|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
10.3.2009 13:21:38   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: sončko

Pupa, tud js kupujem ekonom lonc, pa ne vem kirga naj kupim! Kire firme ga maš ti? Kako pa zelenjavco skuhaš na sopari notri v njem? a je v dveh delih, da je lahko tud ocpodi voda?

Lolita, me pa še kar vztrajamo, ne?! jaz mam jutri kar dva ctg-ja, haha! če bo kaj nucalo! najprej v porodnišnici, potem pa še pr svojmu G.

Ma vztrajamo ja, user posted image user posted image user posted image očitno so naši otroci, dobro pognali korenineuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj moreš?

Zdaj, zdaj boš šla, čutim, da se nekaj pripravljauser posted image user posted image user posted image  držim pesti, da greš ti!user posted image

ma sej ni nuje, lahk je tudi jutri, ko je uradno polna luna če je že Volkova, potem ji tuljenje v luno ne sfaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image evo lolitka jaz navija zate user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa zate, men se kar naenkrat ne mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image Glede na to, da me skrbi da lahk rodim volkodlakauser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 426
10.3.2009 13:30:06   
Pupa7

Sem mislila zadnjič, ko sem šla na pedikuro, da mi je to zadnja pred porodom, da pa na naslednji bom že po porodu in mi lahko nohte nalakirauser posted image user posted image user posted image  pa nič ne kaže na to, bom zgleda še na eno mogla prej ituser posted image  

pol pa maš delo, ti ne bo dolgčas idi na pedikuro, sej nalakirala se boš kmal lah tud sama user posted image če boš utegnila user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 427
10.3.2009 13:30:54   
Pupa7

user posted image user posted image user posted image evo lolitka jaz navija zate user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa zate, men se kar naenkrat ne mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image Glede na to, da me skrbi da lahk rodim volkodlakauser posted image user posted image user posted image

hahahah, si misnla volkodlakico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 428
10.3.2009 13:31:19   
Tulipan12

Sem mislila zadnjič, ko sem šla na pedikuro, da mi je to zadnja pred porodom, da pa na naslednji bom že po porodu in mi lahko nohte nalakirauser posted image user posted image user posted image  pa nič ne kaže na to, bom zgleda še na eno mogla prej ituser posted image  

pol pa maš delo, ti ne bo dolgčas idi na pedikuro, sej nalakirala se boš kmal lah tud sama user posted image če boš utegnila user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 429
10.3.2009 13:33:05   
jadrnica
zivjo,,jaz se nisem rodila, sem se tle user posted image user posted image user posted image smo že v manjšini te marćevke 2009.

Jaz p aniti nisem tak nestrpna in sploh ne čakam, kdaj  me bo zgrabl user posted image user posted image ko bo pač bo. ta rok bolj tako tako za okvirno postavljen si jaz rečem. Nekaj imam pa tud še za narest, tako da naj se nas otrok še malo pri mamici redi

bom bolj na hitr, ker imam še za nazaj full za prebrat:

EKONOMLONC- jaz imam Fisslerjevega, pa sem full zadovoljna

KUHANJE NA PAR
I - za to glih ne rabiš ekonom lonca, lahko tud. Jaz kar dosti kuham na pari, ampak ne v ekonom lonco, v takem navadnem, tako da tisto mrežico, z nogicami - taka roža je, ki se razpre je  ali pa tako cedilo na nogicah za v lonc, pa je prou fajn. hitro in enostavno, pa še manj se zgubi vitamino, kao

imejte se, gem še mal posravit, danes sem bila zaspanka.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 430
10.3.2009 13:35:25   
jadrnica

ja, jaz bom tudi ta teden šla na pedikuro, ker si sploh ne morem več nog podrgnit in uredit.....upam, da mi rata.....

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 431
10.3.2009 13:36:06   
mama_milchy
Pripravimo kremo in sadje narežemo na kocke:
user posted image

Ohlajen biskvit - odrežemo ˝pokrov˝, namočimo s sadnim sokom in vodo (da ni presladko):
user posted image

Na bikvit zvrnemo sadje in ga razporedimo:
user posted image

Na koncu namažemo še skutno kremo čez sadje:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 432
10.3.2009 13:40:38   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image

Ohlajen biskvit - odrežemo ˝pokrov˝, namočimo s sadnim sokom in vodo (da ni presladko):
user posted image

user posted image

user posted image

NJAMSI!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 433
10.3.2009 13:43:25   
Pupa7
MAMAM SEJ SEM VEEEDLAAAAAAAAA HAHAHHA, DA SE MI BODO ŠE FEJST SLINE CEDILE HAHAHHA user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 434
10.3.2009 13:44:21   
Nina00
Čestitke vsem za opravljene preglede!

Dana user posted image  za Tilna, da bo čim prej zdrav, da bo lahko pozdravil user posted image , ko pride na svet.

Najaa user posted image  za "naspano" noč. Upam, da je kavica tudi sedla user posted image

Midva sva bila zunaj na sončku. Pa sva srečala sosedo z vozičkom in je mali prav pridno pomagal voziček potiskat. Upam, da bo našega tudi tako user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 435
10.3.2009 13:46:57   
Lolita23

hahahah, si misnla volkodlakico user posted image user posted image user posted image

ja točnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 436
10.3.2009 13:51:33   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOBRO JUTRO VSEM

Mi smo ,pa imeli včeraj kontrolo ,pa okulista,pa zaenkrat vredu napredujeta hranjenje sploh ni problem, razen krvi torej še vedno ostajamo na sirupu železa ,pa obadva sta dobila pikeca za kostni mozek.Sicer sta malo nemirna danes po tej inekciji a upam ,da mine do konca tedna.Tega pikeca še dobita v sredo in petek.Tako ,da skoz potujemo jih že vadim user posted image ,boljše to kot ,da moram še enkrat v bolnicouser posted image .Drugače sta ,pa prava pridna dedeca .Ker sta nedonošenčka imamo skoraj vsak teden nek pregled ,seveda tud zato ker še ni vse s krvjo tako kot bi moralo biti ,da smo kar aktivni ni kaj.Vam povem ,da se mi že zdaj včasih zdi ,da mi bo razneslo glavo od vseh podatkov ,ki jih moram vedet za obadva.Moram bit tak ,ko en računalnik.Danes si grem vse podatke zapisat v eno beležko ,ker počasi bo tega toliko ,da si bo res nemogoče vse zapomnit.Moj mi samo pravi ,kaj ti si vse razumela jaz nimam pojma.Pa sem mu rekla da po dveh mesecih bolnice ,pa že skoraj moram vedet zakaj se gre.No drugače ,pa mami kar vredu shaja sploh ,ko je sonček pride ,pa dan ko moram kar z njima spat ni druge user posted image .

spps- mali je prava faca

Tiste ,ki ste še vedno user posted image ,pa da vam mine ,da čimprej dočakate svoje user posted image .

Zdravo Persida.

Ful fajn, da vam tak laufa user posted image user posted image

Ti pregledi pa so res včasih tečni. Pa saj to je zdaj bolj na začetku še verjetno... da jih majo tak pod kontrolo. Pol ko bojo vsi videli kaka korenjaka sta in da je z njima vse ok - pol bo pa mir user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Persida! Še tole kri porihtate pa bo! To je super slišat! Ti pa kar kdaj z njima počij. Jaz tudi še kdaj z mojim "ta velikim" user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 437
10.3.2009 13:56:47   
Nina00

Kosilo: meni se full lušta burek in jogurt, moj user posted image  pa ga nima preveč rad in sva sklenila kompromis, da greva na en dolg sprehod čez most na burek, on pa bo tam čevape! Tak da ne rabim kuhat!user posted image user posted image user posted image
Sem pa atija poklicala, da mi nabere regrat, mi je včeraj ena tu gor lušte naredila, jaz ga pa obožujem - ati pa v penziji itak komaj čaka, da mu kdo kakšno delo naložiuser posted image user posted image user posted image

Jaz bi tud takega atija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 438
10.3.2009 13:57:55   
Piruri
Mama M...še si z nami? Pa tako sem plesala včeraj zvečer, da me danes vse mišice bolijo!!!!user posted image  user posted image  user posted image
....in kakšne skomine????...spet mi bo tipkovnica zaruznila od sline, ki se mi cedi iz ust user posted image ...

Ekonom...jaz imam od AMC posodo in posledično tudi njihov expres pokrov brez katerega si skoraj ne znam več predstavljat kuhanja...user posted image ...glih včeraj mi je mama po svaku poslala šopek artičok in se že "veselo" kuhajo...mljask...baje ugodno vplivajo na prebavo...

Danes imamo pa mi tako krasno vreme...tako da naju ni bilo doma in ne vem, če se kaj dogaja?! Je kira v akciji?

www.by-ab.si

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 439
10.3.2009 14:00:20   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

dans mam tak elan, da znam pregoret do večera user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče je pa to to, kaj veš, se ti gnezditev na tak način kažeuser posted image

ma gnezdece je že pripravljeno dobrih 14 dni, na kufru za P se že kr prah nabira user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa že en teden pripravljam, da bom naštimala torbo za P user posted image  Bo počasi res treba.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 440
10.3.2009 14:00:32   
jadrnica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Kosilo: meni se full lušta burek in jogurt, moj user posted image  pa ga nima preveč rad in sva sklenila kompromis, da greva na en dolg sprehod čez most na burek, on pa bo tam čevape! Tak da ne rabim kuhat!user posted image user posted image user posted image
Sem pa atija poklicala, da mi nabere regrat, mi je včeraj ena tu gor lušte naredila, jaz ga pa obožujem - ati pa v penziji itak komaj čaka, da mu kdo kakšno delo naložiuser posted image user posted image user posted image

Jaz bi tud takega atija user posted image

men ste pa take sline pocedile s temi sladicamo, da dons za zihr neki spečem, al pa vsaj puding nardim....jao punce.....sam cukr nas je tle...res mrmo it počas rodit user posted image user posted image
ali je drgač blo še kaj zanimivega preden tle gor preden vse preberem še na 8. delu - pls- kak kratek report. zdej samo še čekiram, kdo je že vse rojen user posted image user posted image pa kakšna imena ste dale....

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 441
10.3.2009 14:02:54   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Mama M...še si z nami? Pa tako sem plesala včeraj zvečer, da me danes vse mišice bolijo!!!!user posted image  user posted image  user posted image
....in kakšne skomine????...spet mi bo tipkovnica zaruznila od sline, ki se mi cedi iz ust user posted image ...

Ekonom...jaz imam od AMC posodo in posledično tudi njihov expres pokrov brez katerega si skoraj ne znam več predstavljat kuhanja...user posted image ...glih včeraj mi je mama po svaku poslala šopek artičok in se že "veselo" kuhajo...mljask...baje ugodno vplivajo na prebavo...

Danes imamo pa mi tako krasno vreme...tako da naju ni bilo doma in ne vem, če se kaj dogaja?! Je kira v akciji?

Zaenkrat ne duha ne sluha o akciji.user posted image user posted image user posted image Mogoč bo imela pa noč svojo moč.user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 442
10.3.2009 14:06:35   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

[ali je drgač blo še kaj zanimivega preden tle gor preden vse preberem še na 8. delu - pls- kak kratek report. zdej samo še čekiram, kdo je že vse rojen user posted image user posted image pa kakšna imena ste dale....

Jaz se tudi trudim, da vsaj to spremljam. Pa imena, ja. Naših dveh ( zauser posted image  in za user posted image ) še ni user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 443
10.3.2009 14:09:17   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
ma ti se ja hecaš, zakaj neki sem mogla pogledat tuki gor??? jz grem zdele na pregled in itak da bom v trgovino skočila in celo dopoldne sem se prepričevala da ne bom nič sladkega kupila zdej pa že tuhtam da bom mogla še 10 evrov seboj vzet da bom kej sladkiga kupila....brrrrrrr

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

Neposredna povezava do sporočila: 444
10.3.2009 14:13:00   
Tulipan12

[ali je drgač blo še kaj zanimivega preden tle gor preden vse preberem še na 8. delu - pls- kak kratek report. zdej samo še čekiram, kdo je že vse rojen user posted image user posted image pa kakšna imena ste dale....

Jaz se tudi trudim, da vsaj to spremljam. Pa imena, ja. Naših dveh ( zauser posted image  in za user posted image ) še ni user posted image

Tudi midva sva še tak-tak z imeni in ker dobiva user posted image , imava še mičkeno več dela! Se pa ime, ki ga imava v ožjem izboru za user posted image  že pojavlja pri marčevkah!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 445
10.3.2009 14:13:14   
pocka

naših niti zaenkrat, pa upam,da tako ostane,da ne bo kera mislila,da ponavljamo za njimi user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 446
10.3.2009 14:13:20   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOBRO JUTRO VSEM

Mi smo ,pa imeli včeraj kontrolo ,pa okulista,pa zaenkrat vredu napredujeta hranjenje sploh ni problem, razen krvi torej še vedno ostajamo na sirupu železa ,pa obadva sta dobila pikeca za kostni mozek.Sicer sta malo nemirna danes po tej inekciji a upam ,da mine do konca tedna.Tega pikeca še dobita v sredo in petek.Tako ,da skoz potujemo jih že vadim user posted image ,boljše to kot ,da moram še enkrat v bolnicouser posted image .Drugače sta ,pa prava pridna dedeca .Ker sta nedonošenčka imamo skoraj vsak teden nek pregled ,seveda tud zato ker še ni vse s krvjo tako kot bi moralo biti ,da smo kar aktivni ni kaj.Vam povem ,da se mi že zdaj včasih zdi ,da mi bo razneslo glavo od vseh podatkov ,ki jih moram vedet za obadva.Moram bit tak ,ko en računalnik.Danes si grem vse podatke zapisat v eno beležko ,ker počasi bo tega toliko ,da si bo res nemogoče vse zapomnit.Moj mi samo pravi ,kaj ti si vse razumela jaz nimam pojma.Pa sem mu rekla da po dveh mesecih bolnice ,pa že skoraj moram vedet zakaj se gre.No drugače ,pa mami kar vredu shaja sploh ,ko je sonček pride ,pa dan ko moram kar z njima spat ni druge user posted image .

spps- mali je prava faca

Tiste ,ki ste še vedno user posted image ,pa da vam mine ,da čimprej dočakate svoje user posted image .

Nika ima tudi železo zjutraj in zvečer. Pa ad3 kapljice. Tvoja dva ne?
Pregledov pa nima nič kaj več. Prvi bo konec meseca pri P.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 447
10.3.2009 14:13:36   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dobro jutro!

samo sporočam, da je naš Miha zelo priden fantič, včeraj je šel spat ob 8 zvečer, pa je spal do 4 zjutraj, se najedel in nazaj zaspal, pa še kar spi...

no, jaz sem vseeno ob 3 strašila okoli s črpalko za mleko, ker so mlekarne pokale po šivih...

pa še ena slikica mojih 3 sončkov:

user posted image

Kok so luštni vsi trije! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 448
10.3.2009 14:13:45   
Najaa
Kako ste kaj?
Midve sva se napapcale. zdaj pa sledi počitek. user posted image  Sem jo kar odložila na kavč in pokrila. Jo hodim gledat, pa še ni zaspala. Upam, da bo sama zaspala.

Jasna85, tebe je pa fajn zdelalo. user posted image

Vsem bolanim in vsem user posted image , ki se komaj premikane pošiljam user posted image  in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
10.3.2009 14:13:58   
Najaa

dans mam tak elan, da znam pregoret do večera user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet? user posted image user posted image user posted image
Misliš s čvekanjem ali glancanjem stanovanja?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?