|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
7.3.2009 8:15:15   
dzanika
dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Rovarka, pri šesti bolezni gre tako, da ima otrok tri dni zelo visoko vročino nad 39, po treh dneh vročina izgine in se pojavijo pikice, ki se selijo iz enega dela telesa na drugega, tam kjer so bil pa izginejo in po treh dneh ko pikic ni več, je otrok prebolel 6 bolezen.

ja točno tako zgleda šesta bolezen. Mi smo jo imeli in je imel skoraj 40 vročine tri dni. No zadni dan malo manj. In potem četrti dan kot da bi odrezu vročino stran pa pikice.

mi smo pa danes spali od 20.30 - 7.20. Se vidi da včeraj ni skoraj nič spal čez dan (samo dvakrat po 10 minut user posted image ).

rižek - jaz dam navadnega pa ga mal bolj razkuham da se lažje stlači in je...

ilatic uživajte na tekmi! Pa v naše konce prideš! Škoda če bi prej vedal bi vas pršla kej pogledat. Sicer ne vem kako ampak ok. user posted image   Moj dela tko da nimam avta. user posted image
Glede šeste bolezni pa mislim da sem nekje prebrala da je možno tudi bruhanje ja...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
   [Brisano sporočilo]
7.3.2009 10:27:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
7.3.2009 11:00:11   
rovar_ka
Tia je danes dobila pikice po trebuščku in hrbtu. Mislim, da je res gre za šesto bolezen, bomo vidli kak bo jutri, če bodo pikice na rokah in nogah.

Populis - user posted image za Laro

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
7.3.2009 11:53:43   
frutka_
Hojla mamke!

Mala spi, veliki gleda Črička risanko (taka lepa risanka, da se ti srce topi poleg, pa fuuuull lepa glasba). Naredila sva logopedske vaje, posteljnino perem. V glavnem akcija v polno. Ati je na vikendu, pretaka vino z mojo mami. Odkar ni atija ji pomagamo kolikor lahko.
Včeraj sem bila na zabavi za Dan žena, ki ga organiziramo v službi vsako leto. Prav luštno je bilo videti sodelavke po tolikem času. Nič ne hodim na obisk v službo, ker se bojim,  da bi me prehitro hoteli nazaj.user posted image Razmišlja katera o 4-urnem delovniku?! Jaz fuuuull. Z mojim sva se že nekaj pogovarjala in nisva rekla ne ja in ne ne...tak oda si puščam to možnost odprto. Regres dobiš celi, prav tako dopust in prav tako ti teče polna delovna doba. Ponudba je mamljiva, skrbi me polovično izplačilouser posted image .
Mala se je začela spuščatuser posted image . Ko stoji in drži igračo v eni roki se občasno spusti in za sekundo ostane brez opore pol pa se vrže na tazadnjo.user posted image
Ima katera izkušnje s pediped čeveljci. Jaz jih bom najbrž naročila pipiki mali. Takile so: http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1
Bojda so za prve korakce odlični. In mi bi že kar potrebovali nekaj.  Imam Cicibanke (navadni model) doma in tuli ko ji jih obuvam tako da...odpadejo. Geox še grem pogledat, če bi bilo kaj flexi lepega. Sicer pa sem že skoraj odločena.

grem še nazaj brat kaj ste delale pretekle dni?!user posted image

< Sporočilo je popravil frutka RR -- 7.3.2009 11:54:05 >

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
7.3.2009 12:08:18   
Maya80
Pozdravljene čvekice, da se še jaz malo javim. Sven ima vročino in je ful bogi.user posted image Moram vam povedat, da je alergičen na kravje mleko in še dojit se noče več jaz imam pa še ful mleka, a mogče katera ve kako se ga znebiš. Sedi že kak masec čisto sam in tudi puza že veselo okrog, na štirih pride kak meter potem pa puza naprej. Je pa ful živahen, primiru ni niti sekunde, da o spanju niti ne govorim, do sedaj je samo enkrat spal štiri ure v enem kosu drugač se pa zbuja po petnajstkrat na noč. Pa sem p vprašala zakaj tako slabo spi pa mi je rekel, da zato ker je tak radovedn nima časa spat. Upam,da bo tudi on začel enkrat normalno spat.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
7.3.2009 12:09:18   
Blacky30
user posted image

Noč je bila mirna, Nejc je sicer vstal že ob pol šestih.user posted image  Potem je pa še počival poleg mene do sedmih, potem pa se je sparkiral na sedežno in gledal risanke. Včeraj zvečer sva gledala film Cry Wolf, nič kaj posebnega, moram rečt. Pa še podnapisi so me zezali, ker so prehitevali, te pa sem poslušala njih in brala hkrati, pa sem bila cela zmedena zraven.user posted image

Zdaj sta moja dva šla v šoping, Teja spi, jaz pa grem pojest zajtrk, potem pa si moram lase oprat, gremo popoldan na rd od ene punčke, ki je stara 3 leta. Upam, da bo fajn.user posted image

Malo še pokomentiram, samo prej si hrano naredim, da bom jedla zraven.user posted image

Ni bilo čist po planih, zdaj šele jem, vmes pa sem morala še Tejo nahranit, ker sem ugotovila, da ona sploh ne spi, ampak se lepo pogovarja v posteljici. No, minilo je 3 ure od jutranje flaške in sem jo zdaj nahranila, zdaj pa upam, da zaspi, ker drugač ne vem, kak bo kaj na rd.user posted image

Metuljcek, jaz pa sem mislila, da glasuješ za medota, ker sta ti pač medo in panda kot živali ful lepa. Sploh nisem pomislila, da misliš, da je panda med kandidati.user posted image user posted image

Lani si bila celo leto v bolniški? Kaj pri bogu si pa delala cele dneve, da te ni bilo na RR, pa takšna čveka kot si!??!!? Kar težko za razumet....user posted image user posted image user posted image

Fotoknjiga - sem vidla bon, samo takrat nisem dala izdelat tam, pač pa pri Foto Tabor, ki so mi dostavili tudi na dom in izdelali super knjigo. DM je imel takrat predolg rok čakanja, meni pa se je mudilo, ker je bilo pred božičem.user posted image

Jocika, midve imava 3 obroke GH dnevno, zjutraj in zvečer pa še flaška mleka, tak da 5 obrokov na dan, ponoči nič. Dopoldan sadni obrok, ki ga ponavadi naredim sama al pa uporabim kašico iz škatle, ki se meša z vodo, opoldan sledi kosilo, torej zelenjavno/mesni obrok, ki ga vedno kuham sama in popoldan imava mlečni obrok, za kar tud uporabim kašico iz škatle,ki se meša z vodo (gres z vanili okusom, čokolada, s keksi,...).

Sasi13, tebi pa res ne zavidam. Dvojčka, pa še 3x ponoči jesta?!?!!? Men bi se zmešalo, tak da kapo dol, bejba!user posted image

Rebeca, obliži za smrčanje!??!?!? To moram dobit, MORAMMMMM!!!!! Moj dedc tak hrgoli, da nam streha v luft skače! Kak je delovalo? Si mirno spala oz. on?user posted image

Flower, ko sem brala, sem pomislila, da je morda lačen in zdaj vidim, da je res bil. Pri nas se to večkrat zgodi, če čez dan ne poje dovolj, da pusti vsak obrok malo, se zvečer nabere tolko lakote, da poje 2 flaški v roku 2 ur, zato vedno takrat, ko ne zaspi, pomislim najprej na lakoto.
Ful uživajte danes v Čatežkih, pa ne pozabite spet fotkeca doma, no.user posted image

Dan žena - želim vam vse lepo ob našem prazniku, preživite lep dan!
user posted image    user posted image

Meni sta moja dva prej podarila škatlo Ferrero Rocher, mnjamiiii, bom si jih privoščila zvečer ob filmu.user posted image user posted image user posted image

Ilatic, že držim pesti, dobro se odrežite danes!!!user posted image user posted image user posted image

Nič, moram it kuhat, še pridem kaj nazaj.user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
7.3.2009 12:23:35   
Majuska
Ojla dekleta,

kako gre? Mene je Aleksander danes zbudil ob 9.00, zanimivo, pa smo dali spat malo prej kot običajno. Kar vztraja pri 9. uri ... user posted image Po hranjenju sem ga prepustila očku, tako da sem v miru načrpala mleko, pozajtrkovala in si ogledala film Celine. In je šlo dopoldne!

Popoldne gremo pa k sorodnikom od moža, imajo kmetijo in bo našemu malčku zanimivo - vsaj upam user posted image   očitno bo zanimiv dan.

Vsem hvala za info o rižku - meni se je že zdelo, da sem čudna, ker ga v nobeni trgovini nisem še videla user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
7.3.2009 12:26:06   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Tia je danes dobila pikice po trebuščku in hrbtu. Mislim, da je res gre za šesto bolezen, bomo vidli kak bo jutri, če bodo pikice na rokah in nogah.

Populis - user posted image za Laro

sploh ni nujno da jih dobi povsot. Ko smo mi imeli 6. bolezen jih je dobil samo po hrbtu in trebuščku. Najbolj so bile pa vidne za ušeskam...

joj kaj zdaj to berem. Ful julijčkev je dobilo vročino. Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravijo!

jaz sem pa danes že cel dan dobre volje ker grem zvečer NA Jana. user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
7.3.2009 13:00:03   
neboglasnica
Oj, samo da pozdravim...

Danes ni moj dan: najprej nisem NIČ dobila za obleči, no ja, hlače za 120 € bi se še našle, ampak to je pa rop. Potem smo se pa še doma skregali, kriv je bil pa nečak. Da ne govorim, da je Staš padel Sari s postelje. Ni da ni.

rovar_ka: Staš je imel zelo podobne znake za šesto bolezen, ampak je kri pokazala virozo.

vsi bolni: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hitro ozdravite, saj zunaj je tako lepo sončece...

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
7.3.2009 13:51:43   
Netta
pospravljeno, sedaj čakam na obisk tašče in tasta, bosta pazila na ano, midva pa se lotila obnove balkona...beri štrihanjeuser posted image

frutka- kakšni luštni čeveljci...a jih boš kar naročila po netu? kako pa veš kakšno številko?

maya - kako se znebiti mleka? ne doji...ko začne boleti si stisni le toliko, da začutiš olajšanje in bo...par dni bo hudo pol pa bo ok..ali pa če si še nekaj časa stiskaš in mu s svojim mlekom delaš kakšno kašico, bo vsaj še nekaj tvojega mleka tako dobil...

za bolančke - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neboglasnica - user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
7.3.2009 14:41:39   
nanka
Neboglasnica pa res ni vaš dan user posted image user posted image Kam si šla v šoping? a si pogledala kaj v C&A?

Natki so se tudi spustili eni spuščajčki, ampak ima samo enega na trebuščku, enega na ličku in malo večji grozd  na notranji strani nogice pod kolenom user posted image , nimam pojma kaj je to zdaj?

Naša dva sta šla na Jurčičev pohod in 15 km prehodila v dveh urah, s puncama smo jih šle iskat. Pri nas se je sonček skril, začelo je pihati, tako da ne gremo nič ven, ker ima Natka še vedno čisto zelen smrkelj.

Rovarka kakšno noč ste imeli?

Ja boga Lara, dve user posted image user posted image da ne bo kaj hujšega.

< Sporočilo je popravil nanka -- 7.3.2009 14:42:12 >

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
   [Brisano sporočilo]
7.3.2009 15:17:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
   [Brisano sporočilo]
7.3.2009 15:30:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2688
   [Brisano sporočilo]
7.3.2009 15:34:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2689
   [Brisano sporočilo]
7.3.2009 16:23:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2690
7.3.2009 16:49:44   
nanka
Ilatic, kako sta se odrezali punci? So naše pesti kaj pomagale?

Neposredna povezava do sporočila: 2691
7.3.2009 16:51:40   
sasi13
maya jz sem jemala tablete da mi je mleko zginu. ti jutri napišem katere so ble. če jih v lekarni nikjer ne boš dobila jih mam še jz nekaj doma. jz sem preklicala vse lekarne potem sm jih pa v rogaški dobila. je bil full problem za njih.

še malo pa bo jan zapel dej povej si okejuser posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2692
7.3.2009 17:05:26   
rovar_ka
noč je bla ok, Taji je pomagal calpol, čeprav ima zdaj spet vročino.. Pa pravi, da jo uho boli.. Me pa tak jezi, ker je njena mama noče peljat k zdravniku. Kaj misli, da bo Calpol rešil težave?? PŠa to ni prvič, da jamra, da jo uho boli - in niti enkreat je ni zaradi tega peljala k zdravnikuuser posted image ful sem jezna, je rekla da jo bo peljala v ponedeljek..a otrok pa naj trpi do takrat al kaj??

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
   [Brisano sporočilo]
7.3.2009 17:11:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2694
7.3.2009 17:51:27   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

noč je bla ok, Taji je pomagal calpol, čeprav ima zdaj spet vročino.. Pa pravi, da jo uho boli.. Me pa tak jezi, ker je njena mama noče peljat k zdravniku. Kaj misli, da bo Calpol rešil težave?? PŠa to ni prvič, da jamra, da jo uho boli - in niti enkreat je ni zaradi tega peljala k zdravnikuuser posted image ful sem jezna, je rekla da jo bo peljala v ponedeljek..a otrok pa naj trpi do takrat al kaj??

zakaj pa je ne bi vidva peljala, če jo boli??

ker ima kartico pri mami, atiju pa se tud ne zdi to nič takega...user posted image sej ji je rekel po telefonu da jo uho boli pa to, pa da naj gre k zdravniku z njo al pa kaj, pa je rekla da bo šla v ponedeljek.. Jaz pa tak nimam pravoglasanja pri tem..

Neposredna povezava do sporočila: 2695
7.3.2009 18:05:52   
ksenci
dan sm pa jz v gužvi. marko se že cel dan z avtom ukvarja, pa še mnda ne bojo dans fertikuser posted image doplolda sem imela dolg zmenek z likalnikom in metlouser posted image popoldan pa smo dobl obiske-all family, in smo si spekl pice, pa sestra je prnesla cel pladn kremšnit. no zdaj pa v omaro, če se bo kaj našl, drgač grem pač v kavbojkahuser posted image
se you!

majuska- jz posebnga rižeka še nism zasledilauser posted image popznam sam rižolino
rebeca- kr ne morm vrjet da je šel po obližeuser posted image
ilatic- kako je bilo?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
7.3.2009 18:47:44   
Maya80
sasi13-jaz sem pa glih iz rogaške bi te prosila če boš pogledala kako se jim reče.
user posted image  Mi je pa ful hudo ko se noče več dojit če ga hočem pa nasilo pa grize sem že eneparkrat misla, da mi je brdavico odgrizno. Mojega mleka iz flaške al pa z čokolinom pa noče.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
7.3.2009 19:23:45   
maja24
Ojlauser posted image

Jest sm bla pa dones na tortici in to brez Ele,je kr sedlo user posted image .Drgač ma pa še vedno ful pikic,tok da nič ne kaže na izboljšanje,bom šla v pon. spet do P po napotnco za dermatologa,ker je že ful boga k jo tolk srbi.
Sm pa v lekarni kupla od Mustele eno kremo,ki je baje fajna tut za tiste ki imajo atopijski dermatitis,tok da Rebeca probi nabavt to kremo Stelatopia za Irayo

Ela čebela

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
   [Brisano sporočilo]
7.3.2009 19:44:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2699
7.3.2009 19:55:07   
neboglasnica
No, dan za katerega si želim, da bi se končal že zdavnaj, se počasi izteka....

Za cunje sem šla pogledat v center, Gerry Weber, same svetleče stvari, našla sicer en kompletek, ampak se nisem odločila zanj. Nato v Namo, tako tako. Za BTC mi je zmanjkalo energije. Ponavadi kupim kaj v Emporiumu, samo sem hotela kaj drugega. Pa še salonarjev ne bom mogla obuti, saj imam oba prsta (palec in slavni operirani sredinec) še kar vneta in bolita k sam user posted image .

Popoldne sem Saro peljala na en RD. Oni meni rečejo, da bo zabava v Areni, nato so spremenili lokacijo, jaz pa nisem dovolj pozorno prebrala vabila, skratka čakali sva 20 minut, na telefon se ni nihče javil, ...črn scenarij. Bentim in na koncu jo odpeljem v Dravlje in se vrnem v City park po nakupih. Jasno, kdo je nov? Pravilen odgovor - otroci. user posted image

Upam, da so se pri vseh stvari umirile, da bo Lara prespala noč, da so se Ilaticini dobro odrezali, da bo Sasi13 uživala na koncertu, da ni z Nanko kaj hujšega, pa s Tajo tudi ne...

Mirno noč vsem in hvala, ker ste poslušale oz. brale...

Nočka,

user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?