Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 9:33:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** pupa a ti še kr vztrajaš? Al se je tvoj dečko odločil,da pride na svet,ko bo že pomlad? ja mali se je odloču da po spomladanski zvonček zgleda tebi pa čestitke za manekena
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 7.3.2009 9:35:10 >
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 9:50:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 9:52:21
|
|
|
|
Pupa7
|
o plavookica, si že pokonci, kako si kaj?
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 9:53:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
ana** res si srečka da si se tok mal zredila... jz sem šla že 15kg gor upam da pol tud dol po nosečnosti... objavi slikice mojega bodočega sorodnika (da ga bom lahko pokazala moji čez trebušček)... za pijačke sem pa tud jz lena ratala... kr ne najdem časa... čeprov zate anči obljubim da si ga bom vzela - ker se že tok cajta meniva... kdaj si kej frej... pupa7 lepo lepo da še vztrajaš v paketku z
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 9:54:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
ma zdej sem 20 min brala svoj forum majčice k pa so tok napisale... sem ae poskusla v debato vključit budna sem pa že 2 uri
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 9:59:13
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ma zdej sem 20 min brala svoj forum majčice k pa so tok napisale... sem ae poskusla v debato vključit budna sem pa že 2 uri juj, marčice smo čist zmešane smo že prot koncu 9. dela, pol veš kok se dogaja pa kok je težk sledit še dobr da je naš mesec in da se vse malo umirja, ker že počas odpiramo novo temo na starši čvekamo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 10:02:47
|
|
|
|
ana**
|
Alohaa Jst sm ravno iz postelje prilezla, ponoči nism kaj dost spala. Je tamau ful brcal v mehur in sm šla ene 7× na WC. Zdaj pa razmišljam,če bi šla kaj na kakšn sprehod sam se mi sploh ne da vstat Boljše sedet za računalnikom majana ah ne.. kakšn dopust Bi pa prav rada bila :) Drugač pa ga začnem konc aprila. modrooka jaaaa morš pokazat slikco tvoji pupiki Se bota že preko trebuha spoznala in bota že kolega kot dojenčka Mam pa jst cajt..em..Najboljš bi mi blo v sredo al pa petek. Sicer pa sm itk v centru pa se lahko tebi bolj prilagodim Gres na kakšn sprehod do hladilnika(namesto do tivolija )
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 10:18:04
|
|
|
|
majana79
|
ana, a ti si centrašica? Se lahko kdaj v Tivoliju dobiva Pa Lsica je tudi s teh koncev. Joj kaj se je meni zgodilo... Sem pila kakav in se mi je zaletelo. Rezultat: kakav po meni. Se mi je bratec smejal in rekel da naj se kar navadim da bom kmalu itak skoz pobruhana.
< Sporočilo je popravil majana79 -- 7.3.2009 10:19:10 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 10:26:19
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Grem na kakšn sprehod do hladilnika(namesto do tivolija ) majana a ti si tut v centru? Pa Lsica? Ja pol pa komot lahko gremo na kakšn drink zdaj,ko bo malo več sončka Poleti pa bomo vozičkale skupi Pa nisi edina Jst se v sekundi umažem Največ × mam kakšno packo sred trebuha
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 10:29:37
|
|
|
|
majana79
|
Krasno, zdej bo res fino it ven, ko bo več sončka. Upam da se nam uspe zmenit. Joj te packe... Najbolj se mi to pozna v službi, ker se ne morem čisto pomaknit do mize, ko kaj jem (malicamo pač v pisarnah...) in potem pristane vse na trebuščku.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 10:37:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
no, ana**. lsica in majana... se vam lahk tud jz pridružim??? v ponedljek mam pregled pri G, pol sem pa načeloma frej cel teden.. men bi bla sreda al pa četrtek full cool... kaj pravite - no, če bo lepo vreme... po dežju glih nisem ne vem kok razpoložena.. ana** sem vidla da si nas prebirala v majčicah... si vidla k sem ti en post napisala??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 10:46:31
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ana** sem vidla da si nas prebirala v majčicah... si vidla k sem ti en post napisala?? Vidla sem ja Ma morm te malo čekirat Jst sm si zdaj privoščla jagode in smetano Pa zgleda je to všeč kr je začel brcat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 10:50:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ana** sem vidla da si nas prebirala v majčicah... si vidla k sem ti en post napisala?? Vidla sem ja Ma morm te malo čekirat Jst sm si zdaj privoščla jagode in smetano Pa zgleda je to všeč kr je začel brcat uuuuuu, jagode s smetano... mmm.. sej prov da me mal čekiraš... saem ti dala nazaj odgovor da če boš šla po men, boš mela samo +kg tko da ne zgleduj se po men
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 11:09:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem posteljico barvat... se beremo zvečer še kej... pa pa
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 14:33:22
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes no, ana**. lsica in majana... se vam lahk tud jz pridružim??? v ponedljek mam pregled pri G, pol sem pa načeloma frej cel teden.. men bi bla sreda al pa četrtek full cool... kaj pravite - no, če bo lepo vreme... po dežju glih nisem ne vem kok razpoložena.. Ja valda, jaz nimam nič proti. Tudi meni dež nikakor ne odgovarja, tako da če bo sonček, sem jaz za sredo po 16. uri (prej ne morem iz službe, v četrtek greva pa v Ikeo). Naj punci povesta, če sta za, sem pa jaz glede teh stvari čisto flegma, in če se boste dobile v četrtek, ni panike. Če ne se zgodi, da se potem lovimo in lovimo pa nikakor ne pridemo skupaj.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 14:39:59
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes no, ana**. lsica in majana... se vam lahk tud jz pridružim??? v ponedljek mam pregled pri G, pol sem pa načeloma frej cel teden.. men bi bla sreda al pa četrtek full cool... kaj pravite - no, če bo lepo vreme... po dežju glih nisem ne vem kok razpoložena.. Ja valda, jaz nimam nič proti. Tudi meni dež nikakor ne odgovarja, tako da če bo sonček, sem jaz za sredo po 16. uri (prej ne morem iz službe, v četrtek greva pa v Ikeo). Naj punci povesta, če sta za, sem pa jaz glede teh stvari čisto flegma, in če se boste dobile v četrtek, ni panike. Če ne se zgodi, da se potem lovimo in lovimo pa nikakor ne pridemo skupaj. Blueeyes nikakor ne smeš manjkat Meni sreda odgovarja.. Jst delam do 17ih. Tko,da če vam odgovarja.. Lovimo se pa itk vedno Ma 1× nam bo že uspelo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 16:44:53
|
|
|
|
ana**
|
Nč bejbe.. Vidim da vse uživate pa grem še jst Pičim k prijateljici pa babji čvek Se slišmo kasneje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 17:07:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes no, ana**. lsica in majana... se vam lahk tud jz pridružim??? v ponedljek mam pregled pri G, pol sem pa načeloma frej cel teden.. men bi bla sreda al pa četrtek full cool... kaj pravite - no, če bo lepo vreme... po dežju glih nisem ne vem kok razpoložena.. Ja valda, jaz nimam nič proti. Tudi meni dež nikakor ne odgovarja, tako da če bo sonček, sem jaz za sredo po 16. uri (prej ne morem iz službe, v četrtek greva pa v Ikeo). Naj punci povesta, če sta za, sem pa jaz glede teh stvari čisto flegma, in če se boste dobile v četrtek, ni panike. Če ne se zgodi, da se potem lovimo in lovimo pa nikakor ne pridemo skupaj. Blueeyes nikakor ne smeš manjkat Meni sreda odgovarja.. Jst delam do 17ih. Tko,da če vam odgovarja.. Lovimo se pa itk vedno Ma 1× nam bo že uspelo bom probala ne manjkati... prov frej si bom vzela... bom že zjutri v lj, tko da sam javte kje se dobimo??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 20:47:50
|
|
|
|
ana**
|
Evo mene končno nazaj Ma sm se zdj tok načvekala,da mam za 14dni dovolj :) Pa itk je kolegica naredla neki za jest in sm pač mogla jest Nisem hotla bit nevljudna in je zarad mene 3× še kruh narezala blueeyes posteljica je pobarvana? Nam pridejo v začetku aprila sobico pobarvat Bomo najbrž imeli svetlo zeleno
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 21:06:54
|
|
|
|
knutek
|
jst mam pdp 27.6.2009,spadam pa med lj.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 21:27:27
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: knutek jst mam pdp 27.6.2009,spadam pa med lj. Dobrodošla A že veš kaj boš mela? ali ?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 21:35:19
|
|
|
|
ana**
|
Evo moj buši v 22.tednu.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 22:14:04
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes no, ana**. lsica in majana... se vam lahk tud jz pridružim??? v ponedljek mam pregled pri G, pol sem pa načeloma frej cel teden.. men bi bla sreda al pa četrtek full cool... kaj pravite - no, če bo lepo vreme... po dežju glih nisem ne vem kok razpoložena.. Ja valda, jaz nimam nič proti. Tudi meni dež nikakor ne odgovarja, tako da če bo sonček, sem jaz za sredo po 16. uri (prej ne morem iz službe, v četrtek greva pa v Ikeo). Naj punci povesta, če sta za, sem pa jaz glede teh stvari čisto flegma, in če se boste dobile v četrtek, ni panike. Če ne se zgodi, da se potem lovimo in lovimo pa nikakor ne pridemo skupaj. Blueeyes nikakor ne smeš manjkat Meni sreda odgovarja.. Jst delam do 17ih. Tko,da če vam odgovarja.. Lovimo se pa itk vedno Ma 1× nam bo že uspelo bom probala ne manjkati... prov frej si bom vzela... bom že zjutri v lj, tko da sam javte kje se dobimo?? O super punce, to, a se bomo srečale? Pa tko, da bo sonček, da lahko mal zunaj posedimo, a ne? Jaz bi najlažje v torek, ampak mislim da bo šlo tudi v sredo, v četrtek pa žal ne - sem že zmenjena. Zdaj je treba sam še vremensko napoved preverit , pa čas in kraj določit. Ana če delaš do 17. potem bi se pa lahko kar nekje blizu tvoje službe dobile, da ne bomo prepozne... Pa da ne pozabim omenit, ana, trebušček je manekenski . Ni čudn, da se ga tašča ni upala dotaknt .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.3.2009 22:16:16
|
|
|
|
Lsica
|
Seveda ste vljudno, prisrčno, iskreno... zaželene, da se nam pridružite tudi ostale ljubljanske ... Več nas bo, bolj bo veselo .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?