Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 14:08:18
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Madona ste se spet razpisale... Drage moje, čolnarna je odprta čez celo leto po novem, to pa vem, ker sem tam zeloooo blizu doma. Tako da ni panike, če bi se hotele tam dobit. Men se zdi tam v redu za posedet, kaj ti praviš majana? Se dobimo tam, če nobena nima drugega predloga? Jaz mam sicer malo dalj do tam, ampak sprehodek po Tivoliju bi mi kar pasal...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 14:10:01
|
|
|
|
ana**
|
Evo jst sm se zmenila za hrano Dobim testenine z tartufi.. Mmmm.. mi je to ful dobr majana a si res blizu čolnarne? Sm ravno zadnjič hodla tam okol Tko,da če naslednjič vidim kakšno nosečko jo pocukam za rokav blue ja veš kaj,red pa mora bit Ne ne.. tašča bom pa dobra Ne morm zdaj čist vse po pravici povedat da se me Gaja ne bo prestrašla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 14:10:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
sicer v tivoliju nisem bla že celo večnost, tko da bom mogla še mal poiskat to čolnarno.. ampak je pa fajn lokacija... jz se strinjam z njo... gremo zapečatit naše mesto... k kasnej se bomo tm večkrat dobivale z vozički
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 14:11:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** blue ja veš kaj,red pa mora bit Ne ne.. tašča bom pa dobra Ne morm zdaj čist vse po pravici povedat da se me Gaja ne bo prestrašla no dobr, ker tvoj se bo pa mene bal... sem živ zmaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 14:11:37
|
|
|
|
majana79
|
Za zunaj posedet je tam fino, sploh popoldne, ko je še malo sončka. Lahko se dobimo pa tudi v mestu, s tem da ima samo Zvezda na Kongresnem trgu zunaj sedeže, Piksija ni več, Malina na Ajdovščini nisem prepričana če ima sedeže zunaj, Plato na Ajdovščini je pa popoldne že v senci. Drugje pa več ne vem kje so tortice pa da se lahko sedi zunaj. Aja, tam dol pri Akademiji za glasbo je še en lokal s torticami, samo je popoldne že tudi bolj v senci. Tukaj se pa moje znanje o tortičarskih lokalih v centru konča
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 14:11:56
|
|
|
|
Lsica
|
Pa kje ti to delaš ana, v DZ, da mate tako dobro kuhinjo?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 14:14:44
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** majana a si res blizu čolnarne? Sm ravno zadnjič hodla tam okol Tko,da če naslednjič vidim kakšno nosečko jo pocukam za rokav V bistvu sem doma čisto v Tivoliju, malo višje od grafičnega centra, taka stara rumena hiša Če greš na Rožnik, se jo vidi. IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sicer v tivoliju nisem bla že celo večnost, tko da bom mogla še mal poiskat to čolnarno.. Čolnarna je zraven vrtnarije, to je na tisto stran, ko je Rožna dolina, mimo gre cesta v živalski vrt, če ti je kaj bolj jasno.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 14:14:46
|
|
|
|
Lsica
|
Majana, izbor tortičarskih lokalov je ful velik, ampak jaz sem zarad ambienta še vedno za čolnarno... Tortice majo pa tud tam, če se ne motim.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 14:16:54
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sicer v tivoliju nisem bla že celo večnost, tko da bom mogla še mal poiskat to čolnarno.. ampak je pa fajn lokacija... jz se strinjam z njo... gremo zapečatit naše mesto... k kasnej se bomo tm večkrat dobivale z vozički
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 14:17:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
uh punce, vi pa mate znanje slaščičarskih lokalov... he he... nč, grem zdej jz delat kosilo... se beremo kasnej
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 14:17:55
|
|
|
|
majana79
|
Seveda imajo, misla sem samo na to, da če bi kateri odgovarjalo bolj v centru, da se tam dobimo. Drugače pa sem itak za čolnarno ;) A ti poznaš še kak drug dober tortičarski lokal v centru? Mi smo vedno v iskanju kakega novega, pač odvisniki od sladkega...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 14:19:18
|
|
|
|
Lsica
|
Jaz pa nazaj k moji seminarski... mi nč ne diši, vsa literatura je v angleščini, pa gre vse tako počas... Majana, če mene sprašuješ glede tortic, jaz sem redna odjemalka v slaščičarni Damajanty - blizu kliničnega, ampak za domov. Zunaj navadno ne konzumirava sladkega, to bolj doma. Zunaj pa kako pizzo, kitajca, tu pa se že neha. Al pa lokalčki s pijačko. Kakšno pivce, mmmm. Sam zdaj ko sem nč več . Drugače pa Zvezda - tam se pa tud kdaj poleti ustavimo. Sem kar navdušena nad njihovo ponudbo.
< Sporočilo je popravil Lsica -- 10.3.2009 14:23:55 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 14:37:49
|
|
|
|
majana79
|
Aha, tale Damajanty pa vem kje je, samo se navadno samo mimo peljem. Nisem 100%, ampak mislim da imajo oni zakupljen prostor na Prešercu. Bo treba it sprobat. Pivce pa pride po porodu, sem ravno zadnjič brala nekje, da se ga lahko spije kak deci ali 2, ker poveča količino mleka. Tako da tudi to bo še.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 15:27:34
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG ja, saj gledava že počasi za sobice, mizice itd (greva lih danes nekaj pogledat)...več kot kak mesec pa verjetno ne bova čakala na pohištvo. čist odvisno, čakajo tud dva... zato ti svetujem da z naročili pohitiš, ostalo pa počasi kupuješ
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 16:53:38
|
|
|
|
NinaMM
|
Hej, pupe! Sem vas malo zapustila, grda jaz! Ampak so aprilčice take čveke, da še njih ne dohajam ... Naslednji predled imam 18.3.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 18:12:47
|
|
|
|
indy0024
|
cawww kako ste kaj?upam da ne tko uboge,kot jaz ker prebolevam vrocino,ojjjoj ampak sej bo,misliti moramo pozitivno ,aha drugace NS sem imela 4.3. in ginekologinja je rekla da je mala zdrava,srcek ji lepo bije,rokice,nogice so lepo vidne in viden je biu tudi nosek tako da imam sele naslednji pregled 20.4 in to je moj prvi .Tako sedaj pa grem malo pocivat in crkljajte svoje .LP
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 18:17:52
|
|
|
|
tanatoraja
|
haha, aprilčice se pa imate kaj za pogovarjat ja, ker ste praktično že tam jah, mene tudi dolgo ni bilo na forumu, samo vidim, da sem se pravi cajt spet priklopla, ker se očitno spet menite za tortice - mljask! sicer je luštna slaščičarna v centru tudi Cacao, samo ne vem, če imajo že zunaj postavljeno za sedet. Sem zadnjič tam eno supr dupr skutino tortico snedla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 20:21:26
|
|
|
|
ledenka
|
vidim, da moram javit datum naslednjega pregleda to bo 3.4., potem bo pa najbrž na krajše intervale, takrat bom že v 35. tednu! za miting v čolnarni sem pa takoj za, mi je blizu doma, pa še lep sprehod. delam samo še en teden, potem pa dopuuuuust! in potem direkt porodniška. kar ne morem verjet, da bo tak kmalu...
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 21:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj? kaj? kaj? Sem zasledila meeting spet? JUPI Pridem pridem, samo če mi sporočite kje in kdaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 10.3.2009 21:55:09
|
|
|
|
Tanja_
|
Hej punce! Jst vas tud redno berem, sam napišem pa nč ne. K mi ne znese na 2 forumih hkrati sodelovat, so majčice ful zgovorne . Upam, da bo kej bolš, ko bom začela z dopustom. Skratka, za miting sem tudi jaz! Samo povejte kdaj in upam da bom lahko.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 8:51:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 11.3.2009 8:55:28 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 8:53:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV: - UT_2008 - 1hruška - wani - april09 - simonaa - pikatara - petrazg - Tanja_ - knutek - ana** - tanatoraja - tina69 - vim - Sisy - živa25 Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu)
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 11.3.2009 8:57:59 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 8:56:25
|
|
|
|
majica
|
pozdravljene ! NS za nami, rezultati so super. naslednji pregled pri G imamo 26.3. otrok je malo manjši, ni se videl spol, se nam je skrival. dr.pušenjak je prava faca. je rekel, da je malo bolj podobno fantku
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 8:59:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
majica za pregled... za spol ti nisem še nič napisala ker še ni 100%... ok... in kako si kej drgač
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?