|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
9.3.2009 20:56:23   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

tri piskre marmelade pa poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eden mi naj še reče: o tebi je pa kar trebušček ostal.... a si ziher, da nimaš še enega dojenčka notri?

saj prvih 15x je bilo smešno, zdaj je pa postalo nadležno

user posted image user posted image user posted image ..no še 12x se lohk zasmejim user posted image user posted image Mah daj no, zdaj je pa res še čist prezgodaj, da bi te žrli zaradi (prevelikega) trebuščka user posted image user posted image user posted image user posted image , saj si ravno rodila.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak daj, Ada resno....tisti, ki ti gre to EN TEDEN po porodu prijavit pa res nima 3 čiste v glavi user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Meni se je tvoj trebuh tudi zdel velik, ko si dala slikico gor, samo sem potem videla pri marčevkah, da je kar nekaj user posted image  s tako velikim trebuhom....v glavnem vse suhice, ki boste itak do poletja že vse šlank user posted image user posted image user posted image

čisto resno...
nekak tako zgleda zdaj vse skupaj:
pogled na miha, pa iii kak je lepi, pa kake lase ima, to ne moreš verjet, ampak tebi pa se trebuh še lepo pozna, a si ziher, da ne boš šla kmalu še po enega (nasmeh)

aaaa, saj sem super vesela, da se vsem miha dopadeuser posted image user posted image , ampak alergijo dobim, ko mora res prav vsak komentirat moj trebuh... in zdaj je že tako daleč prišlo, da mi tudi domači kako tako prijavijo.... andrej je do zdaj samo rekel, da sem pri adamu tudi še 3 mesece imela trebuh, samo, če mi bi pa še on začel težiti, bi pa po moje kar popuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
9.3.2009 21:09:39   
petarda
Folk ne ve kaj bi še prijavil, pol pa kar nekaj butnejo user posted image ....kje pa srečaš te ljudi? user posted image user posted image user posted image .... a že hodite na sprehode? Al so se že obiski pojavili na vratih? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
9.3.2009 21:14:28   
ada2
to so vse sosedi, ki so prišli pogledat miha, pa tašča, pa svakinja, pa mama, pa sestra...

ma, saj je vseeno, se ne mislim več sekirat, bo že, če pa ne, pa se bom celo življenje lahko delala, da sem nosečkauser posted image user posted image

popoldne sta si nuša in adam privoščila miha in sta ga cartala, božala, lupčkalauser posted image user posted image user posted image , podajala sta si ga iz rok v roke (pod nadzorom seveda), miha je pa čisto mirno in potrpežljivo vse prenašaluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
9.3.2009 21:20:10   
petarda
Uh...kolk si že mela obiskov user posted image ....jaz upam vsaj na kak teden miru user posted image ....

Pa itak, da bo trebuh šel...sploh ne dvomim.... pa SAJ NEBI BILO NORMALNO, če bi pred enim tednom rodila, zdaj pa se nebi poznalo nič več user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
9.3.2009 21:22:41   
petarda
Ada daj še kako slikico, ko so vsi trije gor pošlji...Nuša, Adam in Miha user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
9.3.2009 21:25:56   
ada2
bom jutri dala sliko gor od vseh treh, zdaj se mi ne da iskati fotoaparat, pa še nekje v spalnici je ostal... saj danes itak še ne misliš iti rodit, ne? jutri zjutraj pa takoj pripopam, ok?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
9.3.2009 21:44:59   
petarda

bom jutri dala sliko gor od vseh treh, zdaj se mi ne da iskati fotoaparat, pa še nekje v spalnici je ostal... saj danes itak še ne misliš iti rodit, ne? jutri zjutraj pa takoj pripopam, ok?

Ne, ne mislim user posted image user posted image user posted image user posted image ....se nič ne mudi, nisem mislila takoj user posted image user posted image user posted image ...grem tudi jaz zdaj v posteljo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
9.3.2009 21:54:05   
petarda
Joj, bubi...da nisi ti meni datuma postavila user posted image user posted image user posted image ...nekaj čudno me to grabi...grem hitro v posteljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
10.3.2009 7:12:59   
amy26
Ada preveč se obremenjuješ s čenčami od drugih glede trebuha, mislim čisto mimo, logično da se ti pozna in še nekaj časa se bo, saj vsakič ko rodiš gre težje trebuh v svoj položaj, no že gre vendar je potreben čas.
Imam svakinjo, je suhica kot ti, ko je rodila drugega otroka ji je ostalo ful trebuha kot da bi bila noseča, mislim da čez cca dva meseca se ji je začel zmanjševati.

pa dobro jutro

danes jaz kuhamuser posted image user posted image user posted image  je navadna brez dodatkovuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
10.3.2009 7:14:12   
amy26
petarda a bi ti meni lahko še enkrat na zs poslala svoj naslov, založila sem ga
bi ti pa rada danes končno levčka poslala nazajuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
10.3.2009 7:14:50   
petarda
Dobro jutro user posted image

Se moram hitro javit po včerajšnjem zadnjem napisanem stavku, da ne bo kera mislila, da sem že kam šla user posted image

Evo kavica

user posted image

A jo kera sploh še pije s smetano? Zanimivo kolkokrat vam kavico skuham, pa sploh ne vem kako pijete user posted image user posted image user posted image user posted image ....Jaz sem včasih ful pila s smetano, zdaj pa pijem kapučino ali belo kavo ali z mlekom....doma pa Jacobs Milka kapučino s koščki čokolade, za po porodu sem si kupila pa Nescafe brezkofeinsko.... Tako....zdaj se pa še druge izjasnite user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
10.3.2009 7:16:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

petarda a bi ti meni lahko še enkrat na zs poslala svoj naslov, založila sem ga
bi ti pa rada danes končno levčka poslala nazajuser posted image

Ti pošljem...se pa za levčka nič ne mudi...do maškar je še dolgauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
10.3.2009 7:22:15   
petarda

Joj, bubi...da nisi ti meni datuma postavila user posted image user posted image user posted image ...nekaj čudno me to grabi...grem hitro v posteljo user posted image user posted image user posted image

In dejansko so me grabili taki čudni neboleči popadki...sem prišla na 2x20 minut...potem čakala kaj bo, pa je bil kar skoz tak čuden občutek....ampak nič boleč user posted image ....itak sem se premetavala 100/h, pa hodila po stanovanju, nisem mogla spat... ful sem bila sita še od kosila, pa sem vseeno razmišljala ali si naj grem naredit regrat v solati user posted image ...sta mi ga moja mami in od lubija babi včeraj nabrali, očistili in oprali...da se ga lahko še enkrat najem predno grem rodit...skoz mi je ta regrat po glavi hodil user posted image user posted image user posted image user posted image ...no, danes bo za zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image ...sčasoma se je stanje čisto umirilo.... Bomo videli kaj bo še prinesel dan user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
10.3.2009 7:23:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

danes jaz kuhamuser posted image user posted image user posted image  je navadna brez dodatkovuser posted image

Za dodatke sem pa jaz poskrbela user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
10.3.2009 8:37:17   
ada2
dobro jutro

če nimamo mi enega pridnega dojenčka... od 8 včeraj zvečer pa do 4 zjutraj je spal... se najedel, pokakal, previl, spet malo pojedel in zaspal nazaj, pa še kar spi...

no, jaz sem vseeno morala ob 3 vstati, ker so bile mlekarne prepolne in je začela poplavauser posted image ... izčrpala sem si pol deci mleka, ki ga je danes zjutraj popil Adamuser posted image , tistega včeraj pa Nušauser posted image

pa še obljubljene slikice (nisem se mogla samo za eno odločit, ko so tak lepiuser posted image ):

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
10.3.2009 9:03:24   
petarda
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ampak so res ful, ful, ful lepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... ful, ful, ful lepi! user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
10.3.2009 9:06:10   
Urša
Jooooj, kako so lepi! user posted image user posted image user posted image  Nuša je pa prava mamica!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
10.3.2009 9:06:10   
petarda

če nimamo mi enega pridnega dojenčka... od 8 včeraj zvečer pa do 4 zjutraj je spal... se najedel, pokakal, previl, spet malo pojedel in zaspal nazaj, pa še kar spi...

Upam, da obdrži to navado user posted image ..... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
10.3.2009 9:37:48   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  pa poglej si ticker v opisu... prav lušno bi bilo - 3/3/3/3 user posted image

meni lahko kapučino ali pa malo belo kavo, prosim user posted image

Tak, zdaj pa letim k zobozdravniku. Sem ful vesela. Res. Seveda v upanju, da dokončno reši - zapre ta zob (zdaj ga je že 2x zdravila), ki me boli že od user posted image .

Ada, tebi pa samo user posted image user posted image user posted image  res imaš lušne otroke. Pa tako lepo jih je videt skupaj user posted image

Pa očitno pridne tudi. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
10.3.2009 11:14:26   
NinaŠ
IIiiiiiiiiii kako fetne otročke imaš user posted image user posted image user posted image  Ada, pa tako lepo jih je videti ko se cartajo user posted image user posted image user posted image . Vnaprej naj pa ostanejo še tako pridni user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
10.3.2009 11:31:30   
amy26
kok lepe otroke imaš adauser posted image , jih je lepo videti na kupu

petarda jutri je polna luna že ob 3.38 tako da 11.03.09 bi bil lep datum morda bom pa jaz napovedala dan Duser posted image

vsaka ti čast da nisi tok nestrpna, jaz sem bila na koncu sama sebi tečna in komaj čakala da rodim, sploh ker nisem mogla spati so me kolki ful boleli, a na hrbtu ni bilo šans da spim

< Sporočilo je popravil amy26 -- 10.3.2009 11:33:20 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
10.3.2009 12:32:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  pa poglej si ticker v opisu... prav lušno bi bilo - 3/3/3/3 user posted image

Ja...saj bi bilo lušno....samo zdaj podnevi...včeraj zvečer mi ni bilo čisto nič všeč user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
10.3.2009 12:45:27   
petarda
Evo moji lasje so zlikani...me je podgurka obdelala kot profesionalna frizerka user posted image ....bo še lahko prišla user posted image user posted image user posted image ....sploh, če bo zraven prinesla sveže pečeni domači kruh user posted image .... jao, sem že 3 kose pojedla...to bo kaj za klistirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Evo podgurka.....saj ne vem kako naj se zahvalim, bom pa kar tukaj, ko itak vem, da čekiraš kdaj bom šla v porodnišnico user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa še en creddy zate user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
10.3.2009 13:09:05   
petarda
Zdaj grem pa palačinke spečt za naše fante v delavnici, ko so ravno danes "mučeniki" user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
10.3.2009 16:33:08   
Urša
No Petarda, zdaj si pa že preveč poštimana za v porodnišnico! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.