|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
13.3.2009 10:38:36   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: tims

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

aha pozabila vprašat...a vaši že kaj nakazujejo željo, da bi sami jedli...s tem mislim, da grabijo za žlico ali nosijo z rokcami hrano iz skodelice v usta? ker ana se sedaj le še igra z njo in maže po miziuser posted image user posted image

Niti ne. Si verjetno misli, da jo bo mama prej nahranla, kokr če bo ona pacalauser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
13.3.2009 10:42:27   
moya
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Moya, dobrodošla nazaj!!!user posted image user posted image user posted image  Izgleda, da bom morala večkrat seznam spucat in brisat tiste, ki se nič ne javljajo, ker se potem kaj hitro vrnete. user posted image user posted image  Že druga v 2 dneh.user posted image user posted image  

Blacky - pa ne da ste me že kar odpisale user posted image . bom se poboljšala user posted image  

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
13.3.2009 10:50:54   
moya
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

moya- midva z aljažem sva bila na gastro- UZ trebuha in testiranje alergije. nič posebnega, ko sva opravla sva lahko šla domov. prišla pa sva spet čez en teden, ko so bli izvidi. imel pa je tud alernovo. sm mu jo prvič sladkala, da jo je spil, potem pa se je počasi privadil. imaš pa še aptamil ADC, podobno kot alernova.

ksenci - cukerček user posted image , dobra ideja, na to pa nisem pomislila. a izvidi so kaj pokazali?

A mogoče katera ve kako je s podaljšanjem P za alergike?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
13.3.2009 10:59:27   
lili3
Joj, jaz imam zadnje čase take probleme Aljaža previt, pa umit pa namazat z oljem. On bi na previjalni bil kr naprej na trebuhu, pa to tako da z glavo visi mal čez previjalno in gleda dol. Tak da ga moram skoz držat da mi ne pade dol. Večinoma ga pustim kr tako in ga zrihtam s hrbtne strani, plenico mu pa pol na hitr naštimam, ko ga obrnem. Se pa ful dere, če ga dam na hrbet in imava prave borbe da se spet ne obrne na trebuh.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 10:59:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
13.3.2009 10:59:57   
lili3
S katero zobno ščetko jim umivate zobe?

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
13.3.2009 11:20:31   
metuljcek321
Hej, babe-zabe!

Sprehod prestavljen, ker je zakomirala v nulo & jo bom kar pustila, bo pa cez kaksno dobro uro soncek posijal na naju.

moya, cimra s porodnisnice, hello, hello! Ja, uboga tvoja malcica Tija - povej, pa so kaj ugotovili, zakaj naj bi imela krvave nitke v blatu? In zdaj, pravis, da jo dolocene vrste hrana zvija - si ze kaj opazila, katera? Je kaksen vzorec? Jaz srcno upam, da bo vse OK!!!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
13.3.2009 11:20:48   
Blacky30
Evo me, sem že nazaj. Premražena do kosti. No, začelo se je res slabo, kot sem že rekla, sem dobla user posted image , potem pa sem se pol ure vozila na busu, ki mu je crknilo gretje. Skoraj smo zmrznili. Še zdaj ne čutim nog, mater. Potem pa sem še pred banko čakala moža, da parkira in prileti, pa me je še malo nazeblo. Jaoooo!!!

No, vsaj na banki so mi dali fajn ponudbe, tak da se moram spravit zdaj k urejanju dokumentacije in poklicat moram cenilca.

Zdaj pa končno pijem svojo težko zasluženo kavico in jem sendvič, da se malo pogrejem.user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
13.3.2009 11:32:34   
Netta
Joj, jaz imam zadnje čase take probleme Aljaža previt, pa umit pa namazat z oljem. On bi na previjalni bil kr naprej na trebuhu, pa to tako da z glavo visi mal čez previjalno in gleda dol. Tak da ga moram skoz držat da mi ne pade dol. Večinoma ga pustim kr tako in ga zrihtam s hrbtne strani, plenico mu pa pol na hitr naštimam, ko ga obrnem. Se pa ful dere, če ga dam na hrbet in imava prave borbe da se spet ne obrne na trebuh.

daj mu nekaj v roke,
no vsaj pri nas to paliuser posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
13.3.2009 11:35:28   
Netta
lili- mislim da imam kar eno iz dm-ja

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
13.3.2009 11:37:13   
Majuska

daj mu nekaj v roke,

Aleksander se ponavadi zaposli s škatlo robčkov, pa ponavadi nimamo težav.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
13.3.2009 11:38:21   
Majuska

aha pozabila vprašat...a vaši že kaj nakazujejo željo, da bi sami jedli...s tem mislim, da grabijo za žlico ali nosijo z rokcami hrano iz skodelice v usta? ker ana se sedaj le še igra z njo in maže po miziuser posted image user posted image

mislim da ne ... sicer ga zelo zanima, kam gre žlica. Če poje cel obrok (in ponavadi res vse zmaže), dobi posodico in žličko nazaj, da se malo igra. Čisto seveda, da ni packanja user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 11:42:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3438
13.3.2009 11:50:52   
glugluglu
Blacky, pošte tudi danes ni bilouser posted image . Sem poštarja vprašala in rekla, da bi moralo biti že v torek pa nič ni vedel, valjda, pa še en drug mlad in čisto zmeden je bil, mi je skor mojo priporočeno pošto odprl, namesto, da je tisti list, ki njim ostane dol daluser posted image .

Premišljujem, če bi šla kar tiste vprašat osebno, katerim nam zamenjujejo pošto, mogoče bi jim bilo kaj nerodno, če ugotovijo, da niso bile nalepke ravno za njih?user posted image Samo ne vem no, kakšen je ta folk, jaz vedno poštarju vrnem pošto, ki ni naša.

Pa to se mi prej na starem naslovu ni dogajalo, pa v istem kraju, samo pošta je pa druga.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
13.3.2009 11:51:33   
lili3

daj mu nekaj v roke,

Pri nas tudi, sam samo za pol minute.user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
13.3.2009 11:52:49   
glugluglu
Flower, meni ni nihče rekel, da lahko pa sedaj po novem ribe uvaedem že pred enim letom, samo res pa je, da mi ni logično zakaj ne bi smeli jesti rib prej.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
13.3.2009 11:54:28   
metuljcek321
Blacky, sam, da ti je uspelo uredit. Noge si pa le dobro pregrej zdaj - to je user posted image , ce te zebe - se mi zdi, da potem se clovek tko tezko segreje. Evo, ti posiljam nekaj za dvig temperature:
user posted image

Btw: kaj boste ze delali, da si vzela kredit? Mau puzabla ... sorci ... update me, pliiiiiiz.      Hvala.

kahlica - midva sva zadnjic videla eno tko cortlih, da se ji nisva mogla upret & tako ima Anja se kahlico nr. 1 ... malo bo se pocakala ...

zelja, da bi jedla sama - vsake toliko zagrabi zlico & jo zacne sama koordinirat - obcasno ji rata vse skupaj zanest v usta, vecinoma pa vsenaokoli & je zur na kvadrat. Sicer pa vcasih ona drzi svojo zlicko & maha z njo - ampak to je rahlo motece, ker je hitra kot modri dirkac in se veckrat pocutim silno ogrozenauser posted image  Moram kar spegle tu in tam dat doluser posted image  user posted image

rovarka - danes imam tihi dan - se je vreme pri vas kaj izboljsalo? Glede skupne fotke pa: ko pride danes ati domov, naj ga ze kar caka fotkic na mizi in hitro eno foto seanso udarit. Meni so te skupinske slikce tko kjut, jih rada pogledam - od rojstva pa do zdaj, se jih je ze kar nekaj nabralo, pa mala tko hitro raste, da me kar stisne ...

nanka, dobr sopingiraj!

lili, Anja se tudi med previjanjem zvija in obraca kot ena kacauser posted image  Ze nekaj casa je ne prevlacim vec v kopalnici na revijalni, ker je to cist prevec adrenalinsko - ustimam ji na puzlih sredi dnevne sobe - zraven v omari imam kremo, robcke & plenicke, pod stajico je spravljena podloga in bombazna plenica, kamor jo potem polozim & to je to. Mi je res bolj prirocno, pa nic ni treba skrbet, ce jo popiha med igrace, ful je placa za rikverc oblacenje itd. Kaj pravis, da bi tudi ti zamenjala prostor "zlocina"user posted image ? Priporocam.

Majuska, ej, takle zajtrk bi pa bil nekaj. Jaz mam pa zjutraj bolj en tak pticji (beri: nikakav) apetit. Ma, sem se sla glih prej zvagat ... in kaj ugotovim? Da sem shujsala 2 kili - kar tako, za by the way ... maricka, tolk mal nisem imela ze od srednje sole & to ni glih dobr, se nekaj dni nazaj se mi je zdelo, kva sem v formi in oh in sploh ... zdaj mi je pa vse dol padlo. Vceraj na sprehodu sem ugotovila, da moje oprijete kavbojke nekam strlijo od stegen, pa mi je blo sumljivo. Evo, z veseljem vzamem ti 2 kili nazaj - mi jih da kaksna? Vzamem for free!

oprane breskve iz kompota - ja, to sem ze zasledila, da nekatere delajo. Ce ni reakcije, ni panike - najbrz.

rumenjak - kako ze? Ravno vceraj mi je rekla prijateljica, da je njena P pristas tistih, ki pravijo, da ne pred devetim mesecem ... hm?! Spet tisoc teorij & variant.

ribe - jep, zadnje dognanje je, da ze po 7. mesecu ... pri nas jih sicer se ni bilo na jedilniku - smo bolj pocasni. Zdaj mi je kooooncno uspelo zaceti z meskom - probala je ze zajcka, piscanca in purana, pa se ji je dopadlo vse po vrsti. Evo, zdaj je tudi officially vsejedecuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 11:55:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3443
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 11:58:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3444
13.3.2009 12:00:03   
metuljcek321
Pa ne, noooooo! Tko sta se mi dopadla Jennifer Aniston & John Mayer, zdaj pa spet narazen: KLIKNI

On-again-off-again varianta - pa, da vidimo, ce bosta se kaj skupaj:)

In se ena: Katie Holmes je koncno en mal poskrbela za svoj videz & ne izgleda kot izsusena & zafrustrirana 50-letnica. Go, Katie: KLIKNI Meni je bla v Dawson's Creek (Simpatijah) tko fajn, potem jo je pa Tom Cruise pohopsal & punca ni vec ista, res ne ... scientologija in to ... eh, kdo bi vedel ... Ampak na tehle fotkah mi je pa lustna, samo stilista bi bilo treba vprasat, kaj je mislil s to opravo?!

Komentarji so tud vredni branja - vsaj nekateriuser posted image  (misljeno za oba clanka - to je meni tanartaboljs brat)

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
13.3.2009 12:00:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, ej, takle zajtrk bi pa bil nekaj. Jaz mam pa zjutraj bolj en tak pticji (beri: nikakav) apetit. Ma, sem se sla glih prej zvagat ... in kaj ugotovim? Da sem shujsala 2 kili - kar tako, za by the way ... maricka, tolk mal nisem imela ze od srednje sole & to ni glih dobr, se nekaj dni nazaj se mi je zdelo, kva sem v formi in oh in sploh ... zdaj mi je pa vse dol padlo. Vceraj na sprehodu sem ugotovila, da moje oprijete kavbojke nekam strlijo od stegen, pa mi je blo sumljivo. Evo, z veseljem vzamem ti 2 kili nazaj - mi jih da kaksna? Vzamem for free!

z veseljem ti dam še kaj več!! user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3446
13.3.2009 12:01:20   
metuljcek321
He, he, flower, jaz bom pa glih dons lososa delala za naju - mogoce bi pa se mala mis en mal probala? Se bom se odlocila .... In da, losos je FUL zdrav!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3447
13.3.2009 12:03:31   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

z veseljem ti dam še kaj več!! user posted image user posted image

Moram osebno k tebi, da to urediva?user posted image  user posted image

Btw: caj sem si ze naredila - po navodilih - res ni visek dobrega okusa, ampak: "Hej, ce pomaga, NI nic tezko." Bom porocala o rezultatih. Thanks again!

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
13.3.2009 12:32:54   
Blacky30
Mirjam, jaz bi bila ful vesela recepta, prosim lepo.user posted image  Pa upam, da bo Ana kmalu zdrava in dobre volje.user posted image user posted image  Glede vrtca pa si me zdaj malo potolažila. Moram se malo pomenit z vzgojiteljico, ki ima čist majhne, da vidim, kdaj imajo kosilo.user posted image
Tarik, čimprej ozdravi, da boš spet dobrovoljček in da te ne bo jezila ta vročina.user posted image user posted image user posted image

Tinky, jaz v Hoferju ne morem nakupit vsega, ker nimajo vsega. Npr. vate, kašic, linotov, itd. Mi tam kupujemo določene izdelke, moko za kruhomat, mlečne izdelke, kekse, vodo. V Lidlu pa kupujem oranžni sok 2l, ki je najcenejši v primerjavi z vsemi trgovinami. Tak da gremo po cel vez. Sama v Lidlu še nisem bila, tak da ne vem, tašča pa nonstop tam kupuje in hvali. Poročaj!user posted image

Nanka, meso v Leclercu je dobro? Poceni? Od koga pa ga imajo? Sem ravno prej razmišljala, da bi ga tam kupila enkrat za probo. Sicer perutnino posebej kupujem v Perutnini Ptuj, njihovi trgovini in se splača, medtem, ko ostalo kupim v mesnici, pa ni ravno najbolj poceni.

Joj, kak sem zaspana, grem spat, Teje je tud ravnokar zmanjkalo. Zdaj me dodatno meče utrujenost še zato, ker me je tak nazeblo. Pridem še potem oz. zvečer, ker popoldan pride kolegica na čvekec. Joj, se moram spočit, da mi bo lahko jezik bolj letel. Kao da je to meni kdaj problem???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
13.3.2009 12:38:51   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: lili3

S katero zobno ščetko jim umivate zobe?

Oral b. Jaz sem se danes zmotila pa sem mu svojo zobno pasto gor stisnila pa ni nič reagiral. user posted image

Kaj sem jaz edina, ki je dobila pri P navodila, da je ribe treba uvesti po v 7. mesecu??? Me čudi, če nisti Mariborčanke dobile, ker sem jaz dobila pisna navodila od ZD Adolfa Drolca. Mi jemo dans ribe in mu bom dala malo.

Pa daj nehaj. Ti mu zobke umivaš z zobno pasto al kaj?user posted image  Pa s ščetko že? Jaz ji samo malo podrgnem z mokro pleničko pa konec. Paste pa tud pri Nejcu nisem uporabljala še dolgo ne, ker ni priporočljivo, sploh pa ne pri tak malih, mislim, da sem začela pri 1,5 letu nekje.

Jaz nisem dobla pri P nobenih navodil sploh. So se ravno P menjavale, pa je bilo vse bolj kot ne v luftu. Se držim navodil patronažne, ki je rekla ribe po 1. letu, tako prvič kot tudi zdaj so bila enaka navodila. Tak da še tega ne bo dobila kar nekaj časa ne. Jih pa tud mi redko jemo, tak da ne bo panike.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?