Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:29:07
|
|
|
|
Lucka1
|
ja punce, jutri tudi midva prideva v Areno - ob 11h al kako? pravi fino, ni kaj...a boste lumpke kar v lupincah noter prinesle? me pa zanima kak je noter - čeprav sem ljubljančanka, pa tam nisem bila že kaki 2 leti
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:29:41
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: iraira Komu pa ti jezik kažeš Smejem se tamalem od gogabojan
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:31:07
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Gogabojan - ti pa imaš manekena. Seicer sem pa jaz razmišljala, da moram našemu Niku kupit marelo za na voziček. Ko se mu sonček prikaže na učke, takoj zamiži in mu moram takoj voziček pokrit s plenico. Jaz imam tudi plenico vedno s sabo, ko je sonček. Jo dam gor, ko je budna, ko pa enkrat zaspi je pa sonček ne moti več in ji plenico kar dol vzamem.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:31:33
|
|
|
|
Lucka1
|
hm....sem šla pa na splet pogledat odpiralni čas - a je noter sličajno sladki bar vitaminchek?? Ker pri tem piše, da dela jutri šele od 13h???? DDDDD???
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:32:06
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 hm....sem šla pa na splet pogledat odpiralni čas - a je noter sličajno sladki bar vitaminchek?? Ker pri tem piše, da dela jutri šele od 13h???? DDDDD??? seveda se tole nanaša na Areno jutri....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:35:54
|
|
|
|
laknerš
|
NO PUNCE tole danes je odličen primer kako se organizira piknik. Povemo datum, uro in kraj pa pride katera pride. Nič nismo planirale pa nas bo vseen za celo ARENO. Za vse pa sem kriva jest ker rabim nekaj novega za oblečt!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:36:42
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 hm....sem šla pa na splet pogledat odpiralni čas - a je noter sličajno sladki bar vitaminchek?? Ker pri tem piše, da dela jutri šele od 13h???? DDDDD??? Je res, je pa zraven tudi pizzerija, ki se odpre že ob 10h.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:36:57
|
|
|
|
afnica mala
|
Drugače pa se lahko dobimo v Koloseju (če je Arena zaprta), tam zjutraj sploh ni gužve. Mislim, da začnejo delat ob 10h? A vam bo čuden, če mi2 prideva brez vozička . Neli ne mara biti v vozičku, če ne spi. Edino notri je rada v vozičku, ko ni oblečena ko medved, da lahko raziskuje in brca .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:37:01
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Gogabojan - ti pa imaš manekena. Seicer sem pa jaz razmišljala, da moram našemu Niku kupit marelo za na voziček. Ko se mu sonček prikaže na učke, takoj zamiži in mu moram takoj voziček pokrit s plenico. Jaz imam tudi plenico vedno s sabo, ko je sonček. Jo dam gor, ko je budna, ko pa enkrat zaspi je pa sonček ne moti več in ji plenico kar dol vzamem. Saj mi mamo tudi pleničko sabo. Sam to se je moj stari nekaj igral in ga potem pofotkal. luškan kajne đek mali hahahaha To pa so ti moški. Me ženske si želimo, da so naši dojenčki cockani, sladki, luškani, MOŠKI pa da so đeksoni, frajerji,.......
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:37:02
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš NO PUNCE tole danes je odličen primer kako se organizira piknik. Povemo datum, uro in kraj pa pride katera pride. Nič nismo planirale pa nas bo vseen za celo ARENO. Za vse pa sem kriva jest ker rabim nekaj novega za oblečt!!! se podpišem....še najbolje je tako
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2009 8:40:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2009 8:41:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:43:37
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. ja laknerš, sam kdaj boš šla pa v shoping? he,he, ne jo zdej čikst zmest....madona je tale zadnja beseda čudna??? a je zmest al zmedet če si ponavljam besedo je čisto mimo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:49:05
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. ja laknerš, sam kdaj boš šla pa v shoping? Ja prej, sej če se dobimo ob 11h al pa 10h pom jest že mela kr bom hotla.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:49:55
|
|
|
|
irma78
|
Jaz bom jutri dojenčka imela načeloma kar v lupinici, če pa bo lepo vreme, bom pa za vsak primer še športni del vozička fliklna v avto. Torej se dobimo ob 11-ih v Areni, če sem prav dojela? Pa hvala, ker ste me upoštevale glede ure.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:51:25
|
|
|
|
gogabojan
|
No punce, napišite, kje se dobimo, plac mislim. Vrhničanke - kaj gremo danes malo naokrog????????????????????????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:53:54
|
|
|
|
gogabojan
|
HMMMMMMMMMMM Zdaj pa moram iti na FB da pogledam slike, kakšne zgledate, da nevm šla sam mimo vas . Ve pa me boste že spoznale, ko boste najprej eno senco opazile, kot v zoni somraka,, in dolgo dolgo nič, nato prepih začutile, nato pa mene zagledale . Kajne punce, ni važno kako zgledaš, važno je, kaj se skriva notri. Kajne????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:56:52
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kajne punce, ni važno kako zgledaš, važno je, kaj se skriva notri. Kajne???? TOLE SI RES LEPO NAPISALA
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:58:01
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kajne punce, ni važno kako zgledaš, važno je, kaj se skriva notri. Kajne???? Boljše ne bi mogla povedati
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2009 9:00:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:01:10
|
|
|
|
irma78
|
A lahko še mene mogoče katera v vašo FB skupino povabi, da bom še jaz vidla, kako izgledate? Moja vizualna podoba je pa podbna kot pri Gogabojan, le da jaz spredaj potiskam moder Quinny voziček. Ampak, ko me boste spoznale, boste videle, da sem v sebi sem pa čisto prijazno in dobrovoljno dete, ki kot ste že opazile neznansko rada čveka.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:05:15
|
|
|
|
sonček75
|
Danes sem prebrala ta verz in sem se prav Pred poroko: On: »Yesss! To! Končno sem dočakal!« Ona: »Hočeš, da grem?« On: »NE! Niti pomislil nisem na to!« Ona: »Me ljubiš?« On: »Seveda!« Ona: »Si me kdaj prevaral?« On: »Ne! Zakaj sploh sprašuješ?« Ona: »Me želiš poljubiti?« On: »Pa še kako!« Ona: »Me želiš udariti?« On: »Ni šans! Nisem jaz tak človek!« Ona: »Ti lahko verjamem?« In zdaj, po poroki, preberi ta tekst od spodaj navzgor!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:07:28
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kajne punce, ni važno kako zgledaš, važno je, kaj se skriva notri. Kajne???? seveda gogabojan in iraira, kako pa to, da sta vajina dva začela govorit angleško tako hitro? A sta jih namerno učile, al kaj? gogabojan, fasada res ni pomembna, ker ponavadi vara.....važna je duša pa srček Jaz ga nisem namerno učila.....kriv je tv...skoz me je spraševal: kaj pa je ta rekel, kaj pa to pomeni itd. jaz sem mu pa vedno razložila in prevedla in to je to. Nobenega truda ali siljenja v kaj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:08:44
|
|
|
|
irma78
|
tale pa je dober!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:08:56
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček75 Danes sem prebrala ta verz in sem se prav Pred poroko: On: »Yesss! To! Končno sem dočakal!« Ona: »Hočeš, da grem?« On: »NE! Niti pomislil nisem na to!« Ona: »Me ljubiš?« On: »Seveda!« Ona: »Si me kdaj prevaral?« On: »Ne! Zakaj sploh sprašuješ?« Ona: »Me želiš poljubiti?« On: »Pa še kako!« Ona: »Me želiš udariti?« On: »Ni šans! Nisem jaz tak človek!« Ona: »Ti lahko verjamem?« In zdaj, po poroki, preberi ta tekst od spodaj navzgor! Ta je pa močna pa še kako resnična
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?