![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 14:15:26
|
|
|
|
HuAnita
|
Dali - čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 14:41:46
|
|
|
|
Jančika_
|
Dali, čestitke! Pikecpokec, uživaj na smučanju. Punce, Skabi nas prosi, da se preštejemo. Pa da bi se v petek nekako zmenile, da bi bilo zgoraj čim manj avtov (tiste, ki še niste bile - verjemite, da si nobena ne želi vozit v tisti klanec , sploh ne v temi). Skabi predlaga, da katera pusti avto spodaj in pride Skabi dol po njo. Štejem: 1. Jančika
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 19:50:08
|
|
|
|
Meggi
|
Kako ste praznovale pa nobena ne razkrije? S čim vas je presenetil cenjeni? Razkrijte da bomo mal fauš? Za Skabi, predlagam, da pustimo avte v dolini pri graščini in imamo mini pohod do nje. Si bomo zaslužle kak kozarček več. Če se vam lahko pridružim, prštimam kak tiramisu pa kak liter rdečega domačega za potem, ko ne boste več ločle dobro od slabega No, na katero navalimo s predlogi za Skabi?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 20:10:16
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Kako ste praznovale pa nobena ne razkrije? S čim vas je presenetil cenjeni? Razkrijte da bomo mal fauš? Pustili so me spat eno uro dlje. Ko sem vstala, sta bili postelji v otroški sobi na sredi sobe, vse stvari iz omare pa na tleh. Vse. Popi*dla sem. Nakar je mož rekel, da jima ni treba pospravit in šel od doma (resda delat na bajto, vsaj to). Tolk o mojem osmem marcu . Za darilo pa ne vem. Zase že vem, da ko vas bom povabila, nočem nobenega darila sploh. Nič. Ker sem glede stvari za bajto zbirčna ko sam vrag, pa še z možem imava čisto različen okus in če bi bilo slučajno všeč meni, ziher ne bi bilo njemu. Tak da tudi sama načeloma ne nosim take sorte daril, razen če sem sigurna, da bo prava stvar ali če se prej zmenim z obdarjencem. Če bi recimo meni kdo prinesel flanco v teglcu, bi bila prav nesrečna, ker jih totalno ne maram...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 20:24:58
|
|
|
|
skuštrana
|
Skabi ima flance rada Ali pa kak set da lahko kaj ustvarja...Kaj v tej smeri - ideje na dan.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 20:30:13
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Če bi recimo meni kdo prinesel flanco v teglcu, bi bila prav nesrečna, ker jih totalno ne maram... Punce, tole si je pa treba zapomnit. Jančika, če imaš voljo bi lahko mini pizze pripravila doma in surove "pizza rolade" prinesla do Skabi. Narezale jih bomo že tam, pečene so v 15 minutkah, pa še najboljše so, ko so še tople. Če je Skabi seveda za... Za 8.merec mi je pa dragi prinesel eno orhidejo, pa kosilo smo imeli tako družinsko pri tašči, popoldne smo šli pa še k mojim domov. Lep dan skratka, čeprav bi bila ta nedelja verjetno tudi brez 8.marca zelo podobna. Dali, iskrene čestitke. Aja, štejem naprej - zasedba v petek 13. bo: 1. Jančika 2. Janeja 3. Mavo 4. Meggi 5. Jerebica 6. Naty-Taja 7. Snorlax 8. HuAnita ? 9. Skuštrana 10. nadaljujte, ker sem sigurno še katero spustila!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 20:43:27
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Jančika, če imaš voljo bi lahko mini pizze pripravila doma in surove "pizza rolade" prinesla do Skabi. Narezale jih bomo že tam, pečene so v 15 minutkah, pa še najboljše so, ko so še tople. Če je Skabi seveda za... Ženska, ti imaš dobre ideje. Skabi bo za, ji bom jaz rekla, da mora bit. Naredila bom pa brez šunke, a misliš, da bo OK? A daš ti vlečeno ali listnato testo?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 20:46:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, moj tast je rešil Zajčevo čast za 8. marec, dobila sem dve bonbonieri, zelo dobri. Pa še opravičil se mi je, ker ni v dveh štacunah dobil Bajader, ki mi jih sicer vedno podari (ve, da jih imam zelo rada). Sicer vedno totalno pretirava v količini, za božič sem recimo dobila tri največje Bajadere, ena je bil spešl edišn v kovinski škatli. Oh, saj sem vse pojedla .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 20:57:11
|
|
|
|
migulja
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax SKABI NAS VABI!!!! V petek ali v soboto, se pravi čez en teden, zvečer, brez otrok (razen tiste, ki jih imate v bušijih) ali ki so priklopljeni na zizaland. Pravi, naj se pofočkamo in zmenimo, kaj katera prinese. A bi se lahko jaz tudi priključila? Saj res še nisem dolgo na RR, ampak bi vseeno pristavila svoj lonček Dali, čestitke za Etiana.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 21:09:26
|
|
|
|
Jančika_
|
Migulja, pridi pristavit lonček! Ali pa flašo vina ali tetrapak soka, kar ti je ljubše .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 21:18:19
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Jančika, če imaš voljo bi lahko mini pizze pripravila doma in surove "pizza rolade" prinesla do Skabi. Narezale jih bomo že tam, pečene so v 15 minutkah, pa še najboljše so, ko so še tople. Če je Skabi seveda za... Ženska, ti imaš dobre ideje. Skabi bo za, ji bom jaz rekla, da mora bit. Naredila bom pa brez šunke, a misliš, da bo OK? A daš ti vlečeno ali listnato testo? Nujno mora biti listnato testo. Nafilaš jih lahko pa po želji - jajca, skuta in sir so ena taka osnova, potem pa skombiniraš kar ti paše. Lahko bolj na burek varianto, ali pa daš noter karkoli imaš pač rada na pizzi. Aja, pa če si gledala recept na Kulinariki - jaz dam vseh sestavin pol manj, pa je čist dovolj nafilano. Pol kg je vsekakor preveč. Pa za kakšno urco jih daj v skrinjo, da jih je potem lažje nareazti.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 21:41:48
|
|
|
|
Meggi
|
Olalala pa ste se le malo "odprle". Kar Jančika pravi je res. Ima 100 okosov, res. Čeprav sama menim, da jaz se ne bi glede na to kar selitev vse pomeni, branila kake fajne masaže...uf ulalala, Morda pa sam jaz tako čakam nanjo? Ustvarjalni set res. A imajo v Prometeju- bone? Da ne bi katera razlagala podrobnosti!!! A ja potrditev moje sladke izbire ni nobena navrgla!?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 22:03:47
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi A ja potrditev moje sladke izbire ni nobena navrgla!? Če se ponudiš za kaj tako dobrega prinest je samo po sebi razumljivo, da je potrjeno in sprejeto. Zdaj nimaš več rešitve - pričakujemo tiramisu. Za rdečga men čist dol visi, vem pa da je kar nekaj navdušenih tudi nad tem predlogom O podrobnostih pa bomo seveda čist tiho.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 22:28:51
|
|
|
|
mavo
|
uaaa, same dobrote... meni je tudi najprej tiramisu v oči padel, njam! Sem videla, da sem že na spisku. Potrdim nekje do četrtka, ko izvem, ali bomo šli čez vikend na morje, ali ne. Menda je ful slaba napoved za Krk Skuštrana, a kaj veš? Sicer boš pa ti itak tu gor, tako da ti je verjetno vseeno . Se čujemo...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.3.2009 22:50:41
|
|
|
|
HuAnita
|
Meni tudi tiramisu, Meggi, da ne bi spet zaglumila!!!!! Jančika, praktična darila vedno pridejo prav, vejremi, tudi vi jih bi bili veseli - denimo kakšna dekoracija iz toaletnega papirja, morda za nasmejat, pa za brisač ti je menda tudi vseeno, kakšen je - mislim, za 'ponucat' je res je vsak, ne ? Tako da jaz sem za kaj takega, pa tudi kakšno flanco ji lahko prinesemo. Hrib do Skab je res iber, se imam za dobro voznico, ampak tisti hrib sem pa komaj premagala, pa prvič res molila, da se rečim, magari zaradi dece, ki sta bila v avtu. Teren za gamse, ostale domače živavli odpadejo Aja, kaj prinesti s seboj? Jaz bom ves dan delala, tako da prinesem lakoto . No, resno, meni je vseeno, kaj mi določite, lahko tudi tisti sekret papir
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 8:36:23
|
|
|
|
jerebica
|
Dali čestitke za sinka! Jaz bom kr nekaj sladkega prinesla , ker lahk grem k tašči rabutat. Sam s temle klancom ste me pa tak prestrašle, da ojoj sama že ne grem, bi se kateri podturila ali pa če gre katera z mano. Darilo: men se zdi idea o darilnem bonu iz prometeja super!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 9:38:50
|
|
|
|
skuštrana
|
Mavo, rajši ostani v Sloveniji Na Krku je ultra mrzlo, minus 5 Pa pojdi potem naslednji vikend, takrat bo pa plus 20 Jaz sem tudi za darilni bon iz prometeja.... Če jih imajo seveda... Hriba pa ne bom komentirala, ampak....
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 9:39:10
|
|
|
|
teta beta
|
No, jaz tudi pridem v petek, sicer ne vem, za kako dolgo, ker je mali zares ostal brez dude in vprašanje, kako se bosta z atijem štimala ponoči (ćez dan ni težav). Parkirala bom spodaj, ne toliko zaradi klanca kot zaradi tega, ker bom najbrž šla prva in ne bom pol gor manevrirala med avtomobili. Za prinest- čips ali sok, nekaj takega. Darilo - Huanitina ideja mi je všeč, v svilanitu imajo brisače ful lepo dekorirane v kakšne like. Ali pa kakšno stvarco iz L'occitana. Midva sva enkrat dobila knjigo Pravljične poti Slovenije, kjer imaš nasvete za družinske izlete v kombinaciji s slovenskimi ljudskimi pravljicami in pripovedkami, se mi zdi tudi zelo luštno darilo. Ali pa set bio izdelkov za nego doma .
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 11:26:42
|
|
|
|
simi73
|
Da vas samo na hitro pozdravim, ker mi kaj več ne zlaufa... Dali, čestitke za fantka! Bi prišla v petek na srečanje, pa bom žal v bolniški, tako da se naklepetajte še zame. Glede darila za Skabi, če Prometej nima bonov, je v City-ju Art, tam pa lahko kar cityjeve bone dobiš in jih lahko potem tam zapravi. Jančika, nuhalno bi pa jst drugače imela šele 26. 3. sam moram še ta teden poklicat pa odpovedat, ker ni blo vse v redu z . Žal... bomo imeli več sreče prihodnjič... Punce, uživajte, jst pa se bom počasi spravila domov s tega šihta...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 13:18:10
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Če bi recimo meni kdo prinesel flanco v teglcu, bi bila prav nesrečna, ker jih totalno ne maram... Punce, tole si je pa treba zapomnit. hehe, enkrat si jo že skor dobla, pa sem na srečo že vedela, da si eno podarjeno že podarila naprej. Pol si dobla pa neki drobiža, ker si nismo kaj bolj pametnega zmislile. Se spomniš? pri Marjani smo ble ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 13:44:54
|
|
|
|
žanek
|
Hehe, takrat je tudi bil petek 13, drobiž je pa porabila za škornje, ki si jih je tako želela ... Dali, iskrene čestitke ! Simi, !
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 14:18:51
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Hehe, takrat je tudi bil petek 13, drobiž je pa porabila za škornje, ki si jih je tako želela ... Jaaaa, tisto je bilo za desni škorenj, sem se skor zjokala takrat (od veselja, da ne bo pomote). Prometej ima darilne bone, 100%. Fajn ideja. HuAnita, ajde, brisače se še nekak ponucajo. Ampak je pa lahko barva čisto mimo. No, en kup skret papirja, to evo !
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 14:20:12
|
|
|
|
Jančika_
|
Joj, Simi ...drži se! Če bi se rada pogovorila, se pa javi, žal imam na to temo več kot preveč izkušenj...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 14:23:51
|
|
|
|
Neža7
|
Lep pozdrav Tudi jaz sem blizu Celje. Imam pa 8mes staro punčko, Nežo
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 14:35:46
|
|
|
|
migulja
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Jaz sem tudi za darilni bon iz prometeja.... Če jih imajo seveda... V Prometeju imajo bone, ampak so zelo neprijazni (prodajalka, ne boni ), tako da sem jaz za hobby art v city centru, razen če nima že česa ugledanega v prometeju. Jaz bom prinesla sok, lahko pa tudi kašne grickalice (sem odprta za predloge), sladice pa niso moja specialiteta (puding iz vrečke je še najbližje kakšni moji doma narejeni slaščici ). Jerebica, lahko greš z mano, ker bo mene verjetno peljal mož pa me potem prišel tudi iskat, če prestolonaslednik ne bo hotel po steklenički piti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.