|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
10.3.2009 16:01:51   
irma78
[
glede GH a mi lahk katera pove koliko pa daste tega da je pol sit ca. 3 ure????....

moj je zdaj pogruntal kako se papca z žlico in mu dajem kašico od hippa ... bom pa začela zdaj dajat zelenjavo ... vem da prvo daš malček ma pol počasi nimam pojma kolk mora pojest za cel obrokuser posted image

Jaz dam našemu ali pol kozarčka Hippove kašice (cca. 100 g - čeprav bi jedel še in še), ali pa 100 ml kašice (100 ml mojega mleka  + 3 žlice zdroba pa malo sadne kašice za okus primešam). V vsakem primeru je 3 ure sit, čeprav imam občutek, da bi pojedel še mnogo več. Se bojim da so ga same oči, pa že tako je med krepkejšimi.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.3.2009 16:03:45   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Potem bova šli pa k mojim domov, moj user posted image  pride kasno- dela na eni bajti, se prav vidi, da je pomlad, ga skoz kličejo, da kaj uštima- po službi seveda.

Kaj pa dela? Da vidim, če ga lahko še jaz kej porabim .... user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.3.2009 16:04:26   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ojj punce. Ve uživate na sprehodku, mi pa doma delamo domačo nalogouser posted image user posted image user posted image . Mam eno vprašanje. Katere plenice uporabljate????????????????????????????
Trenutno so mi najboljše od linostar, pamper (se mi zmeraj zjutraj zbudi čist moker) niso všeč. Hofer ima tudi fajn plenice in poceni. 90 kom je 12,50 evrčkov. Se mi zdijo fulll poceni, pa še elastiko imajo zgoraj, ko jih zapenjaš.

S katerimi ste pa ve zadovoljne??? Bom morala iti v nabavo nove zaloge plenic, pa da mal vidim, kaj ve uporabljate, preden se odločim katere.

Lp

BODITE V CVETJU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz uporabljam že vseskozi Pamperske iz Müllerja in sem zelo zadovoljna z njimi. Mu ni še nikoli nič čez prišlo, pa tudi nobenih alergij nima.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.3.2009 16:06:09   
Dream
Irma78 user posted image user posted image user posted image  ker sta z user posted image  tvojo teto spravila na realna tla, če lahko temu tako rečem... Meni gre na jetra, če mi hoče kakšna takšna oseba solit pamet. Ne rečem, da nekdo ne pove svojega mnenja ali pač nasveta, ne pa utrujat user posted image user posted image user posted image  Moji starši imajo psa. Ne pustim mu sicer, da Matica poliže (ker je ves čas zunaj), pustim pa ga tako blizu, da si ga ovoha in pogleda. Po mojem je brez veze delat paniko, ker če bi bil Nik alergičen na pasjo dlako, bi se to takoj videlo.

Jolly123 moj user posted image  gre zelooooo redko na kavo, sploh čez vikend (prej ne kot ja). Če pa že slučajno tako pride, je zelo hitro nazaj. No, v nedeljo je bil na kavi, ampak je imel zraven voziček in Matica v njem. Mislim, da tole res ni lepo, kar počne tvoj user posted image . Meni se namreč ne zdi ravno normalno, saj so vikendi đže tako ali tako edini dnevi, ko smo po večini res lahko skupaj kot družina. Ga boš morala malo preparirat, da je sedaj drugače, ko je Taj pri hiši...

PikicaStonoga WB!!! Vidim, da ste se res imeli lepo!!! Superca!!! Jaz tudi komaj čakam, ko gremo po 1. maju na morje!

Janja27 šele sedaj sem videla, da nestrpno čakaš na raport s koncerta user posted image  Ja, bilo je super, mogoče me je motilo to, da je bil konec tko na hitro izpeljan. Ena pesem, ki jo je najavil kot da ne bo zadnja, potem pa samo hvala in lahko noč, pa so vsi odpeketali z odra user posted image  Glas ima res lep, pozabaval se je tudi, repertoar pesmi pa OK, nimam pripomb.

Gogabojan si pri Roku poskusila s Calgelom?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.3.2009 16:06:40   
PikicaStonoga

Imam goro cunj za zlikat- zame to pomeni, da imam za cca uro likanjauser posted image ,

zame gora cunj pomeni 4 ure likanja ...me čaka to ja ....enkrat in ker odlašam odlašam je iz dveh ur nastalo 4 ure , pa 4 pralni stroji se mi sušijo ....JJJJJJJJJOOOOOOOOOJJJJJJJJJJ bom mogla kmalu ker ne bomo meli več kaj za oblečt user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.3.2009 16:07:46   
gogabojan
Irma78 jaz sam dojim. Toda ko ga bom futrala z GH, mu mislim dati, kolikor pač otrok hoče pojesti. To je vsaj moje mnenje. Tako sem dajala tudi starejšemu sinu. Kolikor je hotel jesti, sem mu dala. Bil je pravi jedec. Povrhu vsega, sem mislila, da bo bajsek tak k mami, je pa suh k trlca. Pa fulllllll poje. In je fullllllll pojedu k dojenček.

Sm pa starejšmu dajala že zlo zgodaj GH, oziroma pripravljala mlečne kašice. Sem fasala pljučnico takrat, pa mu ni bilo kaj drugega jesti, kot pa da smo začeli GH. Ker ap. ni hotel. Ni šans. Smo mu morali dajati alpsko mlekouser posted image user posted image user posted image . Hvala bogu, je živ zdrav in ful pameten.

Sam tak no, sem napisala, če te slučajno zanima.

Itak si že prebrala, če te je al pa ne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.3.2009 16:12:19   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Gogabojan si pri Roku poskusila s Calgelom?

Nisem. Sem čist pozabila na njegauser posted image user posted image user posted image user posted image . Bo treba iti iskat, če ne bo res kriza. Pa saj za zdaj se še nekako zadovolji danes. Danes je malo malo bolje.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.3.2009 16:15:55   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Naš Nik ima 5 obrokov na dan od tega enega z GH, pred spanjem pa dobi AM. Drugače pa naš user posted image  tudi obožuje zdrobovo kašico - bi jo pojedel malo morje, samo se mu je ne upam dat kar že 200 ml. Zaenkrat sva pri 100 ml.

A teh 5 obrokov ti kakega poje oz. spije tudi ponoči a vse čez dan?

Vsi obroki so čez dan. naš Niki že od drugega meseca dalje nima nočnega obroka - se ni zbujal, jaz ga pa tudi zaradi hranjenja nisem zbujala. Tako da dobi zadnji obrok nekje ob 21-ih in potem naslednjega okrog 7-ih.

Ma zanima ker moj je do nedavnega tudi mel 5 obrokov pa spal celo noč, zdaj pa kar naenkrat zahteva še 6-ti obrok in to seveda ponoči user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.3.2009 16:21:31   
jolly123
No pa sem ugotovila zakaj je cvetača bljak. Pasirala sem mu jo z vilicami in to mu ni všeč, mora bit v nulo spasirana pol pa vse poje user posted image Očitno ma nekaj po meni, jaz sem tudi do ne vem katerega leta jedla zelenjavo samo, če je bila fejst spasirana, da je nisem vidla user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.3.2009 16:29:55   
jolly123
IraIra kako ste opravili? Ej a si ti cepila Alyo za rotavirus? 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.3.2009 16:39:54   
janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

mi spimo že cel teden od 21 do 7h moram trkat na les da se kaj ne pokvari

smo tud pridni za papat gre vse v rito

Koliko obrokov pa imate potem čez dan, da takole prespi noč?

6 obrokov ma čez dan  - ob 7 h dojenje
                                ob 10,30 h dojenje
                                ob 13.30 zelenjava al pa sadje
                                ob 17 h dojenje
                                0b 20h riževa kašica
                                ob 20.30 - 21 dojenje

kolk pojej pri dojenju nimam pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image neki že ker je sita 3 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
GH jaz ji skuham in ji dam kolikor hoče pojesti kadar je rita polna obrne glavo stan in vem da noče večuser posted image user posted image user posted image -.včeraj mi je zvečer pojedla 175 ml riževe kašice....se strinjam z gogobojan kar je napisalauser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.3.2009 16:40:05   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Jutro!

Evo..ati v sluzbi, mali je zaspanckal nazaj, jst pa ze po netu skacem user posted image

Vceraj nas je slo pa 5 kolegic zvecer na pijaco in cvek o vsem - one ze imajo to od prej (kao zadnji ponedeljek v mesecu), k ze majo otrocicke, jst pa parkrat nisem imela casa, vceri smo se pa dobile, k je bil 8. marec. Pa je blo osvezujoce user posted image  mal o otrocickih (hm..sm bla vesela, da je sele 5 mesecev star user posted image user posted image user posted image , kaj potem vecji ne pogruntajo), mal o partnerjih, mal o vsem..lustno! user posted image

.stonoga, jst bi bla pa srecna, ce bi prespal celo noc (sicer dans je bil ful priden, je jedel okol 10h pa okol 1h pa okol 4h in potem okol 7h, tak da je blo super), namrec pri joskih nimam problemov, ce potegne (sploh ne vem kaj to pomeni, da mleko tisci..ocitno mam tak velike, da se razporedi user posted image user posted image ).

Zobar..auauaa..tud jst se ga bojim kot user posted image  kriza..mam pa sreco, da mam v redu zobe in da hodim od 6. razreda OS samo na kontrole pa se to ko se spomnim..na ene 4 leta user posted image  Sam zdej bo pa treba it..me neki skeli vsake tolko casa pa obcutljivi so mi postali..se hecam, da mi je tamal z dojenjem ves kalcij ven potegnu user posted image

Muceniki..mi2 z user posted image  sva pa atiju dala ze zjutraj kolesarski dres pa cokolado pa slikco v okvirju, kjer je slikan z user posted image  in naso user posted image .

user posted image  in zivali..hm..sama tud ne pustim, da bi bla Nacek in Misa sama v sobi (je sicer tecno, ker je treba kar naprej cekirat pa vcasih mal odganjat muco stran..ceprav je imela fazo zanimanja za user posted image  in ko je mali migal, je mislila, da se bo kr igral z njo, zdej pa HB ne..), sam po drugi strani sm pa vesela, da bo detece odrascalo z zivalco. To nikakor ne more skodit - prednost je, da je potem manj alergij, predvsem pa to, da bo znal imeti rad zivali in ceniti druga ziva bitja. Namrec otroci s kmetij skoraj nimajo astme, ker so skoz v stiku s prahom in dlako itd... Kakorkoli, stik user posted image  in zivali lahko prinese samo lepse otrostvo in cut za drugacne od nas, v kolikor seveda pazimo, da ne pride do kaksne nesrece..

papa,
timnala 

user posted image user posted image user posted image user posted image to velja zame in moje dve pupiuser posted image user posted image user posted image user posted image smo namreč na kmetih domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.3.2009 16:40:55   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Imam goro cunj za zlikat- zame to pomeni, da imam za cca uro likanjauser posted image ,

zame gora cunj pomeni 4 ure likanja ...me čaka to ja ....enkrat in ker odlašam odlašam je iz dveh ur nastalo 4 ure , pa 4 pralni stroji se mi sušijo ....JJJJJJJJJOOOOOOOOOJJJJJJJJJJ bom mogla kmalu ker ne bomo meli več kaj za oblečt user posted image

zame tud gora cunj poemni 4 ure likanjauser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem se sedaj navadla da likam na 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa takrat 4 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.3.2009 16:45:26   
Lucka1

No pa sem ugotovila zakaj je cvetača bljak. Pasirala sem mu jo z vilicami in to mu ni všeč, mora bit v nulo spasirana pol pa vse poje user posted image Očitno ma nekaj po meni, jaz sem tudi do ne vem katerega leta jedla zelenjavo samo, če je bila fejst spasirana, da je nisem vidla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne mi rečt, da res??? No super, glavno, da si pogruntala....jst si bom pa zapomnila, da vem, ko začnemo uvajat GH.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.3.2009 16:45:53   
janja 27

evo neki pa ma po mamici..jaz ji nič ne pasiram sam pretlačim z vilicami in jemo.....res kr ne morem verjet gre vse v rito danes je jedla polentouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jolly a maš kake podatke za seznamček????

dream ja sem đe brala tvoj drugi post in pohala kje je raport user posted image user posted image user posted image pa sem videla potem da si napisalauser posted image user posted image user posted image meni je itak dragojevič zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lakrneš - user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image luser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tiste k mamo drugega seks je sedaj mnogo boljši ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej une k majo komaj prvega ne vem  če sploh kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravjo da nimajo časauser posted image user posted image user posted image user posted image MAL HECA user posted image user posted image user posted image sedaj pa mene meče

ne boste verjele

AMPAK SPET DOBIM OBISKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej ne vem kaj bo potem k bom šla v šiht..bodo tja hodili namesto k meni domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.3.2009 17:00:52   
mbd0411
Živjo!

Evo nas od zdravnice.Kri ima Nik v redu,tudi dovolj kisika v krvi,mu pa tako hropi in piska,daa sva tam dobila inhalacijo in Ventolin za inhalacije doma.user posted image
Sva virus staknila.Ubožček.
Joj kako se je jokal ves čas inhalacije (15 min.)
Smo ga pa stehtali in ima 8000g.Ceplen pa naslednji teden zdaj ne bo,drugi podatki pač drugič.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.3.2009 17:25:35   
iraira

Sory, ker se nisva oglasile ampak sva bili šele ob 12.45 konec tako da boh jim pomagej telim doktorjom tukej pri nas.....

Smo dobili pikico, je bila korajžnauser posted image  ,samo malo je zajokcala pa ko sem jo v naročje dvignila je takoj bilo vse ok. se je smejala sestri.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naša tamala.

Mi jo pa ni niti zmerila, niti stehtalauser posted image user posted image user posted image user posted image  nimam pojma kaj je to?? Jolly a tebi so Tajkota? Kolk je pa luštkan, pa velikkkkk

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.3.2009 17:26:57   
iraira
Nisem je dala cepit, ker je to zame na žalost predrago ker sem sama z dvemi otrociuser posted image user posted image user posted image  če bi imela keš bi pa verjetno jo, čeprav nisem čisto prepričana da to delujeuser posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.3.2009 17:28:02   
Lovely
Živjo,

Inya je danes dobila drugo pikico in takoj zaspala za 2h40min (smo šli vmes martinčkat - na kofi), pojedla 170ml mlekca, spet zaspala in še zmeraj spi... Naša P pravi, da do reakcije pride 4 do 6 ur po cepljenju... Zadnjič je imela čisto malo vročine (38 v ritki) in sem ji vseeno dala pol žličke Calpola. Bom videla kako bo danes. Zaenkrat trkam je vse OK...

Za seznamček: dolga je 64cm, og 42,5cm, tehta 5.750g.
Glede na težo je v prvem percentilu če prav štekam (25% punčk njene starosti je lažjih od nje, 75% jih je težjih) podolžini pa je v tretjem, torej 75% punčk je manjših od nje, 25% pa večjih. Ni kaj, dolga šlang bejbika je :) Je rekla P, da ji ne rabimo dajat tistega kaloričnega mlekeca, da ji lahko dam mlečno kašico tudi 2x dnevno če hočem - zanimivo, za to kašico mi je rekla, da kolikor je poje štejem kot ml mleka...
Nadalje, rekla je, da pri 5 ali 5,5 meseca začnem dajati kašice z glutenom (žitne) in da se bo od tega itak še bolj poredila. Uvajati GH pa začnemo s 6 meseci. Sem se odločila, da bom šla kar po tem, kar pravi P. Razen če mi pokaže nek hud interes za hrano - bom videla.

Naslednji pregled 22.4.

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.3.2009 17:29:01   
Lovely
Aja, pomemben podatek za razumevanje prejšnjega posta, ob 12h je bila cepljena... user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.3.2009 17:32:39   
Lovely
.100noga, una za telovadbo mi je napisala tisti dan ob 23h mail za katero skupino gre pa maila nisem videla do naslednjega dne nekje opoldne... bi pa lahko vedela po mojem mail naslovu katera sem, ker sem jim zadnjič dala podatke... No ja, če ne drugega je videla da nas ni ko je prišla tja... sem se lepo opravičila, da sem žal prepozno videla mail... sem pa butara ja, da nisem napisala da gre za skupino Medvode user posted image

Vse sem vas prebrala pa sem preutrujena za komentarje. Bom malo zadremala zdaj ko Inya panča.

aja, a ima katera kak recept kako se znebiti podkožnega mozolja? Meni se je naredil pod pazduha na predelu kjer je modrc in bom znorela.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.3.2009 17:36:22   
Lovely
Pa še eno vprašanje: Oleovit sem jaz zadnjič dobila od enega kolega k je šel v Celovec za svojo piko. Pa ne vem a je dobil na njegov recept ali brez. Mi katera zna povedat? Namreč v lekarno bom poslala svojega šefa, ki živi gor pa ga ne bi rada smešila k bo tja šel brez recepta...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.3.2009 17:36:31   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Sory, ker se nisva oglasile ampak sva bili šele ob 12.45 konec tako da boh jim pomagej telim doktorjom tukej pri nas.....

Smo dobili pikico, je bila korajžnauser posted image  ,samo malo je zajokcala pa ko sem jo v naročje dvignila je takoj bilo vse ok. se je smejala sestri.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naša tamala.

Mi jo pa ni niti zmerila, niti stehtalauser posted image user posted image user posted image user posted image  nimam pojma kaj je to?? Jolly a tebi so Tajkota? Kolk je pa luštkan, pa velikkkkk

Ojoj pol sta pa tudi dolgo čakali tako kot mi. Mislim ej ne vem kaj jim je...dobiš uro pol pa toliko časa bluziš tam.

Ne midva sva imela samo 2. cepljenje, takrat ti ga ne zvagajo in ne stehtajo tako so mi razložili. Na 3. posvetovalnici bodo to naredili ma sej kle majo kr en svoj sistem no.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.3.2009 17:43:27   
iraira
a si ti dala cepit Taja za rota?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.3.2009 18:10:14   
Marisha
oleovit se v Aut dobi brez recepta. Mi ga tudi uporabljamo. Če rabiš imam jaz eno flaško za prodat, ker mi jih je brat prinesel 3.

Lp, M

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?