Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.3.2009 17:58:52
|
|
|
|
Meggi
|
S takimi jaz hodim po naših hribih. Daichman jih premore. Kaj zdej bo padalo glasovanje; 1. boni za Prometej 2. Škornji (pobaramo sister za vel.)+ delavsko majico (z našimi podpisi) in hud napis 3. brisače 4. bon za merkur a.) slušalke za izklop zvoka (v primeru prevelike jakosti glasov v bajti) b.) knjižica z nasveti za naročilo baby girl c.)matematični test (kako utišat 4 moške) ... Se veselim srečanja. Zbirališče je lahko res pod mogočnimi drevesi. Prinesemo literco kuhanega vina.. da nam lažje potegne v hrib. Ura 20.30 Udeleženke: 1. Jančika 2. Smrček 3. Janeja 4. Ropotuljica, 5. Snorči 6. Huanita 7. Naty taja 8. Meggi . . . Punce če boste preglasne, se vas bo čul na sosednje hribe!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.3.2009 20:19:49
|
|
|
|
mavo
|
Oj, punce! Mene pa jutri ne bo, ker sta mali in veliki M. oba zbolela, pa jih moram malo pocartat. Pa še obiske dobim popoldne, prideta tašča in tast na kosilo, pa rojstnodnevno torto mi prineseta. Sem imela dans RD, ki sem ga že navsezgodaj praznovala v ZD . Mali M. je fasal virozo, tako z visoko vročino, ki najraje naraste ravno ponoči. Sem že dva dneva kot zombi od neprespanosti.... ampak ni hudega, zato kar nadaljujte z organizacijskimi pripravami na srečanje. Meggi ima same dobre ideje Uživajte jutri, grem zdaj vročino merit
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.3.2009 20:58:48
|
|
|
|
Janeja
|
Mavo, boga ti in oba tvoja fanta. Upam, da se čim prej pozdravita. Kolk pa je od Celja do Frankolovega - v minutah mislim. Da grem sploh pravi čas od doma. Se že dolgo nisem tam vozila, pa nimam občutka. Jaz mislim, da bi ji bil bon iz Prometeja najbolj všeč, ker je res en tak ustvarjalen tip. A ste se že dogovorile po koliko vsaka prispeva? Kdo je zdaj finančnik? Mal smo v zaostanku z dogovori, dan D je že jutri. Komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.3.2009 21:04:56
|
|
|
|
Jančika_
|
Sem za bon, ponavadi smo zbirale po 3€. Ne javim se za finančnika, ker mi enostavno ne bo zneslo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.3.2009 21:29:30
|
|
|
|
Janeja
|
Najboljše, da gre ena, ki bo jutri kaj po Celju hodila nekaj iskat in založi za vse. Potem pa ji, še preden začnemo hribolazit, damo denar. Katera bo imela čas? Jaz sem jutri žal v pisarni in ne morem letat okoli.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.3.2009 22:15:50
|
|
|
|
migulja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Najboljše, da gre ena, ki bo jutri kaj po Celju hodila nekaj iskat in založi za vse. Potem pa ji, še preden začnemo hribolazit, damo denar. Katera bo imela čas? Jaz grem lahko, tako ali tako se tam mimo sprehajam (ok, sprehajam se mimo nafnafa in ostalih trgovni s cunjicami, ampak prometej je pač na tej poti ). Bi pa potrebovala natančno število prijavljenih, tam nekje do 10. Drugače bom pa vzela nekaj bonov pa si bomo med hribolazenjem razdelile.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 7:57:43
|
|
|
|
teta beta
|
Jaz se tudi postavljam pod vprašaj. Nekaj se me hoče lotit, pa bom zvečer videla, kako se bom počutila. Čez dan pa tudi ne morem kaj počivat, ker imam cel dan letanja okrog. Čez eno uro ima mala zobozdravnika, potem bova cel dan v G., ne bo šla nič v vrtec, in popoldne plavanje, glih ob kakšnih sedmih bomo doma. No, saj sem že tak rekla, da me ne čakajte spodaj, če bom, bom že prišla gor. AMpak zdajle me že ornk glava boli (pa še razp* me je tamala za povrh - zdajle je pa kot sam cuker).
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 8:29:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Punce, HuAnita bo šla v Art po bone. Če ji ne bo uspelo, bom šla jaz. Če ima katera cifro od Migulje, naj ji prosim javi, če ne bo tu prej pogledala.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 9:09:40
|
|
|
|
Jančika_
|
No, zdaj mi je huAnita sporočila, da je Meggi v mestu in nabavlja bone za Prometeja. Kak dobro smo organizirane .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 9:35:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Pa ker že dolgo nisem ničesar napisala , moram povedat še to, da se zgleda tudi mene hoče nekaj lotit, ful se čudno počutim, temperatura se mi mota okoli 37. Če ne bo boljše, raje ne bom hodila, bohved, kaj to trosim???
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 10:52:12
|
|
|
|
Meggi
|
Jančika imaš 10 ur da se pocajtaš- brez izgovorov. Mi smo uleteli do ortodonta- se je moj zmenu da lahk kr pride- sva oba fraj danes. In mi gremo- in oni GLIH dons NE DELAJO. Maj... milo, Huanita ti je znano? In tako smo si za relaksacijo privoščili kavo in sem dvignila še bone. Imam še majico za sprobat umetniško žilico! Tako zdaj bom pa arbajtala v hosti z drvi,.. če me čist ne sesipa z energijo, nimate druge tud ne izgovorov. Imejte se do večera!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 13:10:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Mene dokončno ne bo . Imam malo čez 37, počutim se obupno, pojma nimam, kaj mi je. Zame je sicer vseeno, če se valjam po mojem ali Skabijinem kavču, ne morem pa drugim trositi, kar imam. Ehhhh...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 17:42:33
|
|
|
|
snorlax
|
Mavo, vse najboljše za rojstni dan! Pozdravi se! Jančika, pozdravi se! Ostale, se vidimo ob 20.30 na F., drgač pa pridem solo, če mi ne uspe do takrat.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 18:27:52
|
|
|
|
žanek
|
Mavo, vse najboljše ! Bolančki, pozdravite se ! Punce, uživajte danes!! Dejte se malo poslikat, da vidim vaše bušije, nove čvekice, ..... HuAnitka, ti pa nato poročaj tako kot ti znaš za nas, ki bomo manjkale. Uživajte!!
< Sporočilo je popravil žanek -- 13.3.2009 18:29:07 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 19:05:54
|
|
|
|
HuAnita
|
Evo, jaz sme konec že, počasi zašibam iz MB na F. Pismo, ali potem psloh katera pride?!? Šele zdajle vidim, da das precej ne bo???!!!! Mavo - čestitke za RD. Pa brez tortice praznuj
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 19:20:08
|
|
|
|
jerebica
|
Mavo vse najboljše šibam mala dva zrihtat, se vidimo!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 19:20:31
|
|
|
|
Janeja
|
Mavo, vse najboljše. A sta tvoja fanta že kaj boljša? Jančika, pa kaj je zdaj to? Daj pridi no, boš videla, da boš od samega čvekanja takoj ozdravela. A sploh bo katera ob 8.30 na F.? Jaz res pojma nimam, kje je Skabijina graščina.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 19:43:46
|
|
|
|
Meggi
|
Ob 20.30 se probamo dobit Janeja, Huanita, jaz in .... Predlagam parkirišče na desni strani pred Mercatorjem, boste nas lažje vidle, je tam osvetleno. Pred graščino kjer bi parkirale je tema in nevarno zavijat. Torej VSE PRED MERCATOR NA F. Za tablo F. je cca 500m. Ne morte zgrešit. Se pomenmo glede zadnjih planov. Čeprav jst sem sesuta da bi se kipnala v postlo.. a BOMO ZMOGLI. Vabljene! Če ima katera doma kak mini čok. seprajs za fantiče pa naj uskoči,.. so trg. že zaprte.! Hvala
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 19:51:40
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Jančika, pa kaj je zdaj to? Daj pridi no, boš videla, da boš od samega čvekanja takoj ozdravela. Ve pa zbolele . Ej, ne morem hodit med vas bolna.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 20:16:08
|
|
|
|
migulja
|
Mavo, vse najboljše!!! A ni fino, ko končno dopolniš trideset . Medve z Jerebico se še nisva odpravili iz Celja, tako da bova malo zamudili. Sicer se pa vidimo. Tole vreme še kar ne ve, ali bi že bilo pomladno ali ne. Jaz ga krvim za vse te prehlade in vročinska stanja. Vsi bolančki se hitro pozdravite.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 20:19:13
|
|
|
|
skuštrana
|
Punce mene ŽAL tudi ne bo. Me že cel cel dan boli pisker za znoret, pop je že malo popustilo potem pa spet..Ma, to je od tega, ker sem zjutraj delala tisti sladkorni test in sem bila tešča od zjutraj od 6 ko sem se vstala pa do 11 dop Zdej pa imam... Imejte se lepo..Še zame
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 21:06:31
|
|
|
|
mavo
|
Hvala za čestitke!!!! Lepo se imejte nocoj, pa kaj poslikajte, da se bomo lahko še me ostale malo zabavale. Pa Skabi lepo pozdravite!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.3.2009 21:19:20
|
|
|
|
Jančika_
|
Jezus, mavo, čist sem spregledala tvoj rojstni dan! Vse najboljše, če še velja ! Meni je vročina od prejle še fajn zrastla. Grem kr spat po moje, kaj pa nej. Samo to me še zanima, če mi lahko katera priporoči kakšen selitveni servis.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.3.2009 0:16:32
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Samo to me še zanima, če mi lahko katera priporoči kakšen selitveni servis. Janči, U. prijatelj se s tem ukvarja. Trenutno ne najde njegove cifre, se bo potrudil jutri, pa ti sporočim.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 14.3.2009 5:57:08
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Evo, jaz sem bila bolj kratek čas pri Skabi, a mi je bilo super. Bolj podrobno bo poročala HuAnita, ki ima žilico za to. Migulja, vesela sem, da sem te spoznala. Meggi, vesela sem, da ti je končno uspelo prit. A še danes se mi lušta tvojga tiramisuja, ki ga nisem uspela poskusit. Lep dan!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.