Dream
|
Tako, sedaj vas grem pa malo pokomentirat, ker imam ravno trenutek časa. Vem, da ste s temami že zdavnaj daleč naprej, ampak bomo vseeno napisala, kar se mi bo zdelo pametno ali primerno. Jasli mi ga ne bomo dali, ker sta tašča in mami doma, tako da ga bosta izmenično pazili. V vrtec pa ga bomo dali pri treh letih. Laknerš ko sem prebrala tvoje mnenje glede piknika, je izgledalo ravno tako kot da bi brala za seboj. Tako da se jaz popolnoma strinjam s tabo! Ajetam@ mi smo poskusili z riževo kašico, pajo je tako ven pljuval, da ni bilo za nikamor. Tako sedaj lepo poskušam z zelenjavo, potem pa naprej s sadjem. Košara-športni del v soboto je bil Matic prvič v športnem delu in je tako radoveden, da je pozabil spati. Seveda mu je to manjkalo in je zvečer samo "padel" v posteljo in v nekaj sekundah zaspal. Mislim, da je tale športni del prav super, ker ko zaspi, ga spustim čisto dol, da leži, ko dr zbuid, pa ga spet dvignem, da malo pofirbca naokoli Ko ga je v nedeljo peljal na sprehod (sama sem imela gor cunj in plenic za zlikat), mu je skoraj ves čas med potjo vriskal in se kar tako malo smejal. Je potem ugotovil, da je prav ponosen, ker gleda naprej in lahko vse vidi Košara je res že prekratka za tega dolgina (skoraj nobena cunja 68 mu ni prav, smo iz 62 preskočili skoraj na 74), sicer pa je imela košara prav super za naklon dvignit, tako da je vseeno nekaj ven videl. Lucka1 prdenje z usti obvladamo že skoraj do potankosti, tako da tudi GH, ki mu ne paše, odleti oz. se izprdi ven Čar maternistva je tudi v tem, da smo same sebe zanemarile, kerpostavljamo na prvo mesto svoje No, tudi pri meni je tako, poleg tega mi pa še vedno ni nič prav, tako da se res počutim kot ena kanta za smeti... No, bo že enkrat bolje. Modrček joj, kolk sem js sita tega za dojenje In si zadnjič umislim, da pač na koncert res ne morem it taka. In probam obleč en modrček, ki je vseeno malce raztegljiv in sem ga nosila čez nosečnost. In kaj sem ugotovila? Da mi je premajhen!!! Me je skoraj kap!!! Mleka tako ali tako nimam veliko, oprsje se mi je pa vseeno enormno povečalo??? Ajme meni...
|