|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
10.3.2009 10:20:49   
Marisha
Gogabojan; tudi jaz sem doma v centru, zadaj za sodiščem oz. za Bellisimo.
Pediatra imam pa v Ljubljani zato, ker mi jo je zrihtala kolegica, ki je tudi v zdravstvu. Pa še potem, ko se preselimo iz Vrhnike mi bo bistveno bližje ljubljana kot Vrhnika.

Danes pa žal pri nas vozičkanje odpade, ker je Markec kar precej bogi user posted image  user posted image  user posted image .

Lep pozdrav,

Maraisha

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 976
10.3.2009 10:41:29   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da ti bo Markec hitro boljši. Pri nas je reakcijja od pikice trajala dva dni. Jaz pa sem že navsezgodaj pomislila nate in na Ajetam, da se bomo šli mal vozičkat.

Irma78 - sam da ti  je mirna duša. Ti pa povem, ko sem prvič videla bezgavko, sem takoj pomislila na tumor. HVALA BOGU za bezgavke, kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.100noga user posted image user posted image user posted image user posted image da ste sami zaspali. Moj pa zadnje čase hoče zaspati, če ima čaj v ustih. S flaško!!!!!!!!!!!!!!!!!! Verjetno zato, ker ga takkkkkkk zobekiiiiiiiiiiiiiiii matrajo. BOGI.
Aja, pa pridna si bila, da si vse prebrala, čeprav si si krajšala spanec zaradi tega.

Smrčanje - moj katastrofalno smrči. Sem mu rekla, da mu bom kupila tisti obliž, pa je reku naj kar dva kupim. user posted image . Je rekel da moram zadnje čase tudi jaz ga metiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem mu rekla, da mu vračam milo za drago.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 977
10.3.2009 10:51:50   
afnica mala
Neli je zdajle spančkala uro in petnajst minutuser posted image . Bo glih fajn, čez urco pojeva, se mal poigrava in greva k zdravniku- bo glih v avtu zaspala- se bova pa še mal povozili okoliuser posted image , da bo pol urce minilo

Potem bova šli pa k mojim domov, moj user posted image  pride kasno- dela na eni bajti, se prav vidi, da je pomlad, ga skoz kličejo, da kaj uštima- po službi seveda. Upam, da bo prišel dovolj zgodaj, da se mu bo dalo na fuzbal- za nagrado za današnji praznikuser posted image - sem mu že pripravila oprema- že kakšno leto ni bil

gogabojan- jaz sem se zobarja tko zelo bala, da celo 2 ali 3 dni prej nisem spala od strahu, pomagala mi je joga- ko sem se usedla na stol sem začela dihat,umirila. še zobarca je opazilauser posted image , prej sam da sem čez vrata prišla, so štimali inekcijouser posted image

Imam goro cunj za zlikat- zame to pomeni, da imam za cca uro likanjauser posted image , moževe majce in srajce, pa kakšno mojo, Nelino gre pa vse v sušilcauser posted image , je vseeno če skupaj kaj skoči, pa prej ponosi

Zdaj grem pa user posted image  pogledat- a misle kaj vstat, al kajuser posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 978
10.3.2009 10:55:05   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Danes pa žal pri nas vozičkanje odpade, ker je Markec kar precej bogi user posted image  user posted image  user posted image .

Maraisha

bogi, a je to 2 cepljenje? Upam, da kmalu mine. Nekaj vas berem, da je pri drugem več težav. Neli ima glih par dni pred velko nočjo, pa imamo morje rezerviran

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 979
10.3.2009 10:57:04   
Marisha
Ja, afnica mala to je bilo njegovo drugo cepljenje, upma, da bo kmalu bolje.

Zdaj je malce zaspančkal.

Lep pozdrav,

Marisha

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 980
10.3.2009 10:59:09   
Marisha
Pri prvem cepljenju ni bilo popolnoma nobene reakcije, zdaj ima pa vročino pa še rdeč krogec tam kjer je bil cepljen. user posted image  user posted image .

Sem že klicala mojo mami, da me je mal potolažila user posted image .

Lep pozdrav,

Marisha

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.3.2009 11:02:41   
irma78
Ja res Gogabojan, HB za bezgavke. Saj jaz sem takoj pomislila nanje, samo mi je bilo čudno, ker ni bilmali nič bolan.
user posted image user posted image user posted image  pa tebi za uspešno prestanega zobarja. Jaz sem ga imela prejšnji teden in sem tudi imela psihične priprave. Meni so bolečine pri zobarju težje za prenesti kot pa porod. Jaz vsakič rečem za injekcijo, pa tudi če samo plombo dela. Sedaj vidiš, kakšen chicken sem jaz.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 982
10.3.2009 11:04:37   
irma78
Moj Nik je imel pri obeh cepljenjih rdeč krogec tam, kjer je bil cepljen in zatrdlino, ni imel pa nobene vročine pa tudi ni ga nič bolelo. Marisha, držimo pesti, da bo vse kmalu minilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.3.2009 11:16:48   
evelin
Dobro jutro,

joj kk je fajn zuni, sem bla že zdle na terenu sem mogla na pošto. Ja naša Maša je mela pa zjutri vročinouser posted image  38.1 v ritki. Ravno študiram, a bi lahk bli to zobkiuser posted image , ker drugač je čist dobre volje, nč ne kaže da bi bla bolana. Zdle sicer spi bomo vidli kaj bo ko se zbudi.
Ja pri nas že tud dober tedn spimo cele nočiuser posted image . Pa intenzivno uvajama GH, je korenček, jabolko, banano, pa v Mullerju sem kupla zdrobovo kašico Milupa-ji je zelo všeč, pa še men in user posted image  je dobra.
Tiste ki dojite in dodajate GH kolk obrokov na dan imate in kako porazdelite.
Midve jih imama od 6-7, od tega imama 2 obroka GH

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 984
10.3.2009 11:33:39   
afnica mala
GH- po onroku GH, a še daste mleko piti? Kolk pa vam kaj pojejo na obrok?

Neli bo ena taka izbirčna punčkauser posted image . Še 3 dni nazaj je bila babanina mlečna kašica ok, pa banane je ful pojedla, zdaj pa od petka nič. Ji danes zjutraj, ko jew splunila melko, potem še kašico, dam čist za foro jabolčno mlečno od Hippa- to je blo pa super. Upam, da ji bo korenček in krompir skoz všeč. Bom probala danes spet s polento, zadnjič sem ji na žličko dala malo polente in korenčka- polento je izpljunila, korenček pa je bil njamiuser posted image

Gremo na delo oz. hranit Neli

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.3.2009 11:37:35   
irma78
Naš Nik ima 5 obrokov na dan od tega enega z GH, pred spanjem pa dobi AM. Drugače pa naš user posted image  tudi obožuje zdrobovo kašico - bi jo pojedel malo morje, samo se mu je ne upam dat kar že 200 ml. Zaenkrat sva pri 100 ml.

Neposredna povezava do sporočila: 986
10.3.2009 11:39:05   
irma78
Po obroku GH mu ne dam nič mleka, ker mu ne paše, mu pa dam čez kakšne pol ure malo čaja, tako, da se malo odžeja, ampak ga spije samo enih 40 ml.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 987
10.3.2009 12:37:50   
jolly123
evo nas back. Mislim uro imaš 9:20 pol si pa lih ob 11-tih konec user posted image pikico smo dobili, zdej pa naš Tajko pančka, upajmo da čim dlje, da grem malo noge v luft dat user posted image

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 988
10.3.2009 12:38:57   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

GBom probala danes spet s polento, zadnjič sem ji na žličko dala malo polente in korenčka- polento je izpljunila, korenček pa je bil njamiuser posted image

Kako pa narediš polento?

Neposredna povezava do sporočila: 989
10.3.2009 12:39:37   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse mamice so vzunaj z user posted image

Mi pa bomo šli mal kasneje. Me tak špika v zobčku, ki mi je zamenjala plombo. Razlog, dlesen je čist vijolčna. Pa me na mrzlem zraku fulll skeli. Tak da čakam da se še malo otopli.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 990
10.3.2009 12:40:14   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Naš Nik ima 5 obrokov na dan od tega enega z GH, pred spanjem pa dobi AM. Drugače pa naš user posted image  tudi obožuje zdrobovo kašico - bi jo pojedel malo morje, samo se mu je ne upam dat kar že 200 ml. Zaenkrat sva pri 100 ml.

A teh 5 obrokov ti kakega poje oz. spije tudi ponoči a vse čez dan?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 991
10.3.2009 12:40:38   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico. ti pa mami res noge v luftuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 992
10.3.2009 13:11:57   
jolly123
Še to...koliko stopinj mora biti voda v bazenu, da je primerna za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 993
10.3.2009 13:30:59   
*talcy*
oooooooo čveke .. mater ste od včeraj zvečer naklofale 4 strani ...
mi smo bili na sončku in zdaj greve s prijateljico h prijateljici na čvek ... imamo vse mičkane lumpijeuser posted image

bazen .... jaz sem kupila tiste plenice k so za v bazen jih je 10kom noter in je blo 6e ,,, fredov obroč sem tud kupila ... hodi soseda na plavalni zuser posted image  in mi je pokazala kako ga dat noter ...in zdaj ko je tko mičken ga moraš dat prav kontra kot je na sliki ....

spanje....odkar mu dajem plazma piškotke v mleko zadnji obrok mi spi celo noč user posted image user posted image  .....

zobozdravnik ..... jooooj niti omembe vredno jaz se ga takoooooooo zelooooo bojimmmm da je joj .... raje rodit kot na stol od zobota ... res boli za pop***** na porodni mizi samo ne ne raje še enkrat na porodno kot pa h zobotu .... HB imam zobe ok samo enkrat bo treba ituser posted image user posted image user posted image

aja sem pa delala test nosečnosti user posted image (ker mi user posted image  zamuja,jo mam full točno ponavadi) pa je pokazal - .......

glede GH a mi lahk katera pove koliko pa daste tega da je pol sit ca. 3 ure????....

moj je zdaj pogruntal kako se papca z žlico in mu dajem kašico od hippa ... bom pa začela zdaj dajat zelenjavo ... vem da prvo daš malček ma pol počasi nimam pojma kolk mora pojest za cel obrokuser posted image

ok moram šibat .... malo manj pišite da ne bo tolko za bratuser posted image user posted image user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.3.2009 13:35:17   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

aja sem pa delala test nosečnosti user posted image (ker mi user posted image  zamuja,jo mam full točno ponavadi) pa je pokazal - .......

user posted image user posted image user posted image user posted image

jolly naredi natečaj oz. anketo, katera bo spet bila med prvimi user posted image user posted image user posted image user posted image

zadnjič so tebi kar pripisali (če se ne motim - seveda je šlo za hec)user posted image , talcy pa dela že testeuser posted image user posted image user posted image user posted image

KAR POGUMNO PUNCEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 995
10.3.2009 15:05:13   
gogabojan
Ojj punce. Ve uživate na sprehodku, mi pa doma delamo domačo nalogouser posted image user posted image user posted image . Mam eno vprašanje. Katere plenice uporabljate????????????????????????????
Trenutno so mi najboljše od linostar, pamper (se mi zmeraj zjutraj zbudi čist moker) niso všeč. Hofer ima tudi fajn plenice in poceni. 90 kom je 12,50 evrčkov. Se mi zdijo fulll poceni, pa še elastiko imajo zgoraj, ko jih zapenjaš.

S katerimi ste pa ve zadovoljne??? Bom morala iti v nabavo nove zaloge plenic, pa da mal vidim, kaj ve uporabljate, preden se odločim katere.

Lp

BODITE V CVETJU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 996
10.3.2009 15:05:41   
suzy124
Na hitro vas še jaz pozdravim, ste pa res pridne da tolk napišeteuser posted image user posted image user posted image

Danes je pa bila pri nas boljša noč in sma samo enkrat jedla ponočuser posted image user posted image user posted image
Danes je res lep dan, fajn sonček, sam zdle je pa začelo pri nas fulllll pihatuser posted image user posted image user posted image , tak da ni več za zunaj bit.

gogabojan user posted image user posted image user posted image user posted image za zobozdravnika, in tudi jaz se ga bojim ko user posted image

Marisha upam da bo tvoj Markec čim prej boljšiuser posted image user posted image user posted image

pa pa lepo se mejte

Neposredna povezava do sporočila: 997
10.3.2009 15:09:31   
Dream
Tako, sedaj vas grem pa malo pokomentirat, ker imam ravno trenutek časa. Vem, da ste s temami že zdavnaj daleč naprej, ampak bomo vseeno napisala, kar se mi bo zdelo pametno ali primerno.

Jasli mi ga ne bomo dali, ker sta tašča in mami doma, tako da ga bosta izmenično pazili. V vrtec pa ga bomo dali pri treh letih.

Laknerš ko sem prebrala tvoje mnenje glede piknika, je izgledalo ravno tako kot da bi brala za seboj. Tako da se jaz popolnoma strinjam s tabo!

Ajetam@ mi smo poskusili z riževo kašico, pajo je tako ven pljuval, da ni bilo za nikamor. Tako sedaj lepo poskušam z zelenjavo, potem pa naprej s sadjem.

Košara-športni del v soboto je bil Matic prvič v športnem delu in je tako radoveden, da je pozabil spati. Seveda mu je to manjkalo in je zvečer samo "padel" v posteljo in v nekaj sekundah zaspal. Mislim, da je tale športni del prav super, ker ko zaspi, ga spustim čisto dol, da leži, ko dr zbuid, pa ga spet dvignem, da malo pofirbca naokoli user posted image  Ko ga je user posted image  v nedeljo peljal na sprehod (sama sem imela gor cunj in plenic za zlikat), mu je skoraj ves čas med potjo vriskal in se kar tako malo smejal. Je potem ugotovil, da je prav ponosen, ker gleda naprej in lahko vse vidi user posted image  Košara je res že prekratka za tega dolgina (skoraj nobena cunja 68 mu ni prav, smo iz 62 preskočili skoraj na 74), sicer pa je imela košara prav super za naklon dvignit, tako da je vseeno nekaj ven videl.

Lucka1 prdenje z usti obvladamo že skoraj do potankosti, tako da tudi GH, ki mu ne paše, odleti oz. se izprdi ven user posted image user posted image user posted image

Čar maternistva je tudi v tem, da smo same sebe zanemarile, kerpostavljamo na prvo mesto svoje user posted image  No, tudi pri meni je tako, poleg tega mi pa še vedno ni nič prav, tako da se res počutim kot ena kanta za smeti... No, bo že enkrat bolje.

Modrček joj, kolk sem js sita tega za dojenje user posted image  In si zadnjič umislim, da pač na koncert res ne morem it taka. In probam obleč en modrček, ki je vseeno malce raztegljiv in sem ga nosila čez nosečnost. In kaj sem ugotovila? Da mi je premajhen!!! Me je skoraj kap!!! Mleka tako ali tako nimam veliko, oprsje se mi je pa vseeno enormno povečalo??? Ajme  meni...

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 998
10.3.2009 15:55:59   
evelin
Joj pri nas pa je vročina narasla na 39.2, sem klicala P pa je rekla da če do juti ne začne padat da se prideva pokazat. Zgleda da to niso samo zobkiuser posted image .

Plenice pa js uporabljam Mullerjeva pa sem zlo zadovoljna z njimi.

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 999
10.3.2009 15:56:05   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

A teh 5 obrokov ti kakega poje oz. spije tudi ponoči a vse čez dan?

Vsi obroki so čez dan. naš Niki že od drugega meseca dalje nima nočnega obroka - se ni zbujal, jaz ga pa tudi zaradi hranjenja nisem zbujala. Tako da dobi zadnji obrok nekje ob 21-ih in potem naslednjega okrog 7-ih.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?