|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
10.3.2009 16:46:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

No Petarda, zdaj si pa že preveč poštimana za v porodnišnico! user posted image

Ampak res...zdaj grem lahko na ples user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
10.3.2009 21:22:16   
petarda
Saj sploh ne vem, če naj se javim, ko ni nobene tu user posted image .... user posted image user posted image user posted image

Nina kako je bilo na fizioterapiji? user posted image

Evo...jaz Ok....jutri zjutraj grem pa na CTG v porodnišnico...potem bomo pa videli kaj vse me še čaka user posted image

Mirno noč vam želim user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
10.3.2009 21:30:55   
*bubi*
pridna, petarda user posted image  Jaz sem malo pri septembrkah počvekala. Sva bili na sistematskem danes. Dobrih 7 kg že ima naša pupa.

Fajn opravi jutri. user posted image  Pa javi, če te not zadržijo user posted image

Zdaj pa se šibam še malo učit. user posted image   Lahko noč

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
10.3.2009 21:41:02   
Urša
Ja, Petarda, vso srečo! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
11.3.2009 6:47:43   
petarda
user posted image

Evo...ravno pri čajčku...kdo ve kolikokrat mi bo treba še tega pit user posted image user posted image user posted image user posted image .

Za vas pa kapučino... user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
11.3.2009 7:07:37   
amy26
petarda, srečno danesuser posted image

imam občutek da boš danes rodila, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
11.3.2009 7:25:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

imam občutek da boš danes rodila, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Uh...kako hecno je to prebrati user posted image user posted image user posted image ....me kar mal zvije user posted image user posted image user posted image ...

...vseeno upam, da te občutek vara, da bo CTG OK in da bo jutri dan D user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
11.3.2009 7:34:43   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Uh...kako hecno je to prebrati user posted image user posted image user posted image ....me kar mal zvije user posted image user posted image user posted image ...

...vseeno upam, da te občutek vara, da bo CTG OK in da bo jutri dan D user posted image user posted image user posted image

a nimaš pregleda danes v P! pa te bo kaj pregledal kok si odprta na pregledu, ker če kaj si te lahko pošlje roditi ne glede na to da se ti dobro počutišuser posted image  jutri dan D, kaj češ odlašati, danes lepo rodiš pa dobiš Žigca v naročje in če je vse lepo oz. tako kot mora biti boš v soboto že doma in se boste vsi skupaj crkljali

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
11.3.2009 8:05:00   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hvala za user posted image .

Dobro opravi Petarda user posted image user posted image user posted image  

Nina kako je bilo na fizioterapiji? user posted image

OK user posted image , Tina je pridno sodelovalauser posted image . Zdaj bova nekaj dni vaje, ki jih je fizioterapevtka pokazala, izvajali doma, če bo potreba pa prideva nazaj (imajo zelooo polne termine in se nekako nismo mogli uskladiti z mojo službo user posted image , zato zaenkrat taka rešitev).  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
11.3.2009 8:51:37   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Petarda, če bo šlo po Adinem scenariju, bo res jutri dan D. Ampak vseeno ti ni treba celo noč not ležat user posted image
Evo, ti pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če boš kaj rabila user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
11.3.2009 10:25:16   
petarda
Sem nazaj...z mano in Juniorjem je vse Ok...sem pa zelo, zelo žalostna, ker sem zvedela zelo slabo novico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in če bi morala danes it rodit....bi težko rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tole je pa za enega prav posebnega angelčka, ki naj čuva svojo mamico in mojega Juniorja... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem v posteljo...sem čisto iz sebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
11.3.2009 10:39:48   
NinaŠ
Petarda user posted image  še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image  od mene, samo da bodo pomagali user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
11.3.2009 11:01:57   
*bubi*
ojoj, petarda user posted image user posted image user posted image

veliko je že user posted image user posted image user posted image  , verjemi, da zdaj čuvajo tebe in Juniorja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
11.3.2009 11:23:15   
ada2
petarda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz skoz mislim na tebe in ti držim pesti, da se hitro rešiš in potem uživaš z juniorjem... saj bo, jutri bomo tu zvečer že nazdravljale s six packom (no, jaz bom s čajom ali sokomuser posted image )

mi smo spet tak lepo spali... od 8 do pol 5, ob 3 sem seveda pumpala, ker se več nisem mogla obrnit v postelji...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
11.3.2009 11:37:43   
Urša
Petarda, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
11.3.2009 13:55:32   
petarda
Hvala vsem za objemčke...sem bolje user posted image ... Malo sem šla počivat, se pogovorila s prijateljico user posted image user posted image , pa s podgurko, pa ven sem šla na sonček, pa pocartala sem mojo malo nečakinjo... user posted image user posted image user posted image ...

Še malo pa greva po petardita in na en doooolg sprehod, potem pa upam na mirno noč in kakšno dogajanje jutri...predvsem pa upam, da bo z juniorjem vse OK, ker zraven šoka, ki sem ga doživela v P, me je še ena dr. vprašala: " O tole pa malo slabše raste vaš user posted image ?" user posted image ... sem ji povedala, da nič ne vem o tem, razen, da naj bi imel malo ožjo glavico, to mi je enkrat omenila moja G, ki pa je itak rekla, da ni to nič nenavadnega, glede na to, da imam tudi jaz malce bolj podolgovato user posted image .... pa me je samo pogledala in rekla: "Aha...potem pa tako, ja" user posted image ..... Sicer pa je bila ful, ful prijazna in vse ostale sestre tudi...samo se mi je res vse podrlo in nisem imela nič volje še kaj vprašat, zvedet...razen tega, da je vse OK user posted image ..... in, da se še nič ne dogaja in da ne bom jaz svojega otročka rodila na dan, ko ga bo moja prijateljica izgubila user posted image user posted image user posted image ....

Zdaj pa ne bom več morila... grem mal pospravljat user posted image  in javim, če bo kaj novega.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
11.3.2009 14:13:54   
amy26
petardauser posted image user posted image user posted image  je že moralo tako bitiuser posted image user posted image
drži seuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
11.3.2009 19:44:30   
NinaŠ
Joj Petarda, res nič zavidljiva situacija user posted image , se pa strinjam z Amy, da je bilo že tako namenjeno user posted image user posted image user posted image , verjamem pa, da je hudo user posted image user posted image user posted image .  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
11.3.2009 19:47:27   
NinaŠ
Popoldne sem skakala po trgovinah in za Anžeta iskala rolko z narisanim netopirjem user posted image user posted image user posted image user posted image , ki si jo je zaželel za r.d., pa seveda nikjer nisem našla vsaj pribiližka user posted image . Sva se dogovorila, da jo greva jutri skupaj kupit in si bo sam izbral med ponudbo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
11.3.2009 20:03:16   
*bubi*
Draga petardica, dobro opravi jutri, nestrpno bom čakala novičke user posted image

Saj si rekla, da si želiš jutri D dan, kajne? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
11.3.2009 20:57:14   
petarda
Ja...jutri si želim dan D user posted image ....in bom nekje okoli 22. ure začela intenzivno razmišljat kako to izvest user posted image user posted image user posted image ...si bom tako kot Ada predstavljala čimbolj mehke stvari user posted image user posted image user posted image ...

Ampak Nina tvoj Anže ima pa vedno čisto navadne želje kaj si želi, pa vedno je tako težko najti user posted image user posted image user posted image user posted image ...se še spomnim tiste vesoljske ladje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
11.3.2009 21:06:17   
*bubi*
Nina, pomagaj - ti imaš sigurno izkušnje: kakšen skiro naj kupim bubiju - s tremi kolesi ali z dvema?

Tole imam v mislih:

user posted image

Ali pa katera druga, saj verjetno imate že kar nekaj izkušenj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
11.3.2009 21:14:25   
Urša
Jaka ga ima s tremi koleščki.

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
11.3.2009 21:14:37   
petarda
Nimam izkušenj s skiroji...moj bratec ima tega z dvemi kolesi in je bil zadovoljen user posted image . Mi se pa odločamo za nakup kolesa...samo nam še ni uspelo do trgovine prit. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
11.3.2009 21:17:55   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jaka ga ima s tremi koleščki.

Je verjetno čisto ok za naše fante? Al misliš, da bi bilo boljše kar na 2 kupit?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.