Alfabeta
|
Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: katee Se toliko o morju pogovarjate, da ste mi prav lušte naredile in že komaj čakam, da bo malo lepše vreme, da gremo na morje. No, za 1.maja bomo itak šli, samo upam, da bo kamlu tukaj! A ti tud?!?! Hehehe, saj me2 se veseliva istega otoka oz. morja, a ne? Tud jaz komaj čakam (ja, sunny, vem da ne boš presenečena ) karatina, upam da hitro dobite dobro in zanesljivo varuško urssyy, bravo za pogum za tako velik korak. Važno da sta vi2 sedaj ok, pa vsak dan bo boljše. katee, včeraj si pa mene full presenetila. Sem pač mislila, da pri vama ful klapa, glede na skupne izhode, pa razvajanja,.....Pri nama pač tega ni na programu.....no, je....ampak v intimi doma..... Želim ti, da se izteče tako kot je najboljše za vaju z Žan Luko mala pikica, bom zrihtala, samo moraš kar kmalu povedat, ker je hitro zaseden. Le zakaj? katarinas, ja te vrtčevske slike. Pošlješ mi jih lahko na mail. Saj ga imaš, a ne? Hvala! dašabina, upam, da so križca že kaj boljša No, naše spanje je pa bilo spet . Se je ob 3.45 zbudila in ob 5.20 sva šle spat nazaj, do 6 ure. Sem bila čisto na koncu z živci, ker tega pa ne morem več...... . Vsako noč spim cca.5 ur, kar je zame absolutno premalo. Pa je bil Filip isti, samo da on že od začetka ni spal. Ne vem kateri jo matra ponoči. Pa vedno rečem:" Aha, to je od zobkov", pa potem naslednjič "Aha, to je zato ker je luna", pa potem krajec, pa preslana večerja, pa preveč kosmičasta,..... . Zdaj bom pa jaz ratala preveč kosmičasta!!!!!!! Bom en večer popiz.... ja, tud.....Sam rečem....ko začne tulit, pa samo da neha.....Sicer pa ona ne joka ko je budna, ona se smeje, pa ploska, pa vriska, pa brrrrrrr dela, pa pa-pa kaže, tako da tale moja vodnarka nam bo še dala vetra. Ona bi že pri 1 letu feštala, pa da bi šla. Ne vem po kom je.....mogoče po poštarju, al je pa očijevo seme bilo preveč pohodniško nastrojeno, pa je tole ratalo Nekaj je, ampak nisem Einstein, da bi to ugotovila. Pol mi pa mož reče (ko jo on prime tuli, ko jo da meni se me pa oklene okoli vratu in je tiho kot (tole naj bi bila miš ) ) "A ni tale objem ful velik vreden, ko te takole stisne? Poglej kolk te ima rada" No coment!! Zdej moram it pa delat, se mi že kupi delajo. Bog ne daj, da zapiha kak veter tule notri
|