|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
12.3.2009 7:57:04   
jolly123
Aja Gogabojan še tko maš...uf pri nas mislim da vsaj tega ni, da mam letos pravico do celega dopusta....upam no!! Ker drugač jaz ne bom nič dopusta koristila, bom šla kar delat pa bom šla raj za čez praznike na dopust user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
12.3.2009 7:59:20   
timnala
Jutro punce!

Ve ste pa dobesedno "nore" s tem cvekanjem..enostavno vas zdej bolj kot ne preletim user posted image

Mi spimo naceloma v redu, edino jedla sem solato zdej 2 dni in smo imeli ene pol urce teckanja ponoci, ker ga je videt crviclo.

Neki me zanima..kao jih crvici, ker crevesje ni navajeno na doloceno zivilo..zdej pa, ce dolgo cakas in nic takega ne jes, se jim ja samo od sebe ne bo to uredilo (moje mnenje), se pravi morm vsake tolko casa neki pojest pa ga zal pac crvici, ampak navadil se bo user posted image  Upam, da ste razumele, kaj sm hotla vprasat user posted image
Ker moja prehrana je ze tak fejst omejena (mleko, jajca..) in tamal res ni imel nekih krcev in sraufanja..sem mu s tem fejst prihranila, ampak problem je zdej, ce kej novega poskusim..a naj se cakam in ne jem al pojem pa ga bo pac crviclo user posted image

Zobkov se ni na vidiku, ceprav se slinimo ko kaksni polzki user posted image

Avtosedez..mene tud zanima kaj je boljse - kupit sedez od 9 - 36 kg al z vmesnimi stopnjami (do 15 in potem do 36)? Nas bo kmalu prevelik in se ne vem odlocit..

Dans mava pa s tamalim guzvo - babi pride na obisk, pol greva na cvek s kolegico, na sprehod z drugo kolegico, k notarju v Zalec in na obisk k tretji kolegici user posted image

Lepo se imejte in ne tolk cvekat user posted image user posted image user posted image  To je bil hec!

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
12.3.2009 8:00:02   
gogabojan
Naša noč je katastrofa bila.  K A T A S T R O F A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bujenje na 20 min ali na pol ure. Je zaspal ob pol desetih. Ob pol dvanajstih že alarmuser posted image . Pa do 2h tiho, nato pa na 20 min. Pa ni pomagala ne duda, ne čaj, ne cica NIČ.

HB je danes zjutraj ga moj dragi mal potolažu, da sem jaz kakih pol ure potegnila več kot on. Pa še starejšega je zrihtal za šolo.

Sanjala sem katastrofalne sanje.

HB, sem se danes spomnila, da moram Bojanu podpisati list, da lahko tekmuje, v matematiki. Če ne bi mi mali odtrgal glavo.

Namreč Bojan obožuje matematiko. Je nor nanjo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1503
   [Brisano sporočilo]
12.3.2009 8:03:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1504
12.3.2009 8:04:53   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Aja Gogabojan še tko maš...uf pri nas mislim da vsaj tega ni, da mam letos pravico do celega dopusta....upam no!! Ker drugač jaz ne bom nič dopusta koristila, bom šla kar delat pa bom šla raj za čez praznike na dopust user posted image

Ja jaz upam, da ni nikjer drugje tako.

Meni je direktor osebno povedal to. Mislim halo. Ne ne bom se pustila. user posted image user posted image user posted image user posted image požrešni, mi niso dali da koristim dopust pred porodniško, zdaj pa da mi še to vzamejo. Jaz sem jim lepo rekla. Če mislijo to narediti, bom prekinila porodniško, koristila še tistih 24 dni dopusta, in šla potem nazaj na porodniško.

Sam naj probajo. Ne vedo s kom imajo opravka. Pa se čisto nič ne utrujam, da bi ostala brez službe, al pa da bi me kazensko znižali (odvzeli naziv). Itak ne maram svoje službe.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
12.3.2009 8:12:10   
Pšemek
Evo to hočem že nekaj časa vprašat tiste, ki ste v kadrovski. Koliko dopusta bom lahko pokoristila oz. koliko mi ga sploh ostane?
Od 18.februarja sem bila namreč na bolniški, tko da lanskega dopusta nisem nič koristila, letos bi ga morala porabiti do konec junija po zakonu, samo itak ne bom, ker sem na porodniški. A mi sploh ostane kaj starega dopusta ali mi propade?

Sicer nisem v kadrovski in ti bom zdele mogoče napačne podatke dala, ampak kolikor vem, če dopusta ne koristiš, ti ga morajo pa izplačat. Pri nas je tako, ne vem pa, ali je tako povsod. Naj me popravi katera, ki bolj ve! 

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
12.3.2009 8:13:51   
Lucka1

V glavnem čvek je uspel maksimalno, ga moram obvezno še kdaj ponoviti, po treh pirih se mi je pojstla doma malo vrtela, ampak ni bilo sile smo preživeli user posted image Mi je pa dala kolegica malo za mislit, glede določenih stvari, tko da zdej premišljujem....

ooooo, super slišat, da si uživala....ni kej, je treba vsake toliko....glej le, da ne razmišljaš preveč...včasih škodi, če so teme preresne user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
12.3.2009 8:14:17   
iraira
Dobro jutro punce!

yolly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobeka. Za bronhitis pa res nisem vedela da je nalezljivuser posted image user posted image user posted image  Toliko stara pa ne vem....sramota zame.

Gogabojan naš Jaka je tudi čisto nor na matematiko in angleščino....upam da tako ostaneuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 1508
12.3.2009 8:16:57   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Dobro jutro punce!

yolly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobeka. Za bronhitis pa res nisem vedela da je nalezljivuser posted image user posted image user posted image  Toliko stara pa ne vem....sramota zame.

Gogabojan naš Jaka je tudi čisto nor na matematiko in angleščino....upam da tako ostaneuser posted image

madona kot da mave klon.

tamal že od 3.tjega leta govori angleško. Zdaj pri 7h zna bolje, kot kak srednješolec. Brati še ne zna hitro. Razume pa čist vsak film, ki ga gledamo. Tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
12.3.2009 8:17:09   
Lovely
Jutri pridem 100%. Če bo Inya OK bo z mano če ne bo pa nana pazila nanjo. user posted image user posted image user posted image

Lučka1, saj ti prideš tudi a ne? user posted image  Da se končno srečava k je že tokrat padlo v vodo user posted image

.100noga, a maš kakega dobrega parketarja?

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1510
12.3.2009 8:17:28   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Jaz se tolažim s tem, da bomo, ko pridemo nazaj v službo, imele še cel mesec dopusta za koristit user posted image  user posted image  user posted image

Evo to hočem že nekaj časa vprašat tiste, ki ste v kadrovski. Koliko dopusta bom lahko pokoristila oz. koliko mi ga sploh ostane?
Od 18.februarja sem bila namreč na bolniški, tko da lanskega dopusta nisem nič koristila, letos bi ga morala porabiti do konec junija po zakonu, samo itak ne bom, ker sem na porodniški. A mi sploh ostane kaj starega dopusta ali mi propade?

Jolly, na žalost ti star dopust propade. user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
12.3.2009 8:17:28   
Pšemek
Če se boste jutri dobile v BTC-ju se vam morda pridruživa. Sem sicer napol zmenjena z eno kolegico v Tivoliju. Če bodo šli oni že jutri na morje, sva midve frej in bova do vas prišli.

(Evripid)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
12.3.2009 8:18:17   
jolly123

Sicer nisem v kadrovski in ti bom zdele mogoče napačne podatke dala, ampak kolikor vem, če dopusta ne koristiš, ti ga morajo pa izplačat. Pri nas je tako, ne vem pa, ali je tako povsod. Naj me popravi katera, ki bolj ve! 

Mislim, da tega ni več...včasih je bilo pa še to samo če dopusta nisi mogel koristiti zaradi njihovih razlogov, preveč dela ipd, če pa zaradi svojih ti pa propade.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
12.3.2009 8:19:43   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

V glavnem čvek je uspel maksimalno, ga moram obvezno še kdaj ponoviti, po treh pirih se mi je pojstla doma malo vrtela, ampak ni bilo sile smo preživeli user posted image Mi je pa dala kolegica malo za mislit, glede določenih stvari, tko da zdej premišljujem....

ooooo, super slišat, da si uživala....ni kej, je treba vsake toliko....glej le, da ne razmišljaš preveč...včasih škodi, če so teme preresne user posted image

Niso resne stvari, vsaj meni ne, ki mi je malo katera tema resna user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
12.3.2009 8:20:20   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Dobro jutro punce!

madona kot da mave klon.

tamal že od 3.tjega leta govori angleško. Zdaj pri 7h zna bolje, kot kak srednješolec. Brati še ne zna hitro. Razume pa čist vsak film, ki ga gledamo. Tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda da imava res klon...naš isto od 3leta že govori angleško, zdaj ko je star 11let pa včasih kar po angleško kakšno stvar pove, če dosti hitro ne najde slo izrazauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo za Bojana in za Jaka. Da pa ne govorim kako pišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Včasih še za sabo ne zna prebrat

Neposredna povezava do sporočila: 1515
12.3.2009 8:20:53   
Lovely
Dopust glede na ZDR res propade. Ampak jaz vedno naredim tako, da ga v teh primerih prenesem porodnici, se uprava strinja in gremo vedno tako na roko. Delodajalec vedno lahko da več kot je zakonsko določeno, ne sme dat pa manj.

Lovely

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
12.3.2009 8:21:01   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
12.3.2009 8:21:50   
irma78

Jaz se tolažim s tem, da bomo, ko pridemo nazaj v službo, imele še cel mesec dopusta za koristit user posted image  user posted image  user posted image

Stari dopust ti propade.

Pri nas v službi, piše kao v interni pogodbi, ne pogodbi, ki sem jo jaz podpisala, da če ne delaš pol leta ali več, ti pripada potem samo polovico dopusta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako, da se nimam jaz kaj veseliti.

Gogabojan, tole pa jaz kot skoraj pravnica sploh ne razumem. Po zakonu ti pripada celoten dopust, če si na porodniški, tako da je ta vaša interna pogodba čisto v nasprotju z zakonom in se lahko v končni fazi anonimno pritožiš tudi na inšpekcijo. Tudi v primeru, če delaš npr. 6 mesecev, ti po zakonu pripada 1/12 dopusta - kar pomeni, da če imaš zakonski minimum dopusta tj. 20 dni, ti pripada 10 dni dopusta. Kakorkoli, jaz bi se v glavnem zbunila in zahtevala to, kar ti po zakonu pripada.

Neposredna povezava do sporočila: 1518
12.3.2009 8:21:52   
iraira
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1519
12.3.2009 8:23:59   
Pšemek

Mislim, da tega ni več...včasih je bilo pa še to samo če dopusta nisi mogel koristiti zaradi njihovih razlogov, preveč dela ipd, če pa zaradi svojih ti pa propade.

Se mi je zdelo, da je TO GOOD TO BE TRUE

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
12.3.2009 8:24:13   
jolly123

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komu pa ti jezik kažeš user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
12.3.2009 8:24:41   
gogabojan

Dobro jutro punce!

madona kot da mave klon.

Zgleda da imava res klon...naš isto od 3leta že govori angleško, zdaj ko je star 11let pa včasih kar po angleško kakšno stvar pove, če dosti hitro ne najde slo izrazauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo za Bojana in za Jaka. Da pa ne govorim kako pišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Včasih še za sabo ne zna prebrat

KLON KLON KLON

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V prvem razredu, ni Bojan vedel (ko ga je tršica vprašala) o neki stvari, je tamal začel govoriti ANGLEŠKO (ker se kao slovenskega ni spomnil).

Na govorilnih pa je rekla, da HB da zna ona angleško da je vedela, kaj ji je tamal reku. Je  pa rekla, da to pa ni dobro, ker ona ne uči angleškega pač pa slovenskega jezika. Mi je pa rekla, da ji je bilo fulll smešno, ker so ga sošolci sam bulili, ona pa je morala potem prevajati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽIVA RESNICAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
12.3.2009 8:25:12   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Dopust glede na ZDR res propade. Ampak jaz vedno naredim tako, da ga v teh primerih prenesem porodnici, se uprava strinja in gremo vedno tako na roko. Delodajalec vedno lahko da več kot je zakonsko določeno, ne sme dat pa manj.

Ja pri nas smo to tudi včasih tako delali, zdaj pa novi lastniki in samo še tisto kar je nujno dobimo user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
12.3.2009 8:27:48   
irma78
Gogabojan - ti pa imaš manekena.

Seicer sem pa jaz razmišljala, da moram našemu Niku kupit marelo za na voziček. Ko se mu sonček prikaže na učke, takoj zamiži in mu moram takoj voziček pokrit s plenico.

Neposredna povezava do sporočila: 1524
12.3.2009 8:28:49   
afnica mala
Dobro jutro

naša noč- itak superuser posted image , sam zadnje 2 dni se mi postavi počez (postelja široka 70) in je odkrita večino noči. Danes jo dam v vrečo, pa pika.

Jaz bi tud jutri prišla, tolk bi rada še kakšno spoznala, pa sem že zmenjena. Ker sem doma 5 minut vožnje z BTC-ja mogoče vseen priletiva vas samo pozdravit za pol urce.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?