aprilčica07
|
Pozdravljene, amnio je za mano, počutim se relativno ok, glede na okoliščine, moj in jakob sa šla h tašči in sta tam cel vikend (danes so šli v il. bistrico, k svakinji na obisk), da jst tle doma res samo poležavam in se premikam le od kavča do računalnika in obratno. Sem že štufa in sinta počitka, ker me vse boli od nedela... Uffa, tudi to ni fejst:(:( Sam poseg ni boleč, te piknjeo skozi trebušček, ampak mine zeloo hitro. Bolj me je bolela injekcija ker sem rh-, pa jo vedno fašem, karkoli mi delajo. Ta pa je bolela ko Zdaj sledi mučno čakanje na izvide, če je vse ok od 3 do 4 teden, v nasprotnem primeru te pokličejo prej. Bo mučno, ja, ampak vem, da je vredno it po tej poti. In tudi če bo amnio ok, grem pol tudi še na ultrazvok srčka, ker povečana nuhalna kaže lahko tudi na srčne napake. Te so pa isto, velike in nezdružljive z življenjem in pa male, ozire take popravljive. Tako, da me čaka en fejst mučen mesec. Ampak saj pravim, vsaka stvar je za nekaj dobra, verjetno tudi kar se zdaj dogaja, čeprav se mi trenutno ne zdi tako:( V glavnem gledam tv, malo sem za računalikom, moj mi je prinesel 3 knjige iz knjižnice, tako, da tudi berem.. Skratka imam cajt zase Po dolgem cajtu sem si včeraj depilirala noge z mašinco (zdaj je pela žiletka), pa nohte sem si poštimala in take malenkosti na sebi popravila:) Jutri grem k moji osebni zdravnici, da se dogovorim za bolovanje, upam, da mi rata bit doma dokler ne bom vedla kaj je na stvari... Bomo vidli kolko posluha ima ta nova dohtarca za te zadeve. Tako, zdaj grem spet malo pred tv, pol malo brat, pol bom kaj malga nardila za jest, in tako dalje.. Pa bo spet večer tle:):) Lepo se imejte. Sicer pa imamo tudi mi sonček, ampak meni to nič ne pomaga, ker moram počivat...