|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.3.2009 14:37:25   
skuštrana
Neža7, dobrodošla...

Jao, jaz se pa trudim nekaj narest na računalniku, ker Arsen spi, Liza je v vrtcu (aja, spi tam - brez problema uro na dan- jupi), ampak mi ena raca - plišasta, nekje gagače in gagače in je ne morem najtit..Grrr

Brisače - hm, po moje ima brisač že dovolj..Kar darilni bon, ker ona res full rada ustvarja.

Joj, kaka lep dan je zunaj, jaz pa lena ko ... in se mi sploh ne da ven..Ampak bom morala pop, moram do trgovine, mi je zmanjkalo kaveuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
10.3.2009 14:39:15   
migulja
Hoj, Neža7, dobrodošla na RR. Zdajle se bodo začeli dolgi sprehodi na svežem zraku, pa se bomo lahko kaj ob savinji sprehajale. 

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
10.3.2009 15:05:12   
Neža7
Hvala za dobrodošlico user posted image

Jaz že sonce koristim user posted image  Ful obožujem sprehode. Nisem preveč za te srečanje v trgovinah, vendar bom res morala iti en dan user posted image

Mi2 hodiva vsaj 10km na dan (kdar je vreme ok) Sedaj mi Neža spi, ker danes ni dobro spala na sprehodu, da sem domov prišla in sem jo dala spat. Verjetno sva z mamo preveč čvekale na sprehodu in ni morala spat user posted image

Sem iz Velenje user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
10.3.2009 15:05:45   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: migulja

Hoj, Neža7, dobrodošla na RR. Zdajle se bodo začeli dolgi sprehodi na svežem zraku, pa se bomo lahko kaj ob savinji sprehajale. 

Od kje si? user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
10.3.2009 17:28:01   
migulja
Iz Celja, sem pa brez avta, tako da sem obsojena na sprehajanje ob savinji, ki jo imam pred nosomuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
10.3.2009 17:52:50   
Meggi
Vidim, da se debata razvija.

Imamo še samo nalogo, da določimo, katera bo kaj prevzela. Rabmo še eno računovodkinjo, ki bo zbrala vse, ki prispevajo in določla okvirni znesek.

Za prevzem morebitnih bonov določam Jančiko- se bo malo sprehodilauser posted image . Če bo potrditev tega plana.

A ja katera poskrbi za humorni vložek? Poročevalko bomo imele v sredini. Sam poskrbimo, da ne gremo čez rob, če ne bomo drug dan na poročilih.

Huanita potrditev do zadnjega ni dokončna, saj veš datum je kr taprav.user posted image

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
10.3.2009 20:49:20   
Naty*Taja
Hojla, jaz sem tudi za karkoli se boste dogovorile za Skabi! Kar se pa humorja in programa tiče...moj predlog - lahko bi kej matematičnega vklople, da ne bo pozabla, da mora kmalu na šiht! Če ima katera kako fajn idejo...ja, pa jaz je trenutno nimam! user posted image Sej veste, da si ljudje ne upajo tolk norca delat iz resne teme, kot je učitlca matematike. Če pa mislite drugače, me postavite na laž! (kot on napovedovalec iz fantazija user posted image )

Za avte bo pa res mal problem tam. A bi se zmenle, da gremo nekak vse približno skup in se prej v dolini dobimo in presedemo v manj avtov. Pa lahko še vseeno gre vsaka ob svoji uri domov? Ker peš je kr mal daleč ... dlje kot pri Žanek!

MONTIGNAC

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
10.3.2009 21:06:19   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi
Za prevzem morebitnih bonov določam Jančiko- se bo malo sprehodilauser posted image .

Žal skoraj nemogoče. Mogoče katera od vozičkaric?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
10.3.2009 21:17:34   
Janeja
Samo se moramo res dogovorit za eno uro in se nekje skupaj zbrat. Nujno!
Jaz pojma nimam kje je ta Skabičin (uf, ne znam sklanjat Skabi) hrib. A smo kakšno uro že omenjale? Tam okoli 20.30? Prej, kasneje?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
10.3.2009 21:44:14   
HuAnita
ČE bodo boni, lahko grem tudi jaz iskat. Ampak čimprej se izjasnite....
Morda pa ji pripravimo kamordaq kak test - Naty-Taja - sestavi kakšno posebno zapleteno matematično formulo, da bo morala rešiti, pa kak zrelostni test oz. materinski - denimo - kolikokrat na dan je treba previti otroka, če je pokakan 6x/dan, Ali dojenje v javnosti škodi podobi mame ipd. - kakšne iz njenih anekdot...???
Glede na to, da je resna kandidatka za 4. kroguser posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
11.3.2009 6:31:50   
Naty*Taja
Uf Huanita, tale bo pa težka. Mal mi časa primanjkuje. Če slučajno najdem kje kej podobnega, kar bi se dalo prevest za Skabi, drugače imam pa tumač dela s sestavljanjem in popravljanjem pravih testov!user posted image
Lahko bi katera, ki je doma na porodniški...a je še katera? Teta beta npr.

ob pol devetih na Frankolovem? Men čist paše.

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
11.3.2009 11:37:30   
Ropotuljica
Drage punce,
jaz se ne bom nič pofočkala, ker ne vem, a bom prišla al ne. Tud če bom prišla, ne bom neki vlko jedla itd., tako da me res ni treba štet zraven. Bom vidla, kako se bom počutla. Če bom preveč zmatrana, ne bom hodila, ker imam delovno soboto in moram bit že ob 8h v LJ in potem neprekinjeno učim do 14h. Baaaaah .... Na srečo je to dodatno plačano, ker drugač bi mi res vse dol padlo. V petek zvečer imam pa še masažo. In čeme bo fajn uspavala, pol me res ne bo.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
11.3.2009 13:19:50   
HuAnita
Ropotuljica, brez izgovorov, to je moj teren!user posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
11.3.2009 13:55:14   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Rabmo še eno računovodkinjo, ki bo zbrala vse, ki prispevajo in določla okvirni znesek.

Jaz bom računovodkinja, ko bom končno to diplomo napisala user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
11.3.2009 13:56:15   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: migulja

Iz Celja, sem pa brez avta, tako da sem obsojena na sprehajanje ob savinji, ki jo imam pred nosomuser posted image

No Celje in Velenje ni velika razdalje user posted image

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
11.3.2009 14:18:08   
smrček
Ojla...

Še mene štejte zraven, prosim

Več napišem zvečer, ko mi malčki zaspijo.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
11.3.2009 14:55:38   
Ropotuljica
O smrčka, sem že včeraj I. spraševala, če še živiš, ko te nič ni sem gor. Te malčki tako mučijo al kaj?

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
11.3.2009 20:01:09   
Meggi
No, nimamo veliko cajta več. Ideje na plan!

Jančika točno, bolj pravo nalogo zate imamo FOTKANJE. Se vse strinjate? Se bo pa gostiteljica lahko dokazala v fotkanju- je fenica bajeuser posted image  

Pa res eno majico bi lahk razkirale, se ji gor podpišemo... spredaj pa nekaj norega napišemo,.. Katera boljšo idejo? A ni enkrat z nekimi majica slovela?

Verjetn ne veste, ko nobena ni v hribih- da pa zelo prav pridejo tudi bataškorni. Kak štos na to ? Posodim svoje nove fensi škorne!user posted image

Ura ob 20.30 pri graščini na F. Ni pa kaviča bliz, da bi počakale na toplem.user posted image

Punce nič niste avanturistke, tiste 10 min, bomo pa ja šla peš. Bomo kalorije skurle!

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
11.3.2009 21:10:04   
snorlax
Če se nič ne uspem javit do petka, me štejte zraven za bon. Prinesem nekaj, po trenutnem navdihu. Pridem solo, ker vem, kje je Skabiin hrib in sem ga že pregazila peš po snegu in z avtom in sploh. Če mi uspe do 20.30, potem se vam pridružim v skupini. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
11.3.2009 21:57:57   
teta beta
Jaz ne vem, če bom do 20.30 tam, ne me čakat, računajte me pa zraven za prispevek. Pridem, čim bom lahko. NAty-taja, za teste pa res nimam idej, pa tudi cajta v bistvu ne user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
11.3.2009 22:07:22   
Jančika_
Skabi nam bo prišla nasproti z baklami, je reklauser posted image . Ko bomo spodaj, jo pokličemo.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
12.3.2009 6:43:45   
skuštrana
Joj, kaj pa če ji batafukerje kupimo? Take lepe, fensi...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
12.3.2009 9:16:47   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Joj, kaj pa če ji batafukerje kupimo? Take lepe, fensi...

Ja, je že Meggi napisala.
Batarke, tiste zelene, vrtnarske, pa se gor podpišemo, pa kaj narišemo z alko flumastrom  --- kako je fajn, da Skabi ne more brati tega user posted image  - pa morda kakšnih 5 kg zemlje - zdajle se začenja sajenje rožic, damo zraven par sadik ali semen, zraven pa rečemo, da za (očitno plodno) seme naj pa še možek zraven možek poskrbiuser posted image ...

Če pa za kake fensi šmensi, sem jih pa pred časom gledala v Bennetonu, stanejo sicer toliko kot normalni šuhi drugje, ali pa Mass je imel tule lepe za odrasle. Samo jaz sem bolj za tiste delavske...

Drugače pa je tisti hrib do skabi je res iberžn, pismo, tako da priporočam vsaki res gojzarje s tistimi klini za plezanje po ledu, da se bomo vkopale....user posted image

Drugače pa je meni Skabi že poslala grozilen sms navsezgodaj, da pride kar pome, če me ne bo....user posted image   Sem se nasmejala, ko je omenjala, da pride z gamsi, hja, na njihoverm hribovju jih mora biti kar precej - gamsov...user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
12.3.2009 12:37:42   
Jančika_
Ja, pupe, če ma katera namen štikle obut - definitvno odsvetujem!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
12.3.2009 13:54:26   
smrček
Ropotuljica: sem še živa in se počasi vklapljam nazaj v službeno okolje, v vrtec grem pa še vedno samo občasno.

Skuštrana: Ali prideš s svojim avtom? Lahko bi ti jajčko dostavla, ker se bojim da bo ob naslednjem snidenju malček že v tavečjem zicuuser posted image

Mene tudi štejte zraven za bon. Saj glede na to kolk nas bo, bi ji pa še res lahko kaj zraven kupile. Hmm, škornji niso glih slaba ideja... večkrat prov pridejo.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.