nana35
|
majra,čestitke za !!!!Vedno več vas je!! IZVIRNO SPOROČILO: klaja Dašabina, zakaj imam jaz občutek, da tudi ti nekaj skrivaš?! a tudi jaz sem to pomislila...pa vidim da je teta na obisku...pri meni tudi. Suzana,ko bodo naši sončki veliki,ne bo nobene razlike,vsi bodo hodili in govorili....tako da veš,če še ne veš .Mene nihče ni vprašal,kdaj sem spregovorila,niti ne vem kdaj sem shodila,moram mamo vprašat .Ne ,seveda ni res,da potem otroci padajo,ko začnejo hoditi,moram reči,da Klemen zelo malokrat pade,pa še to največkrat na ritko in tam je mehko.Je pa res,da od prijateljice hčerkica,ki je bila vedno prej v hojici in ko je shodila je padala kot klada,ni znala pasti.Je njen ati rekel,da pade kar ravno nazaj ali naprej,res groza. karatina,ampak ta gospa varuška ni ista,ker sva z Muziko predebatirali in ugotovili,da ni enaka.Povej kje je ta gospa doma.No,ko bom šla okrog na sprehod v soboto ali nedeljo,bom vprašala gospo,ki pazi na otroke,ponavadi jih ima 3 komade,ne več.Me je 1x spraševala,če kdo rabi varstvo,ker bi imela rada tri,pazita jih oba z možem,ni draga in lepo skrbi za njih.Tista druga pa je nekdanja vzgojiteljica in je v penziji,pa tudi pazi,samo mislim,da jih ima več. No,Klemen je baje spustil popoldanski spanec,zato je zaspal ob 19.30 in spi kot top.Sem prišla iz službe in sem ga lahko samo gledala sitnega,ga obrisala po kopanju in spravila spat.Zaspal je v 5.minutah. katee,lepo da si premislila o vajini zvezi in si pripravljena potrpeti.Prav je tako,dokler je vse drugo ok in se splača malo potrpeti.Ne smemo takoj vreči puške v koruzo... Lusa,lepo pozdravljena po dolgem času.