|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
9.3.2009 23:19:12   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Janja27- še vedno ne vem kaj bom oblekla, ste me pa prepričale v to da bom v krilu zgledala tanjša user posted image user posted image user posted image . Bom pa šla v lov na cote šele v petek ker zdaj še nimam denarja (v petek bo porodniška) tako da upam da bom dobila kaj lepega ker bom drugač mogla v petek in soboto, kljub ogromno drugega dela,  obrnit cel kranj in ljubljano. Pa še precej zbirčna sem. Mater kolk sovražim to da sm odvisna od tega user posted image denarja. 

glede evrčkov sem mi zdi da smo vsi skoraj na istemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hočem tolar nazajuser posted image user posted image ...ma boš vidla boš v petek našla neki full lepega zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 901
9.3.2009 23:20:22   
janja 27
uuuuuuu nova stanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je pa ravnokar pisku telefon - sporočilo - ma kdo ob tej uri  - halouser posted image user posted image user posted image pa mi sosed sporoča da je očka punčki NEJIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mega dobra novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 902
9.3.2009 23:22:15   
irma78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tvojemu sosedu in sosedi ob rojstvu hčerke.

Ja glede denarja je res povsod štala. Sem nekaj časa še preračunavala v SIT, pa sem ugotovila, da je bolje da neham, ker me je potem samo glava bolela. Raje ne povem, koliko sem danes zapravila v Sparu za vse skupaj nič. Sem dvakrat čez račun prebrala, če so se slučajno kaj zmotili.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 903
9.3.2009 23:31:56   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tvojemu sosedu in sosedi ob rojstvu hčerke.

Ja glede denarja je res povsod štala. Sem nekaj časa še preračunavala v SIT, pa sem ugotovila, da je bolje da neham, ker me je potem samo glava bolela. Raje ne povem, koliko sem danes zapravila v Sparu za vse skupaj nič. Sem dvakrat čez račun prebrala, če so se slučajno kaj zmotili.
ž

tud mene dostkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image un dan sva bla na pijački z mojim pa za eno belo kavo in bandidos in dva deci soka 4,8 e sem misla da me bo kapuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 904
9.3.2009 23:35:41   
irma78
To še ni nič, midva greva pa na dve tortici (pa še to ne preveč dobri), pa na dvew kavi in je račun 10 EUR. Halo!!!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 905
9.3.2009 23:39:44   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

To še ni nič, midva greva pa na dve tortici (pa še to ne preveč dobri), pa na dvew kavi in je račun 10 EUR. Halo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam res kam grejo tile eurčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 906
10.3.2009 1:41:49   
laknerš
Evo vidim da nobena več ne vstraja tako da grem tudi jaz spat!

Sva z lubijem gledala Somrak (Twilight). Priporočam punce!!! Precej vzpodbudi željo po user posted image !!! Mater je pasalo. No zdaj pa že traparije kvasim (prevelik vpliv Gogabojane)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 907
10.3.2009 6:23:40   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 908
10.3.2009 6:29:29   
gogabojan
Jutro punce!

Evo sem nabavila avtomat za kavo, da si jo lahko kadarkoli postrežete.

user posted image

Noč bila fullllll slaba. Saj veste zobar pa to. user posted image user posted image user posted image Pa user posted image je že od 4h auf. Se je v posteljci igral in čebljal na veliko. Dvignu pa me je, ko je najdu v posteljci ropotuljico, in je začel tako mahati z njo, da je dvignu celo bajto.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 909
10.3.2009 6:39:35   
gogabojan
UFFFFFFFFF

skoraj pozabila, danes imajo naši user posted image svoj praznik. a jim boste kaj dale??????????????''

Neposredna povezava do sporočila: 910
10.3.2009 6:41:19   
gogabojan
lankerš ti si svojemu že na vse zgodaj dala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 911
10.3.2009 6:42:26   
gogabojan
imam monolog tu gori
ne menite se zame

imam zobarja, pa sem čist nervozna. (kot sem že včeraj napisala da ga imam, pa še enkrat, da vam osvežim spomin)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 912
10.3.2009 6:51:17   
PikicaStonoga
DOBRO JUTRO!

Joj ženske, zdej pa vem, zakaj je tako narejeno, da dojeni otroci ne prespijo noči, dokler se pač dojijo!!!
Zvečer sem dojila ob osmih (+ dodala 90, ker je zmanjkalo) in ob devetih miška zaspi. Zjutraj grem na WC ob 6.15 in ona še kar spi!!!!!!!11, moje joške pa trde kot kamen!!!!!!!!! Bolijo kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne si tega želet! Grrrrrrrrrrrrrrr ....no zbudila se je ob pol sedmih in še ni videt da bi jedla user posted image user posted image user posted image user posted image  Počakam še 10 min do sedmih, potem ji pa enostavno dam, ker me boli ...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je čist OK, če se 1x ponoči zbudi, vsaj mlekec normalno funkcionira in me nič ne buba user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 913
10.3.2009 6:55:31   
PikicaStonoga
Pa še kavica, čajček, bela kava, kakav, vroča čokolada ...po želji ...SAMO ZA VAS! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 914
10.3.2009 7:17:12   
jolly123
Jutro! Mi gremo pa danes po pikico upajmo da jo bo dobro prestal, je pa zadnje čase očitno v modi, da od pol 4-ih naprej kr neki tečka, spi 20 minut pa neki teži pa spet spi 20 minut pa neki teži, dokler ob pol 6 ni konec spanja. Moj pravi, da bo zob, čeprav ga jaz nikjer ne vidim, ampak baje bo pokukal čez 14 dni user posted image No pa da vidimo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Oj bejbe!

Jaz bi vas rada neki prašala ....zdej ne paše v debato ampak vseeno....ali ima kakšna am novolack, kako ste zadovoljne in kje ga kupujete ( kje je najcenejšiuser posted image ).Sem ji danes kupila novolack AR proti polivanju ker mi fuuuuuullllllllll poliva pa me mal zanima.

Hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš ni maral Novalaca, to je edino mleko ki ga sploh ni hotel pit, pa še tisto malo ki ga je spil ga je zaprlo, da je prav kugle kakal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

mi spimo že cel teden od 21 do 7h moram trkat na les da se kaj ne pokvari

smo tud pridni za papat gre vse v rito

Koliko obrokov pa imate potem čez dan, da takole prespi noč?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 915
10.3.2009 7:19:50   
jolly123
Tiste, ki še niste izpolnile ankete...

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=UEplUkABP7dO6dNG812lKQ_3d_3d

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 916
10.3.2009 7:39:42   
jolly123
Tiste, ki ste že bile z otrokom v bazenu, kaj vse rabim???Od plenic...do brisač? Da ne bom česa pozabila? 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 917
10.3.2009 7:40:19   
timnala
Jutro!

Evo..ati v sluzbi, mali je zaspanckal nazaj, jst pa ze po netu skacem user posted image

Vceraj nas je slo pa 5 kolegic zvecer na pijaco in cvek o vsem - one ze imajo to od prej (kao zadnji ponedeljek v mesecu), k ze majo otrocicke, jst pa parkrat nisem imela casa, vceri smo se pa dobile, k je bil 8. marec. Pa je blo osvezujoce user posted image  mal o otrocickih (hm..sm bla vesela, da je sele 5 mesecev star user posted image user posted image user posted image , kaj potem vecji ne pogruntajo), mal o partnerjih, mal o vsem..lustno! user posted image

.stonoga, jst bi bla pa srecna, ce bi prespal celo noc (sicer dans je bil ful priden, je jedel okol 10h pa okol 1h pa okol 4h in potem okol 7h, tak da je blo super), namrec pri joskih nimam problemov, ce potegne (sploh ne vem kaj to pomeni, da mleko tisci..ocitno mam tak velike, da se razporedi user posted image user posted image ).

Zobar..auauaa..tud jst se ga bojim kot user posted image  kriza..mam pa sreco, da mam v redu zobe in da hodim od 6. razreda OS samo na kontrole pa se to ko se spomnim..na ene 4 leta user posted image  Sam zdej bo pa treba it..me neki skeli vsake tolko casa pa obcutljivi so mi postali..se hecam, da mi je tamal z dojenjem ves kalcij ven potegnu user posted image

Muceniki..mi2 z user posted image  sva pa atiju dala ze zjutraj kolesarski dres pa cokolado pa slikco v okvirju, kjer je slikan z user posted image  in naso user posted image .

user posted image  in zivali..hm..sama tud ne pustim, da bi bla Nacek in Misa sama v sobi (je sicer tecno, ker je treba kar naprej cekirat pa vcasih mal odganjat muco stran..ceprav je imela fazo zanimanja za user posted image  in ko je mali migal, je mislila, da se bo kr igral z njo, zdej pa HB ne..), sam po drugi strani sm pa vesela, da bo detece odrascalo z zivalco. To nikakor ne more skodit - prednost je, da je potem manj alergij, predvsem pa to, da bo znal imeti rad zivali in ceniti druga ziva bitja. Namrec otroci s kmetij skoraj nimajo astme, ker so skoz v stiku s prahom in dlako itd... Kakorkoli, stik user posted image  in zivali lahko prinese samo lepse otrostvo in cut za drugacne od nas, v kolikor seveda pazimo, da ne pride do kaksne nesrece..

papa,
timnala 

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 918
10.3.2009 7:43:09   
laknerš
Dobro jutro dame!!!

Kakšno lepo jutro je pri nas: Sonček, ptički čivkajo, prava pomlad. Sem danes precej dobre volje!!! Hmmm, zakaj že?user posted image user posted image user posted image

Ja Gogabojan moj je že dobil darilo navsezgodaj. Sem mu pa obljubila da letos dobi samo trnje (pri nas je navbada da darilo za mučenika obvijemo s trnjem) brez čokolade ker jo lani ni pojedel. Tako da greva s Hano na lov nad robidovjem, mu ga bom za kosilo okrog krožnika navila, da se bo mogu mal potrudit za zrezek.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 919
10.3.2009 7:47:01   
timnala
iiii..user posted image  mi je prinesel sveze kiflcke za zajtrk user posted image
Sej mi veckrat, sam zdejle je pa super - kofetek ste ve postregle, na RR sem pa se kiflcek user posted image

Jolly123..ti bom povedala, kako je blo nam najlazje in najbolj prakticno. Vsak pa ma svoj sistem. Mi2 sva dojencka preden sva sla na bazen oblekla v pralno plenicko, tam sva ga slekla, da je bil samo v plenicki in potem ko je prisel iz vode, sva ga previla v normalno plenicko - prvi dan sem mu dala se bodi gor, ampak je tako vroce v teh bazenih, da mu je ful pasalo, da je bil samo v plenicki..tud kapico imej za vsak slucaj zraven, samo mislim, da ne bos rabila. Pa prvi dan sem ga sla stusirat, ko smo prisli iz bazena, potem pa ne vec in sem ga lepo doma umila (ker je tam pri tusih pihalo in mi ni blo, da ga prehladim). Seveda pa rabis se brisaco pa igracke, da mu ne bo dolgcas. Jim je pa ful zanimivo, ker se skoz nekaj dogaja okoli pa sumi in je vse tako veliko in lucke itd...nas je ze bil priden skoz in se zabaval v kosari z igracko al pa gledal okoli. Upam, da boste uzivali oz. uzivala! user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 920
10.3.2009 7:48:07   
laknerš
Aja pa še pohvalit se moram da po enem tednu neprestanega zbujanja ponoči je danes naša pikica spala od 19.00 pa do 6.00 pa se je nekaj kregala in sem ji šla narest za jest, tačas je že zaspala pa sem ji vseen dala (kar v spanju) in to moje dete še vedno spi. Je pa danes prvič da spi na trebuhu. Ji je kar naenkrat ratalo všeč in je zdaj vsa navdušena.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 921
10.3.2009 7:50:34   
jolly123
Ma ne vem kaj bom naredila da mu lase posušim, ker fena se na smrt boji z mokro glavo ga pa lih ne bi ven vozila user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 922
10.3.2009 7:52:17   
timnala
Bom pa pocasi znorela..enkrat v zivljenju sem sla na pedikuro in mam zdej zanohtnico ze skor 4 mesece!!!!! user posted image user posted image user posted image
Sla sem si uredit nohte preden sem sla v porodnisnico in mi je ta avsa od zenske tako v zivo vse porezala, da sem imela blage zanohtnice na 5 prstih, na enmu pa tako fejst, da sem en cas komi hodila pa sem si tisto konicko, ki pika v kozo stran odrezala in je blo boljse..dokler ni noht spet zrastel. Pa sem sla nazaj in povedala kak je stanje in se je sefica ful zavzela (ceprav mi je prvo bluzila o tem, da majo to rade mlade mamice in upokojenci user posted image  - potem pa je ocitno videla, da je to od pedikure (ma nikol nisem imela problemov z nohti, zdej pa tole)..in mi je dalo neko kao spangico, da mi bo drzala kozo stran..KAO..boli me spet za znoret in prst zgleda enkrat vecji user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 923
10.3.2009 7:52:20   
laknerš
Jolly- a maš kakšen obroč al ga misliš met kr v rokah? Moj brat je bil prejšnji teden v toplicah in si je kupil obroč za sina pa pravi da je ful super in da brez njega ne bi bilo tako zabavno. Maš vsaj frej roke. je pa kupil un rumen tak polkrožen, ki je narejen prav za take malčke. je pa res da je 24€ v baby centru.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 924
10.3.2009 7:53:53   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Jolly- a maš kakšen obroč al ga misliš met kr v rokah? Moj brat je bil prejšnji teden v toplicah in si je kupil obroč za sina pa pravi da je ful super in da brez njega ne bi bilo tako zabavno. Maš vsaj frej roke. je pa kupil un rumen tak polkrožen, ki je narejen prav za take malčke. je pa res da je 24€ v baby centru.

Bom mela obroč, mi ga bo kolegica posodila...itak da sploh vidimo, če se bo obnesel. Mogoče se bo pa drl not k zmešan user posted image Upajmo da ne....

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?