|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
7.3.2009 19:58:13   
neboglasnica
aja, še tole sem hotela napisati, sem večraj kar malo jokala. Moja sošolka, soseda je pred cca. dvema mesecema povila četrtega otročka, tokrat punčko. Žal je ni smela odpeljati domov, ker deklica ne more sama dihati, ima namreč hudo obliko mišične distrofije in je že v zavodu v Stari Gori, kjer bo preživela svoje življenje. Sploh je ne bodo imeli doma, ne bo imela družine, samo aparate in zdravstveno osebje. Mi verjamete, da se to noč nisem niti enkrat pritoževala nad tem, kolikokrat moram vstati??

pa pa

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
7.3.2009 20:02:10   
rovar_ka
Evo, mala miš končno spi. Je danes spet spala samo eno uro v celem dnevuuser posted image Pa še to sem jo uspavala na rokah, prvič odkar se je rodilauser posted image Ne vem kaj ji je naenkrat taki problem zaspat..Zdaj zvečer mi je zaspala na joški (hvalabogu), ker ne vem kak bi drugače zaspala. Kar nekaj protestira že 2 dni. Upam, da je to zaradi bolezni, ker drugače jo bom po nagi riti, opico malouser posted image

populis - nimam komentarja sploh..eh, brezveze... najbolj pa me boli, ko ni samo to, ker je še več takih stvariuser posted image

in super, da je Lara bila dobrovoljna ter da ste ji zbili vročinouser posted image

Kje pa ste vse danes??? Tako zatišje, da me je kr strah, ko sem sama tukajuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
7.3.2009 20:05:51   
rovar_ka
neboglasnica - ojoj....user posted image sploh nimam beseduser posted image boga mami, mala pupa in njeni bližnjiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2703
   [Brisano sporočilo]
7.3.2009 20:39:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2704
   [Brisano sporočilo]
7.3.2009 20:40:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
7.3.2009 21:07:36   
jocika
Hojla. Zdle sem pa jezna ko ris. 1 uro pišem post in zdle si ga po pomoti zaprem - pritisnem križec. Pa pa post, pa tak lepo sem vas šla komentirat. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A lahk kej nardim, da pride nazajuser posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
7.3.2009 21:15:54   
rovar_ka
kaj zdaj kje ste frajle?

flower, dovolj jagod je blo za danesuser posted image

Hd - si tu?

jocika - njet možnouser posted image

aja, drugače pa sem še bolj besna kot prej, Tajo je še grlo začelo boletuser posted image mater sem jeznauser posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
7.3.2009 21:17:29   
rovar_ka
iii, še 24julij je tukaj, ti pa se malo redko oglašaš, ti tiuser posted image Kak je kaj mala prinčipesa?

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
7.3.2009 21:21:15   
jocika
jeb pi pi pi. Pol grem pa spat! Hudič jasn!
user posted image user posted image user posted image
Nč, se jutr kej javim, zdej pa ne grem še enkrat pisat, noč bo tak al tak pestrauser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
7.3.2009 21:22:02   
frutka_
Rovarka ku-ku!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
7.3.2009 21:26:07   
frutka_
Neboglasnica uboga punčka in cela družina...ne znam si predstavljati trpljenja njenih domačih...upam, da se bo stanje izboljšalo. Se bo?!
Populis super za Lariko! user posted image Ju3 bo že turala okoli! Tako se ti smilijo, ko jih je celi dan polna hiša pol pa zbolijo in ne moreš NIČ.user posted image
Rovarka res je nora situacija, ne?! Jaz bi vztrajala k zdravniku.
Flower torej je bil dan krasen?! Prav paše kakšen dan sprostitve.
Dzanika je šla na žur?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
7.3.2009 22:51:22   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

iii, še 24julij je tukaj, ti pa se malo redko oglašaš, ti tiuser posted image Kak je kaj mala prinčipesa?

ja roverka bolj mao sem kle,sicer prletim kej pocekrat,pol pa spet naprej,mala principesa je pridna in raste,mah zlatga otroka mam kaj cem rect hahahaprava baba je ze ;-)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
7.3.2009 22:54:19   
24julij
ja zlodja sem se pozabla pohvalit da danes praznujemo 9 mesecev.kako cas hitro bezi

Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.3.2009 22:59:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Majuska, obliži za nos. Malo, malo je pomagalo. Jakost je bila malo nižja, čisto pa ni izginila. Sem pa spala bolje, much bolje, moj pa tudi. user posted image  Niso pa ne vem kaj.

No, dobro je vedeti ... moj je namreč nekaj govoril o tem, da bo nabavil user posted image

Mi smo se praktično ves dan potepali. Najprej obisk pri moževih sorodnikih, nato šoping - smo imeli pravo blamažo, ker nam dve kartici nista prijeli. Še dobro, da moja mati živi v bližini in smo nekako rešili zagato. Jaooo, prav moja nočna mora se je uresničila, upam da sem to ne bo več zgodilo user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.3.2009 23:05:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

aja, še tole sem hotela napisati, sem večraj kar malo jokala. Moja sošolka, soseda je pred cca. dvema mesecema povila četrtega otročka, tokrat punčko. Žal je ni smela odpeljati domov, ker deklica ne more sama dihati, ima namreč hudo obliko mišične distrofije in je že v zavodu v Stari Gori, kjer bo preživela svoje življenje. Sploh je ne bodo imeli doma, ne bo imela družine, samo aparate in zdravstveno osebje. Mi verjamete, da se to noč nisem niti enkrat pritoževala nad tem, kolikokrat moram vstati??

pa pa

Čisto verjamem. Podoben šok sem jaz doživela pred kakim tednom - kolegica, ki se nekaj časa nisva slišali, je rodila fantka z odprto hrbtenjačo in mislim, da je bilo govora tudi o mišični distrofiji. V prvih 14 dneh je imel otroček za sabo že kup operacij, vendar je jasno, da več telesnih funkcij ne bo mogel nadzorovati in da nikakor ne bo imel normalnega življenja. Poleg tega sta se s partnerjem 10 let matrala, da bi sploh zanosila, ker je imela ona težave z jajčniki. In potem takle šok ... ko sem brala njeno e-pismo, so se mi kar solze ulile in nisem mogla verjeti user posted image   Najprej sploh vedela nisem, da je noseča, pri njima je šlo za umetno oploditev in z ničemer se ni videlo, da bi bilo z otrokom kaj narobe.  Jaz sem še vsa objokana letela lupčkat Aleksandra in se zraven zahvaljevala vsem tam zgoraj, da pazijo na nas. Kako žalostno user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2715
8.3.2009 0:33:12   
tims
Čer.

Sem vse prebrala in si vse označila, kaj bom komentirala,... šla na wc,.... je moj mislu, da sem šla spat in vse izklopu. Adijo pamet. Sicer pa, ko sem zdaj prebrala še zadnjo stran, mi je kar slabo postalo. Neboglasnica in Majuska, kako grozno. Res smo lahko srečni, da so naši samo tečni in sitni. Res se lahko zahvalimo vsem zgoraj, ki skrbijo za naše user posted image .

Smo bili pa danes na kosilu v Jurmanu. Je moževa babi praznovala roj. dan in tam sem od ene sorodnice zvedela, da v našem bloku živi par, ki sta v februarju pričakovala dvojčka. Vse je bilo ok, in nekako sredi meseca so se odločili, da naredijo CR, da ne bi bilo kaj narobe. In je bilo vseeno. Še tisti dan, ko sta čakala na CR in so pred tem delali CTG in UZ je bilo z obema ok, potem pa, ko so naredili CR je bil en živ, drugi pa mrtev. Katastrofa. Sem dobila kar kurjo polt in kar na jok mi je šlo. Sej ne morem verjet. Je potem ta sorodnica rekla, da sploh ni vedela, kaj naj napiše v telegram. Čestitke ali sožalje. user posted image user posted image user posted image . Do nekaterih je pa usoda res kruta.

Nč, pa bom vseeno malo pokomentirala. Da ne bom zastonj pokoncuser posted image .

Rižek za dojenčke - nimam pojma.

Obroki GH - Nina ima tri obroke. Zjutraj sadna kašica, potem zelenjavna +meso, in zvečer mlečna ali sadna. Vmes je pa seved atudi dojenje. Sem pa opazila (včeraj in danes), da zdaj zdrži tudi po dve uri brez dojenja po GHuser posted image . Počasi bomo pa le kakšen obrok dojenja skenslal.

Sprehodi - jaz imam tudi kar slabo vest, če ne grem s tamalo ven. Ne rečem če je res slabo vreme. In vem, da ni nič narobe, če ne bi šli, se mi zdi pa škoda vsakega lepega dneva, da bi preždela notr.

Hemoroidi - jaz sem imela pri Timu ful probleme z njimi. Mi je patronažna takrat rekla, da se po velki potrebi umijem oz. stuširam, porinem nazaj notr in namažem s kremo. Meni je ful pomagalo. Sicer je na začetku bolelo, potem je bilo pa boljš. Pa pazit sem mogla, kaj sem jedla, da je bilo blato čim bolj mehko, ker če sem se malo bolj naprezala, je user posted image  že pogledal ven.

Obliži za nos - jaz bi tud mojmu kupila, ker smrči, da je za znort.

Šesta bolezen - pri nas jo je Tim prebolel, ampak ni bilo nobenega bruhanja. Je bila driska, vročina, ki ni presegla 39 C, pikice so bile pa samo po prsih. Verjetno ni pravila, tako kot je lahko odstopanje pri ostalih boleznih.

Papirji - vse papirje in dokumente sem pošlihtala v nosečnosti. Zdaj jih pa sproti vstavljam v fascikle, tako da nimam skoraj nobenega dela z njimi.

Dopust - sem bila lani tud ves čas na bolniški, pa sem se potem zmenila, da ga vsaj nekaj koristim pred porodniško, ostalo se mi je pa preneslo na letošnje leto. Za regres pa ne vem kako bo. 

Ilatic - kako je bilo na tekmovanju? Upam, da se vidimo v ponedeljekuser posted image

Populisuser posted image za Laro in da ne bo kaj hujšega.

Sem pozabila kdo je še bolančkan, zato user posted image user posted image user posted image še za vse ostale in da bi se hitro pozdravili.

Frutka, pri nas sva tudi razmišljala o 4urnem delavniku, ampak mislim, da se bi nama pa finančno kar poznala razlika. Nisem se še nič točno pozanimala, kako gre to, vem samo to, da je delodajalec ta, ki ti mora to odobrit.

Metuljček, HB, da je z vidom vse ok. Ko bova pa dala razvit slike, ti povem koliko jih je. Midva zaenkrat sploh še nisva zbarala katere bova dala razvit. Se spravlam narest selekcijo glih že eno leto. Kar se pa pogovora s sodelavko tiče... je bilo vsega po malem. O službi, o otrocih, o nosečnosti (je noseča), o stroških, skratka vse. Pa še presenetila me je z novico, da tudi sodelavc, (BTW je med najlepšimi tipi, kar jih poznam v živo) pričakuje user posted image . Skratka, obdelale sva vse po dolgem in počezuser posted image .

Neboglasnica, user posted image  za Staša. Kok je pa bogi jokal, ko je padel? user posted image

Nanka - pri nas Nina tud rada gleda Baby tv. Ampak samo zjutraj in to kakšne petnajst minut in potem konec. Kar mi je fajn. Je pa obsedena z reklamami. Samoda sliši, da so se začele reklame, je že pred tvuser posted image . Ne vem, kaj user posted image  tako fascinirajo te reklameuser posted image

Aja, pa ponoči je spet hotla ob treh jest. Po destih minutah, ko je vidla da ne bo bič, je zaspala in to spet do sedem pa dvajset. A to probava vsak večer, al kaj? Bomo vidli kako bo dons.

Joj, jaz pa tole pišem že več kot eno uro in pol. Mislim, da je čas, da zaključim in grem spat.

Lahko noč vsem.

Aja, pa še to...

ČESTITKE OB DNEVU ŽENA

< Sporočilo je popravil tims -- 8.3.2009 0:38:30 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
8.3.2009 1:25:46   
Majuska
Drage moje,

za vse nas, ker si zaslužimo ... user posted image
user posted image

zdej grem pa res spat user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 8.3.2009 1:27:40 >

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
8.3.2009 7:01:28   
Netta
dobro jutro,

moja še spita, jaz pa ne morem več...
sem prebrala zadnjo stran in sem že navsezgodaj čisto paf...neboglasnica, majuska, tims...grozne zgodbe...ampak jih je fajn slišat vsake toliko časa da smo potem še bolj hvaležne za vso srečo, ki jo imamo

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
8.3.2009 7:08:44   
Netta
user posted image

Drage moje virtualne prijateljice,

danes je vaš dan, zato pojdite in poduhajte rožo, opazujte sončni zahod, spijte v miru kavico, uredite se kot za na zabavo, privoščite toplo kopel ...torej kar vam srce poželi. Lepo praznujte in iskreno vam želim predvsem to, da bi bili vaši malčki in možeki danes zelo potrpežljivi do vas, da si malo spočijete, naberete moči za nove boje in izzive, tako da si boste  na koncu dneva z veseljem rekle: RADA SEM ŽENA!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
8.3.2009 7:09:55   
Netta
Le še to: kdaj in kje je sedaj jutri srečanje? emporium ali mercator?

no se šibam crkljat:)

bodite lepouser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
8.3.2009 8:00:45   
Tinky
Jutro pupce,

joj kakšna noč je za mano, pa ne zato, ker Teo ne bi spal, ampak zaradi tistega kar se je zgodilo včeraj med kopanjem.
Z možem, sva kot vsak večer kopala, jaz sem sedela v banji, zraven Teove banjice, mož pa na zunanji strani. Kot običajno je bila banjica polna igrač, Teo je užival sto na uro,midva sva se pa zaklepetala in kar naenkrat ....bum, bum, šplack in histeričen jok.
Teo se je zvrnil, direktno z arkado in ušesom priletel na rob banjice in ker to še ni blo dovolj se je še cel potunkal. Panika!!!! Tulil je kot žival, jaz histerična sem že mislila, da ima najmanj počeno arkado. Malo sva ga pocrkljala in je v roku 10 minut zaspal kot dojenček.
Na srečo se ni zgodilo nič, mirno je prespal noč, zjutraj je bil spet živahen kot po navadi. A meni ne gre iz glave kako se je lahko to zgodilo. Oba sva bila zraven in oba sva bila tako nepazljiva.
Mi bo res šola za naprej.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 8.3.2009 8:01:23 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 9:08:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 10:08:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2723
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 10:09:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2724
8.3.2009 10:41:28   
Majuska
'jutro drage moje,

najprej en ornk zajtrk za današnji dan

user posted image

mi smo spali do 9.00 ... Aleksander zadnje čase kar lepo spi, le jamra veliko v spanju. Očka pravi, da bo danes pospravljal po kabinetu, se pravi bova z malim lahko šibnila ven  in bo on imel mir user posted image za kosilo bom pripravila kruhove cmoke, jih že celo večnost nismo imeli, komaj čakam!

Mojček, a ni lepo, da se naši možje sami spomnijo na praznik? user posted image   Jaz sem dobila Ferrero-te in sem vesela, sploh sta pa fanta najlepše darilo zame.

Krajši delovnik - z veseljem bi delala po 4 ure, vendar nam to žal finančno ne bi zneslo.

Tinky - vsakomur se lahko zgodi, da v trenutku nepozornosti pride do kake nezgodice ... ne sprašuj, zadnjič sem našega fanta slišala, kako je zgrešil blazino in z glavo udaril ob tla. Jasno je bilo nekaj joka in je najbrž mene bolj zabolelo kot njega, ampak smo se potolažili v 5 minutah. Pa zraven sem sedela!!! Prijateljici se je enkrat zgodilo, da je svoji malčici izpustila roko, v naslednjem hipu pa je bila z noskom na tleh. Se pač zgodi, ne moreš nič za to!

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?