Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:24:06
|
|
|
|
wani
|
kukuc en lep dan,vsem nosečkam želim včeraj se je pr nas že nekaj dogajalo.Me je bilo čist že,da je to to...hehehe komaj čakam.))) Skratka včeraj zvedela,da je bejbi že težak skor 3 kg.Naslednji pregled mam 10.3. Je pa nekaj,težko sedim za pc-jem,mi je neprijetno,zato kej dosti tukaj ne obsedim. Mogoče je vse povezano s počutjem,ki je vsak dan zarad slabokrvnosti kar težek... Grem malo ležat,da mine slabost. Mejte se lepo.)) Dežek je zame čaroben:))
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:24:29
|
|
|
|
španka
|
katrinka: 45 stopinj na balkonu?? Pa si preživela! Bomo videli, kako bo letos.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:25:49
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Pojma nimam in to se tudi jaz sprašujem ker živiva v centru v bloku 7. nadstropje, zna bit vroče kot pes, pa še klime nimava... Ja keri konec centra pa ima tako visoke bloke, razen tam pri Argentinskem parku? Sploh pa če si v centru, pa proti Tivoliju, boš lahko pri nas potem šetkala. Midva sva v stari hiši, nimamo klime, ampak se segreje tam max. do 25, imava kar srečo.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:29:03
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes oooooooooooooooo Pupa kako lep trebušček... le kaj se skiva v njem bi te kr pobožala čez ekran po njemu.... jopica in dekica sta pa tud luštna... jz sem tud dala dons eno svojo sliko v album... 31t 3/7 ... sam še zdaleč nisem tko kjut k ti hihihi, hvala, ti pa povem da si prooooov lušna nosečka sem si mogla pogledat tvoj buško
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:29:18
|
|
|
|
vim
|
Midva imava tudi vroče pa nobene klime pa bova šla z bebico na morje kjer imamo vikend, se mi zdi, da bo lažje preživeti vročino na morju. čeprav resnici na ljubo, je pasje vročih le 14 dni v celm poletju, takrat bomo pa že shladile svoje bebice. No če bo vročina julija prehuda bom morala prej hladiti še sebe. Španka imam 1 vprašanje, kakšno je kaj vreme maja na palma de malorci ali Ibizi, midva načrtujeva v maju tja a je že ful vroče,jaz bom takrat v 7 mesecu.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:39:36
|
|
|
|
španka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Španka imam 1 vprašanje, kakšno je kaj vreme maja na palma de malorci ali Ibizi, midva načrtujeva v maju tja a je že ful vroče,jaz bom takrat v 7 mesecu. Nikoli nisem bila v Baleares To je približno 1100 km daleč od Galicije in vreme je tam drugače. Vem, da nista aprila in maja najtoplejša, moja sorodnika je potrebovala plašč, ko je šla v Mallorco. To je odvisno od leta. Januarja/februarja je bilo sneg, zato mislim, da bi bilo boljše, če čakaš do junija/julija (ali greš v Kanarski otoki, kjer je vedno toplo in sončno). Sigurno ne bo ful vroče, bi rekla do 20 stopinj. Julija in avgusta sta najtoplejša (do 30).
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:46:27
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Pojma nimam in to se tudi jaz sprašujem ker živiva v centru v bloku 7. nadstropje, zna bit vroče kot pes, pa še klime nimava... Ja keri konec centra pa ima tako visoke bloke, razen tam pri Argentinskem parku? Sploh pa če si v centru, pa proti Tivoliju, boš lahko pri nas potem šetkala. Midva sva v stari hiši, nimamo klime, ampak se segreje tam max. do 25, imava kar srečo. Pardon, potem pa ni center .Ampak vroče je pa še vseen .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:52:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes bjondi učke mam pa čist modre... mogoče se ne vid na sliki ni bil smisel slike da se mi učki vidijo ampak vzhajajoči buši Pač me je zanimal glede na nick ,če so res modre... jp, čist plavooka sem... angelito za pregled... hvala za komentarje katrinka še vseen boljš da rešuješ eno anketo in se pol naprej dolgočasiš, kot pa da bi mogla na full delat, a ni tko španka jz hvala bodu nimam tega problema... živim na obrobju gozda k so zihr nižje temperature k drgač... ponavadi celo poletje spim pokrita z deko, ker ni nobene vročine... tako da tud naša mala ne bo mela problemov... če bi bla pa v LJ bi mela pa enake probleme, ker pr men je včasih v stanovanju temperatura presegala krepko čež 33 stopinj... ni bilo variante da bi to ohladili, karkoli smo naredili... smo bli pa brez klime... upam da nimata klime kje v bližini otroške sobice wani za preled... pridno raste tvoj majana v Bežigradu mam o stolpnice visoke 14 nadstropij gor je naravna savna
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:52:36
|
|
|
|
majana79
|
Lsica, škoda, sem misla da bom imela kako vozičkarico blizu. Ja vroče pa verjamem da je vseeno. Modrooka, ja za Bežigrad pa vem da ste visoki in vroči.
< Sporočilo je popravil majana79 -- 5.3.2009 10:53:33 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:55:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:56:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV: - april09 - NinaMM - pikatara - petrazg - Tanja_ - ana** - tanatoraja - tina69 - vim - Sisy - živa25 - indy0024 Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:56:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Modrooka, ja za Bežigrad pa vem da ste visoki in vroči. tm je za pop vroče poletje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:57:27
|
|
|
|
katrinka
|
wani -ti se kar odpočij in hoči sebe in busija španka - ja 45stopinj , nad nami sam se mansarda in sončna stran, torej cel ljubi dan pripeka sonce, sej v sobi je bilo hladneje sam vseen soparno , drugač pa ta blok je v domžalah - moja mami je se vedno tm, jz pa pr mojem v lj. ..sam veste je pa pozim tok bolj fajn...k se sponček upre se loh tok dobr martinčkaš vim - ne morem vrjeti da si se po dolgem casu oglasila, če boš na dopust vzela kakšen velik kovčev(beri v moji velikosti) se priporočam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 10:58:42
|
|
|
|
majica
|
pozdravljene še sprejmete eno, ko vidim, da imate september prazen? PDP 16.9, drugi otrok, NS 10.3
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 11:00:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
dobrodošla majica... seveda da te sprejmemo... z odprtimi rokami
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 11:01:33
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Lsica, škoda, sem misla da bom imela kako vozičkarico blizu. Ja vroče pa verjamem da je vseeno. Modrooka, ja za Bežigrad pa vem da ste visoki in vroči. Pa sej sem blizu, do Tivolija ni noben problem... (je pa res, da je park Kodeljevo še bliže )
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 11:04:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majica pozdravljene še sprejmete eno, ko vidim, da imate september prazen? PDP 16.9, drugi otrok, NS 10.3 sporoči mi še ostale podatke... za spol mi je jasno da še ne veš, ker je še prekmalu... boš imela enega otroka ali mogoče dvojčka?? kdaj imaš rojstni dan.. koliko si stara
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 11:04:58
|
|
|
|
majana79
|
Lsica, potem se bova pa dobili na pol poti pa je.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 11:11:52
|
|
|
|
Lsica
|
Saj pravim, fino je, če ma dojenček optimalno temperaturo za bivanje in spanje...20-22 stopinj...luksuz....Sam kaj pa če ne??? - po mojem ga lahko manj oblečeš, al kaj? (men so rekli, da naj bi bil v prvih dveh mesecih v dolgih rokavičkih, ker še ni sposoben termoregulacije, pol sem pa v začetku kupovala dolge rokave bodijev..., nakar mi je predelalo, ja saj, kaj pa če bo vroče?! Pa ne bom mu pol dolgih rokavov oblačila, bo pa sam v plenički. -?_______________________________ -?_______________________________ -?_______________________________.... Prosim, razsvetlite me, tiste, ki veste več kot jaz, k pojma nimam....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 11:12:39
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Lsica, potem se bova pa dobili na pol poti pa je. Ja .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 11:23:35
|
|
|
|
majana79
|
Jaz mu bom po moje, če bo res vroče dala zgoraj tisto tetra majčko, ki je v bistvu čisto lahka pa spodnji del hlačk oziroma bodi, brez rokavov. Če bom zatipala da je moker po vratu, ga valda ne bom oblačila v ne vem kaj toplega... Ma ne vem, sej mu razen enega bodija, ki mu ga je moja mami kupila, sploh še nimam kej oblečt.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 11:30:15
|
|
|
|
šivilja
|
Lsica ne vem točno kdaj maš PDP. Naša helena je rojena 3.8. in smo jo kar fino oblačili kljub poletju. če je otroček že večji ga pa jasno oblečeš manj. Tko ali tako je pa zadnja poletja vroče junija, tako da takrat ko bom jaz rodila (spet začetek avgusta) verjetno ne bo več tako vroče. Mogoče me pa vreme preseneti. Špankav MŠ ti razlagajo vse kako je idealno. meni recimo tisto dihanje sploh ni šlo, sem izumila svoje in uspešno na svet spravila dva zelo velika otroka (prvi 4440g in druga 3950g). Glede toplote v otroški sobi ne moreš kaj dosti, če imaš pa klimo jo pa lahko vklopiš kadar otroka ni v sobi, da mu ne piha, soba se pa ne pregreje tako močno, preden ga daš spat pa jo ugasneš. Zelo pomaga, da čez dan ne odpiraš oken (ko je zunaj bolj vroče kot notri), pomaga pa tudi, če imaš na zunanji strani okem rolete ali žaluzije, da z njimi zagrneš okna takoj ko v njih začne svetit sonce. Mi sicer klime nimamo smo pa z zgornjimi ukrepi uspeli temperaturo prostorov poleti v najhujši vročini znižati iz 33 na 27 stopinj. Jaz se počutim tako zanič in nič se mi ne da, da si grem že pošteno na jetra . Sem v 20t, ko naj bi ibla že pona energije, pa je ni še od nikoder.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 11:35:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja jz jo bom mogla kljub poletju dobro oblačit, ker kle na našmu koncu kr piha... tko da je prijetno poletje... včasih zvečer ni odveč nii kakšen puloverček
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.3.2009 11:38:56
|
|
|
|
katrinka
|
majica - dobrodošla sivilja - super nasveti , kar se tiče pa energije pa sej veš da nimas kej, bo ze prsla...mogoče v nedeljo k je sonček napovedan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?