Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 7:57:04
|
|
|
|
jolly123
|
Aja Gogabojan še tko maš...uf pri nas mislim da vsaj tega ni, da mam letos pravico do celega dopusta....upam no!! Ker drugač jaz ne bom nič dopusta koristila, bom šla kar delat pa bom šla raj za čez praznike na dopust
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 7:59:20
|
|
|
|
timnala
|
Jutro punce! Ve ste pa dobesedno "nore" s tem cvekanjem..enostavno vas zdej bolj kot ne preletim Mi spimo naceloma v redu, edino jedla sem solato zdej 2 dni in smo imeli ene pol urce teckanja ponoci, ker ga je videt crviclo. Neki me zanima..kao jih crvici, ker crevesje ni navajeno na doloceno zivilo..zdej pa, ce dolgo cakas in nic takega ne jes, se jim ja samo od sebe ne bo to uredilo (moje mnenje), se pravi morm vsake tolko casa neki pojest pa ga zal pac crvici, ampak navadil se bo Upam, da ste razumele, kaj sm hotla vprasat Ker moja prehrana je ze tak fejst omejena (mleko, jajca..) in tamal res ni imel nekih krcev in sraufanja..sem mu s tem fejst prihranila, ampak problem je zdej, ce kej novega poskusim..a naj se cakam in ne jem al pojem pa ga bo pac crviclo Zobkov se ni na vidiku, ceprav se slinimo ko kaksni polzki Avtosedez..mene tud zanima kaj je boljse - kupit sedez od 9 - 36 kg al z vmesnimi stopnjami (do 15 in potem do 36)? Nas bo kmalu prevelik in se ne vem odlocit.. Dans mava pa s tamalim guzvo - babi pride na obisk, pol greva na cvek s kolegico, na sprehod z drugo kolegico, k notarju v Zalec in na obisk k tretji kolegici Lepo se imejte in ne tolk cvekat To je bil hec!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:00:02
|
|
|
|
gogabojan
|
Naša noč je katastrofa bila. K A T A S T R O F A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bujenje na 20 min ali na pol ure. Je zaspal ob pol desetih. Ob pol dvanajstih že alarm . Pa do 2h tiho, nato pa na 20 min. Pa ni pomagala ne duda, ne čaj, ne cica NIČ. HB je danes zjutraj ga moj dragi mal potolažu, da sem jaz kakih pol ure potegnila več kot on. Pa še starejšega je zrihtal za šolo. Sanjala sem katastrofalne sanje. HB, sem se danes spomnila, da moram Bojanu podpisati list, da lahko tekmuje, v matematiki. Če ne bi mi mali odtrgal glavo. Namreč Bojan obožuje matematiko. Je nor nanjo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2009 8:03:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:04:53
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Aja Gogabojan še tko maš...uf pri nas mislim da vsaj tega ni, da mam letos pravico do celega dopusta....upam no!! Ker drugač jaz ne bom nič dopusta koristila, bom šla kar delat pa bom šla raj za čez praznike na dopust Ja jaz upam, da ni nikjer drugje tako. Meni je direktor osebno povedal to. Mislim halo. Ne ne bom se pustila. požrešni, mi niso dali da koristim dopust pred porodniško, zdaj pa da mi še to vzamejo. Jaz sem jim lepo rekla. Če mislijo to narediti, bom prekinila porodniško, koristila še tistih 24 dni dopusta, in šla potem nazaj na porodniško. Sam naj probajo. Ne vedo s kom imajo opravka. Pa se čisto nič ne utrujam, da bi ostala brez službe, al pa da bi me kazensko znižali (odvzeli naziv). Itak ne maram svoje službe.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:12:10
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Evo to hočem že nekaj časa vprašat tiste, ki ste v kadrovski. Koliko dopusta bom lahko pokoristila oz. koliko mi ga sploh ostane? Od 18.februarja sem bila namreč na bolniški, tko da lanskega dopusta nisem nič koristila, letos bi ga morala porabiti do konec junija po zakonu, samo itak ne bom, ker sem na porodniški. A mi sploh ostane kaj starega dopusta ali mi propade? Sicer nisem v kadrovski in ti bom zdele mogoče napačne podatke dala, ampak kolikor vem, če dopusta ne koristiš, ti ga morajo pa izplačat. Pri nas je tako, ne vem pa, ali je tako povsod. Naj me popravi katera, ki bolj ve!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:13:51
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 V glavnem čvek je uspel maksimalno, ga moram obvezno še kdaj ponoviti, po treh pirih se mi je pojstla doma malo vrtela, ampak ni bilo sile smo preživeli Mi je pa dala kolegica malo za mislit, glede določenih stvari, tko da zdej premišljujem.... ooooo, super slišat, da si uživala....ni kej, je treba vsake toliko....glej le, da ne razmišljaš preveč...včasih škodi, če so teme preresne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:14:17
|
|
|
|
iraira
|
Dobro jutro punce! yolly za zobeka. Za bronhitis pa res nisem vedela da je nalezljiv Toliko stara pa ne vem....sramota zame. Gogabojan naš Jaka je tudi čisto nor na matematiko in angleščino....upam da tako ostane
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:16:57
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Dobro jutro punce! yolly za zobeka. Za bronhitis pa res nisem vedela da je nalezljiv Toliko stara pa ne vem....sramota zame. Gogabojan naš Jaka je tudi čisto nor na matematiko in angleščino....upam da tako ostane madona kot da mave klon. tamal že od 3.tjega leta govori angleško. Zdaj pri 7h zna bolje, kot kak srednješolec. Brati še ne zna hitro. Razume pa čist vsak film, ki ga gledamo. Tako da
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:17:09
|
|
|
|
Lovely
|
Jutri pridem 100%. Če bo Inya OK bo z mano če ne bo pa nana pazila nanjo. Lučka1, saj ti prideš tudi a ne? Da se končno srečava k je že tokrat padlo v vodo .100noga, a maš kakega dobrega parketarja?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:17:28
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Jaz se tolažim s tem, da bomo, ko pridemo nazaj v službo, imele še cel mesec dopusta za koristit Evo to hočem že nekaj časa vprašat tiste, ki ste v kadrovski. Koliko dopusta bom lahko pokoristila oz. koliko mi ga sploh ostane? Od 18.februarja sem bila namreč na bolniški, tko da lanskega dopusta nisem nič koristila, letos bi ga morala porabiti do konec junija po zakonu, samo itak ne bom, ker sem na porodniški. A mi sploh ostane kaj starega dopusta ali mi propade? Jolly, na žalost ti star dopust propade.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:17:28
|
|
|
|
Pšemek
|
Če se boste jutri dobile v BTC-ju se vam morda pridruživa. Sem sicer napol zmenjena z eno kolegico v Tivoliju. Če bodo šli oni že jutri na morje, sva midve frej in bova do vas prišli.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:18:17
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Evo to hočem že nekaj časa vprašat tiste, ki ste v kadrovski. Koliko dopusta bom lahko pokoristila oz. koliko mi ga sploh ostane? Od 18.februarja sem bila namreč na bolniški, tko da lanskega dopusta nisem nič koristila, letos bi ga morala porabiti do konec junija po zakonu, samo itak ne bom, ker sem na porodniški. A mi sploh ostane kaj starega dopusta ali mi propade? Sicer nisem v kadrovski in ti bom zdele mogoče napačne podatke dala, ampak kolikor vem, če dopusta ne koristiš, ti ga morajo pa izplačat. Pri nas je tako, ne vem pa, ali je tako povsod. Naj me popravi katera, ki bolj ve! Mislim, da tega ni več...včasih je bilo pa še to samo če dopusta nisi mogel koristiti zaradi njihovih razlogov, preveč dela ipd, če pa zaradi svojih ti pa propade.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:19:43
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 V glavnem čvek je uspel maksimalno, ga moram obvezno še kdaj ponoviti, po treh pirih se mi je pojstla doma malo vrtela, ampak ni bilo sile smo preživeli Mi je pa dala kolegica malo za mislit, glede določenih stvari, tko da zdej premišljujem.... ooooo, super slišat, da si uživala....ni kej, je treba vsake toliko....glej le, da ne razmišljaš preveč...včasih škodi, če so teme preresne Niso resne stvari, vsaj meni ne, ki mi je malo katera tema resna
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:20:20
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Dobro jutro punce! yolly za zobeka. Za bronhitis pa res nisem vedela da je nalezljiv Toliko stara pa ne vem....sramota zame. Gogabojan naš Jaka je tudi čisto nor na matematiko in angleščino....upam da tako ostane madona kot da mave klon. tamal že od 3.tjega leta govori angleško. Zdaj pri 7h zna bolje, kot kak srednješolec. Brati še ne zna hitro. Razume pa čist vsak film, ki ga gledamo. Tako da Zgleda da imava res klon...naš isto od 3leta že govori angleško, zdaj ko je star 11let pa včasih kar po angleško kakšno stvar pove, če dosti hitro ne najde slo izraza . Bravo za Bojana in za Jaka. Da pa ne govorim kako piše Včasih še za sabo ne zna prebrat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:20:53
|
|
|
|
Lovely
|
Dopust glede na ZDR res propade. Ampak jaz vedno naredim tako, da ga v teh primerih prenesem porodnici, se uprava strinja in gremo vedno tako na roko. Delodajalec vedno lahko da več kot je zakonsko določeno, ne sme dat pa manj.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:21:01
|
|
|
|
gogabojan
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:21:50
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Jaz se tolažim s tem, da bomo, ko pridemo nazaj v službo, imele še cel mesec dopusta za koristit Evo to hočem že nekaj časa vprašat tiste, ki ste v kadrovski. Koliko dopusta bom lahko pokoristila oz. koliko mi ga sploh ostane? Od 18.februarja sem bila namreč na bolniški, tko da lanskega dopusta nisem nič koristila, letos bi ga morala porabiti do konec junija po zakonu, samo itak ne bom, ker sem na porodniški. A mi sploh ostane kaj starega dopusta ali mi propade? Stari dopust ti propade. Pri nas v službi, piše kao v interni pogodbi, ne pogodbi, ki sem jo jaz podpisala, da če ne delaš pol leta ali več, ti pripada potem samo polovico dopusta. . Tako, da se nimam jaz kaj veseliti. Gogabojan, tole pa jaz kot skoraj pravnica sploh ne razumem. Po zakonu ti pripada celoten dopust, če si na porodniški, tako da je ta vaša interna pogodba čisto v nasprotju z zakonom in se lahko v končni fazi anonimno pritožiš tudi na inšpekcijo. Tudi v primeru, če delaš npr. 6 mesecev, ti po zakonu pripada 1/12 dopusta - kar pomeni, da če imaš zakonski minimum dopusta tj. 20 dni, ti pripada 10 dni dopusta. Kakorkoli, jaz bi se v glavnem zbunila in zahtevala to, kar ti po zakonu pripada.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:21:52
|
|
|
|
iraira
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:23:59
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Evo to hočem že nekaj časa vprašat tiste, ki ste v kadrovski. Koliko dopusta bom lahko pokoristila oz. koliko mi ga sploh ostane? Od 18.februarja sem bila namreč na bolniški, tko da lanskega dopusta nisem nič koristila, letos bi ga morala porabiti do konec junija po zakonu, samo itak ne bom, ker sem na porodniški. A mi sploh ostane kaj starega dopusta ali mi propade? Sicer nisem v kadrovski in ti bom zdele mogoče napačne podatke dala, ampak kolikor vem, če dopusta ne koristiš, ti ga morajo pa izplačat. Pri nas je tako, ne vem pa, ali je tako povsod. Naj me popravi katera, ki bolj ve! Mislim, da tega ni več...včasih je bilo pa še to samo če dopusta nisi mogel koristiti zaradi njihovih razlogov, preveč dela ipd, če pa zaradi svojih ti pa propade. Se mi je zdelo, da je TO GOOD TO BE TRUE
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:24:13
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Komu pa ti jezik kažeš
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:24:41
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Dobro jutro punce! yolly za zobeka. Za bronhitis pa res nisem vedela da je nalezljiv Toliko stara pa ne vem....sramota zame. Gogabojan naš Jaka je tudi čisto nor na matematiko in angleščino....upam da tako ostane madona kot da mave klon. tamal že od 3.tjega leta govori angleško. Zdaj pri 7h zna bolje, kot kak srednješolec. Brati še ne zna hitro. Razume pa čist vsak film, ki ga gledamo. Tako da Zgleda da imava res klon...naš isto od 3leta že govori angleško, zdaj ko je star 11let pa včasih kar po angleško kakšno stvar pove, če dosti hitro ne najde slo izraza . Bravo za Bojana in za Jaka. Da pa ne govorim kako piše Včasih še za sabo ne zna prebrat KLON KLON KLON V prvem razredu, ni Bojan vedel (ko ga je tršica vprašala) o neki stvari, je tamal začel govoriti ANGLEŠKO (ker se kao slovenskega ni spomnil). Na govorilnih pa je rekla, da HB da zna ona angleško da je vedela, kaj ji je tamal reku. Je pa rekla, da to pa ni dobro, ker ona ne uči angleškega pač pa slovenskega jezika. Mi je pa rekla, da ji je bilo fulll smešno, ker so ga sošolci sam bulili, ona pa je morala potem prevajati. ŽIVA RESNICA
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:25:12
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Dopust glede na ZDR res propade. Ampak jaz vedno naredim tako, da ga v teh primerih prenesem porodnici, se uprava strinja in gremo vedno tako na roko. Delodajalec vedno lahko da več kot je zakonsko določeno, ne sme dat pa manj. Ja pri nas smo to tudi včasih tako delali, zdaj pa novi lastniki in samo še tisto kar je nujno dobimo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:27:48
|
|
|
|
irma78
|
Gogabojan - ti pa imaš manekena. Seicer sem pa jaz razmišljala, da moram našemu Niku kupit marelo za na voziček. Ko se mu sonček prikaže na učke, takoj zamiži in mu moram takoj voziček pokrit s plenico.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 8:28:49
|
|
|
|
afnica mala
|
Dobro jutro naša noč- itak super , sam zadnje 2 dni se mi postavi počez (postelja široka 70) in je odkrita večino noči. Danes jo dam v vrečo, pa pika. Jaz bi tud jutri prišla, tolk bi rada še kakšno spoznala, pa sem že zmenjena. Ker sem doma 5 minut vožnje z BTC-ja mogoče vseen priletiva vas samo pozdravit za pol urce.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?