|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
12.3.2009 17:58:52   
Meggi
user posted image  S takimi jaz hodim po naših hribih. Daichman jih premore.

Kaj zdej bo padalo glasovanje;
1. boni za Prometej
2. Škornji (pobaramo sister za vel.)+ delavsko majico (z našimi podpisi) in hud napis
3. brisače
4. bon za merkur

a.) slušalke za izklop zvoka (v primeru prevelike jakosti glasov v bajti)
b.) knjižica z nasveti za naročilo baby girl
c.)matematični test (kako utišat 4 moške)
...
Se veselim srečanja.  Zbirališče je lahko res pod mogočnimi drevesi. Prinesemo literco kuhanega vina.. da nam lažje potegne v hrib. Ura 20.30

Udeleženke:
1. Jančika
2. Smrček
3. Janeja
4. Ropotuljica,
5. Snorči
6. Huanita
7. Naty taja
8. Meggi
.
.
.
Punce če boste preglasne, se vas bo čul na sosednje hribe!user posted image

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
12.3.2009 20:19:49   
mavo
Oj, punce! Mene pa jutri ne bo, ker sta mali in veliki M. oba zbolela, pa jih moram malo pocartat. Pa še obiske dobim popoldne, prideta tašča in tast na kosilo, pa rojstnodnevno torto mi prineseta. Sem imela dans RD, ki sem ga že navsezgodaj praznovala v ZDuser posted image . Mali M. je fasal virozo, tako z visoko vročino, ki najraje naraste ravno ponoči. Sem že dva dneva kot zombi od neprespanosti.... ampak ni hudega, zato kar nadaljujte z organizacijskimi pripravami na srečanje. Meggi ima same dobre idejeuser posted image
Uživajte jutri, grem zdaj vročino merituser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
12.3.2009 20:58:48   
Janeja
Mavo, boga ti in oba tvoja fanta. user posted image Upam, da se čim prej pozdravita.

Kolk pa je od Celja do Frankolovega - v minutah mislim. Da grem sploh pravi čas od doma. Se že dolgo nisem tam vozila, pa nimam občutka.

Jaz mislim, da bi ji bil bon iz Prometeja najbolj všeč, ker je res en tak ustvarjalen tip. A ste se že dogovorile po koliko vsaka prispeva? Kdo je zdaj finančnik? Mal smo v zaostanku z dogovori, dan D je že jutri. Komaj čakam.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
12.3.2009 21:04:56   
Jančika_
Sem za bon, ponavadi smo zbirale po 3€. Ne javim se za finančnika, ker mi enostavno ne bo zneslo.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
12.3.2009 21:29:30   
Janeja
Najboljše, da gre ena, ki bo jutri kaj po Celju hodila nekaj iskat in založi za vse. Potem pa ji, še preden začnemo hribolazit, damo denar. Katera bo imela čas? Jaz sem jutri žal v pisarni in ne morem letat okoli.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
12.3.2009 22:15:50   
migulja
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Najboljše, da gre ena, ki bo jutri kaj po Celju hodila nekaj iskat in založi za vse. Potem pa ji, še preden začnemo hribolazit, damo denar. Katera bo imela čas?

Jaz grem lahko, tako ali tako se tam mimo sprehajam (ok, sprehajam se mimo nafnafa in ostalih trgovni s cunjicami, ampak prometej je pač na tej potiuser posted image ). Bi pa potrebovala natančno število prijavljenih, tam nekje do 10. Drugače bom pa vzela nekaj bonov pa si bomo med hribolazenjem razdelile.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
13.3.2009 7:57:43   
teta beta
Jaz se tudi postavljam pod vprašaj. Nekaj se me hoče lotit, pa bom zvečer videla, kako se bom počutila. Čez dan pa tudi ne morem kaj počivat, ker imam cel dan letanja okrog. Čez eno uro ima mala zobozdravnika, potem bova cel dan v G., ne bo šla nič v vrtec, in popoldne plavanje, glih ob kakšnih sedmih bomo doma. No, saj sem že tak rekla, da me ne čakajte spodaj, če bom, bom že prišla gor. AMpak zdajle me že ornk glava boli (pa še razp* me je tamala za povrh - zdajle je pa kot sam cuker). 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
13.3.2009 8:29:17   
Jančika_
Punce, HuAnita bo šla v Art po bone. Če ji ne bo uspelo, bom šla jaz. Če ima katera cifro od Migulje, naj ji prosim javi, če ne bo tu prej pogledala.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
13.3.2009 9:09:40   
Jančika_
No, zdaj mi je huAnita sporočila, da je Meggi v mestu in nabavlja bone za Prometeja. Kak dobro smo organiziraneuser posted image user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
13.3.2009 9:35:59   
Jančika_
Pa ker že dolgo nisem ničesar napisalauser posted image , moram povedat še to, da se zgleda tudi mene hoče nekaj lotit, ful se čudno počutim, temperatura se mi mota okoli 37. Če ne bo boljše, raje ne bom hodila, bohved, kaj to trosim???

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
13.3.2009 10:52:12   
Meggi
Jančika imaš 10 ur da se pocajtaš- brez izgovorov.

Mi smo uleteli do ortodonta- se je moj zmenu da lahk kr pride- sva oba fraj danes. In mi gremo- in oni GLIH dons NE DELAJO. Maj... milo, Huanita ti je znano? In tako smo si za relaksacijo privoščili kavo in sem dvignila še bone. Imam še majico za sprobat umetniško žilico!

Tako zdaj bom pa arbajtala v hosti z drvi,.. če me čist ne sesipa z energijo, nimate druge tud ne izgovorov.

Imejte se do večera!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
13.3.2009 13:10:23   
Jančika_
Mene dokončno ne bouser posted image . Imam malo čez 37, počutim se obupno, pojma nimam, kaj mi je. Zame je sicer vseeno, če se valjam po mojem ali Skabijinem kavču, ne morem pa drugim trositi, kar imam. Ehhhh...user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
13.3.2009 17:42:33   
snorlax
Mavo, vse najboljše za rojstni dan! user posted image Pozdravi se!

Jančika, pozdravi se!user posted image

Ostale, se vidimo ob 20.30 na F., drgač pa pridem solo, če mi ne uspe do takrat.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
13.3.2009 18:27:52   
žanek
Mavo, vse najboljše user posted image !

Bolančki, pozdravite se user posted image !

Punce, uživajte danes!!
Dejte se malo poslikat, da vidim vaše bušije, nove čvekice, ..... HuAnitka, ti pa nato poročaj tako kot ti znaš user posted image za nas, ki bomo manjkale. Uživajte!!

< Sporočilo je popravil žanek -- 13.3.2009 18:29:07 >

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
13.3.2009 19:05:54   
HuAnita
Evo, jaz sme konec že, počasi zašibam iz MB na F. Pismo, ali potem psloh katera pride?!? Šele zdajle vidim, da das precej ne bo???!!!!

Mavo - čestitke za RD.user posted image   Pa brez tortice praznujuser posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
13.3.2009 19:20:08   
jerebica
Mavo vse najboljšeuser posted image

šibam mala dva zrihtat, se vidimo!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
13.3.2009 19:20:31   
Janeja
Mavo, vse najboljše. user posted image
A sta tvoja fanta že kaj boljša?

Jančika, pa kaj je zdaj to? Daj pridi no, boš videla, da boš od samega čvekanja takoj ozdravela. user posted image

A sploh bo katera ob 8.30 na F.? Jaz res pojma nimam, kje je Skabijina graščina.  user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
13.3.2009 19:43:46   
Meggi
Ob 20.30 se probamo dobit Janeja, Huanita, jaz in .... Predlagam parkirišče na desni strani pred Mercatorjem, boste nas lažje vidle, je tam osvetleno. Pred graščino kjer bi parkirale je tema in nevarno zavijat. Torej VSE PRED MERCATOR NA F. Za tablo F. je cca 500m. Ne morte zgrešit. Se pomenmo glede zadnjih planov.

Čeprav jst sem sesuta da bi se kipnala v postlo.. a BOMO ZMOGLI.

Vabljene!

Če ima katera doma kak mini čok. seprajs za fantiče pa naj uskoči,.. so trg. že zaprte.! Hvala

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
13.3.2009 19:51:40   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Jančika, pa kaj je zdaj to? Daj pridi no, boš videla, da boš od samega čvekanja takoj ozdravela. user posted image

Ve pa zboleleuser posted image . Ej, ne morem hodit med vas bolna.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
13.3.2009 20:16:08   
migulja
Mavo, vse najboljše!!! A ni fino, ko končno dopolniš trideset user posted image .

Medve z Jerebico se še nisva odpravili iz Celja, tako da bova malo zamudili. Sicer se pa vidimo.

Tole vreme še kar ne ve, ali bi že bilo pomladno ali ne. Jaz ga krvim za vse te prehlade in vročinska stanja. Vsi bolančki se hitro pozdravite.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
13.3.2009 20:19:13   
skuštrana
Punce mene ŽAL tudi ne bo. Me že cel cel dan boli pisker za znoret, pop je že malo popustilo potem pa spet..Ma, to je od tega, ker sem zjutraj delala tisti sladkorni test in sem bila tešča od zjutraj od 6 ko sem se vstala pa do 11 dop user posted image user posted image Zdej pa imam...

Imejte se lepo..Še zameuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
13.3.2009 21:06:31   
mavo
Hvala za čestitke!!!! Lepo se imejte nocoj, pa kaj poslikajte, da se bomo lahko še me ostale malo zabavale. Pa Skabi lepo pozdravite!

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
13.3.2009 21:19:20   
Jančika_
Jezus, mavo, čist sem spregledala tvoj rojstni dan! Vse najboljše, če še veljauser posted image user posted image user posted image !

Meni je vročina od prejle še fajn zrastla. Grem kr spat po moje, kaj pa nej.

Samo to me še zanima, če mi lahko katera priporoči kakšen selitveni servis.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
14.3.2009 0:16:32   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Samo to me še zanima, če mi lahko katera priporoči kakšen selitveni servis.

Janči, U. prijatelj se s tem ukvarja. Trenutno ne najde njegove cifre, se bo potrudil jutri, pa ti sporočim.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
14.3.2009 5:57:08   
snorlax
Jutro!user posted image

Evo, jaz sem bila bolj kratek čas pri Skabi, a mi je bilo super. Bolj podrobno bo poročala HuAnita, ki ima žilico za to.

Migulja, vesela sem, da sem te spoznala. user posted image

Meggi, vesela sem, da ti je končno uspelo prit. user posted image A še danes se mi lušta tvojga tiramisuja, ki ga nisem uspela poskusit. user posted image

Lep dan!

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.