Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:21:38
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: sončko Pupa, tud js kupujem ekonom lonc, pa ne vem kirga naj kupim! Kire firme ga maš ti? Kako pa zelenjavco skuhaš na sopari notri v njem? a je v dveh delih, da je lahko tud ocpodi voda? Lolita, me pa še kar vztrajamo, ne?! jaz mam jutri kar dva ctg-ja, haha! če bo kaj nucalo! najprej v porodnišnici, potem pa še pr svojmu G. Ma vztrajamo ja, očitno so naši otroci, dobro pognali korenine kaj moreš? Zdaj, zdaj boš šla, čutim, da se nekaj pripravlja držim pesti, da greš ti! ma sej ni nuje, lahk je tudi jutri, ko je uradno polna luna če je že Volkova, potem ji tuljenje v luno ne sfali evo lolitka jaz navija zate jaz pa zate, men se kar naenkrat ne mudi Glede na to, da me skrbi da lahk rodim volkodlaka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:30:06
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Sem mislila zadnjič, ko sem šla na pedikuro, da mi je to zadnja pred porodom, da pa na naslednji bom že po porodu in mi lahko nohte nalakira pa nič ne kaže na to, bom zgleda še na eno mogla prej it pol pa maš delo, ti ne bo dolgčas idi na pedikuro, sej nalakirala se boš kmal lah tud sama če boš utegnila
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:30:54
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 evo lolitka jaz navija zate jaz pa zate, men se kar naenkrat ne mudi Glede na to, da me skrbi da lahk rodim volkodlaka hahahah, si misnla volkodlakico
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:31:19
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Sem mislila zadnjič, ko sem šla na pedikuro, da mi je to zadnja pred porodom, da pa na naslednji bom že po porodu in mi lahko nohte nalakira pa nič ne kaže na to, bom zgleda še na eno mogla prej it pol pa maš delo, ti ne bo dolgčas idi na pedikuro, sej nalakirala se boš kmal lah tud sama če boš utegnila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:33:05
|
|
|
|
jadrnica
|
zivjo,,jaz se nisem rodila, sem se tle smo že v manjšini te marćevke 2009. Jaz p aniti nisem tak nestrpna in sploh ne čakam, kdaj me bo zgrabl ko bo pač bo. ta rok bolj tako tako za okvirno postavljen si jaz rečem. Nekaj imam pa tud še za narest, tako da naj se nas otrok še malo pri mamici redi bom bolj na hitr, ker imam še za nazaj full za prebrat: EKONOMLONC- jaz imam Fisslerjevega, pa sem full zadovoljna KUHANJE NA PARI - za to glih ne rabiš ekonom lonca, lahko tud. Jaz kar dosti kuham na pari, ampak ne v ekonom lonco, v takem navadnem, tako da tisto mrežico, z nogicami - taka roža je, ki se razpre je ali pa tako cedilo na nogicah za v lonc, pa je prou fajn. hitro in enostavno, pa še manj se zgubi vitamino, kao imejte se, gem še mal posravit, danes sem bila zaspanka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:35:25
|
|
|
|
jadrnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Sem mislila zadnjič, ko sem šla na pedikuro, da mi je to zadnja pred porodom, da pa na naslednji bom že po porodu in mi lahko nohte nalakira pa nič ne kaže na to, bom zgleda še na eno mogla prej it pol pa maš delo, ti ne bo dolgčas idi na pedikuro, sej nalakirala se boš kmal lah tud sama če boš utegnila ja, jaz bom tudi ta teden šla na pedikuro, ker si sploh ne morem več nog podrgnit in uredit.....upam, da mi rata.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:36:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
Pripravimo kremo in sadje narežemo na kocke: Ohlajen biskvit - odrežemo ˝pokrov˝, namočimo s sadnim sokom in vodo (da ni presladko): Na bikvit zvrnemo sadje in ga razporedimo: Na koncu namažemo še skutno kremo čez sadje:
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:40:38
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Pripravimo kremo in sadje narežemo na kocke: Ohlajen biskvit - odrežemo ˝pokrov˝, namočimo s sadnim sokom in vodo (da ni presladko): Na bikvit zvrnemo sadje in ga razporedimo: Na koncu namažemo še skutno kremo čez sadje: NJAMSI!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:43:25
|
|
|
|
Pupa7
|
MAMAM SEJ SEM VEEEDLAAAAAAAAA HAHAHHA, DA SE MI BODO ŠE FEJST SLINE CEDILE HAHAHHA
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:44:21
|
|
|
|
Nina00
|
Čestitke vsem za opravljene preglede! Dana za Tilna, da bo čim prej zdrav, da bo lahko pozdravil , ko pride na svet. Najaa za "naspano" noč. Upam, da je kavica tudi sedla Midva sva bila zunaj na sončku. Pa sva srečala sosedo z vozičkom in je mali prav pridno pomagal voziček potiskat. Upam, da bo našega tudi tako
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:46:57
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 evo lolitka jaz navija zate jaz pa zate, men se kar naenkrat ne mudi Glede na to, da me skrbi da lahk rodim volkodlaka hahahah, si misnla volkodlakico ja točno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:51:33
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DOBRO JUTRO VSEM Mi smo ,pa imeli včeraj kontrolo ,pa okulista,pa zaenkrat vredu napredujeta hranjenje sploh ni problem, razen krvi torej še vedno ostajamo na sirupu železa ,pa obadva sta dobila pikeca za kostni mozek.Sicer sta malo nemirna danes po tej inekciji a upam ,da mine do konca tedna.Tega pikeca še dobita v sredo in petek.Tako ,da skoz potujemo jih že vadim ,boljše to kot ,da moram še enkrat v bolnico .Drugače sta ,pa prava pridna dedeca .Ker sta nedonošenčka imamo skoraj vsak teden nek pregled ,seveda tud zato ker še ni vse s krvjo tako kot bi moralo biti ,da smo kar aktivni ni kaj.Vam povem ,da se mi že zdaj včasih zdi ,da mi bo razneslo glavo od vseh podatkov ,ki jih moram vedet za obadva.Moram bit tak ,ko en računalnik.Danes si grem vse podatke zapisat v eno beležko ,ker počasi bo tega toliko ,da si bo res nemogoče vse zapomnit.Moj mi samo pravi ,kaj ti si vse razumela jaz nimam pojma.Pa sem mu rekla da po dveh mesecih bolnice ,pa že skoraj moram vedet zakaj se gre.No drugače ,pa mami kar vredu shaja sploh ,ko je sonček pride ,pa dan ko moram kar z njima spat ni druge . spps- mali je prava faca Tiste ,ki ste še vedno ,pa da vam mine ,da čimprej dočakate svoje . Zdravo Persida. Ful fajn, da vam tak laufa Ti pregledi pa so res včasih tečni. Pa saj to je zdaj bolj na začetku še verjetno... da jih majo tak pod kontrolo. Pol ko bojo vsi videli kaka korenjaka sta in da je z njima vse ok - pol bo pa mir Persida! Še tole kri porihtate pa bo! To je super slišat! Ti pa kar kdaj z njima počij. Jaz tudi še kdaj z mojim "ta velikim"
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:56:47
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kosilo: meni se full lušta burek in jogurt, moj pa ga nima preveč rad in sva sklenila kompromis, da greva na en dolg sprehod čez most na burek, on pa bo tam čevape! Tak da ne rabim kuhat! Sem pa atija poklicala, da mi nabere regrat, mi je včeraj ena tu gor lušte naredila, jaz ga pa obožujem - ati pa v penziji itak komaj čaka, da mu kdo kakšno delo naloži Jaz bi tud takega atija
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 13:57:55
|
|
|
|
Piruri
|
Mama M...še si z nami? Pa tako sem plesala včeraj zvečer, da me danes vse mišice bolijo!!!! ....in kakšne skomine????...spet mi bo tipkovnica zaruznila od sline, ki se mi cedi iz ust ... Ekonom...jaz imam od AMC posodo in posledično tudi njihov expres pokrov brez katerega si skoraj ne znam več predstavljat kuhanja... ...glih včeraj mi je mama po svaku poslala šopek artičok in se že "veselo" kuhajo...mljask...baje ugodno vplivajo na prebavo... Danes imamo pa mi tako krasno vreme...tako da naju ni bilo doma in ne vem, če se kaj dogaja?! Je kira v akciji?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 14:00:20
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dans mam tak elan, da znam pregoret do večera mogoče je pa to to, kaj veš, se ti gnezditev na tak način kaže ma gnezdece je že pripravljeno dobrih 14 dni, na kufru za P se že kr prah nabira Jaz se pa že en teden pripravljam, da bom naštimala torbo za P Bo počasi res treba.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 14:00:32
|
|
|
|
jadrnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kosilo: meni se full lušta burek in jogurt, moj pa ga nima preveč rad in sva sklenila kompromis, da greva na en dolg sprehod čez most na burek, on pa bo tam čevape! Tak da ne rabim kuhat! Sem pa atija poklicala, da mi nabere regrat, mi je včeraj ena tu gor lušte naredila, jaz ga pa obožujem - ati pa v penziji itak komaj čaka, da mu kdo kakšno delo naloži Jaz bi tud takega atija men ste pa take sline pocedile s temi sladicamo, da dons za zihr neki spečem, al pa vsaj puding nardim....jao punce.....sam cukr nas je tle...res mrmo it počas rodit ali je drgač blo še kaj zanimivega preden tle gor preden vse preberem še na 8. delu - pls- kak kratek report. zdej samo še čekiram, kdo je že vse rojen pa kakšna imena ste dale....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 14:02:54
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mama M...še si z nami? Pa tako sem plesala včeraj zvečer, da me danes vse mišice bolijo!!!! ....in kakšne skomine????...spet mi bo tipkovnica zaruznila od sline, ki se mi cedi iz ust ... Ekonom...jaz imam od AMC posodo in posledično tudi njihov expres pokrov brez katerega si skoraj ne znam več predstavljat kuhanja... ...glih včeraj mi je mama po svaku poslala šopek artičok in se že "veselo" kuhajo...mljask...baje ugodno vplivajo na prebavo... Danes imamo pa mi tako krasno vreme...tako da naju ni bilo doma in ne vem, če se kaj dogaja?! Je kira v akciji? Zaenkrat ne duha ne sluha o akciji. Mogoč bo imela pa noč svojo moč.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 14:06:35
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica [ali je drgač blo še kaj zanimivega preden tle gor preden vse preberem še na 8. delu - pls- kak kratek report. zdej samo še čekiram, kdo je že vse rojen pa kakšna imena ste dale.... Jaz se tudi trudim, da vsaj to spremljam. Pa imena, ja. Naših dveh ( za in za ) še ni
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 14:09:17
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Pripravimo kremo in sadje narežemo na kocke: Ohlajen biskvit - odrežemo ˝pokrov˝, namočimo s sadnim sokom in vodo (da ni presladko): Na bikvit zvrnemo sadje in ga razporedimo: Na koncu namažemo še skutno kremo čez sadje: ma ti se ja hecaš, zakaj neki sem mogla pogledat tuki gor??? jz grem zdele na pregled in itak da bom v trgovino skočila in celo dopoldne sem se prepričevala da ne bom nič sladkega kupila zdej pa že tuhtam da bom mogla še 10 evrov seboj vzet da bom kej sladkiga kupila....brrrrrrr
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 14:13:00
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica [ali je drgač blo še kaj zanimivega preden tle gor preden vse preberem še na 8. delu - pls- kak kratek report. zdej samo še čekiram, kdo je že vse rojen pa kakšna imena ste dale.... Jaz se tudi trudim, da vsaj to spremljam. Pa imena, ja. Naših dveh ( za in za ) še ni Tudi midva sva še tak-tak z imeni in ker dobiva , imava še mičkeno več dela! Se pa ime, ki ga imava v ožjem izboru za že pojavlja pri marčevkah!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 14:13:14
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica [ali je drgač blo še kaj zanimivega preden tle gor preden vse preberem še na 8. delu - pls- kak kratek report. zdej samo še čekiram, kdo je že vse rojen pa kakšna imena ste dale.... Jaz se tudi trudim, da vsaj to spremljam. Pa imena, ja. Naših dveh ( za in za ) še ni naših niti zaenkrat, pa upam,da tako ostane,da ne bo kera mislila,da ponavljamo za njimi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 14:13:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DOBRO JUTRO VSEM Mi smo ,pa imeli včeraj kontrolo ,pa okulista,pa zaenkrat vredu napredujeta hranjenje sploh ni problem, razen krvi torej še vedno ostajamo na sirupu železa ,pa obadva sta dobila pikeca za kostni mozek.Sicer sta malo nemirna danes po tej inekciji a upam ,da mine do konca tedna.Tega pikeca še dobita v sredo in petek.Tako ,da skoz potujemo jih že vadim ,boljše to kot ,da moram še enkrat v bolnico .Drugače sta ,pa prava pridna dedeca .Ker sta nedonošenčka imamo skoraj vsak teden nek pregled ,seveda tud zato ker še ni vse s krvjo tako kot bi moralo biti ,da smo kar aktivni ni kaj.Vam povem ,da se mi že zdaj včasih zdi ,da mi bo razneslo glavo od vseh podatkov ,ki jih moram vedet za obadva.Moram bit tak ,ko en računalnik.Danes si grem vse podatke zapisat v eno beležko ,ker počasi bo tega toliko ,da si bo res nemogoče vse zapomnit.Moj mi samo pravi ,kaj ti si vse razumela jaz nimam pojma.Pa sem mu rekla da po dveh mesecih bolnice ,pa že skoraj moram vedet zakaj se gre.No drugače ,pa mami kar vredu shaja sploh ,ko je sonček pride ,pa dan ko moram kar z njima spat ni druge . spps- mali je prava faca Tiste ,ki ste še vedno ,pa da vam mine ,da čimprej dočakate svoje . Nika ima tudi železo zjutraj in zvečer. Pa ad3 kapljice. Tvoja dva ne? Pregledov pa nima nič kaj več. Prvi bo konec meseca pri P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 14:13:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! samo sporočam, da je naš Miha zelo priden fantič, včeraj je šel spat ob 8 zvečer, pa je spal do 4 zjutraj, se najedel in nazaj zaspal, pa še kar spi... no, jaz sem vseeno ob 3 strašila okoli s črpalko za mleko, ker so mlekarne pokale po šivih... pa še ena slikica mojih 3 sončkov: Kok so luštni vsi trije!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 14:13:45
|
|
|
|
Najaa
|
Kako ste kaj? Midve sva se napapcale. zdaj pa sledi počitek. Sem jo kar odložila na kavč in pokrila. Jo hodim gledat, pa še ni zaspala. Upam, da bo sama zaspala. Jasna85, tebe je pa fajn zdelalo. Vsem bolanim in vsem , ki se komaj premikane pošiljam in
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 14:13:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dans mam tak elan, da znam pregoret do večera Spet? Misliš s čvekanjem ali glancanjem stanovanja?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?