rojstva (prej rojena , ker ni rastla), potem sva imele pri 3 mesecih podobne probleme kot vedve da ni hotla jest, ampak sva to nekako rešili, tako da je sedaj glede na začetno težo ok. Na gastro greva pa zaradi alergije in ker je imela v prvih mesecih pogosto krvave nitke v blatu, zdaj jo pa ob določeni hrani ful zvija.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:32:55
|
|
|
|
Netta
|
aha pozabila vprašat...a vaši že kaj nakazujejo željo, da bi sami jedli...s tem mislim, da grabijo za žlico ali nosijo z rokcami hrano iz skodelice v usta? ker ana se sedaj le še igra z njo in maže po mizi
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:36:06
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 kahlica - tiste, ki že imate starejše otroke...kdaj ste jih prvič posadile nanjo? ali kar direkt na stranišče? Tima smo dali prvič okoli drugega leta (22 mes), pa smo potem prekinili, ker je bil čist nezaintereseran, pa smo ponovili čez nekako 4 mesece, pol je šlo pa zelo hitro. Mislim, da ene 14 dni, pa je bil suh. V vrtcu so jih pa dajali že prej. Jaz sem počakala, da je bil sam pripravljen. Ga nisem nič silila. Se mi zdi, da če siliš, ne bo nič kaj prej brez plenic.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:36:42
|
|
|
|
pigama
|
Dan! Naša misica je končno zaspala. Vstali pa sva ob 5.45. Upam, da bo zdaj vsaj 2 uri mir. Sem Gašperja oddala k stricu v varstvo. Jupi, malo miru!! Je prišel ponj z avtobusom, so se mu tak učke svetle!!!! Pol grem dat šive ven, tak da če bo v CE potres, pol bo zato, ker bom jaz mencala od bolečin. Mi je kar slabo, ko se spomnim, da moram iti! Breskve: jaz sem ji dala Sparove kakšen teden nazaj, je bila čist mozolasta po ličku. Ima še katera take izkušnje? Sem jih kar ukinila. Bom počakala raje sveže.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 13.3.2009 10:38:02
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 aha pozabila vprašat...a vaši že kaj nakazujejo željo, da bi sami jedli...s tem mislim, da grabijo za žlico ali nosijo z rokcami hrano iz skodelice v usta? ker ana se sedaj le še igra z njo in maže po mizi Niti ne. Si verjetno misli, da bo mama prej, kokr če bo ona pacala
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?