Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: Dream Lupinica dejte mi povedat, če je že kateri prerasel lupinico in bo treba kupit avto sedež? Matic ima tako dolge noge, da ima že sedaj naslonjene na naslonjalo sedeža v avtu, kar me precej moti. Pa kaj boste sploh kupile? Je tolk različnih proizvajalcev, pa se mi sploh ne sanja, kateri so OK in cenovno dokaj normalni. Ne vem, ali bo do maja, ko gremo na počitnice na morje, lupinica sploh še zdržala. Pri našemu Niku je situacija enaka in sva se že zanimala za avtosedež in se na koncu odločila, da bova kupila Romer King Plus. Sedaj čakava samo, da nama kaj EUR kapne ali pa da bo kje v akciji, ker je cena cca. 250 EUR. OMG, kaka cena... Na otrocih se pa res da služit, pa vse take zadeve so obvezne. Tudi jaz sem včeraj gledala ta model, ker je po testih zelo dobro ocenjen. Kolikor pa sem brala na forumih, je bolje vzeti od 9-18 kg kot tistega z večjim razmakom kg. No, bomo videli. In kako ste kaj danes, mlade mamice z otročki? Midva sva šla na sprehod, pa se je prvič zgodilo, da ni bil priden, je kar nekaj čisto potihem jokcal, tako da sem bila prav presenečena. Mogoče luna še vedno deluje. Tako sva prišla domov dosti prej in ko sem ga položila v posteljo je zaspal kot top. Pri nas se je precej shladilo, tako da zunaj ni nič kaj prijetno. Ko je sonček je OK, ko izgine, je pa čisto zimsko vreme. Zjutraj je bilo vse zmrznjeno
|