Blacky30
|
Noč je bila mirna, Nejc je sicer vstal že ob pol šestih. Potem je pa še počival poleg mene do sedmih, potem pa se je sparkiral na sedežno in gledal risanke. Včeraj zvečer sva gledala film Cry Wolf, nič kaj posebnega, moram rečt. Pa še podnapisi so me zezali, ker so prehitevali, te pa sem poslušala njih in brala hkrati, pa sem bila cela zmedena zraven. Zdaj sta moja dva šla v šoping, Teja spi, jaz pa grem pojest zajtrk, potem pa si moram lase oprat, gremo popoldan na rd od ene punčke, ki je stara 3 leta. Upam, da bo fajn. Malo še pokomentiram, samo prej si hrano naredim, da bom jedla zraven. Ni bilo čist po planih, zdaj šele jem, vmes pa sem morala še Tejo nahranit, ker sem ugotovila, da ona sploh ne spi, ampak se lepo pogovarja v posteljici. No, minilo je 3 ure od jutranje flaške in sem jo zdaj nahranila, zdaj pa upam, da zaspi, ker drugač ne vem, kak bo kaj na rd. Metuljcek, jaz pa sem mislila, da glasuješ za medota, ker sta ti pač medo in panda kot živali ful lepa. Sploh nisem pomislila, da misliš, da je panda med kandidati. Lani si bila celo leto v bolniški? Kaj pri bogu si pa delala cele dneve, da te ni bilo na RR, pa takšna čveka kot si!??!!? Kar težko za razumet.... Fotoknjiga - sem vidla bon, samo takrat nisem dala izdelat tam, pač pa pri Foto Tabor, ki so mi dostavili tudi na dom in izdelali super knjigo. DM je imel takrat predolg rok čakanja, meni pa se je mudilo, ker je bilo pred božičem. Jocika, midve imava 3 obroke GH dnevno, zjutraj in zvečer pa še flaška mleka, tak da 5 obrokov na dan, ponoči nič. Dopoldan sadni obrok, ki ga ponavadi naredim sama al pa uporabim kašico iz škatle, ki se meša z vodo, opoldan sledi kosilo, torej zelenjavno/mesni obrok, ki ga vedno kuham sama in popoldan imava mlečni obrok, za kar tud uporabim kašico iz škatle,ki se meša z vodo (gres z vanili okusom, čokolada, s keksi,...). Sasi13, tebi pa res ne zavidam. Dvojčka, pa še 3x ponoči jesta?!?!!? Men bi se zmešalo, tak da kapo dol, bejba! Rebeca, obliži za smrčanje!??!?!? To moram dobit, MORAMMMMM!!!!! Moj dedc tak hrgoli, da nam streha v luft skače! Kak je delovalo? Si mirno spala oz. on? Flower, ko sem brala, sem pomislila, da je morda lačen in zdaj vidim, da je res bil. Pri nas se to večkrat zgodi, če čez dan ne poje dovolj, da pusti vsak obrok malo, se zvečer nabere tolko lakote, da poje 2 flaški v roku 2 ur, zato vedno takrat, ko ne zaspi, pomislim najprej na lakoto. Ful uživajte danes v Čatežkih, pa ne pozabite spet fotkeca doma, no. Dan žena - želim vam vse lepo ob našem prazniku, preživite lep dan! Meni sta moja dva prej podarila škatlo Ferrero Rocher, mnjamiiii, bom si jih privoščila zvečer ob filmu. Ilatic, že držim pesti, dobro se odrežite danes!!! Nič, moram it kuhat, še pridem kaj nazaj.
|