ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tri piskre marmelade pa pol eden mi naj še reče: o tebi je pa kar trebušček ostal.... a si ziher, da nimaš še enega dojenčka notri? saj prvih 15x je bilo smešno, zdaj je pa postalo nadležno ..no še 12x se lohk zasmejim Mah daj no, zdaj je pa res še čist prezgodaj, da bi te žrli zaradi (prevelikega) trebuščka , saj si ravno rodila. Ampak daj, Ada resno....tisti, ki ti gre to EN TEDEN po porodu prijavit pa res nima 3 čiste v glavi ..... Meni se je tvoj trebuh tudi zdel velik, ko si dala slikico gor, samo sem potem videla pri marčevkah, da je kar nekaj s tako velikim trebuhom....v glavnem vse suhice, ki boste itak do poletja že vse šlank čisto resno... nekak tako zgleda zdaj vse skupaj: pogled na miha, pa iii kak je lepi, pa kake lase ima, to ne moreš verjet, ampak tebi pa se trebuh še lepo pozna, a si ziher, da ne boš šla kmalu še po enega (nasmeh) aaaa, saj sem super vesela, da se vsem miha dopade , ampak alergijo dobim, ko mora res prav vsak komentirat moj trebuh... in zdaj je že tako daleč prišlo, da mi tudi domači kako tako prijavijo.... andrej je do zdaj samo rekel, da sem pri adamu tudi še 3 mesece imela trebuh, samo, če mi bi pa še on začel težiti, bi pa po moje kar pop