tims
|
Čer. Sem vse prebrala in si vse označila, kaj bom komentirala,... šla na wc,.... je moj mislu, da sem šla spat in vse izklopu. Adijo pamet. Sicer pa, ko sem zdaj prebrala še zadnjo stran, mi je kar slabo postalo. Neboglasnica in Majuska, kako grozno. Res smo lahko srečni, da so naši samo tečni in sitni. Res se lahko zahvalimo vsem zgoraj, ki skrbijo za naše . Smo bili pa danes na kosilu v Jurmanu. Je moževa babi praznovala roj. dan in tam sem od ene sorodnice zvedela, da v našem bloku živi par, ki sta v februarju pričakovala dvojčka. Vse je bilo ok, in nekako sredi meseca so se odločili, da naredijo CR, da ne bi bilo kaj narobe. In je bilo vseeno. Še tisti dan, ko sta čakala na CR in so pred tem delali CTG in UZ je bilo z obema ok, potem pa, ko so naredili CR je bil en živ, drugi pa mrtev. Katastrofa. Sem dobila kar kurjo polt in kar na jok mi je šlo. Sej ne morem verjet. Je potem ta sorodnica rekla, da sploh ni vedela, kaj naj napiše v telegram. Čestitke ali sožalje. . Do nekaterih je pa usoda res kruta. Nč, pa bom vseeno malo pokomentirala. Da ne bom zastonj pokonc . Rižek za dojenčke - nimam pojma. Obroki GH - Nina ima tri obroke. Zjutraj sadna kašica, potem zelenjavna +meso, in zvečer mlečna ali sadna. Vmes je pa seved atudi dojenje. Sem pa opazila (včeraj in danes), da zdaj zdrži tudi po dve uri brez dojenja po GH . Počasi bomo pa le kakšen obrok dojenja skenslal. Sprehodi - jaz imam tudi kar slabo vest, če ne grem s tamalo ven. Ne rečem če je res slabo vreme. In vem, da ni nič narobe, če ne bi šli, se mi zdi pa škoda vsakega lepega dneva, da bi preždela notr. Hemoroidi - jaz sem imela pri Timu ful probleme z njimi. Mi je patronažna takrat rekla, da se po velki potrebi umijem oz. stuširam, porinem nazaj notr in namažem s kremo. Meni je ful pomagalo. Sicer je na začetku bolelo, potem je bilo pa boljš. Pa pazit sem mogla, kaj sem jedla, da je bilo blato čim bolj mehko, ker če sem se malo bolj naprezala, je že pogledal ven. Obliži za nos - jaz bi tud mojmu kupila, ker smrči, da je za znort. Šesta bolezen - pri nas jo je Tim prebolel, ampak ni bilo nobenega bruhanja. Je bila driska, vročina, ki ni presegla 39 C, pikice so bile pa samo po prsih. Verjetno ni pravila, tako kot je lahko odstopanje pri ostalih boleznih. Papirji - vse papirje in dokumente sem pošlihtala v nosečnosti. Zdaj jih pa sproti vstavljam v fascikle, tako da nimam skoraj nobenega dela z njimi. Dopust - sem bila lani tud ves čas na bolniški, pa sem se potem zmenila, da ga vsaj nekaj koristim pred porodniško, ostalo se mi je pa preneslo na letošnje leto. Za regres pa ne vem kako bo. Ilatic - kako je bilo na tekmovanju? Upam, da se vidimo v ponedeljek Populis za Laro in da ne bo kaj hujšega. Sem pozabila kdo je še bolančkan, zato še za vse ostale in da bi se hitro pozdravili. Frutka, pri nas sva tudi razmišljala o 4urnem delavniku, ampak mislim, da se bi nama pa finančno kar poznala razlika. Nisem se še nič točno pozanimala, kako gre to, vem samo to, da je delodajalec ta, ki ti mora to odobrit. Metuljček, HB, da je z vidom vse ok. Ko bova pa dala razvit slike, ti povem koliko jih je. Midva zaenkrat sploh še nisva zbarala katere bova dala razvit. Se spravlam narest selekcijo glih že eno leto. Kar se pa pogovora s sodelavko tiče... je bilo vsega po malem. O službi, o otrocih, o nosečnosti (je noseča), o stroških, skratka vse. Pa še presenetila me je z novico, da tudi sodelavc, (BTW je med najlepšimi tipi, kar jih poznam v živo) pričakuje . Skratka, obdelale sva vse po dolgem in počez . Neboglasnica, za Staša. Kok je pa bogi jokal, ko je padel? Nanka - pri nas Nina tud rada gleda Baby tv. Ampak samo zjutraj in to kakšne petnajst minut in potem konec. Kar mi je fajn. Je pa obsedena z reklamami. Samoda sliši, da so se začele reklame, je že pred tv . Ne vem, kaj tako fascinirajo te reklame . Aja, pa ponoči je spet hotla ob treh jest. Po destih minutah, ko je vidla da ne bo bič, je zaspala in to spet do sedem pa dvajset. A to probava vsak večer, al kaj? Bomo vidli kako bo dons. Joj, jaz pa tole pišem že več kot eno uro in pol. Mislim, da je čas, da zaključim in grem spat. Lahko noč vsem. Aja, pa še to... ČESTITKE OB DNEVU ŽENA
< Sporočilo je popravil tims -- 8.3.2009 0:38:30 >
|