Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 8:58:00
|
|
|
|
petarda
|
Ada to pa je kvalitetno mleko!!! Daj napiši kaj si včeraj jedla .... Ma ja...saj bi šla...pa če me še nič ne grabi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 8:59:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kako lep dan je danes zunaj...ravno pravšnji za kakšno akcijo ...čeprav nič ne kaže, da bi bila ... ob 10.30 imam CTG in bomo videli kako naprej .... go, petarda, go..... čaki, grem one navijačice iskat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 9:00:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kako lep dan je danes zunaj...ravno pravšnji za kakšno akcijo ...čeprav nič ne kaže, da bi bila ... ob 10.30 imam CTG in bomo videli kako naprej .... go, petarda, go..... čaki, grem one navijačice iskat Jih je lepo videt...upam, da v pol ure primejo!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 9:01:08
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada to pa je kvalitetno mleko!!! Daj napiši kaj si včeraj jedla .... Ma ja...saj bi šla...pa če me še nič ne grabi a veš, da sem mogla prav razmišljat kaj sem jedla joj, čisto imam možgane razpuščene mene tudi ni nič grabilo...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 9:02:09
|
|
|
|
*bubi*
|
UZ ti tudi kaki naredijo? Da ne boš kakega giant na svet spravila? Ups, to ni smešno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 9:03:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, petarda, zate: Pa glej da bo res. Če ne danes, pa jutri, pojutrijšnem..... koliko čez rok pri vas čakajo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 9:05:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* UZ ti tudi kaki naredijo? Da ne boš kakega giant na svet spravila? Ups, to ni smešno ...prejšnji teden je imel 3160g...tak, da... več kot kilo ziher ni dobil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 9:06:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, petarda, zate: Pa glej da bo res. Če ne danes, pa jutri, pojutrijšnem..... koliko čez rok pri vas čakajo? Mislim, da 10 dni....nisem čisto ziher, bom pa danes definitivno vprašala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 11:48:44
|
|
|
|
petarda
|
Sem nazaj CTG je bil lep, Junior se v trebuščku dobro počuti, pritisk, voda vse OK. .... So me pa spraševale sestre in G, če se sploh počutim, kot da bi šla rodit in sem jim povedala, da prav nič, da se počutim, kot da bi šla prej še na kako fešto .... so rekle, da se vidi in da je malo , ki so 5 dni čez rok tako dobro razpoložene ... ponavadi so že tečne same sebi, komaj čakajo, da se začne kaj dogajat, vsi SMS-ji in klici jih nervirajo.... ... ampak jaz se res počutim SVETOVNO ....pa nasploh so bili ljudje danes v ZD dobro razpoloženi ...sem srečala par znancev, pa mojo šolsko zdravnico in sestro...vsi ful dobre volje, nasmejani, polni lepih besed in pihanja na dušo ...kako naj potem človek ne bo dobre volje? No...v sredo zjutraj imam CTG v porodnišnici... in zna se zgodit, da me kak dan zadržijo notri, lahko pa bom šla tudi še domov...odvisno... Najkasneje 10 dni čez rok, mi porod sprožijo. .... Torej... najkasneje v soboto bo Junior zunaj.... ... Ok...zdaj grem pa kuhat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 13:52:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Samo da je vse ok, petarda Ti malo pokvarim veselje? Če ti sprožijo v soboto, še ni nujno, da boš v soboto tudi rodila Pregleda pa te nihče ne? Kaj pa, če si že ful odprta in ti junior ven pade? Pri nas pa te že na PDP predajo porodnišnici v kontrolo in prvi CTG.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 15:21:49
|
|
|
|
Urša
|
jaz se res počutim SVETOVNO Kolk je to fajn slišat, Petarda!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 17:27:39
|
|
|
|
ada2
|
tri piskre marmelade pa pol eden mi naj še reče: o tebi je pa kar trebušček ostal.... a si ziher, da nimaš še enega dojenčka notri? saj prvih 15x je bilo smešno, zdaj je pa postalo nadležno nihče noče razumet, da sem že itak imela nenormalno velik trebuh, pa da sem 3x obremenila maternico, pa da sem navsezadnje le nekaj dni po porodu....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 18:37:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tri piskre marmelade pa pol eden mi naj še reče: o tebi je pa kar trebušček ostal.... a si ziher, da nimaš še enega dojenčka notri? saj prvih 15x je bilo smešno, zdaj je pa postalo nadležno ..no še 12x se lohk zasmejim Mah daj no, zdaj je pa res še čist prezgodaj, da bi te žrli zaradi (prevelikega) trebuščka , saj si ravno rodila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 18:38:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda super za tako počutje ...sam rodit bi se pa tud lohk že spravla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 18:40:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Danes sem govorila s Tinino P in jo je napotila na fizioterapijo Prvo uro imava že jutri . Upam, da bo kaj pomagalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 20:02:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Danes sem govorila s Tinino P in jo je napotila na fizioterapijo Prvo uro imava že jutri . Upam, da bo kaj pomagalo pa da ne bo preveč bolelo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 20:02:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 saj prvih 15x je bilo smešno, zdaj je pa postalo nadležno nihče noče razumet, da sem že itak imela nenormalno velik trebuh, pa da sem 3x obremenila maternico, pa da sem navsezadnje le nekaj dni po porodu....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 20:11:04
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Danes sem govorila s Tinino P in jo je napotila na fizioterapijo Prvo uro imava že jutri . Upam, da bo kaj pomagalo o super, imate pa hitro termin
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 20:13:00
|
|
|
|
Urša
|
Ada, ne sekiraj se! Super za Tino, da jutri začne! Upam na izboljšanje!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 20:14:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
o super, imate pa hitro termin je P posredovala Predvidevam, da ob takih poškodbah vedno tako hitro termin dobiš, drugače sploh nima smisla . Bolelo bubi aaaaa ne me strašit , ker če bo jutri bolelo, bom Tino težko spet tja spravila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 20:16:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Amy, daj povej a tvoj biznis lavfa? Si prišla not?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 20:23:21
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Amy, daj povej a tvoj biznis lavfa? Si prišla not? ja laufa, mislim tako da sebe pokrijem glede plače in da vlagam v zalogo, kaj več trenutno ne, bi pa nujno morala imetu boljšo lokacijo kot je npr.Ljubljana, ampak najemnine so to much visoke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 20:40:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tri piskre marmelade pa pol eden mi naj še reče: o tebi je pa kar trebušček ostal.... a si ziher, da nimaš še enega dojenčka notri? saj prvih 15x je bilo smešno, zdaj je pa postalo nadležno ..no še 12x se lohk zasmejim Mah daj no, zdaj je pa res še čist prezgodaj, da bi te žrli zaradi (prevelikega) trebuščka , saj si ravno rodila. Ampak daj, Ada resno....tisti, ki ti gre to EN TEDEN po porodu prijavit pa res nima 3 čiste v glavi ..... Meni se je tvoj trebuh tudi zdel velik, ko si dala slikico gor, samo sem potem videla pri marčevkah, da je kar nekaj s tako velikim trebuhom....v glavnem vse suhice, ki boste itak do poletja že vse šlank
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 20:44:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ o super, imate pa hitro termin je P posredovala Predvidevam, da ob takih poškodbah vedno tako hitro termin dobiš, drugače sploh nima smisla . Bolelo bubi aaaaa ne me strašit , ker če bo jutri bolelo, bom Tino težko spet tja spravila Upam, da je ne bo preveč bolelo , da bo rada hodila in bo pomagalo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 20:48:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda super za tako počutje ...sam rodit bi se pa tud lohk že spravla Za danes ponoči sem dobila prepoved , ker mojega malo glava boli...sem mu prej omenila, da mi malo trebuh otrdeva..pa je rekel: "hitro Magnesol spit, pa spat, danes nisem za akcijo" ... Sploh pa pride jutri zjutraj podgurka na kavico, mimogrede pa mi bo še lase polikala tak da.... ni še čas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostemIgre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.