|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
5.3.2009 21:43:52   
teta beta
Jaz bom tudi tam verjetno bolj proti deseti ali pa še kaj čez. Se pa že prav veselim čveka. user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
5.3.2009 22:02:37   
žanek
Jaz in moja četica pa verjetno pridemo tam okrog 11 (če boste še tam, v kar pa ne dvomim user posted image ), ker zjutraj dolgo spimo.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
5.3.2009 22:22:59   
žanek
HuAnitka, TUKAJ imaš o Rebeki user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 5.3.2009 22:23:30 >

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
5.3.2009 23:14:58   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

HuAnitka, TUKAJ imaš o Rebeki user posted image .

Denarja ji pa res ne bi blo treba imet doma.

Jutri boste pa res zasedle cel kafič, tolk vas bo user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
6.3.2009 8:52:46   
skuštrana
Babe, pazite da ne prikličete danes dežja nazaj...Zjutraj me je tako lep sonček zbudil, da sem v user posted image ..Zdej me čaka še malo biznisa, potem pa na šetanac user posted image user posted image No, uživajte....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
6.3.2009 11:21:54   
žanek
Dobro jutro. Mi smo komaj zdejle prilezli iz postelje user posted image . Preden se zrihtamo, vas verjetno ne bo več tam. Se vam naslednjič pridružimo. Uživajte!

< Sporočilo je popravil žanek -- 6.3.2009 11:22:21 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
6.3.2009 15:16:52   
HuAnita
Dober dan.

Mi pa smo že zgodaj vstali, ampak ob kopici hobijev, izjemno prijetnih - čiščenje, likanje, pomivanje posode, sortiranje oblačil - ni ni zneslo iti na čvek.
Verjamem, da me niste pogrešale, kot tudi jaz ne, ob vsem izpopolnjenosti, ki sem jo čutila z metlo v rokiuser posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
6.3.2009 16:42:55   
skuštrana
Huanita, glavno da si ti izpoplnjenauser posted image

Jaz sem pa danes crknjena ko user posted image , hvala bogu da je petek (in to rečem jaz, ki sploh ne hodim v službouser posted image ). Zanek, dobronameren nasvet - ne dajat Žana v vrtec, se boš morala zgodaj vstajatuser posted image Ma, za crknit, v petek sem že kot kaka cunja, ma, res nisem jutranji tip..Pa grem nazaj spat, ampak to ni to....Liza danes ni šla v vrtec, ker se mi ni dalo vstajatuser posted image   Pol smo pa še pol dneva okoli skakali, zdejle pa šele kosilo kuhamo...MRTVA SEM...Še tri mesece pa bo lažje, brez tega ****...išijasauser posted image user posted image user posted image

Srečanje - meni bi sicer bolj pasalo v petek, ampak če bo večina za soboto bom jaz tudiuser posted image Mogoče pripeljem Amy, nekaj smo se menile in je rekla da bi prišla....

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 6.3.2009 16:44:34 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
6.3.2009 20:01:16   
snorlax
Bemti babe, a ste me čist spregledale, al kaj?!? Še enkrat:

SKABI NAS VABI!!!! V petek ali v soboto, se pravi čez en teden, zvečer, brez otrok (razen tiste, ki jih imate v bušijih) ali ki so priklopljeni na zizaland. Pravi, naj se pofočkamo in zmenimo, kaj katera prinese.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Neposredna povezava do sporočila: 3734
6.3.2009 20:03:13   
snorlax
Mavo, da ne bi slučajno prišla k nam, brez da se javiš. Zvrcni mi na telefon in pridem dol na kofe. user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
6.3.2009 20:16:23   
jerebica
Ne snorlax mislim, da te nismo, danes smo imele regljaški trening za srečanje pri Skabiuser posted image .

Žanek upam da se vidimo, HuAnita, če se ne boš mogla losat svojih hobijskih rekvizitov ( metla,itd)....vseeno pridi, verjamem, da Skabi ne bo imela nič protiuser posted image , me bi te pa tud rade mal vidle.

Dans smo pa R. animiral, da ni imel poznega popoldanskega dremeža, zvečer smo ga dal pa eno uro prej spat in je zaspal v 5 min. joj ko bi bla to rešitev njegove spalne formule in bi blo skoz tak..........user posted image milina

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
6.3.2009 20:50:04   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Mavo, da ne bi slučajno prišla k nam, brez da se javiš. Zvrcni mi na telefon in pridem dol na kofe. user posted image

Ja, prav, te pa pokličem in bom kar tebi dala vrečo. Zdaj že imam ime in priimek, komu je namenjeno, tako da v ponedeljek dopoldne prinesem. Ti na ZS napišem, za koga je, da ne bom tukaj imen objavljala.
Huanita, kaj pa okna, a se svetijo?user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
6.3.2009 22:47:40   
Jančika_
Jaz sem za petek trinajstega. Če to ni taprav datum za metle zajahat, pol ni pa noben.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
7.3.2009 7:31:35   
snorlax
A ni že enkrat bilo tako, da smo imele na petek 13. srečanje?user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
7.3.2009 10:45:38   
skuštrana

Aha, pa smo še vse žive in kolikortoliko zdrave user posted image user posted image Torej, petek 13user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
7.3.2009 21:33:38   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: jerebica
Dans smo pa R. animiral, da ni imel poznega popoldanskega dremeža, zvečer smo ga dal pa eno uro prej spat in je zaspal v 5 min. joj ko bi bla to rešitev njegove spalne formule in bi blo skoz tak..........user posted image milina

A veš, da jaz tudi tole opažam pri Lei - največji problemi pred spanjem so čez teden, ko v vrtcu po kosilu spi skoraj 2 uri in zvečer ni zaspana. Čez vikend, ko doma niti pod razno nikoli ne spi po kosilu, pa zaspi po 5 minutah.
Mogoče je pa res že tako velik frajer, da ima preveč spanja čez dan. user posted image

Petek 13. user posted image A spet user posted image . Seveda velja! Se vidimo.
Zdaj pa mal začnimo spisek, kaj katera prinese skupaj spravljat. A bomo kar standardno spet naredile?
Se potem spet javim za tortilje in omakco, ker za kaj drugega niti časa ne bom imela, če bom do 17h v službi.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
7.3.2009 21:40:00   
Janeja
user posted image   Me P. z druzga kavča mal sumljivo gleda, ko sem mu rekla, da me naslednji petek spet ni.
Sem si včeraj res privoščila cel dan in cel večer zase. Je prav pasalo. Po dopoldanskem čveku v Planetu sem imela namreč še večerni čvek s prijateljico. Sva šli na večerjo v kitajsko restavracijo in en dolg čvek v dvoje. So naju ob 23.30 vljudno vrgli ven, ker so zapirali. user posted image
Zato pa so boljša tale naša srečanja v domačih okoljih. user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
7.3.2009 23:40:54   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Zanek, dobronameren nasvet - ne dajat Žana v vrtec, se boš morala zgodaj vstajatuser posted image Ma, za crknit, v petek sem že kot kaka cunja, ma, res nisem jutranji tip..Pa grem nazaj spat, ampak to ni to....Liza danes ni šla v vrtec, ker se mi ni dalo vstajatuser posted image  

Zgodaj vstajat user posted image , sej se psihično že pripravljam user posted image .  Če bi se mene vprašalo, bi ga imela še doma, ima pa sam zadnje čase hudo željo po vrtcu.

A ni že enkrat bilo tako, da smo imele na petek 13. srečanje?

Pa ne samo enkrat, 2x! Enkrat pri meni, enkrat pa pri Marjani (Jančika imela RD).

Srečanje ... uf me mika. Jao, ko je N. taka odvisnica in ne more brez mlekeca. A jo čem s seboj pripeljat user posted image Bo imela katera otročka zraven user posted image , razen v trebuhu seveda user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 7.3.2009 23:41:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 3743
8.3.2009 8:14:23   
snorlax
Torej, petek 13.

Jaz prinesem nekaj sladkega. Bom probala kaj spacat, pa ne bo po Montiju.user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
8.3.2009 10:36:16   
Meggi
Zakaj moški žvižgajo lepše od žensk?
... ker imajo ptičje možgane!

V čem sta si podobna moški in PC?
... videti je, da naredijo vse, ampak če jih ne programiraš, ne
naredijo ničesar.

Zakaj vse ženske slabo vozijo?
... ker so skoraj vsi inštruktorji moški!

Zakaj je na svetu več žensk kot moških?
... ker je Narava modra!

Zakaj imajo moški raje device?
... ker ne prenesejo kritike!

Zakaj je potrebno tisoče spermijev za oploditev enega jajčeca ?
... ker so spermiji moškega spola in ne vprašajo za smer!

Bog pokliče Adama in mu pravi: "Imam dve novici zate, eno dobro in eno slabo! "
Adam želi slišati najprej dobro in bog mu odgovori :
" Dal ti bom dve darili, dva nova organa, možgane in penis "
"Fantastično" , odgovori Adam, "in slaba novica?"
Bog odvrne: "Nimaš dovolj krvi, da bi delovala oba hkrati !"

Zakaj pride v nebesa samo 10% moških?
Ker bi v nasprotnem primeru to bil pekel.

Zakaj moški stresa z glavo, ko razmišlja ?
Ker se dva nevrona, ki ju ima, dotikata.

Kako dosežeš, da se moškemu v postelji zmeša?
Skriješ mu telepilota.

Kakšna je razlika med moškimi in ženskami ?
Ženska si želi, da bi ji en moški zadovoljil vse njene potrebe.
Moški si želi, da bi vse ženske zadovoljile edino potrebo, ki jo ima.
Kako se izogneš temu, da bi tvoj mož bral tvoje majle?
Preimenuj okence za majle v " Navodila ".

Prijeten DAN ŽENA! Brez slabe vesti si privoščite nekaj zase!

Petek 13- dober štart za nove začetke. Skabi ima omejeno število povabljenih, da nebi sosede ogrožale!

Tokrat bi tud jaz šla iz gnezda, glede na to da je blizu. Huanita ti za stvar? S čim bi pa njo presenetile????

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
8.3.2009 19:05:11   
Naty*Taja

Ja, pa najprej se nas je tudi 13 prijavilo...user posted image

Evo za petek sem pa jaz tudi. V soboto nas namreč ni doma. Prinesem pa lahko kako sadje? (to mi edino paše...hvalabogu! user posted image ) Pa kokta je zakon. user posted image

ZUP - Barika pa na žalost nimam pojma. Jaz bom ravno jutri poslala prijavo za strokovnega. Pri nas ni nič za plačat... morem pa znat celo ustavo SLO in EU pa zakonodajo in slovnco. Nimam pa še pojma, kok mi bo ratal. Če ne v prvo pa v drugo....user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
8.3.2009 22:25:11   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Se potem spet javim za tortilje in omakco, ker za kaj drugega niti časa ne bom imela, če bom do 17h v službi.

A bi jaz potem tiste tvoje pice spekla? Jih nisem še nikoli, pa če ti ne boš imela časa... Torte se mi pa nekak ne da pečt...

Aja, šit, ne morem jih pečt v tej moji mini pečiciuser posted image .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
9.3.2009 9:51:01   
pikecpokec
Zdravo, punce moje!
Ful sem zaposlena zadnje čase. Sem mislila, da bo po diplomi kej bolš, pa ni. Zdej sem se vrgla v gospodinjstvo, spucala okna, nakuhala za pol zmrzovalnika futra, zdej me čaka še delovna soba, da zmečem ven vse une liste, papirčke, fotokopije, enih 100 verzij diplome, ...

Žal me ne bo na srečanje, ker grem v sredo za 4 dni smučat v Italijo!!! Končno dopust. Možek in tamali ostaneta doma, sta rekla da jima ne bo hudega. Mata že neke hude plane, kam vse bota šla user posted image . Tko da grem dokaj brez slabe vesti. Dokaj. Ju bom pa ful pogrešala, to pa že vem. Ampak se bom pa tud nasmučala za par let nazaj.

Se še kej javim. Fajn se mejte!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
9.3.2009 9:58:03   
HuAnita
Aloha. Mi smo pa ta vikend imeli pestro, nekaj napovedanih in nekaj nenapovednih obiskov. Vseh smo bili veseli. M. pa tudi presenečen, da sva uspela vse nekako 'prehraniti', čeprav nisem nič extra nakupila za obiske, ampak omare in hladilnik skrivajo čudauser posted image , tako da menda ni nihče odšel lačen... Je bilo res kul, družba za otroke in starše, v miru kava, pogovor... Fajn.

Skabi - pridem, čeprav sem do cca 20.00 v petek v službi. Tako da še sporočim, kaj & kako - najbolj bi mi pasalo, da grem z AC v Konjicah, pa potem do Skabi, ampak se bom prilagodila...

Darilo za Skabi - a bomo prek ZSjev, da ne izvoha kaj? V vsakem primeru sem za kaj praktičnega...

Mavo in vse, ki se 'obremenjujete' z mojimi gospodinjskimi deli - ne, okna še niso lep pogled v svet. Not jet!user posted image  Še čakajo na boljše čase in boljšo gospodinjo. Sem v bloku mislila, da je flet preklet ali kaj, bolj sem pucala, slabše je bilo, sem si prisegla, da hiška bo pa vedno čista tipi top - pa sem je očitno tudi prekletstvo preselilouser posted image    Sploh pa otroška mašinerija - pismo, vsako minuto kako kocko pohodim, zlomim kako barvico, ki je na tleh, se spodbijem na traktorju, bagerju & drugo težko mehanizacijo, na katero ne nor sine, risbe Capinke so itak vsepovsod, najlepše pa se kuli pozna na parketu, zakaj bi tratilli papir!!!!!  Takle' mamo. Pa še avto se mi je pokvaril nekaj, sem iato zadevo na levi trani dala popraviti, 90 eur, prejšnji mesec so mi šle neke gumice v mačini, 45 eur, evo, zdaj pa spet ista zadeva, kot 2m nazaj, samo da na desni straniuser posted image user posted image user posted image  
A ni nek pregovor, da ko enkrat začneš voziti avto k mehaniku, se ne neha?user posted image user posted image user posted image  
Zdajle se je še fino ulilo, jaz pa moram na teren, fajn na prosto, pa še tista grozljiva tema....user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
9.3.2009 12:56:12   
katja_p
Tiste, ki še ne veste:
Dali, ki se je že tud parkrat javila tu, je v petek dobila sina, ki mu je ime Etien.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.