HuAnita
|
Aloha. Mi smo pa ta vikend imeli pestro, nekaj napovedanih in nekaj nenapovednih obiskov. Vseh smo bili veseli. M. pa tudi presenečen, da sva uspela vse nekako 'prehraniti', čeprav nisem nič extra nakupila za obiske, ampak omare in hladilnik skrivajo čuda , tako da menda ni nihče odšel lačen... Je bilo res kul, družba za otroke in starše, v miru kava, pogovor... Fajn. Skabi - pridem, čeprav sem do cca 20.00 v petek v službi. Tako da še sporočim, kaj & kako - najbolj bi mi pasalo, da grem z AC v Konjicah, pa potem do Skabi, ampak se bom prilagodila... Darilo za Skabi - a bomo prek ZSjev, da ne izvoha kaj? V vsakem primeru sem za kaj praktičnega... Mavo in vse, ki se 'obremenjujete' z mojimi gospodinjskimi deli - ne, okna še niso lep pogled v svet. Not jet! Še čakajo na boljše čase in boljšo gospodinjo. Sem v bloku mislila, da je flet preklet ali kaj, bolj sem pucala, slabše je bilo, sem si prisegla, da hiška bo pa vedno čista tipi top - pa sem je očitno tudi prekletstvo preselilo Sploh pa otroška mašinerija - pismo, vsako minuto kako kocko pohodim, zlomim kako barvico, ki je na tleh, se spodbijem na traktorju, bagerju & drugo težko mehanizacijo, na katero ne nor sine, risbe Capinke so itak vsepovsod, najlepše pa se kuli pozna na parketu, zakaj bi tratilli papir!!!!! Takle' mamo. Pa še avto se mi je pokvaril nekaj, sem iato zadevo na levi trani dala popraviti, 90 eur, prejšnji mesec so mi šle neke gumice v mačini, 45 eur, evo, zdaj pa spet ista zadeva, kot 2m nazaj, samo da na desni strani A ni nek pregovor, da ko enkrat začneš voziti avto k mehaniku, se ne neha? Zdajle se je še fino ulilo, jaz pa moram na teren, fajn na prosto, pa še tista grozljiva tema....
|