Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kam se ti pa tko mudi, sej pa si šele mal čez polovico nosečnosti Misliš Pupa da ni še čas za noret? Pa sej sem že čez polovico, veš kako hitro mi je tole do zdaj minilo. Še mal pa bom mela spredaj velik balkon, potem pa se bojim, da ne bom mogla več določenih stvari ponaredit... Že zdaj ni izi, ampak če vsak dan malo, veš kako pravijo, kamen na kamen.... Dvomim pa, da bo kdo te kamne prestavljal namesto mene, al se jim ne zdi nujno, al bom pa mela izgovor, da ni blo časa - boljš da se vnaprej izognem slabi volji. Upam da ne pretiravam, ampak men se zdi, da nimamo nič urejeno tako kot bi blo treba. Saj ponavadi se ne sekiram, mal zimproviziram, pa je. Sam tokrat gre pa za resnično pomembno stvar v mojem življenju, tako dolgo želeno,... to je kot praznik, ko hočeš imeti vse pripravljeno, da se lahko potem v miru posvetiš samo svojemu detecu. Malce pa ma prste vmes tudi strah, ker ne vem, ali bom znala biti tako dobra mama, kot si želim. Kako se pa ve soočate z vsem tem? hehe, zdaj se ti zdi da gre hitro, zadnji mesec boš vidla kako se ti bo zdelo ko da je še devet do konca... ko maš že vse poštimano in pripravljeno in potem samo čakaš in čakaš in čakaš, pa te hecajo popadki pa se nič ne zgodi pa spet čakaš te pa sindrom gnezdenja daje, tko kot vse, boš vidla super mama boš ne sekiraj se, poslušaj samo sebe!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|