Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.3.2009 16:46:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša No Petarda, zdaj si pa že preveč poštimana za v porodnišnico! Ampak res...zdaj grem lahko na ples ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.3.2009 21:22:16
|
|
|
|
petarda
|
Saj sploh ne vem, če naj se javim, ko ni nobene tu .... Nina kako je bilo na fizioterapiji? Evo...jaz Ok....jutri zjutraj grem pa na CTG v porodnišnico...potem bomo pa videli kaj vse me še čaka Mirno noč vam želim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.3.2009 21:30:55
|
|
|
|
*bubi*
|
pridna, petarda Jaz sem malo pri septembrkah počvekala. Sva bili na sistematskem danes. Dobrih 7 kg že ima naša pupa. Fajn opravi jutri. Pa javi, če te not zadržijo Zdaj pa se šibam še malo učit. Lahko noč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.3.2009 21:41:02
|
|
|
|
Urša
|
Ja, Petarda, vso srečo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 6:47:43
|
|
|
|
petarda
|
Evo...ravno pri čajčku...kdo ve kolikokrat mi bo treba še tega pit . Za vas pa kapučino...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 7:07:37
|
|
|
|
amy26
|
petarda, srečno danes imam občutek da boš danes rodila, držim pesti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 7:25:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 petarda, srečno danes imam občutek da boš danes rodila, držim pesti Uh...kako hecno je to prebrati ....me kar mal zvije ... ...vseeno upam, da te občutek vara, da bo CTG OK in da bo jutri dan D
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 7:34:43
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: amy26 petarda, srečno danes imam občutek da boš danes rodila, držim pesti Uh...kako hecno je to prebrati ....me kar mal zvije ... ...vseeno upam, da te občutek vara, da bo CTG OK in da bo jutri dan D a nimaš pregleda danes v P! pa te bo kaj pregledal kok si odprta na pregledu, ker če kaj si te lahko pošlje roditi ne glede na to da se ti dobro počutiš jutri dan D, kaj češ odlašati, danes lepo rodiš pa dobiš Žigca v naročje in če je vse lepo oz. tako kot mora biti boš v soboto že doma in se boste vsi skupaj crkljali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 8:05:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za . Dobro opravi Petarda Nina kako je bilo na fizioterapiji? OK , Tina je pridno sodelovala . Zdaj bova nekaj dni vaje, ki jih je fizioterapevtka pokazala, izvajali doma, če bo potreba pa prideva nazaj (imajo zelooo polne termine in se nekako nismo mogli uskladiti z mojo službo , zato zaenkrat taka rešitev).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 8:51:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Petarda, če bo šlo po Adinem scenariju, bo res jutri dan D. Ampak vseeno ti ni treba celo noč not ležat Evo, ti pošiljam kup , če boš kaj rabila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 10:25:16
|
|
|
|
petarda
|
Sem nazaj...z mano in Juniorjem je vse Ok...sem pa zelo, zelo žalostna, ker sem zvedela zelo slabo novico ....in če bi morala danes it rodit....bi težko rodila . Tole je pa za enega prav posebnega angelčka, ki naj čuva svojo mamico in mojega Juniorja... Grem v posteljo...sem čisto iz sebe .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 10:39:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda še nekaj od mene, samo da bodo pomagali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 11:01:57
|
|
|
|
*bubi*
|
ojoj, petarda veliko je že , verjemi, da zdaj čuvajo tebe in Juniorja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 11:23:15
|
|
|
|
ada2
|
petarda jaz skoz mislim na tebe in ti držim pesti, da se hitro rešiš in potem uživaš z juniorjem... saj bo, jutri bomo tu zvečer že nazdravljale s six packom (no, jaz bom s čajom ali sokom ) mi smo spet tak lepo spali... od 8 do pol 5, ob 3 sem seveda pumpala, ker se več nisem mogla obrnit v postelji...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 11:37:43
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, !
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 13:55:32
|
|
|
|
petarda
|
Hvala vsem za objemčke...sem bolje ... Malo sem šla počivat, se pogovorila s prijateljico , pa s podgurko, pa ven sem šla na sonček, pa pocartala sem mojo malo nečakinjo... ... Še malo pa greva po petardita in na en doooolg sprehod, potem pa upam na mirno noč in kakšno dogajanje jutri...predvsem pa upam, da bo z juniorjem vse OK, ker zraven šoka, ki sem ga doživela v P, me je še ena dr. vprašala: " O tole pa malo slabše raste vaš ?" ... sem ji povedala, da nič ne vem o tem, razen, da naj bi imel malo ožjo glavico, to mi je enkrat omenila moja G, ki pa je itak rekla, da ni to nič nenavadnega, glede na to, da imam tudi jaz malce bolj podolgovato .... pa me je samo pogledala in rekla: "Aha...potem pa tako, ja" ..... Sicer pa je bila ful, ful prijazna in vse ostale sestre tudi...samo se mi je res vse podrlo in nisem imela nič volje še kaj vprašat, zvedet...razen tega, da je vse OK ..... in, da se še nič ne dogaja in da ne bom jaz svojega otročka rodila na dan, ko ga bo moja prijateljica izgubila .... Zdaj pa ne bom več morila... grem mal pospravljat in javim, če bo kaj novega.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 14:13:54
|
|
|
|
amy26
|
petarda je že moralo tako biti drži se
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 19:44:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Joj Petarda, res nič zavidljiva situacija , se pa strinjam z Amy, da je bilo že tako namenjeno , verjamem pa, da je hudo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 19:47:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Popoldne sem skakala po trgovinah in za Anžeta iskala rolko z narisanim netopirjem , ki si jo je zaželel za r.d., pa seveda nikjer nisem našla vsaj pribiližka . Sva se dogovorila, da jo greva jutri skupaj kupit in si bo sam izbral med ponudbo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 20:03:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Draga petardica, dobro opravi jutri, nestrpno bom čakala novičke Saj si rekla, da si želiš jutri D dan, kajne?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 20:57:14
|
|
|
|
petarda
|
Ja...jutri si želim dan D ....in bom nekje okoli 22. ure začela intenzivno razmišljat kako to izvest ...si bom tako kot Ada predstavljala čimbolj mehke stvari ... Ampak Nina tvoj Anže ima pa vedno čisto navadne želje kaj si želi, pa vedno je tako težko najti ...se še spomnim tiste vesoljske ladje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 21:06:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, pomagaj - ti imaš sigurno izkušnje: kakšen skiro naj kupim bubiju - s tremi kolesi ali z dvema? Tole imam v mislih: Ali pa katera druga, saj verjetno imate že kar nekaj izkušenj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 21:14:25
|
|
|
|
Urša
|
Jaka ga ima s tremi koleščki.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 21:14:37
|
|
|
|
petarda
|
Nimam izkušenj s skiroji...moj bratec ima tega z dvemi kolesi in je bil zadovoljen . Mi se pa odločamo za nakup kolesa...samo nam še ni uspelo do trgovine prit.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.3.2009 21:17:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaka ga ima s tremi koleščki. Je verjetno čisto ok za naše fante? Al misliš, da bi bilo boljše kar na 2 kupit?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj nisi narisal mame?Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.