|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
12.3.2009 8:29:07   
Lucka1
ja punce, jutri tudi midva prideva v Areno - ob 11h al kako? pravi fino, ni kaj...a boste lumpke kar v lupincah noter prinesle? me pa zanima kak je noter - čeprav sem ljubljančanka, pa tam nisem bila že kaki 2 leti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
12.3.2009 8:29:41   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komu pa ti jezik kažeš user posted image user posted image

Smejem se tamalem od gogabojanuser posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
12.3.2009 8:31:07   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Gogabojan - ti pa imaš manekena.

Seicer sem pa jaz razmišljala, da moram našemu Niku kupit marelo za na voziček. Ko se mu sonček prikaže na učke, takoj zamiži in mu moram takoj voziček pokrit s plenico.

Jaz imam tudi plenico vedno s sabo, ko je sonček. Jo dam gor, ko je budna, ko pa enkrat zaspi je pa sonček ne moti več in ji plenico kar dol vzamem.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
12.3.2009 8:31:33   
Lucka1
hm....sem šla pa na splet pogledat odpiralni čas - a je noter sličajno sladki bar vitaminchek?? Ker pri tem piše, da dela jutri šele od 13h???? DDDDD???user posted image  

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
12.3.2009 8:32:06   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

hm....sem šla pa na splet pogledat odpiralni čas - a je noter sličajno sladki bar vitaminchek?? Ker pri tem piše, da dela jutri šele od 13h???? DDDDD???user posted image  

seveda se tole nanaša na Areno jutri....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
12.3.2009 8:35:54   
laknerš
NO PUNCE tole danes je odličen primer kako se organizira piknik. Povemo datum, uro in kraj pa pride katera pride. Nič nismo planirale pa nas bo vseen za celo ARENO. Za vse pa sem kriva jest ker rabim nekaj novega za oblečt!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
12.3.2009 8:36:42   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Je res, je pa zraven tudi pizzerija, ki se odpre že ob 10h.

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
12.3.2009 8:36:57   
afnica mala
Drugače pa se lahko dobimo v Koloseju (če je Arena zaprta), tam zjutraj sploh ni gužve. Mislim, da začnejo delat ob 10h?

A vam bo čuden, če mi2 prideva brez vozičkauser posted image . Neli ne mara biti v vozičku, če ne spi. Edino notri je rada v vozičku, ko ni oblečena ko medved, da lahko raziskuje in brcauser posted image .

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
12.3.2009 8:37:01   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Gogabojan - ti pa imaš manekena.

Seicer sem pa jaz razmišljala, da moram našemu Niku kupit marelo za na voziček. Ko se mu sonček prikaže na učke, takoj zamiži in mu moram takoj voziček pokrit s plenico.

Jaz imam tudi plenico vedno s sabo, ko je sonček. Jo dam gor, ko je budna, ko pa enkrat zaspi je pa sonček ne moti več in ji plenico kar dol vzamem.

Saj mi mamo tudi pleničko sabo. Sam to se je moj stari nekaj igral in ga potem pofotkal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image luškan kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image đek mali hahahaha

To pa so ti moški. Me ženske si želimo, da so naši dojenčki cockani, sladki, luškani, MOŠKI pa da so đeksoni, frajerji,.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
12.3.2009 8:37:02   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

NO PUNCE tole danes je odličen primer kako se organizira piknik. Povemo datum, uro in kraj pa pride katera pride. Nič nismo planirale pa nas bo vseen za celo ARENO. Za vse pa sem kriva jest ker rabim nekaj novega za oblečt!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image se podpišem....še najbolje je tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
   [Brisano sporočilo]
12.3.2009 8:40:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lucka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
   [Brisano sporočilo]
12.3.2009 8:41:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
12.3.2009 8:43:37   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

ja laknerš, sam kdaj boš šla pa v shoping? user posted image

he,he, ne jo zdej čikst zmest....madona je tale zadnja beseda čudna??? a je zmest al zmedet user posted image user posted image user posted image če si ponavljam besedo je čisto mimo

Neposredna povezava do sporočila: 1538
12.3.2009 8:49:05   
laknerš

ja laknerš, sam kdaj boš šla pa v shoping? user posted image

Ja prej, sej če se dobimo ob 11h al pa 10h pom jest že mela kr bom hotla.

Neposredna povezava do sporočila: 1539
12.3.2009 8:49:55   
irma78
Jaz bom jutri dojenčka imela načeloma kar v lupinici, če pa bo lepo vreme, bom pa za vsak primer še športni del vozička fliklna v avto. Torej se dobimo ob 11-ih v Areni, če sem prav dojela? Pa hvala, ker ste me upoštevale glede ure.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 1540
12.3.2009 8:51:25   
gogabojan
No punce, napišite, kje se dobimo, plac mislim.

Vrhničanke - kaj gremo danes malo naokrog????????????????????????

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
12.3.2009 8:53:54   
gogabojan
HMMMMMMMMMMM

Zdaj pa moram iti na FB da pogledam slike, kakšne zgledate, da nevm šla sam mimo vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ve pa me boste že spoznale, ko boste najprej eno senco opazile, kot v zoni somraka,, in dolgo dolgo nič, nato prepih začutile, nato pa mene zagledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kajne punce, ni važno kako zgledaš, važno je, kaj se skriva notri. Kajne????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
12.3.2009 8:56:52   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Kajne punce, ni važno kako zgledaš, važno je, kaj se skriva notri. Kajne????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TOLE SI RES LEPO NAPISALA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1543
12.3.2009 8:58:01   
Pšemek

Boljše ne bi mogla povedati user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 1544
   [Brisano sporočilo]
12.3.2009 9:00:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1545
12.3.2009 9:01:10   
irma78
A lahko še mene mogoče katera v vašo FB skupino povabi, da bom še jaz vidla, kako izgledate? Moja vizualna podoba je pa podbna kot pri Gogabojan, le da jaz spredaj potiskam moder Quinny voziček. Ampak, ko me boste spoznale, boste videle, da sem v sebi sem pa čisto prijazno in dobrovoljno dete, ki kot ste že opazile neznansko rada čveka.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
12.3.2009 9:05:15   
sonček75
Danes sem prebrala ta verz in sem se prav user posted image

Pred poroko:
On: »Yesss! To! Končno sem dočakal!«
Ona: »Hočeš, da grem?«
On: »NE! Niti pomislil nisem na to!«
Ona: »Me ljubiš?«
On: »Seveda!«
Ona: »Si me kdaj prevaral?«
On: »Ne! Zakaj sploh sprašuješ?«
Ona: »Me želiš poljubiti?«
On: »Pa še kako!«
Ona: »Me želiš udariti?«
On: »Ni šans! Nisem jaz tak človek!«
Ona: »Ti lahko verjamem?«

In zdaj, po poroki, preberi ta tekst od spodaj navzgor!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
12.3.2009 9:07:28   
iraira

seveda user posted image user posted image user posted image

gogabojan in iraira, kako pa to, da sta vajina dva začela govorit angleško tako hitro? A sta jih namerno učile, al kaj?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  gogabojan, fasada res ni pomembna, ker ponavadi vara.....važna je duša pa srček

Jaz ga nisem namerno učila.....kriv je tv...skoz me je spraševal: kaj pa je ta rekel, kaj pa to pomeni itd. jaz sem mu pa vedno razložila in prevedla in to je to. Nobenega truda ali siljenja v kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1548
12.3.2009 9:08:44   
irma78
tale pa je dober!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
12.3.2009 9:08:56   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: sonček75

Danes sem prebrala ta verz in sem se prav user posted image

Pred poroko:
On: »Yesss! To! Končno sem dočakal!«
Ona: »Hočeš, da grem?«
On: »NE! Niti pomislil nisem na to!«
Ona: »Me ljubiš?«
On: »Seveda!«
Ona: »Si me kdaj prevaral?«
On: »Ne! Zakaj sploh sprašuješ?«
Ona: »Me želiš poljubiti?«
On: »Pa še kako!«
Ona: »Me želiš udariti?«
On: »Ni šans! Nisem jaz tak človek!«
Ona: »Ti lahko verjamem?«

In zdaj, po poroki, preberi ta tekst od spodaj navzgor!

Ta je pa močnauser posted image user posted image user posted image user posted image  pa še kako resničnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?