Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 11:58:24
|
|
|
|
martinca
|
VSE NAJLEPŠE OB DNEVU ŽENA VAM ŽELIM!!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 12:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
VSE NAJLEPŠE ZA DAN ŽENA ŽELIM VSEM JANUARČICAM!!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 13:40:25
|
|
|
|
Sunny Morning
|
ZA MOJE JANUARSKE PRIJATELJICE
|
|
Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 14:27:51
|
|
|
|
karatina
|
ČESTITKE OB DNEVU ŽENA, DRAGE JANUARČICE
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 14:47:12
|
|
|
|
koala
|
Vse najlepše ob dnevu žena, drage moje prijateljice! ! sani čudovit avatar! karatina srčkana slikica! urrssy pazi nase, stisni se k Vivi. jaz še vedno mislim na vaju. katee vrjamem da si se prav odločila.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 16:30:01
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Mojadva sta šla k "tašči", jaz pa imam malo off. V sredo je imela Neja prvič vročino 38,5°C. Se je celo dopoldne samo stiskala k babici. Smo ji dali Daleron in vročine ni več, ima pa ful zapacan nos. Posledično kašlja, ker ji teče v grlo...uglavnem ni nama bilo dolgcajt. Danes sem pa tudi jaz bolj boga. Komaj čakam pravo pomlad. Čokolino je zakon Punčka je sigurno lačna Da vidim, če je kaj drobiža za moj šparovček Tako se trmam (danes prvič tako močno) Tukaj sem pa mamici ful lušna
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 16:58:16
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ MARJANA MURN OZ.janai TOLE PA JE SAMO ZATE: ČE RADA KAJ PREBEREŠ TU NA TEM FORUMU O MENI ,BI TE PROSILA DA TO ZADRŽIŠ ZASE IN NE RAZLAGAŠ VESOLJNEM SVETU.TUKAJ SO MOJE OSEBNE STVARI KI JIH DELIM Z LJUDMI KI JIH IMAM RADA IN MISLIM DA TUDI TA STRAN NI NAMENJENA RAVNO TEBI AMPAK MAMICAM KI SO RODILE JANUARJA. Go TRIŠ. IZVIRNO SPOROČILO: anitav Dašabina, Katarinas in Sunny dejmo dejmo...bo veliko vodstvo D in BK na seznamu nosečnic. Sem danes prav pesimistična kar se tega tiče. Mojega cel teden ni bilo doma, včeraj sem bila sama v Nm, popoldne je šel on v vinograd, danes pa pri zajtrku bere Sobotno prilogo. Niti ene besede nisva spregovorila. pa tudi tako pogosto, da če se bo kaj prijelo je to skoraj "brezmadežno spočetje". sani za nov avatar. klaja Lana Maruša IZVIRNO SPOROČILO: majra Upam, da se bomo zdaj, ko bo sonček, lahko D & BK kako uskladile in zmenile za kakšno kavico in klepet. Jaz sem že zdaj za. Samo ne vem kako bom jaz z Nejo kaj klepetala, ker je ves čas v movingu. limma si me tako "zrajcala" s shopingom za naše pokovce, da sem si že rezervirala soboto, ker sva danes ugotovila, da glih nimamo prehodne jakne, pa kavbojke tudi rabimo...kaj vse rabimo. Alfabeta ampak tvoj F. ga pa tako pihne, da se res moraš . IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Limma jaz sem tudi gledala vetrovko, sicer v s.Oliverju, res luškana, cena pa čez 40 € Si bila pa optimistična, če si mislila, da boš v s'Oliverju najdla cenejšo. urssyy Jaz moram pa samo ene 5-8kg shušat in imam novo garderobo. Sem kupovala manjše stvari v dobri veri, da bom že pred shujšala. Zdaj si pa ne bom novih stvari kupovala ampak bom morala res shujšat. Evo problem rešen. Zdaj sem pa prekosila samo sebe.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 19:44:42
|
|
|
|
mala pikica
|
Drage prijateljice, vse najlepše ob dnevu žena!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 19:55:20
|
|
|
|
katee
|
Da vam še jaz čestitam ob našem prazniku. Vse najlepše vsem januarkam
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 19:58:04
|
|
|
|
Alfabeta
|
Čer! DRAGE PRIJATELJICE, VSE NAJLEPŠE OB NAŠEM PRAZNIKU. IN TUDI JAZ SEM ZELO VESELA, DA SEM LAHKO DEL VAŠEGA VSAKDANA!!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 19:59:32
|
|
|
|
katee
|
Za razliko od tedna, ko sva bila z Žan Luko skoz sama doma, smo danes preživeli lep dan na sankanju v Kranjski gori. Z Žan Luko sva se sankala, moj je malo smučal, potem smo še malo skupaj hodili po smučišču. Ko bi bilo vsaj večkrat tako!
|
|
Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 20:38:10
|
|
|
|
karatina
|
Jaz imam pa eno vprašanje. Sem se odločila, da Karin kupim peskovnik - školjko, da ga lahko zaprem pred sosedovimi mucami. Zdaj pa razmišljam, kje naj nabavim pesek zanj, mivka iz odd. gradbenega meteriala kakega Bauhausa verjento ne bo prava katee verjamem, da si želiš več skupaj preživetih dni. Mislim, da smo večina v podobni situaciji. Klaja, kako si uredila včeraj? Javi nam kaj, me kar malo skrbi. Drži se
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 21:05:05
|
|
|
|
dašabina
|
Da vas malo pozdravim, smo se cel dan martinčkali, se imeli lepo in nedelja je v kraj..... Tud mene skrbi Klaja.... Karatina, kako ti je uspel tako velik avatar?
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 21:07:51
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning pa tudi tako pogosto, da če se bo kaj prijelo je to skoraj "brezmadežno spočetje". ampak tukajle sem se pa morala nasmejat.............. Vaney, jaz tud kupujem v Kiku, me ni zarad tega nič sram, pr kreditih in 3 otrocih pač gledam na cene, bi pa rada šla enkrat v trgovino, da ne bi gledala na cene in da ne bi sprot preračunala sani za nov avatar. klaja Lana Maruša Katee in Urssy Kar se spanja tiče, pri nas tud zobki ven rinejo in ne spimo..... ma še mal fore do 2. leta HVALA VSEM ZA ROŽICE!"!!! NOČKO!!!!
< Sporočilo je popravil dašabina -- 8.3.2009 21:10:35 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 21:27:16
|
|
|
|
majra
|
Mi smo bili danes cel dan zunaj, smo izkoristili sonček do maksimuma. Sem pa opazila, da se Katja več ne naspi lepo in kakovostno v vozičku. Je ful hitro spet utrujena. Sunny, kako Neja deluje odrasla. Moja Katja zgleda proti njej kot dojenček. Pa ful lepe slike. Karatina, obstaja prečiščena mivka za otroške peskovnike. Pri nas se jo dobi v gradbeni trgovini. Dašabina, vi tudi ne spite. Mi oz. jaz sem včeraj spala cele 3 urce, Katja je pa malo več in to na meni Jo lepo navajam Pa mislim, da bo danes tudi pestro...
|
|
|
|
Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 22:08:55
|
|
|
|
urssyy
|
Drage sojanuarčice iskrene čestitke ob dnevu žena in tudi jaz poklanjam vsaki po en cvet . Vaney in Dušabina tudi jaz kupujem v Kiku...... Katee sem vesela zate, da si danes preživela dan skupaj s svojim . Le tako naprej Sunny hvala za lepega medvedka, glede kil pa se ne obremenjuj, pomembno je kaj imaš v srcu in radi te imamo takšno kot si, morda pa če bi shujšala 8 kil bi bla bolj tečna, pa ............... Koala hvala za tvoje misli name... Katarinas prilimaj slikce hiše, da te bomo lahko pohavlili Vse ki ste bolane želim, da se pozdravite in tudi vaši sončki Mala pikica hvala za ZS, te poklilčem jutri, bova več poklepetali , daj Gašoerju poljubčka od mene in Vivi Vse ostale lepo pozdravljam in še enkrat vam rečem cartajte se, izkoristite vsak trenutek, katerega preživite z svojim , čas tako hitro beži...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 22:10:01
|
|
|
|
urssyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra Urrssy, sem prav razumela, da imaš danes rojstni dan ali v teh dneh? Vseeno, želim ti vse najboljše, da bi se zadeve hitro uredile, da bi čimprej prišla na zeleno vejo in da boste z Vivi uživale lepo in mirno življenje Ja Aajra jutri imam rojstni dan , hvala za tako lepe želje. Ko bom vseljena v stanovanje vas vse povabim na kavo, zmenjeno........sam ne vem kamo vas bom dala vse ..bilj malo stanovanjce.. Katarinas tudi ti si mi krasno sporočilce napisla in res je Vivien mi da moč in voljo, da se vsako jutro znova nasmejim in si rečem, danes bo srečen dan...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 22:17:27
|
|
|
|
nana35
|
Sicer res malce pozno,ampak iz srca želim vsem lep 8.marec!! Klemen že drugič ni šel nič spat popoldan,tako da je padel v posteljo ob 20h. Je prav lepo,ko sem v miru pogledala Zrneca in Bizovičarja 1x po dolgem času. karatina,no vidiš,super slika,mislim avatar!!Mi imamo tudi peskovnik školjko,mislim pa da se dobi v Obiju pa Bauhausu in še kje prav taka za otroške peskovnike.Tako me je razsvetlila pred časom prijateljica,ki ima malo večjega fantkain seveda peskovnik na dvorišču. Klaja,kje si?? sunny m.lepe slikice.
|
|
Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 23:25:02
|
|
|
|
karatina
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Karatina, kako ti je uspel tako velik avatar? Kaj pa vem, meni vse uspe brez recepta majra in nana, hvala za info o mivki. Bom poiskala. Tako zdaj grem pa tudi jaz počasi spat, da mi pri tej nezbranosti ne rata spet kaj novega na računalniku
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 9.3.2009 6:24:45
|
|
|
|
Sunny v službi
|
mamica urssyy
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 9.3.2009 7:11:11
|
|
|
|
martinca
|
urssyy, vse najboljše za tvoj rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 9.3.2009 7:16:17
|
|
|
|
Alfabeta
|
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 9.3.2009 7:42:42
|
|
|
|
lutiropan
|
Mamica urssyy vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu. Naj se ti izpolnijo vse tihe in tiste manj tihe želje.
< Sporočilo je popravil lutiropan -- 9.3.2009 7:43:06 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 9.3.2009 7:42:56
|
|
|
|
limma
|
Dobro jutro, najprej ena za vse, ki se šele prebujate. Včeraj smo imeli obiske in nisem imela časa za RR.. hvala vsem za rožice, jaz jih vam pa danes pošiljam ... Neja je ful luštna in res zgleda odrasla (v primerjavi z Neži), prava mala gospodična Sunny, še hvaležna mi boš, da sem te "zrajcala" z nakupi, ko bo Neja tako lepo oblečena urssyy, vse najboljše za rojstni dan! Želim ti, da bi ti bilo to leto naklonjeno in da bi, pa čeprav kdaj s težkim srcem, uživala vsak dan posebej z Vivi in vsemi, ki te imamo radi Lep dan vsem, izkoristite dopoldan za sprehode, baje bo popoldan dež
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 9.3.2009 7:55:15
|
|
|
|
dašabina
|
Jutro, Urssyy vse naj naj ti še na ZS odpišem Sunny, Neja je res pravi škratek, s temi laski res bolj odrasla.... Limma, jaz bi že šla ven, pa ne vem če bi bilu šefu prav Nana, sem ti pozabila povedat, da si meni tud "fajna" Upam, da pri Klaji ni kaj narobe z bebico, upam, da se hitro javi Majra, naš mali pa sploh noče več biti v vozičku, me ma, da ga prodam....pa še nekaj manjšega kupim.... Grem delat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako kupiti popolno darilo za praznike?Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?