Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 9:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla čveke... Se opravičujem, ker nisem sporočila podatkov s pregleda... Evo moj report: NIsem imela UZ-ja, samo srček je poslušala. Shujšala sem še za dodatne 3kg, otroček je menda OK, naslednji pregled imamo 31.3., Morfologijo pa 21.4. Joj kje je še to No ampak važno da je z otročkom vse OK Blue a sem bla pridna
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 9:14:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV: - UT_2008 - 1hruška - wani - april09 - simonaa - pikatara - petrazg - Tanja_ - knutek - ana** - tanatoraja - tina69 - vim - Sisy Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 9:15:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ojla čveke... Se opravičujem, ker nisem sporočila podatkov s pregleda... Evo moj report: NIsem imela UZ-ja, samo srček je poslušala. Shujšala sem še za dodatne 3kg, otroček je menda OK, naslednji pregled imamo 31.3., Morfologijo pa 21.4. Joj kje je še to No ampak važno da je z otročkom vse OK Blue a sem bla pridna oj, hvala za spremembo podatkov... jp, zelo pridna si bila kako si kej drgač?? lepo to da je z vama z vse ok... hujšanje pa kej ješ??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 9:21:53
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro nosečke cez dobre 3 uri imam MF - komi cakam , ter da zvem a grem lahko nazaj v sluzbo al bom mogla bit doma vse nove - dobrodošle NS in dobri rezultati - vse k ste mele super sm brala o novem mitingu - colnarna se mi zdi ful dobra lokacija, sploh ce je sonček...pa tortice so tud..njami kateri dan pa naj bi bil in ob keri uri pogresam vim - a kera ve kam je izginila drzte pesti za MF
< Sporočilo je popravil katrinka -- 11.3.2009 9:22:35 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 9:25:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka čez dobre 3 uri imam MF - komi cakam , ter da zvem a grem lahko nazaj v sluzbo al bom mogla bit doma JUHEJ.... SMO V MISLIH S TABO... POROČAJ POTEM NOVO STANJE sm brala o novem mitingu - colnarna se mi zdi ful dobra lokacija, sploh ce je sonček...pa tortice so tud..njami kateri dan pa naj bi bil in ob keri uri NIČ ŠE POSEBI DOLOČENO... SMO SAMO NEKI GOVORILE ZA TA TOREK ČE BI ŠLO, AMPAK NISMO VSE ZA, KER NEKATERE NIMAJO ČASA, TKO DA SE ZNA ZGODIT DA TO PRESTAVIMO... ITAK SE BOMO SPROT MENILE ZA DATUME... TKO DA NAS PRIDNO BERI pogresam vim - a kera ve kam je izginila TUD JZ SE ŽE DOLGO SPRAŠUJEM KJE JE... ČIST SE JE ZGUBILA... PREJ SE JE PA TKO LEPO SKOZ JAVLJALA... UPAM DA JE Z NJO VSE UREDU.. DA NI KAKŠNIH PROBLEMOV drzte pesti za MF ITAK
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 10:00:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Katrinka tudi jaz sem ti napisala, da bomo stiskale pestke, ter, da se kasneje oglasi, ampak mi je nekaj Mozzila zaj.bala in ni šlo nič več nikamor Kr neki.... Blue sicer sem OK in dojenči tudi. Hujšam pa verjetno zato, ker manj jem. Jem pa vse... No sladkarije mi ne pašejo več tako zeloooo kot so mi prej Pa ti? Včeraj sem gledala tvoj albumček, pa je tvoj buši že zelooooo lep
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 13:39:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Blue sicer sem OK in dojenči tudi. Hujšam pa verjetno zato, ker manj jem. Jem pa vse... No sladkarije mi ne pašejo več tako zeloooo kot so mi prej Pa ti? Včeraj sem gledala tvoj albumček, pa je tvoj buši že zelooooo lep blagor teb... moje kg grejo pa samo gor in gor sej pol maja bojo šle pa samo dol in dol upam na to ja buši kr raste... še G mi je rekla da je full zrastu od zadnjega pregleda... pa kljub temu mi vsi govorijo da mam majhnega bušija
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 13:44:58
|
|
|
|
katrinka
|
lep pozdrav ponovno mladi dami takole - vse uredu, vse lepo se razvija, imam zgagico ki se je tok vrtela po trebuscku da se je G ful matrala da je vse vidla, spola ni povedala jaz pa tudi nisem hotla vprašat tako da je se vedno je rekla da grem lahko brez tezav v službo tako da sm sefa ze klicala in jutri grem spet na siht..... sm sla na drugo testiranje za toxo, za seznam - naslednji pregled pri G 15.4., +7kg mam pa eno vprašanje - kako veš kdaj te bebica brca - kakšen je to občutek, zgeška me, ne vem pa kako razločić brco...kot prvic tko ne vem velik a ja, pa zdej jemljem zelezo, kalcij in magnezij...se pocutm k lekarna blueeyes in ziva25 ...lep dan se naprej zelim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 13:50:29
|
|
|
|
Lsica
|
Eno vprašanje, pri čemer predvidevam, da v glavnem nameravate rodit v Ljubljani, oz. da mate z Lj. porodnišnico že izkušnje... Na junijkah se že menijo kje bodo rodile, reklamirajo Novo mesto in Postojno (zaradi dostopnosti epiduralne). Jaz sem doma par korakov od Lj. porodnišnice, tako da se mi zdi neumno, da bi šla kam drugam, ampak me je malo strah. Kakšne so vaše izkušnje? Za srečanje nas je pa že kar nekaj zainteresiranih, a ne? Se že veselim torka. Kako se bomo pa za uro zmenile? Predvidevam, da popoldne, po službi...do kdaj delate? Bi blo ob ene treh štirih že prepozno?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 13:57:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
glede porodnišnice... jz sem najprej razmišljala o Postojni, ker jo enostavno vsi hvalijo... kao da dobr delajo s pacienti, da so full prijazni,... to in ono... Pol sem pa razmišljala, da če bi bilo karkoli narobe, vedno pripeljejo otroka v LJ porodnišnico, ki ima vse... Tko da če bi bilo slučajno kej narobe, jr vsak trenutek pomemben... Zato sem se na koncu odločila za LJ porodnišnico in nič me ne bo prepričalo v nasprotno... Sicer je pa stvar na tebi... Samo ti veš kako se boš odločila... Bom pa rodila naravno...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 14:00:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 14:00:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV: - UT_2008 - 1hruška - wani - april09 - simonaa - pikatara - petrazg - Tanja_ - knutek - ana** - tanatoraja - tina69 - vim - Sisy Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 14:05:57
|
|
|
|
Lsica
|
Ja, saj odločila sem se jaz tudi že, da bom rodila v Lj. Se mi zdi brez veze se nekam še vozit, če mam pa porodnišnico skoraj čist pred vrati. Glede poteka poroda pa ne vem...ker bo 1. lahko samo upam, da bo šlo vse OK. Če bi lahko imela izbiro bi se odločila tam in takrat, ko preceniš situacijo in vidiš ali boš zmogel ali ne. No saj, ne bom se zdaj s tem obremenjevala. Sam so me junijke mal spomnile spet na to, pa sem mislila, če mal poveste kakšne izkušnje imate ljubljančanke...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 14:11:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
sej moja je tud prva nosečnost... najprej bi rada naravno rodila... se mal pomatrala... če je marsikatera že to preživela, bom pa tud jz.. v skrajnem primeru če pa res ne bi šlo bomo pa pač po nečem posegli
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 14:18:09
|
|
|
|
Lsica
|
Blueeyes a za epiduralno se moraš odločiti že prej ali lahko zanjo prosiš šele v porodnišnici?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 14:26:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Blueeyes a za epiduralno se moraš odločiti že prej ali lahko zanjo prosiš šele v porodnišnici? ne upam si za zihr trdit, ampak mislim da morš to prej povedat...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 14:32:14
|
|
|
|
majana79
|
Jaz se odločam med NM in LJ tudi zato, če bi moj slučajno moral na kakšno službeno pot in imam v NM starše pa prostor za naju, tako da ni epiduralna 'glavni' razlog. Itak o njej samo razmišljam... Mislim da v LJ moraš prej povedat, če jo želiš, ampak nisem 100%, tako da ne me tepst. A potem torek 17.3., kar postavimo kot datum za zmenek?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 14:33:30
|
|
|
|
Lsica
|
hmmm, to je pa spet druga pesem. Pojma nimam kaj bi blo bolj pametno narest...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 14:37:34
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 A potem torek 17.3., kar postavimo kot datum za zmenek? Jaz sem za. Tudi omejitev glede časa nimam, zarad mene se lahko zmenimo že ob 12-ih.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 14:43:32
|
|
|
|
majana79
|
Frajerka, jst ne morm ob 12, razen če si vzamem dolgo malico pa priracam iz Šiške. Jaz bi po 16. če se da, razen če boste vztrajale tam.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 14:58:42
|
|
|
|
Lsica
|
majana... OK, torej se dobimo v Čolnarni v torek, 17. marca po 16. uri. Upam da nam bo vreme služilo...Zdaj se pa lahko mal na seznamček vpišete, da vidimo koliko nas bo lahko prišlo... 1. majana79 (saj lahko, a ne?) 3. lsica 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. .....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 15:08:15
|
|
|
|
vim
|
Oooooooo glej ko me pogrešajo.Iiiiii kako lepo.Ne ne jaz sem še med živimi. Najprej, da povem, da imam pregled morfo 20.03.Tako, da blueeyes evo za seznamček. Katrinka super za morfo,a vaš bodoči član pa kar še skriva spol Živa25 super za pregled,april in morfo bosta hitro tu. Lsica a ti bi že kar ob 12h . Uf takrat pa žal jaz ne morem. razen tko kot je rekla majana79, če si vzamemo med malco čas , kar pa tudi ne gre v pol ure jaz še na tisti konc ne pridem, kaj šele da bi čvek z vami udarila . Upam, da se da zmenit na kakšno poznejšo uro, torek pa bi šlo pri meni. Drugače pa se meni zdi, da sem danes čutila prve brcike,izgleda pa tako, kot da bi spuščal balončke oz. "prdce (pa ne vem kako naj se izrazim no) . A je to to, tiste ki ste to že izkusili. Pa je bilo kar nekaj časa dejavno potempa nič potem pa spet kakšen. Aja pa je padla debata o porodnišnici in epiduralni. Kako pa se greš zmenit v porodnišnico? A to kar uletiš tja al kaj? Jaz bom rodila v LJ, dokončna odločitev. Razmišljala sem še o Postojni ampak bom že potrpela z bolečinami, Lj ima vse drugo. Luksuza pa ne rabim, važno je da je osebno strokovno bom tiste tri dni že zdržala.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 15:12:28
|
|
|
|
Lsica
|
OK, potem pa po 16. uri, to bo pa bo pa šlo, a ne vim? Aja, glavno sem pa pozabla, ja tako se čutijo prvi gibi. Meni se je tudi zdelo čudno, sploh nisem vedela kaj naj pričakujem glede na pripovedovanja o mehurčkih... Zdaj mi je pa jasno .
< Sporočilo je popravil Lsica -- 11.3.2009 15:13:39 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?