Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 14:37:25
|
|
|
|
skuštrana
|
Neža7, dobrodošla... Jao, jaz se pa trudim nekaj narest na računalniku, ker Arsen spi, Liza je v vrtcu (aja, spi tam - brez problema uro na dan- jupi), ampak mi ena raca - plišasta, nekje gagače in gagače in je ne morem najtit..Grrr Brisače - hm, po moje ima brisač že dovolj..Kar darilni bon, ker ona res full rada ustvarja. Joj, kaka lep dan je zunaj, jaz pa lena ko ... in se mi sploh ne da ven..Ampak bom morala pop, moram do trgovine, mi je zmanjkalo kave
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 14:39:15
|
|
|
|
migulja
|
Hoj, Neža7, dobrodošla na RR. Zdajle se bodo začeli dolgi sprehodi na svežem zraku, pa se bomo lahko kaj ob savinji sprehajale.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 15:05:12
|
|
|
|
Neža7
|
Hvala za dobrodošlico Jaz že sonce koristim Ful obožujem sprehode. Nisem preveč za te srečanje v trgovinah, vendar bom res morala iti en dan Mi2 hodiva vsaj 10km na dan (kdar je vreme ok) Sedaj mi Neža spi, ker danes ni dobro spala na sprehodu, da sem domov prišla in sem jo dala spat. Verjetno sva z mamo preveč čvekale na sprehodu in ni morala spat Sem iz Velenje
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 15:05:45
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: migulja Hoj, Neža7, dobrodošla na RR. Zdajle se bodo začeli dolgi sprehodi na svežem zraku, pa se bomo lahko kaj ob savinji sprehajale. Od kje si?
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 17:28:01
|
|
|
|
migulja
|
Iz Celja, sem pa brez avta, tako da sem obsojena na sprehajanje ob savinji, ki jo imam pred nosom .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 17:52:50
|
|
|
|
Meggi
|
Vidim, da se debata razvija. Imamo še samo nalogo, da določimo, katera bo kaj prevzela. Rabmo še eno računovodkinjo, ki bo zbrala vse, ki prispevajo in določla okvirni znesek. Za prevzem morebitnih bonov določam Jančiko- se bo malo sprehodila . Če bo potrditev tega plana. A ja katera poskrbi za humorni vložek? Poročevalko bomo imele v sredini. Sam poskrbimo, da ne gremo čez rob, če ne bomo drug dan na poročilih. Huanita potrditev do zadnjega ni dokončna, saj veš datum je kr taprav.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 20:49:20
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla, jaz sem tudi za karkoli se boste dogovorile za Skabi! Kar se pa humorja in programa tiče...moj predlog - lahko bi kej matematičnega vklople, da ne bo pozabla, da mora kmalu na šiht! Če ima katera kako fajn idejo...ja, pa jaz je trenutno nimam! Sej veste, da si ljudje ne upajo tolk norca delat iz resne teme, kot je učitlca matematike. Če pa mislite drugače, me postavite na laž! (kot on napovedovalec iz fantazija ) Za avte bo pa res mal problem tam. A bi se zmenle, da gremo nekak vse približno skup in se prej v dolini dobimo in presedemo v manj avtov. Pa lahko še vseeno gre vsaka ob svoji uri domov? Ker peš je kr mal daleč ... dlje kot pri Žanek!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 21:06:19
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Za prevzem morebitnih bonov določam Jančiko- se bo malo sprehodila . Žal skoraj nemogoče. Mogoče katera od vozičkaric?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 21:17:34
|
|
|
|
Janeja
|
Samo se moramo res dogovorit za eno uro in se nekje skupaj zbrat. Nujno! Jaz pojma nimam kje je ta Skabičin (uf, ne znam sklanjat Skabi) hrib. A smo kakšno uro že omenjale? Tam okoli 20.30? Prej, kasneje?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.3.2009 21:44:14
|
|
|
|
HuAnita
|
ČE bodo boni, lahko grem tudi jaz iskat. Ampak čimprej se izjasnite.... Morda pa ji pripravimo kamordaq kak test - Naty-Taja - sestavi kakšno posebno zapleteno matematično formulo, da bo morala rešiti, pa kak zrelostni test oz. materinski - denimo - kolikokrat na dan je treba previti otroka, če je pokakan 6x/dan, Ali dojenje v javnosti škodi podobi mame ipd. - kakšne iz njenih anekdot...??? Glede na to, da je resna kandidatka za 4. krog
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.3.2009 6:31:50
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Uf Huanita, tale bo pa težka. Mal mi časa primanjkuje. Če slučajno najdem kje kej podobnega, kar bi se dalo prevest za Skabi, drugače imam pa tumač dela s sestavljanjem in popravljanjem pravih testov! Lahko bi katera, ki je doma na porodniški...a je še katera? Teta beta npr. ob pol devetih na Frankolovem? Men čist paše.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.3.2009 11:37:30
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Drage punce, jaz se ne bom nič pofočkala, ker ne vem, a bom prišla al ne. Tud če bom prišla, ne bom neki vlko jedla itd., tako da me res ni treba štet zraven. Bom vidla, kako se bom počutla. Če bom preveč zmatrana, ne bom hodila, ker imam delovno soboto in moram bit že ob 8h v LJ in potem neprekinjeno učim do 14h. Baaaaah .... Na srečo je to dodatno plačano, ker drugač bi mi res vse dol padlo. V petek zvečer imam pa še masažo. In čeme bo fajn uspavala, pol me res ne bo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.3.2009 13:19:50
|
|
|
|
HuAnita
|
Ropotuljica, brez izgovorov, to je moj teren!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.3.2009 13:55:14
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Rabmo še eno računovodkinjo, ki bo zbrala vse, ki prispevajo in določla okvirni znesek. Jaz bom računovodkinja, ko bom končno to diplomo napisala
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.3.2009 13:56:15
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: migulja Iz Celja, sem pa brez avta, tako da sem obsojena na sprehajanje ob savinji, ki jo imam pred nosom . No Celje in Velenje ni velika razdalje
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.3.2009 14:18:08
|
|
|
|
smrček
|
Ojla... Še mene štejte zraven, prosim Več napišem zvečer, ko mi malčki zaspijo.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.3.2009 14:55:38
|
|
|
|
Ropotuljica
|
O smrčka, sem že včeraj I. spraševala, če še živiš, ko te nič ni sem gor. Te malčki tako mučijo al kaj?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.3.2009 20:01:09
|
|
|
|
Meggi
|
No, nimamo veliko cajta več. Ideje na plan! Jančika točno, bolj pravo nalogo zate imamo FOTKANJE. Se vse strinjate? Se bo pa gostiteljica lahko dokazala v fotkanju- je fenica baje Pa res eno majico bi lahk razkirale, se ji gor podpišemo... spredaj pa nekaj norega napišemo,.. Katera boljšo idejo? A ni enkrat z nekimi majica slovela? Verjetn ne veste, ko nobena ni v hribih- da pa zelo prav pridejo tudi bataškorni. Kak štos na to ? Posodim svoje nove fensi škorne! Ura ob 20.30 pri graščini na F. Ni pa kaviča bliz, da bi počakale na toplem. Punce nič niste avanturistke, tiste 10 min, bomo pa ja šla peš. Bomo kalorije skurle!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.3.2009 21:10:04
|
|
|
|
snorlax
|
Če se nič ne uspem javit do petka, me štejte zraven za bon. Prinesem nekaj, po trenutnem navdihu. Pridem solo, ker vem, kje je Skabiin hrib in sem ga že pregazila peš po snegu in z avtom in sploh. Če mi uspe do 20.30, potem se vam pridružim v skupini.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.3.2009 21:57:57
|
|
|
|
teta beta
|
Jaz ne vem, če bom do 20.30 tam, ne me čakat, računajte me pa zraven za prispevek. Pridem, čim bom lahko. NAty-taja, za teste pa res nimam idej, pa tudi cajta v bistvu ne .
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.3.2009 22:07:22
|
|
|
|
Jančika_
|
Skabi nam bo prišla nasproti z baklami, je rekla . Ko bomo spodaj, jo pokličemo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.3.2009 6:43:45
|
|
|
|
skuštrana
|
Joj, kaj pa če ji batafukerje kupimo? Take lepe, fensi...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.3.2009 9:16:47
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Joj, kaj pa če ji batafukerje kupimo? Take lepe, fensi... Ja, je že Meggi napisala. Batarke, tiste zelene, vrtnarske, pa se gor podpišemo, pa kaj narišemo z alko flumastrom --- kako je fajn, da Skabi ne more brati tega - pa morda kakšnih 5 kg zemlje - zdajle se začenja sajenje rožic, damo zraven par sadik ali semen, zraven pa rečemo, da za (očitno plodno) seme naj pa še možek zraven možek poskrbi ... Če pa za kake fensi šmensi, sem jih pa pred časom gledala v Bennetonu, stanejo sicer toliko kot normalni šuhi drugje, ali pa Mass je imel tule lepe za odrasle. Samo jaz sem bolj za tiste delavske... Drugače pa je tisti hrib do skabi je res iberžn, pismo, tako da priporočam vsaki res gojzarje s tistimi klini za plezanje po ledu, da se bomo vkopale.... Drugače pa je meni Skabi že poslala grozilen sms navsezgodaj, da pride kar pome, če me ne bo.... Sem se nasmejala, ko je omenjala, da pride z gamsi, hja, na njihoverm hribovju jih mora biti kar precej - gamsov...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.3.2009 12:37:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, pupe, če ma katera namen štikle obut - definitvno odsvetujem!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.3.2009 13:54:26
|
|
|
|
smrček
|
Ropotuljica: sem še živa in se počasi vklapljam nazaj v službeno okolje, v vrtec grem pa še vedno samo občasno. Skuštrana: Ali prideš s svojim avtom? Lahko bi ti jajčko dostavla, ker se bojim da bo ob naslednjem snidenju malček že v tavečjem zicu Mene tudi štejte zraven za bon. Saj glede na to kolk nas bo, bi ji pa še res lahko kaj zraven kupile. Hmm, škornji niso glih slaba ideja... večkrat prov pridejo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.