Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:10:04
|
|
|
|
iraira
|
Jolly kdaj gemo vozičkat pa pse zlavfat????
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:10:33
|
|
|
|
iraira
|
Nova stran,nova stran
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:10:37
|
|
|
|
Pšemek
|
A katera ve, kje se je talcy zgubila?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:15:14
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kajne punce, ni važno kako zgledaš, važno je, kaj se skriva notri. Kajne???? seveda gogabojan in iraira, kako pa to, da sta vajina dva začela govorit angleško tako hitro? A sta jih namerno učile, al kaj? gogabojan, fasada res ni pomembna, ker ponavadi vara.....važna je duša pa srček Jaz ga nisem namerno učila.....kriv je tv...skoz me je spraševal: kaj pa je ta rekel, kaj pa to pomeni itd. jaz sem mu pa vedno razložila in prevedla in to je to. Nobenega truda ali siljenja v kaj Čist isto je bilo pri meni. Naš je fulll gledal Cartoon network, kjer se risanke ponavljajo non stop. Pa je vedu v čem je zgodba. Če pa kaj ni razumel, pa je vprašu. In tako je bilo to. Prva angleška beseda, pa je bila Candy, ko mu je soseda dala bombončke. IRAIRA medve mavi pa res klone. Jeb... mi m.... če ni res. Se opravičujem grdemu izražanju.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:18:02
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: valla. ja laknerš, sam kdaj boš šla pa v shoping? he,he, ne jo zdej čikst zmest....madona je tale zadnja beseda čudna??? a je zmest al zmedet če si ponavljam besedo je čisto mimo čakte kaj zdej berem da je jutri zmenek ? prideva prideva evo midva sva do zdej spala. no moj še spi sem pa opazila da mam neki mleka vedno manj. se mi ponoči ni zbudu za jest in sem se ponavadi zbudila s čist polno joško dones sploh ne. rahlo polna je bla tko da je mogu iz obeh pojest da je bil sit. pa še to je obe spraznu v okol 10ih minutah.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:18:16
|
|
|
|
iraira
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:19:55
|
|
|
|
Lucka1
|
pšemek - a greš ti danes kaj do tvojih? Si za en sprehod?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:23:57
|
|
|
|
gogabojan
|
Ej punce. Za vse tiste, ki me nočejo sprejeti, takšno kakršno sem No upam, da delujejo te smajliji, boste razumele poanto. Če ne pa jbg.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:25:17
|
|
|
|
ajetam@
|
gogabojan daj malo podpiraj mojo lenobo ker nisem brala vsega za nazaj pa ne vem za kaj se gre ko si to napisala... kdo te pa ne sprejema ?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:25:59
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 pšemek - a greš ti danes kaj do tvojih? Si za en sprehod? Sicer nisem imela namena, ampak lahko se pa zmenimo! Kje pa, pa kdaj?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:26:54
|
|
|
|
Lucka1
|
okol 12h?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:27:37
|
|
|
|
Lucka1
|
tam pri pentagonu???sej se bova spoznali po vozičku? verjetno bova edine pred pentagonom z vozički?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:32:36
|
|
|
|
Pšemek
|
Joj, a lahko mal prej, recimo ob 11h, al pa vsaj ob 11:30, k moj pride ob 13h iz službe pa je treba kosilo skuhat, sej veš kako to gre... Lokacija je pa OK, res dvomim, da bo še kdo tam z vozičkom
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:33:23
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan HMMMMMMMMMMM Zdaj pa moram iti na FB da pogledam slike, kakšne zgledate, da nevm šla sam mimo vas . Ve pa me boste že spoznale, ko boste najprej eno senco opazile, kot v zoni somraka,, in dolgo dolgo nič, nato prepih začutile, nato pa mene zagledale . Kajne punce, ni važno kako zgledaš, važno je, kaj se skriva notri. Kajne????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:34:31
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Joj, a lahko mal prej, recimo ob 11h, al pa vsaj ob 11:30, k moj pride ob 13h iz službe pa je treba kosilo skuhat, sej veš kako to gre... Lokacija je pa OK, res dvomim, da bo še kdo tam z vozičkom he,he, sem se nasmejala....seveda lahko 11:30 :)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:35:09
|
|
|
|
gogabojan
|
Zaradi tega ajetam.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:36:16
|
|
|
|
gogabojan
|
Pa mislila sem tako na svetu na splošno, ne pa za RR.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:36:51
|
|
|
|
jolly123
|
Mater sem ko zombi....spaaaaalaaaaa bi Tamal je šel zdaj spat...bomo vidli kok časa. IraIra ...se zmeniva za drug teden, danes mam očitno telovadbo mam še eno v dobrem Jutri pa šoping za toplice.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:42:20
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Joj, a lahko mal prej, recimo ob 11h, al pa vsaj ob 11:30, k moj pride ob 13h iz službe pa je treba kosilo skuhat, sej veš kako to gre... Lokacija je pa OK, res dvomim, da bo še kdo tam z vozičkom he,he, sem se nasmejala....seveda lahko 11:30 :) OK, It's a date
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:48:59
|
|
|
|
ajetam@
|
ahaa to. ok. sej to srečanje je jutri ne ? da ne bom kaj zamudila nič, midva bova dones max iskoristila sonček. bom toook utrujena po moje da bom preskočila današnji tek (itak sem že začela z izgovori)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:49:11
|
|
|
|
irma78
|
Punce, jaz sem pa ravnokar naročila avtosedež Romer King Plus pri eni nemski firmi kar preko neta in stane skupaj s postnino 198 EUR.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 9:50:37
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Punce, jaz sem pa ravnokar naročila avtosedež Romer King Plus pri eni nemski firmi kar preko neta in stane skupaj s postnino 198 EUR. Irma, daj link pripopaj, prs
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 10:45:15
|
|
|
|
gogabojan
|
Madona punce. AA meni net ne dela ali pa je tu res tako zatišje. No povejte kje se zdaj dobimo, pred kolosejem ali areno??????? IIIIIIII kak lep sonček. Bo treba iti ven. Samo da bo malo topleje.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 11:07:43
|
|
|
|
ajetam@
|
arena mislite tam k je bowling in to ? ob 10ih. kull. a obstaja kak seznam kdo vse pride? jolly prideš??? ravno prav. bom šla še po kremo za ritko ker sem videla dones da jo majo v bc poceni, pa eno jakno bi si kupila. šopiiing punce morem se pohvalit. zdele sedim pred hišo, na sončku, na gugalnici, zraven mene mali pančka na sončku, jaz pa lap top v naročju in tipkam super je. noro kooomej čakam toplejše dni da bova cele dneve tkole zunaj na dekici in se igrala. aja vidim pa, da mojmu malemu manjka samo še par cm in bo čisto prerastel košaro. ne morem verjet da je že toooook velik. tko da sem že ven privlekla športni del, zdej se pa odločam a mu naj namontiram kar športnega ali ne. zraven pa mi je kar malo grozno zamenjat ker se mi zdi kar ena taka reč.. ne vem.. moj mali tko hitro raste. lihkar pa bo šel v šolo če bomo šli naprej s takim tempom. sem kar malo žalostna no ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?