Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 20:45:13
|
|
|
|
mavo
|
Barika, na Upravni fakulteti na Kotnikovi v Lj izvajajo priprave na izpit iz ZUP, pa tam tudi potem opravljaš izpit. Če te pošilja delodajalec, ti krije stroške za priprave in izpit. Če ni zaposlena oziroma če je samoplačnik, bi bilo itak najbolje kar tja poklicat in se osebno pozanimat.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 20:47:27
|
|
|
|
mavo
|
Bethany, a ti si tudi javna uslužbenka? Meni je šel strokovni izpit kar malo na , pa sem ga delala še preden je bilo potrebno obvladati tudi evropsko zakonodajo (vsaj nekaj ).
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 20:53:03
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Halo čveke in kofetarce, a gre katera z mano na v petek dopoldne? Imam fraj dan, pa si moram nekaj zase privoščit. hej, a sma midve z Darjo33 primerne? Ma sej smo se nazadnje videle še lani poleti pred Populusom, se mi zdi. Mala dva sta bila še čist majhna dojenčka, zdaj pa že skoraj poštevanko obvladata Ja katastrofa kako dolgo se že nismo videle. Je res že skrajni čas, da mi še v Ljubljano prej ne pobegneš. Saj boš videla, ko boš enkrat v službi - ubijalski tempo. A se pol lahko kar fiksno zmenimo za petek? Kdaj pa sta na šetnji oziroma kdaj se zasidrata na kofetku? Jaz bom definitivno fraj in pridem v Celje kadarkoli, samo do 12.30 moram biti nazaj v Žalcu, ker imam v vrtcu govorilno uro za Leo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 21:10:00
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Bethany, a ti si tudi javna uslužbenka? Meni je šel strokovni izpit kar malo na , pa sem ga delala še preden je bilo potrebno obvladati tudi evropsko zakonodajo (vsaj nekaj ). jap, tudi. a ti tudi? js sem zraven zupa delala še davčni postopek, strokovnega pa še nisem, ker ni bilo treba - nimam pogodbe za določen čas... sem pa razmišljala, da bi šla kr sama, da ga pač imam narejenega za prihodnje... pa ne vem, kje bom voljo našla
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 21:11:47
|
|
|
|
barika
|
Punci, hvala, ji sporočim!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 21:12:13
|
|
|
|
Jančika_
|
Jančika (ka je bil tvoj tak "žalosten" danes, ko je šel iz šole? ) Po moje je tako zmatran, da se mu meša. Saj se že meni počasi, skoz sem sama z otrokoma, ki ju zadnje tri dni daje vreme. Mavo in Darja ne slišita nič, če se jima kdo na semaforju dere ven iz avta . Jaz bom vidla za petek, po moje pa ne bo šlo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 21:22:22
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Jančika (ka je bil tvoj tak "žalosten" danes, ko je šel iz šole? ) Po moje je tako zmatran, da se mu meša. Saj se že meni počasi, skoz sem sama z otrokoma, ki ju zadnje tri dni daje vreme. no ja, potem mu je oproščeno, Drugače sem pa jaz tudi zdejle dva dneva ko mesečnik. danes sem mogla 2x šibat v mesto, in to s tamalim, na CSD, sem ga mogla nesit in sem mislala, da mi bo padel iz rok ,ker je kr na 1x tak težek ratal, da groza, čist sem aut. pa še tole vreme. mah, škoda govorit
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 21:37:45
|
|
|
|
jerebica
|
Jaz si pa zdejle tule živčke hladim, ker se mali dere kot jesihar, rad bi da stojim zraven njegovga kinderpeta ko spi, če ugotovi da me ni pa ueeeeeeeeeeee . Janeja js se bom probala tud priguncat v petek v Celje, smo se res na zadnje vidl pred top fitom, a ne?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 21:43:07
|
|
|
|
katja_p
|
Joj ... me kr mine, ko gledam to vremensko napoved ... pa bi rada počas že šla s tamalo mal ven vozičkat, da se razmigam ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 22:05:39
|
|
|
|
teta beta
|
Mogoče pa se v petek še jaz (končno) prikažem na kavico. Danes sicer z otrokoma spimo v G., ker gre moj oče ponoči nekam in pridem jutri domov šele zvečer. Upam, da moj dragi zdajle lika tisti neskončen kup cot, ki se je spet pojavil, da se vam lahko pridružim brez slabe vesti. V soboto gremo na sejem dom in bomo verjetno tudi kar ostali v Ljubljani in prespali pri mojem sestriču ter naslednji dan šli na izlet na Gorenjsko. Za en dan je to čisto prehud plan, še če si brez otrok, dvAakrat se nam pa ne da vozit gor in dol.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 22:12:14
|
|
|
|
žanek
|
U, se vas bo pa kar nekaj nabralo v petek na kavici. Kdaj in kje se pa dobite? Če ne boste prezgodnje, se vam pa še jaz pridružim.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 22:17:55
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Joj ... me kr mine, ko gledam to vremensko napoved ... pa bi rada počas že šla s tamalo mal ven vozičkat, da se razmigam ... se strinjam... ful že pogrešam dolge sprehode z vozičkom. Kak nej pol zgubim kako kilo, če skoz doma čepim in je kuhinja tak blizu, hehe.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 22:17:58
|
|
|
|
Janeja
|
Super, pa bo moj fraj dan le za nekaj koristen . Zgleda, da nas bo kar nekaj na uvodnem čveku za naslednji vikend. Kot sem že rekla, meni je vseeno kdaj in kje. Zmenite se tiste, ki ste vezane na otročke in njihov urnik, pa pridem.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 22:30:52
|
|
|
|
HuAnita
|
Tudi jaz sem v petek popoldne v službi, morda uletim na predsrečanje.... Darja33 --- daj se mi ti oglasi, prosim!!!!! Oz. mi tlele napiši - 3 osebe potrebujemo zdravniški pregled, lahko ti to narediš.... And the price is...???? Hvala... Huanitin celulit se je pa danes natresel - pri sestri od Skabi, aerobik Ker bikini že imam nagledan, samo moje velikosti ne prodajajo....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.3.2009 23:10:04
|
|
|
|
mavo
|
O, v petek bo pa mini srečanje... Huanita, a ti lahko prinesem vrečko za I? A bi se dobile v Planetu, ker bo itak dež zunaj, pa še dost placa je za vozičke? Men bi kar okrog 9.30, 10ih pasalo,ker potem mali M. že malo siten rata in hoče dopoldanski lepotni spanec. Pa tako fajn tepih je, da lahko brez problema lazi okoli. Zmente se, pa jutri zvečer prečekiram, ker me čez dan ne bo doma.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.3.2009 7:04:17
|
|
|
|
darja33
|
No pa da še js kej povem. Ja, itak z Mavo dost kofetkama in tudi veliiiiko šetama. Tak da punce ne verjamte vremenski napovedi, raje poglejte ven..... Včeri so rekli da bo fuuuul dežvalo, pa sva ble z D kar 3krat zunaj po 1 uro?! Pa z Mavo sva šle do Citija peš, kar tudi ni kr tako.... Huanita sorri, očitno nimam tvoje cifre, mi jo bo dans Mavo dal in te pokličem. Na neznane cifre namreč NE odgovarjam, ker so ponavadi sami pacienti.... V petek velja. Nas pa bo bab. Pa kaj, itak že napovedujejo ta dež, mogoče bo pa res kaj scalo.... Aja, js sem fajn, moja D raste, v službi sem že kar redno (no 3krat tedensko), ampak za kofe in sprehod mi ne zmanjka časa.... Kaj bo ko Mavo več ne bo...??!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.3.2009 9:15:32
|
|
|
|
blanči
|
Barika: aprila grem delat izpit iz ZUP-a, in v ponedeljek se mi začnejo priprave, ki potekajo 3 dni. Ravno danes sem dobila vso potrebno gradivo. Če želiš mi javi na ZS in mi pusti mail kam ti lahko pošljem. Priprave pa potekajo na Ministrstvu za javno upravo. LP
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.3.2009 9:27:31
|
|
|
|
HuAnita
|
Darja33... Očitno me nimaš v imeniku, skrajni čas, da se to spremeni, sploh če boš kmalu naša izbrana d... rca--- Ti pošljem ZS, samo preberi ga in čimprej odgovori, ok??? Mavo - hvala.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.3.2009 10:26:56
|
|
|
|
migulja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Joj ... me kr mine, ko gledam to vremensko napoved ... pa bi rada počas že šla s tamalo mal ven vozičkat, da se razmigam ... se strinjam... ful že pogrešam dolge sprehode z vozičkom. Kak nej pol zgubim kako kilo, če skoz doma čepim in je kuhinja tak blizu, hehe. Jaz sem skoraj vsak dan za savinjo, včasih se pridružim še Mavo in Darji33, pa včasih pride še Jerebica, tako da je kar fletno. Danes verjetno res ne bo za sprehajanje, naslednji teden bo pa že od nedelje lepše (tako pravijo ), tako da se bomo verjetno kaj videvale za savinjo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.3.2009 14:12:14
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: migulja IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Joj ... me kr mine, ko gledam to vremensko napoved ... pa bi rada počas že šla s tamalo mal ven vozičkat, da se razmigam ... se strinjam... ful že pogrešam dolge sprehode z vozičkom. Kak nej pol zgubim kako kilo, če skoz doma čepim in je kuhinja tak blizu, hehe. Jaz sem skoraj vsak dan za savinjo, včasih se pridružim še Mavo in Darji33, pa včasih pride še Jerebica, tako da je kar fletno. Danes verjetno res ne bo za sprehajanje, naslednji teden bo pa že od nedelje lepše (tako pravijo ), tako da se bomo verjetno kaj videvale za savinjo. Pol se nam pa mogoč celo uspe drug teden kaj videt, ne? Končno ... Ker se vedno sfalimo oz. se najbrž kje srečamo, sam ne vemo, da smo to me
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.3.2009 16:51:29
|
|
|
|
Meggi
|
U celjanke je pa le dež malo notr pripopu Se pripravljate na ženski vikend-priprada nam izkoristite ga. Me jo smuknemo k Severini pa malo na drink A ste čule novico, Rebeki so hišo malo prebrali, noro. Huanita si še zame skurla kalorije?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.3.2009 20:27:07
|
|
|
|
mavo
|
Kaj je zdaj, a se niste nič zmenle za jutri zjutraj? Če bo katera prišla v Planet, prideva še midva z malim M., bom zjutraj preverila situacijo. Snorlax, jaz pa v kratkem pridem k tebi v službo ...samo ne dobesedno, mi je moj braco "Zvone" dal eno vrečo, ki jo moram nesti na vašo "firmo", sta se menda prek foruma zmenla. Ti sporočim, ko se odpravim tja.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.3.2009 20:40:15
|
|
|
|
Janeja
|
Mavo, jaz sigurno pridem! Plac je torej določen - PLANET TUŠ, zgoraj kot ponavadi. Ura? Med 9.30 in 10.00 se zberemo! OK? Jaz pridem verjetno bolj proti 10.00, ker grem zjutra še k sestri na kratek obisk. Pa čim več naj vas pride! Poleg naju z Mavo so se najavile še Jerebica, Teta beta, Darja33, Jančika (upam, da ti vseeno uspe), HuAnita, Žanek. Sem še katero spustila? Se vidimo jutri!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.3.2009 21:41:14
|
|
|
|
HuAnita
|
Kwa je to z Rebeko?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.