Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 22:19:33
|
|
|
|
Urša
|
[/quote]Je verjetno čisto ok za naše fante? Al misliš, da bi bilo boljše kar na 2 kupit?[/quote] Meni se zdi čisto OK.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 22:23:09
|
|
|
|
petarda
|
Ok...še lubi je dal svoj prispevek k temu, da se nam junior čimprej pridruži .... Šele zdaj sem šla sploh malo pobrskat po spletu kaj vse pospešuje porod...prej me kaj takega sploh zanimalo ni .... in vidim, da je kar nekaj dejavnikov, ki lahko "pomagajo"...no...bomo videli Mirno noč vam želim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 5:17:29
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro petarda, upam da ti je ratalo način kako pospešiti porod, jaz nimam idej sem pa ob kavici, pijem vroči capuccino z vanilijo, otroci in možek pa še spijo, mir
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 7:05:58
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro No...upam, da bo danes treba dihat, navijat in six packe odpret ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 7:08:07
|
|
|
|
petarda
|
Še kapučino za vse moje novembrke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 7:22:53
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda Dajmo .... drugače pa idi v P, reči, da te že eno uro grabi.... ok, se pač zgodi, da ravno na CTGju neha Sem prepričana, da te ne bodo domov poslali, ampak v porodno. Pa nisi rekla, če te kdo kaj pregleda? Šibam zdaj v LJ... saj res, lahko pa do LJ na kavico prideš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 7:23:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Petarda zdaj pa proooosim veselo na delo - six pack čakaaaaaa... ...no hm, mislim, jaz čakaaaam, da ga spijem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 7:27:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi, jaz bi kupila tako na 2 kolesa in ne kakšno "otroško", ampak čist obično "alu skiro". So naši drobižki še čist prelahki, da bi skirco do najstniških let uničili, tako da je to razmeroma "varna naložba" . No, sicer mi smo uspeli eno že uničiti - so ji kolesca začela razpadat, vendar se je pred Anžetom že njgov bratranec z njo vozil, pa tudi midva z sva jo večkrat vozila. Tina se je že lani vozila s skirco na 2 kolesa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 7:29:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ampak Nina tvoj Anže ima pa vedno čisto navadne želje kaj si želi, pa vedno je tako težko najti ...se še spomnim tiste vesoljske ladje Ja, res ...ti imaš pa dober spomin
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 8:36:35
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! jaz sem se pa včeraj zvečer zelo slabo počutila... kar nekaj me je mrazilo, pa bolelo vse, pa si zmerim vročino in 38... sem vzela en daleron, pa v posteljo se prešvicat in danes je ok... imam pa na sumu, da sem premalo počivala čez dan in premalo pila... zdaj sem si pripravila 2 litra čaja, ki ga moram čez dan spiti, pa tudi počivat grem kar že zdaj. aja, Miha pa priden kot vedno... je spal od 8 zvečer do pol 7 zjutraj 2x sem si ponoči mleko črpala, ampak zjutraj je bila pa taka sila za jesti, da je komaj uspeval požirat pa dihat zraven. Andrej me že sprašuje, če je kaj narobe z njim, ko toliko spi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 8:37:14
|
|
|
|
ada2
|
petarda dobro opravi danes
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 8:57:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
jaz sem se pa včeraj zvečer zelo slabo počutila... kar nekaj me je mrazilo, pa bolelo vse, pa si zmerim vročino in 38... da ne misliš kakega mastitisa fasat je spal od 8 zvečer do pol 7 zjutraj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 9:02:16
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro No...upam, da bo danes treba dihat, navijat in six packe odpret .... petarda, tudi jaz upam da bomo danes six packe odpirali, bi bil že čas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 9:08:56
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dan No, Petarda, upam, da res greš danes. Ti držim pesti. s tem da jaz ne bom odpirala six packov. Me daje tak prehlad, da se bom kar domačega žganja lotila, čeprav mi je okus . Ali pa bi raje borovničke . Nekaj definitvno bo No, da ti dam malo motivacije: tudi moja mama ima danes rojstni dan. Tako da: go, Petarda, go
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 9:12:32
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ jaz sem se pa včeraj zvečer zelo slabo počutila... kar nekaj me je mrazilo, pa bolelo vse, pa si zmerim vročino in 38... da ne misliš kakega mastitisa fasat je spal od 8 zvečer do pol 7 zjutraj Pod to se samo podpišem. Ampak, ni mi jasno. Kako imate lahko nekateri take zaspance???? Jao. Pa ena kolegica je januarja rodila, pa ji tudi non stop spi. Sem se že začela spraševati kje sem ga pobiksala da naš S tako dolgo ni imel mira ponoči No, saj se še zdaj 2x zbudi in pride pogledat če sem doma. S tem da je to zaradi tega, ker že skoraj dva meseca delam samo popoldne in ge je verjetno že strah če sem kam odšla
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 9:17:26
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi, jaz bi kupila tako na 2 kolesa in ne kakšno "otroško", ampak čist obično "alu skiro". So naši drobižki še čist prelahki, da bi skirco do najstniških let uničili, tako da je to razmeroma "varna naložba" . Naš S še skirce tudi nima. Ko dobi napad vožnje gremo k sosedom na kavo in se tam vozi (prijetno s kotristnim). S tem da se raje vozi z tistim ko je na tri kolesa. Onega na dve niti pogledati noče. Ne vem pa kaj bi bilo, če bi imel samo onega na dve kolesi na izbiro. Hm. Moramo sprobat da vidimo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 9:40:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ne vem pa kaj bi bilo, če bi imel samo onega na dve kolesi na izbiro. Hm. to je zdaj vprašanje Jaz moram priznat, da mojima nisem dala izbire
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 11:05:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem ugotovila, da se ponoči ne morem zanašat na svoje psihofizične moči . Malo čez 2 je bilo, še toliko sem bila, da sem si uro zapomnila, ko en otrok sprašuje: "Mami, a lahko pridem k vama v tavleko posteljo?", jaz "Ja, samo povšter seboj prinesi.". Pride, se vleže, pokrijem ga s svojim kovtrom, stisnem k sebi . Prepričana sem bila, da je Tina . Zjutraj zvoni ura, jaz sem se še ene 10 min po postelji valjala, ker se mi še ni ljubilo vstat. Se spravim pokonci, ravno dobro pridem v kuhinjo, že slišim Tino ki kliče:"Mami vstala bi, a me prideš iskat!!!" Grem in ona v svoji postelji WTF . Sem šla prav pogledat in v moji postelji je spal Anže
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 13:17:34
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ jaz sem se pa včeraj zvečer zelo slabo počutila... kar nekaj me je mrazilo, pa bolelo vse, pa si zmerim vročino in 38... da ne misliš kakega mastitisa fasat je spal od 8 zvečer do pol 7 zjutraj glede na to, da sem ga pri adamu 4x, me je zelo strah...ampak nimam nič rdeče, pa ne bolijo me, če me pa že začne tiščat si pa hitro izčrpam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 14:12:18
|
|
|
|
Naty_ka
|
Uau tincci, kakšen nasmešek. Najprej ko sem zagledala sliko sem študirala od kod je meni ta ženska znana. Šele potem sem začela brati in ugotovila za koga gre
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 15:54:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, kje si?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 15:55:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada Glej tudi nase.... čeprav mi ni jasno, kako je to možno pri treh otrocih.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 15:57:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala za vse nasvete okoli skiroja.... so itak prišli too late . Sem že zjutraj na poti v LJ šla v Hoferja in vzela na 2 kolesi, ker je The Cars motiv OK, Barbie tudi, ampak bubika je še premala. Kar soliden je videt, dovolj širok, nosilnost do 50kg, alu ogrodje.... za nekaj let bo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 16:28:36
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, kje si? to se tudi jaz že cel dan sprašujem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 16:59:04
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, kje si? to se tudi jaz že cel dan sprašujem Mogoče pa se je že naveličala vsega skup in je šla na six pack....
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.