|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
10.3.2009 9:05:57   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

No pa ti kr kle napišem 040 889 679. Bom pol ko pridem nazaj zbrisala user posted image

Kdaj dobite pikico kdaj maš čas?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 951
10.3.2009 9:06:16   
gogabojan
Madona punce ste se raspisale.

Evo jaz preživela zobarja. Zdaj ste lahko mirne, ne bom imela več izpadov. Izpadi se začnejo že en teden prej. Imam fobijo pred belimi haljami tako da,.....

Marisha, Ajetam, gremo malo giro di Vrhnika?????

Glede kopalk. Mi imamo kopalno plenico, stala je samo 12,70 evrov in je fullll dobra. Je pa res, da je bolj kopalna. Drekeca komot zadrži, lulanje pa ne. Pa pomoje itak ne bo lulal naš v vodi. Je preveč razburjen, da bi se spomnu na lulanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image So res kot kopalke. Smo pa kupili v Baby centru.

No zdaj pa vas pustim čvekati pri miru.

Madona sem lačna kot volk, pa ne smem jesti. Mi je plombico zamenjala. Bi pa vola pojedla zdaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.3.2009 9:06:55   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

.Stonoga user posted image user posted image  za prespano CELO (user posted image ) noč! Ej, joške se ti bodo pa že navadile, boš videla. Kakšen čudež narave je to user posted image user posted image  Se čist prilagajajo otrokovim potrebam.

A veš da se mela namen še napisat , da je to ZAME cela noč! ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.3.2009 9:08:52   
PikicaStonoga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo stran!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 954
10.3.2009 9:09:00   
iraira
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za korajžo gogabojanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz se ga tudi bojim kotuser posted image  križauser posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 955
10.3.2009 9:12:36   
gogabojan
zdaj pa grem kakih 20 min spat, da se mi  živčki umirijo. več itak nevm mogla, ker mali fullllllllll štrajka.

aja zobeka se že mal več vidi. bogiiiiiiiiiii ga zobcek tak matla. jo jo ja ja te bo mami malo cajtala. heheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 956
10.3.2009 9:14:03   
mbd0411
Jutro!

Midva z Nikom se pa greva danes pokazat k zdravnici,ker kašlja.HB ni suh kašelj in se mu čisti.Samo,da zvem,če so plučke ok,ker mu hropi,ko se skašlja pa ne slišim več.
Sem vso noč vstajalauser posted image

Jolly,kako pa se zbriše tisto kar se sem napiše??
A je to sploh mogoče??user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 957
10.3.2009 9:14:03   
iraira
Bogi mali, mene to še čaka, me je kar strah....se mi tolk smili če kaj jokca

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.3.2009 9:15:13   
iraira
mbd0411 daš pod uredi in zbrišešuser posted image ...tako enostavno

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.3.2009 9:16:12   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Moram vam pa še povedat, da peljem jutri zjutraj Nika k pediatrinji, ker ima že nekaj časa bulico (kot en večji grahek) za levim ušesom že v bližini vrata, za desnim pa eno manjšo. Po mojem so to bezgavke, samo malo me skrbi, ker ni bil še nič bolan, tako da ne vem od česa bi se mu otekle. Je imel kateri od vaših user posted image   še kakšen nepojasnjen problem z bezgavkami? Držim pesti, da ne bo P kaj hujšega ugotovila.

Naš Rok ima na levi stran tako za noht veliko in trdo bulico, zraven pa fulllllll veliko in mehko bulo. Pa je P rekel da je to bezgavka. Imamo pa jih že od novembra izrazito vzunaj in ne zginejo. Je P rekel, da je to zato, ker ima probleme s kožo, in da se je zato bezgavka tako povečala.

ja sej moj tut nima problemov s kožo. bezgavke se ne vnamejo sam zarad tega.

Samo moj pa razen temenc nima nobenih problemov s kožo. Upam, da bo vseeno vse Ok.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.3.2009 9:16:17   
iraira
Pa držim pesti da bo z Nikom vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za njega

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.3.2009 9:22:08   
Tejčika29
Hoj,

jaz sem pleničke za kopanje kupila v DM-u njihove in so ok, pol jih kar strgaš z otroka in jih vržeš stran. Fredov obroč smo tudi kupili ker ga bom rabla kar dolgo časa - tud za na morje, pa bazene...

Vse po starem, ja spet se po drugi rundi hranjenja ponoči (ki se pomika proti jutru, jema nekje okrog 3.30 ali še kasneje) potem kar nekaj prebuja in zaspi nazaj (duda + rokica). Spi do 6.30 ali do 7.00 najkasneje.

Danes pa na en orng džiro naokoli, pol pa kakšno presenečenje za naše mučenike, bo Alino nosil v kenguruju, se hecam, bomo že kaj uštimali.

Lep sončen dan in uživajte, M.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.3.2009 9:24:11   
PikicaStonoga
Sej ne morem verjet!
Najprej sama zaspi, zdej pa spi že uro petnajst! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
SVAŠTA!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.3.2009 9:26:27   
corti
Dan punce!

No končno mi je uspelo na FB dati slikice iz Sorške, ko  sem oblubla. Spet sta nakolofale toks strani da sem vas brala kar nekaj časa.
Vzunaj pa je tak lep sonček....ko pojemo greva ven....pa upam da bo dane sboljše volje kot je bla včer  k je bla katasrtofa. Skz neko cmerikanje in tečkanje. Priznam sem se malo odvadila ko pa je bil tako lep vikend, ko skoraj ni zajokala samo smejala in se pogovarjala. Res je bla pridna. Mogoče ji paše rovtarski zrak user posted image

.100noga bravo za prespano noč....

gogabojan držim pestgi da te pri zobarju ne bo fejst bolelo...tud jaz se jih bojim k user posted image .

Zdaj pa grem še kaj naredit..že celo jutro visim za računalnikom....obupna sem. 

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.3.2009 9:26:55   
iraira
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za samostojno "zaspanje", zgleda da ji paše če se sama uspava....moja to že od začetka sem prav vesela, da mi je ni treba cincat pa nosit gor in dol. Jo pa morem dati dobre volje v posteljico, ne sme bit preveč utrujenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
10.3.2009 9:30:31   
Pšemek
No, jaz imam pa konec veselja z diplomsko. Se je tamala zbudila. Zdej sem si pa laptop na njeno igralno podlogo prinesla. Se bom mal z njo igrala, pa mal pisala. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PikicaStonoga, točno vem kako je, če so prsi nafilane do konca user posted image . Je tak občutek, kot da jih bo lihkar razneslo! Se je tudi meni že ene parkrat zgodilo, da je Nejka prespala "celo" noč. Sam takrat pa jaz nisem ogla dobro spati zaradi prepolnih dojk user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 966
10.3.2009 9:30:46   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za samostojno "zaspanje", zgleda da ji paše če se sama uspava....moja to že od začetka sem prav vesela, da mi je ni treba cincat pa nosit gor in dol. Jo pa morem dati dobre volje v posteljico, ne sme bit preveč utrujenauser posted image

ma dej moja je prve tri mesece SAMA lepo zaspala, BP
zadnji mesec in pol ne pomaga niti nošenje NIČ dude itak noče in se dere pol pol ure in več dokler ne omaga al pa jaz popustim in dam zizo ker mam dost joka :( in zaspi v minuti!!! grrrr
sej pravim dans pa kot po čudežu tok sem mirna ker nisem poslušala joka preden je zaspala :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.3.2009 9:33:38   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

PikicaStonoga, točno vem kako je, če so prsi nafilane do konca user posted image . Je tak občutek, kot da jih bo lihkar razneslo! Se je tudi meni že ene parkrat zgodilo, da je Nejka prespala "celo" noč. Sam takrat pa jaz nisem ogla dobro spati zaradi prepolnih dojk user posted image

jaz sem  1x ponoči čutila eno bolečino ampak se nisem zbudila tud pomislila nisem da ta mala še ni jedla, tud na wc nisem šla celo noč čudno res sem spala kot top ...aja ma nč ni čudno, če sem prejšnjo noč spala sam 4 ure ker sem skor do pol treh ponoči brala za nazaj user posted image  sem zdje not prineslauser posted image user posted image user posted image

mater je lep dan user posted image user posted image user posted image  OBOŽUJEM POMLAD!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.3.2009 9:42:03   
Dream
Daaaan!

Po dolgem času se vam še jaz malo javljam. Sicer bom kratka, ker šibava na sprehod, pase mogoče potem javim. No, ker sem tako spretna z rokami, sem si polila tipkovnico in mi sedaj ne dela črka "A". Tako koristim računalnik mojega dragega, ki pa je v čisto zadnji sobi, kjer ne morem imet Matica pod nadzorom. Ne mislite, da sem kam pobegnila user posted image user posted image user posted image

Počasi bova odšla na sprehod in upam, da bo popoldne kaj časa, da se vam bolj podrobno oglasim, komentiram in tako naprej. Moram vam povedati še to, da smo sedaj samo na 4 obrokih dnevno in da smo osvojili cvetačo, korenček je pa še vedno na bljak listi.

Lep in sončen dan vam želim!!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.3.2009 9:55:39   
irma78
Dobro jutro še od mene!

Danes ste pa vse zelo zgodaj vstale in bile zelo pridne s pisanjem. Vas je očitno sonček zvabil na plano.

Midva sva z Nikom tudi zelo zgodaj vstala (jaz ob 6.30, Nik pa ob 7-ih), ker sva šla k P. Mi je bilo Nika tako težko zbudit, ker je prvič po 3 mesecih spal celo noč od 21-ih do 7-ih brez zbujanja. Nočnega hranjenja pa itak že 3,5 mesecev nimamo. In ravno danes, ko bi on verjetno še spal, sem ga morala zbudit.

Kakorkoli, pri P je bilo vse Ok, sem izvedela točno to, kar ste mi povedale. Da je očitno nekje nekaj malega narobe z njim (lahko so problem tudi temenca, ali pa en ekcem, ki ga ima v ušesu ali pa nekaj tretjega) in mu je to udarilo na bezgavke in da bo verjetno še nekaj časa trajalo, da bodo otekline izginile. HB da ni nič drugega in hvala vam, da ste me že včeraj pomirile. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nik sedaj drnjoha, je čisto izmučen, jaz pa se bom par minut malo odpočila (nisem ponoči nič spala, ker je moj user posted image  tako smrčal). Sem se odločila, da mu grem danes v lekarno kupit tiste obliže proti smrčanju - upam, da bo kaj pomagalo. Sicer sva mu pa z Nikom za mučenike kupila majico Najboljši očka na svetu - kje mislite, da sem dobila idejo? Ja itak, da ste mi jo ve dale in je bil ful vesel in ganjen!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.3.2009 9:57:21   
Marisha
Živjo,

mi smo imeli bolj slabo noč, ker ima Mark vročino user posted image  user posted image . Očitno je to reakcija na včerajšnje cepljenje user posted image . Revčka očitno vse boli, ker full joka ko ga primem (pa poskušam biti full nežna).

A katera ve koliko časa običajno traja takšno stanje?

Upam, da bo kmalu bolje, ker se mi revček full smili user posted image  user posted image  user posted image .

Dala sem mu že pol svečke. A se ve dajale celo svečko vašim lumpijem ali po pol?

Lp, Marisha

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.3.2009 10:02:58   
Pšemek
Sem se odločila, da mu grem danes v lekarno kupit tiste obliže proti smrčanju - upam, da bo kaj pomagalo.

Irma, boš poročala, če obliži delujejo!?

(Evripid)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.3.2009 10:05:00   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha
A katera ve koliko časa običajno traja takšno stanje?

Meni je P rekla, da 24 ur, v eni knjigi sem pa brala, da 48 ur. Ne vem, kaj je bolj točno.

Naj še katera druga napiše, če kaj bolj ve!

(Evripid)

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.3.2009 10:07:30   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Sem se odločila, da mu grem danes v lekarno kupit tiste obliže proti smrčanju - upam, da bo kaj pomagalo.

Irma, boš poročala, če obliži delujejo!?

Najprej ga bom morala sploh prepričat, da jih bo uporabil - ponavadi ni za take fore. Sem mu pred nekaj časa kupila eno razpršilo za v usta, ki naj bi tudi pomagalo proti smrčanju, pa ga ni hotel vzet. Ja takle je moj!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.3.2009 10:12:39   
ajetam@
joooj kok tipkate...

midva bova mela dones busy busy
moreva v btc v baby center pa po darilo za babi pol mamo pa plavanje...

tko dagogabojan sem razmišljala o vozičkanju na vrhniki sam bom šla vrjetn direkt v btc

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?