|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
8.3.2009 11:58:24   
martinca
VSE NAJLEPŠE OB DNEVU ŽENA VAM ŽELIM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 501
8.3.2009 12:44:23   
Anonimen
VSE NAJLEPŠE ZA DAN ŽENA ŽELIM VSEM JANUARČICAM!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
8.3.2009 13:40:25   
Sunny Morning
ZA MOJE JANUARSKE PRIJATELJICE
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   Sončki januarčic 08 - 6.del
8.3.2009 14:27:51   
karatina
user posted image  ČESTITKE OB DNEVU ŽENA, DRAGE JANUARČICE user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 504
8.3.2009 14:47:12   
koala
Vse najlepše ob dnevu žena, drage moje prijateljice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

sani čudovit avatar!

karatina srčkana slikica!

urrssy pazi nase, stisni se k Vivi. jaz še vedno mislim na vaju.

katee vrjamem da si se prav odločila.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 505
8.3.2009 16:30:01   
Sunny Morning
Mojadva sta šla k "tašči", jaz pa imam malo off.
V sredo je imela Neja prvič vročino 38,5°C. Se je celo dopoldne samo stiskala k babici. Smo ji dali Daleron in vročine ni več, ima pa ful zapacan nos. Posledično kašlja, ker ji teče v grlo...uglavnem ni nama bilo dolgcajt. Danes sem pa tudi jaz bolj boga. Komaj čakam pravo pomlad.

Čokolino je zakon
user posted image

Punčka je sigurno lačna
user posted image

Da vidim, če je kaj drobiža za moj šparovček
user posted image

Tako se trmam (danes prvič tako močno)
user posted image

Tukaj sem pa mamici ful lušna
user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 506
8.3.2009 16:58:16   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
MARJANA MURN OZ.janai TOLE PA JE SAMO ZATE:

ČE RADA KAJ PREBEREŠ TU NA TEM FORUMU O MENI ,BI TE PROSILA DA TO ZADRŽIŠ ZASE IN NE RAZLAGAŠ VESOLJNEM SVETU.TUKAJ SO MOJE OSEBNE STVARI KI JIH DELIM Z LJUDMI KI JIH IMAM RADA IN MISLIM DA TUDI TA STRAN NI NAMENJENA RAVNO TEBIuser posted image AMPAK MAMICAM KI SO RODILE JANUARJA.

Go TRIŠ. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anitav
Dašabina, Katarinas in Sunny dejmo dejmo...bo veliko vodstvo D in BK na seznamu nosečnic.

Sem danes prav pesimistična kar se tega tiče.user posted image  Mojega cel teden ni bilo doma, včeraj sem bila sama v Nm, popoldne je šel on v vinograd, danes pa pri zajtrku bere Sobotno prilogo. Niti ene besede nisva spregovorila.user posted image  user posted image pa tudi tako pogosto, da če se bo kaj prijelo je to skoraj "brezmadežno spočetje".user posted image

sani user posted image za nov avatar.

klaja user posted image user posted image user posted image

Lana user posted image user posted image user posted image

Maruša user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra
Upam, da se bomo zdaj, ko bo sonček, lahko  D & BK kako uskladile in zmenile za kakšno kavico in klepet.

Jaz sem že zdaj za. Samo ne vem kako bom jaz z Nejo kaj klepetala, ker je ves čas v movingu.

limma si me tako "zrajcala" s shopingom za naše pokovce, da sem si že rezervirala soboto, ker sva danes ugotovila, da glih nimamo prehodne jakne, pa kavbojke tudi rabimo...kaj vse rabimo.user posted image

Alfabeta ampak tvoj F. ga pa tako pihne, da se res moraš user posted image  user posted image  user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Limma jaz sem tudi gledala vetrovko, sicer v s.Oliverju, res luškana, cena pa user posted image  čez 40 €

Si bila pa optimistična, če si mislila, da boš v s'Oliverju najdla cenejšo.

urssyy
user posted image

Jaz moram pa samo ene 5-8kg shušat in imam novo garderobo. Sem kupovala manjše stvari v dobri veri, da bom že pred user posted image shujšala. Zdaj si pa ne bom novih stvari kupovala ampak bom morala res shujšat. Evo problem rešen. user posted image

Zdaj sem pa prekosila samo sebe. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 507
8.3.2009 19:44:42   
mala pikica
Drage prijateljice, vse najlepše ob dnevu žena!

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 508
8.3.2009 19:55:20   
katee
Da vam še jaz čestitam ob našem prazniku. Vse najlepše vsem januarkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 509
8.3.2009 19:58:04   
Alfabeta
Čer!

DRAGE PRIJATELJICE, VSE NAJLEPŠE OB NAŠEM PRAZNIKU. IN TUDI JAZ SEM ZELO VESELA, DA SEM LAHKO DEL VAŠEGA VSAKDANA!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 510
8.3.2009 19:59:32   
katee
Za razliko od tedna, ko sva bila z Žan Luko skoz sama doma, smo danes preživeli lep dan na sankanju v Kranjski gori. Z Žan Luko sva se sankala, moj je malo smučal, potem smo še malo skupaj hodili po smučišču. Ko bi bilo vsaj večkrat tako!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 511
8.3.2009 20:38:10   
karatina
Jaz imam pa eno vprašanje. Sem se odločila, da Karin kupim peskovnik - školjko, da ga lahko zaprem pred sosedovimi mucami. Zdaj pa razmišljam, kje naj nabavim pesek zanj, mivka iz odd. gradbenega meteriala kakega Bauhausa verjento ne bo prava user posted image

katee verjamem, da si želiš več skupaj preživetih dni. Mislim, da smo večina v podobni situaciji.

Klaja, kako si uredila včeraj? Javi nam kaj, me kar malo skrbi. Drži se user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 512
8.3.2009 21:05:05   
dašabina
Da vas malo pozdravim, smo se cel dan martinčkali, se imeli lepo in nedelja je v kraj.....
Tud mene skrbi Klaja....
Karatina, kako ti je uspel tako velik avatar?

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 513
8.3.2009 21:07:51   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

user posted image pa tudi tako pogosto, da če se bo kaj prijelo je to skoraj "brezmadežno spočetje".user posted image   ampak tukajle sem se pa morala nasmejat..............user posted image user posted image user posted image   

Vaney, jaz tud kupujem v Kiku, me ni zarad tega nič sram, pr kreditih in 3 otrocih pač gledam na cene, bi pa rada šla enkrat v trgovino, da ne bi gledala na cene in da ne bi sprot preračunala user posted image user posted image
sani user posted image za nov avatar.

klaja user posted image user posted image user posted image

Lana user posted image user posted image user posted image

Maruša user posted image user posted image user posted image   

Katee in Urssy user posted image user posted image
Kar se spanja tiče, pri nas tud zobki ven rinejo in ne spimo.....user posted image  ma še mal fore do 2. letauser posted image user posted image

HVALA VSEM ZA ROŽICE!"!!!
NOČKO!!!!

< Sporočilo je popravil dašabina -- 8.3.2009 21:10:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 514
8.3.2009 21:27:16   
majra
Mi smo bili danes cel dan zunaj, smo izkoristili sonček do maksimuma. Sem pa opazila, da se Katja več ne naspi lepo in kakovostno v vozičku. Je ful hitro spet utrujena.

Sunny, kako Neja deluje odrasla. Moja Katja zgleda proti njej kot dojenček. Pa ful lepe slike.

Karatina, obstaja prečiščena mivka za otroške peskovnike. Pri nas se jo dobi v gradbeni trgovini.

Dašabina, vi tudi ne spite. Mi oz. jaz sem včeraj spala cele 3 urce, Katja je pa malo več in to na meni user posted image  Jo lepo navajamuser posted image  Pa mislim, da bo danes tudi pestro...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 515
8.3.2009 22:08:55   
urssyy
user posted image user posted image user posted image Drage sojanuarčice

iskrene čestitke ob dnevu žena in tudi jaz poklanjam vsaki po en cvetuser posted image .

Vaney in Dušabina tudi jaz kupujem v Kiku......

Katee sem vesela zate, da si danes preživela dan skupaj s svojim user posted image . Le tako naprej
Sunny hvala za lepega medvedka, glede kil pa se ne obremenjuj, pomembno je kaj imaš v srcu in radi te imamo takšno kot si, morda pa če bi shujšala 8 kil bi bla bolj tečna, pa ...............user posted image user posted image user posted image
Koala hvala za tvoje misli name...user posted image
Katarinas prilimaj  slikce hiše, da te bomo lahko pohavlili
Vse ki ste bolane želim, da se pozdravite in tudi vaši sončkiuser posted image user posted image user posted image
Mala pikica hvala za ZS, te poklilčem jutri, bova več poklepetali , daj Gašoerju poljubčka od mene in Viviuser posted image user posted image user posted image

Vse ostale lepo pozdravljam in še enkrat vam rečem cartajte se, izkoristite vsak trenutek, katerega preživite z svojim user posted image , čas tako hitro beži...

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 516
8.3.2009 22:10:01   
urssyy
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Urrssy, sem prav razumela, da imaš danes rojstni dan ali v teh dneh? Vseeno, želim ti vse najboljše, da bi se zadeve hitro uredile, da bi čimprej prišla na zeleno vejo in da boste z Vivi uživale lepo in mirno življenje user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Aajra jutri imam rojstni dan user posted image , hvala za tako lepe želje. Ko bom vseljena v stanovanje vas vse povabim na kavo, zmenjeno........sam ne vem kamo vas bom dala vseuser posted image ..bilj malo stanovanjce..

Katarinas tudi ti si mi krasno sporočilce napisla in res je Vivien mi da moč in voljo, da se vsako jutro znova nasmejim in si rečem, danes bo srečen dan...

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 517
8.3.2009 22:17:27   
nana35
Sicer res malce pozno,ampak iz srca želim vsem lep 8.marec!!user posted image

Klemen že drugič ni šel nič spat popoldan,tako da je padel v posteljo ob 20h. Je prav lepo,ko sem v miru pogledala Zrneca in Bizovičarja 1x po dolgem času.user posted image

karatina,no vidiš,super slika,mislim avatar!!Mi imamo tudi peskovnik školjko,mislim pa da se dobi v Obiju pa Bauhausu in še kje prav taka za otroške peskovnike.Tako me je razsvetlila pred časom prijateljica,ki ima malo večjega fantkain seveda peskovnik na dvorišču.

Klaja,kje si??

sunny m.lepe slikice.

:))

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 518
8.3.2009 23:25:02   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Karatina, kako ti je uspel tako velik avatar?

Kaj pa vem, meni vse uspe brez recepta user posted image

majra in nana, hvala za info o mivki. Bom poiskala.

Tako zdaj grem pa tudi jaz počasi spat, da mi pri tej nezbranosti ne rata spet kaj novega na računalniku user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 519
9.3.2009 6:24:45   
Sunny v službi
mamica urssyy
user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 520
9.3.2009 7:11:11   
martinca
urssyy, vse najboljše za tvoj rojstni dan!

user posted image

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 521
9.3.2009 7:16:17   
Alfabeta
user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 522
9.3.2009 7:42:42   
lutiropan
user posted image

Mamica urssyy vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu. Naj se ti izpolnijo vse tihe in tiste manj tihe želje.

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 9.3.2009 7:43:06 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 523
9.3.2009 7:42:56   
limma
Dobro jutro,
najprej ena user posted image  za vse, ki se šele prebujate.
Včeraj smo imeli obiske in nisem imela časa za RR.. hvala vsem za rožice, jaz jih vam pa danes pošiljam user posted image user posted image  ...

Neja je ful luštna in res zgleda odrasla (v primerjavi z Neži), prava mala gospodična user posted image  Sunny, še hvaležna mi boš, da sem te "zrajcala"user posted image  z nakupi, ko bo Neja tako lepo oblečena user posted image

urssyy, vse najboljše za rojstni dan! Želim ti, da bi ti bilo to leto naklonjeno in da bi, pa čeprav kdaj s težkim srcem, uživala vsak dan posebej z Vivi in vsemi, ki te imamo radi user posted image

Lep dan vsem, izkoristite dopoldan za sprehode, baje bo popoldan dežuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 524
9.3.2009 7:55:15   
dašabina
Jutro,

Urssyy vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti še na ZS odpišem

Sunny, Neja je res pravi škratek, s temi laski res bolj odrasla....

Limma, jaz bi že šla ven, pa ne vem če bi bilu šefu pravuser posted image user posted image user posted image

Nana, sem ti pozabila povedat, da si meni tud "fajna"user posted image user posted image

Upam, da pri Klaji ni kaj narobe z bebico, upam, da se hitro javiuser posted image

Majra, naš mali pa sploh noče več biti v vozičku, me ma, da ga prodam....pa še nekaj manjšega kupim....

Grem delatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?