Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 17:57:16
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: karatina Spet hvala Nana. Tebi pa bom počasi že kosilo dolžna, ne samo kave, ki jo že tako dolgo hodiva pit To pa res,ja... sani!!!Končno si spremenila svoj avatar,to pa je za nazdravit!! klaja,držim pesti in ti pošiljam ,pa dobro uredi! klepetka,tudi tebi en velik ,za Lano,Marušo...pa še koga. Klemen spančka v vozičku,jaz pa sem hitro sem pokukala ampak grem,da ne bo potem panike. Vsem ki ste slabe volje ali ste bolani,pa malim bolniko...in skratka tudi ostalim,ki ste zdrave in vesele,pa žalostne...pošiljam en velik , pa upam,da boste zvečer že boljše volj.
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 10.3.2009 9:13:17 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 18:40:36
|
|
|
|
majra
|
Triš, tudi tebe je bilo lepo videt. Upam, da se bomo zdaj, ko bo sonček, lahko D & BK kako uskladile in zmenile za kakšno kavico in klepet. Klaja, ne bodi žalostna. Upam, da si do znaj že uredila zadevo in si boljše volje. IZVIRNO SPOROČILO: anitav Majra za . Kako se pa kaj ti počutiš? Dobro si nam to skrivala. Zdej si pa še ticker lahk mirne duše nardiš. Hvala. Počutim se dobro, tudi križ je že veliko bolje. Slabosti, HB, nisem imela. Sem bila pa zadnji mesec ful utrujena, sem bila s Katjo ob 8 že v postelji Klepetka za tvoji punci
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 19:06:49
|
|
|
|
limma
|
Čer, po treh dneh nam spet dela net, je Neža tako uspešno staknila en kabel, da še , ki je skoraj računalniški profi, ni mogel odkrit, kaj je narobe Koala, tebi sem dolžna odgovor - Stelatropia je naša krema od Mustele. nana, bom menjala avatar, pa še ne vem, kdaj Pa saj me boš še spomnila, da ne pozabim, a ne No, tam nekje sem ostala Preveč je za brat (pa to bo še šlo ), samo komentirat se mi pa res ne bo dalo... Danes sem bila v Celju in sem Neži kupila kar nekaj pomladnih stvari... v H&M so fuul lepe stvari , pa cene so tudi kar lepe Vsaj meni se zdi 24,90 EUR za vetrovko drago, je bilo včasih bistevno ceneje. Mogoče še kasneje kaj napišem... sem sama doma, pa imam čas
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 19:19:52
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ majra zaenkrat še nič ne govori okrog,ker Metlika še nič ne ve .Mož pa naj malo pomasira križek da bo bolje Velja! Vidim, da ni nobena opazila, no ja, saj sem tudi zakamuflirano napisala, da sem se pridružila srečnim nosečkam. Tako, sem se morala pohvalit, ker me že ful dolgo žre, da bi povedala, ampak do nuhalne nisemo hoteli nikomur govorit. Tako da, Triš, bomo lahko skupaj vozičkale Ti se pa fajn čuvaj in ne forsiraj s službo Majra, jaz sem opazila - ker obvladam branje med vrsticami - poklicna deformacija , ampak sem bila brez neta in šele sedaj berem. ČESTIIITKEEEEE!!!! Zelo sem vesela zate Lepo, mirno nosečnost in zdravega otročička ti želim
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 19:22:50
|
|
|
|
Alfabeta
|
Čer! Spet na hitro....je sobota, pa ob vikendih načeloma nisem na compu zdejle pa goljufam, ker sem sama klepetka, pa pri vas tud skos neki hodi. PA KAJ JE TO?!?!?!? Joj, joj,joj...Veliko in in , da boste čimprej bolje klaja, upam, srčno upam, da si vse postavila nazaj na svoje mesto, ter, če prav sklepam, povedala kje jim je mesto. triš, ti si pa tudi pravilno povedala kar ji gre. Jao, kako jaz preziram tako......koga imajo koristi od tega da berejo osebne stvari od nekoga drugega. Sistem RR-ja bi moral biti tak, da bi bil določen forum zaklenjen za branje, če nimaš posebnega gesla. Pa bi bilo čist ok. No, takole. Samo še tole povem, potem pa grem.... Moj sinko me je danes nahecal da mu spečem "mml piškote" tiste dišavne, jih obožuje. In sem rekla, da ok, ampak če postane Ajda sitna da jo bo zamotil. In res, skoraj proti koncu tamala začne mene za hlače vlečt in tečkat in mali reče: "Mami, evo že grem. Vem s čim jo bom zamotu" In jaz gledam po katero igračo gre......On pa vzame Fruchtzwerge in žličko in jo začne fotrat. Tamala je utihnila in seveda pojedla vse, ker za hrano pa res ni skoraj nikoli problem No, tako.....Pa da ne bi mislile, da jo on drugače hrani.... nana, takrat ko si se oglasila sem ravno zgornje napisano delala Lahko noč.....za enkrat
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 19:52:14
|
|
|
|
katarinas
|
Dan oz. večer! Pečem pizzo in tuki malo škilim. Danes sem tud jaz šla malo v šoping, malo po darilo, malo za v hladilnik, kupila sem si kavbojke , sem računala še na kakšne čevlje pa sem imela s sabo in je šel prehitro mimo trgovin ...drugič grem sama. Limma jaz sem tudi gledala vetrovko, sicer v s.Oliverju, res luškana, cena pa čez 40 €...no to je malo preveč pa naj bo s.oliver al pa kej druzga. Ji moram pa kupit kake kavbojke, je vse prerasla, bom šla ob priliki tudi v HM...je pa tako lepo pogledat v trgovine, ker imajo že pomladno robo...tako vem, da kooooončno prihajajo toplejši časi Klepetka a vas je tud napadel?! Da se čimprej pobere od vas!! TRIŠ sej prov, da si bla tko huda na tisto žensko , jst bi bla tud...si pa zdaj javno povedala in prav ji je IZVIRNO SPOROČILO: majra Triš, tudi tebe je bilo lepo videt. Upam, da se bomo zdaj, ko bo sonček, lahko D & BK kako uskladile in zmenile za kakšno kavico in klepet. Se strinjam ...samo ne vem če se bo vreme oz. sonček, ker je spet za naprej dež napovedan Alfabeta dobro se je to tvoj sinko spomnil kako mora Ajdo zamotit...itak če se je pa šlo za njegove piškote .... Laro je tako hranila njena sestrična, stara dve leti..tudi s Fruchtzwerge in veš kako je to zgledalo...kot da bi pleskala po njej
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 19:55:06
|
|
|
|
limma
|
Ne morem, da ne bi vsaj malo pokomentirala... katee in urssyy karatina, srčno upam, da bo šlo v tretje rado in najdete super varuško Triš, za Žanovo hojo. Ti pa pazi nase in se ne razburjaj; sicer si pa ženski čisto prav povedala.. če to ne bo zaleglo.. IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa alfabeta, takole spanje kot ga opisuješ mi zelooo poznamo, nč bat da ste edini. Ampak evo, danes fenomenalna noč, zato bo tud pr vas kmalu. Je pa mučno tole, ja. Jaz sem ugotovila, da je naš otrok scrkljan , pa tud zobje jo trenutno mučijo Pri nas je bilo podobno... in isto ugotavljam kot ti, klepetka, scarkljana do konca in naprej, pa še zobki Alfabeta, saj bo bolje... enkrat.. Nimam kaj pametnejšega napisat sani, lepo te je brati in lep avatar pogrešam mml in intruder Z mml sva se zadnjič na kavi prav lepo načvekali, Matic je pa itak tako priden (in leeep ), da kaj takega še nisem videla
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 19:58:08
|
|
|
|
urssyy
|
Sem mislila kaj napisat, pa nimam energije.......lepo se cartajte, imejte se radi, jaz bi rada en večer, en sam večer mal pofeštala za moj rojstni dan, ampak letos zgleda ne bo nič iz stega. Hvala bogu se lahko stisnem k svoji Vivien in tega mi pa tudi ne more nadomestiti nihče
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 20:00:01
|
|
|
|
limma
|
katarinas, jaz bi tudi pizzo... pošlji mi en kos po hitri pošti, prosim V H&M imajo zelo lepe stvari, tako da boš sigurno našla kavbojke (imajo take luštne s paskom iz blaga). 40 EUR je tudi meni odločno preveč, ker itak takoj prerastejo, za 49 EUR sem probala jakno zase (Mango), pa mi žal ni bila prav.... čevlje pa tudi sama nujno rabim, pa sem pozabila pogledati v Bati
< Sporočilo je popravil limma -- 7.3.2009 20:02:06 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 20:09:07
|
|
|
|
majra
|
Urrssy, sem prav razumela, da imaš danes rojstni dan ali v teh dneh? Vseeno, želim ti vse najboljše, da bi se zadeve hitro uredile, da bi čimprej prišla na zeleno vejo in da boste z Vivi uživale lepo in mirno življenje
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 20:32:42
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma katarinas, jaz bi tudi pizzo... pošlji mi en kos po hitri pošti, prosim že leti samo ne se potem pritoževat, če bo hladna Jaz sem ugotovila, da v bistvu vse rabim...za oblečt mislim...od čevljev, kavbojk, kakšnega puloverja in jakne Ja stvar je taka, da sem preden sem bila noseča seveda vse moje cunjice nosila, potem sem skoraj eno leto nosila vse nosečniško, kar sedaj ne morem, potem sem bila eno leto v glavnem v trenirki in kavbojkah...zdaj pa kar naenkrat nimam kaj oblečt...al je vse staro in sprano, al mi je premajhno al pa preveliko... Če pa pogledam Larino omaro ...če bi sebi kupila namesto nje pol se ne bi tuki pritoževala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 20:36:23
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy Sem mislila kaj napisat, pa nimam energije.......lepo se cartajte, imejte se radi, jaz bi rada en večer, en sam večer mal pofeštala za moj rojstni dan, ampak letos zgleda ne bo nič iz stega. Hvala bogu se lahko stisnem k svoji Vivien in tega mi pa tudi ne more nadomestiti nihče urssy vse najboljše za danes, za nazaj ali naprej saj v bistvu ne vem ampak čestitke...čeprav se ne veseliš v družbi, imaš pa Vivi ki je največji zakladek tvojega življenja in odkar imaš njo tudi tvoji rojstni dnevi niso več enaki kot prej! In res ti tega ne more nadomestiti nihče, v bistvu ti ona sedaj daje največjo moč in voljo, kajne?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 20:38:19
|
|
|
|
martinca
|
dober večer! jaz sem pa tak zmatrana. sem že celi teden prehlajena. no ampak sem se danes vseeno spravila vrt štihat. sem ga pol preštihala. no malo mi je Uroš tudi pomagal, ampak večino pa sem jaz. pravi da to štihanje njemu ne diši. klaja, upam,da se je vse uredilo in da nisi več žalostna. sani , zelo lep avatar imaš. triš, nimam besed za take ljudi, ki samo vohajo za drugimi in čveke prelagajo. klepetka, ojoj, boga Lana in Maruša. zdj pa pazi da še ti ne zakuhaš. saj niti časa zbolet nimaš ko pa so vsi drugi bolani. no vseeno upam,da se vsi hitro pozdravite. limma, jaz pa sem Patriku kupla tisto vetrovko za 24,99€ v H&M-u. se mi je tako fajn zdela zdaj za spomladi. no saj več jih ne dobi. mogoče še kakšen brezrokavnik pa bo IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta No, takole. Samo še tole povem, potem pa grem.... Moj sinko me je danes nahecal da mu spečem "mml piškote" tiste dišavne, jih obožuje. In sem rekla, da ok, ampak če postane Ajda sitna da jo bo zamotil. In res, skoraj proti koncu tamala začne mene za hlače vlečt in tečkat in mali reče: "Mami, evo že grem. Vem s čim jo bom zamotu" In jaz gledam po katero igračo gre......On pa vzame Fruchtzwerge in žličko in jo začne fotrat. Tamala je utihnila in seveda pojedla vse, ker za hrano pa res ni skoraj nikoli problem ta tvoj sine ga pa tako biksa. sem se zdaj do solz nasmejala. katarinas,ti boga reva pa res nimaš kaj za oblečt . tak da hitro v šoping, pa da boš čim več lepih stvari našla. lahko noč
< Sporočilo je popravil martinca -- 7.3.2009 20:40:39 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 20:46:55
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: martinca katarinas,ti boga reva pa res nimaš kaj za oblečt . tak da hitro v šoping, pa da boš čim več lepih stvari našla. hehe no sej ni tako hudo , je pa res že dolgo kar sem si kaj lepega nabavila... zdej grem pa na pizzo...rajši ne bom pogledala na uro
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 20:54:00
|
|
|
|
dašabina
|
samo da vas pozdravim, imajo punce obiske, pa postelje preoblačim , so delale štrudelj, pa pizzo, zdaj pa je družinski film....nočko.... jutri več.......... TO PA JE ŽE ZA JUTRI: MISLIM NA VAS, POČAŠČENA SEM, DA SEM DEL VAS IN DA ME SPREJEMATE TAKŠNO KOT SEM....NAJBOLJŠE SMO........NAJLEPŠE SMO...RADA VAS IMAM!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 21:09:43
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas IZVIRNO SPOROČILO: limma katarinas, jaz bi tudi pizzo... pošlji mi en kos po hitri pošti, prosim že leti samo ne se potem pritoževat, če bo hladna hvala pa pizzo Sicer sem prej že večerjala in za povrh pojedla skoraj cel čips , ampak za pizzo se je našel prostor Odlična je! Jaz sem ugotovila, da v bistvu vse rabim...za oblečt mislim...od čevljev, kavbojk, kakšnega puloverja in jakne Ja stvar je taka, da sem preden sem bila noseča seveda vse moje cunjice nosila, potem sem skoraj eno leto nosila vse nosečniško, kar sedaj ne morem, potem sem bila eno leto v glavnem v trenirki in kavbojkah...zdaj pa kar naenkrat nimam kaj oblečt...al je vse staro in sprano, al mi je premajhno al pa preveliko... Če pa pogledam Larino omaro ...če bi sebi kupila namesto nje pol se ne bi tuki pritoževala Te povsem razumem, ker je pri meni podobno. Jaz sem si zimske stvari sicer dokupila, za pomlad in poletje nimam pa NIČ IZVIRNO SPOROČILO: martinca limma, jaz pa sem Patriku kupla tisto vetrovko za 24,99€ v H&M-u. se mi je tako fajn zdela zdaj za spomladi. no saj več jih ne dobi. mogoče še kakšen brezrokavnik pa bo martinca, jaz sem ji jo tudi kupila... nisem mogla mimo klepetka, za vse vas pa
< Sporočilo je popravil limma -- 7.3.2009 21:12:14 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 21:10:37
|
|
|
|
limma
|
Katee, kako je bilo na aerobiki? Se sploh še lahko premikaš? Zdaj pa res lahko noč.
< Sporočilo je popravil limma -- 7.3.2009 21:11:49 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 7.3.2009 22:01:06
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma nana, bom menjala avatar, pa še ne vem, kdaj Pa saj me boš še spomnila, da ne pozabim, a ne Ja valjda da te bom,še koga nisem ??? Tudi jaz sem že kupovala za Klemna nekaj pomladnih stvari,tudi vetrovko( bolj jaknico,ki ne prepušča)sem dala 24€ in za eno 12€,tole pa je vetrovka.Kupila sem ju tudi v H&M.Pa še nekaj stvari sem mu kupila in dala za vse okoli 67€ ko sem kupovala. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta nana, takrat ko si se oglasila sem ravno zgornje napisano delala A tako.Opravičeno. urssyy, in vse najboljše!! No,pri oblačilih sem nekako tako kot ve,tudi jaz rabim veliko stvari za oblečt...kdaj grem ponje..ne vem.Sem pa si zadnjič kupila ene dobre kavbojke in puloverček zraven,taki tanek.Moram jih nabaviti še več,samo v različnih barvah. IZVIRNO SPOROČILO: katarinas zdej grem pa na pizzo...rajši ne bom pogledala na uro katarinas,na pizzo si šla ob 20.46 in 55 sekund. IZVIRNO SPOROČILO: dašabina TO PA JE ŽE ZA JUTRI: MISLIM NA VAS, POČAŠČENA SEM, DA SEM DEL VAS IN DA ME SPREJEMATE TAKŠNO KOT SEM....NAJBOLJŠE SMO........NAJLEPŠE SMO...RADA VAS IMAM! Dašabina,kako lepo....
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 7:17:16
|
|
|
|
majra
|
Drage moje januarčice! Vse najlepše ob prazniku ostanite še naprej tako super ženske kot ste. Sem zelo vesela, da sem vas spoznala
< Sporočilo je popravil majra -- 8.3.2009 7:25:02 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 7:38:35
|
|
|
|
klepetkaa
|
Drage moje prijateljice, tudi jaz vam želim vse najlepše ob prazniku . Vesela sem, da sem vas spoznala..
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 8:00:24
|
|
|
|
sani1
|
Si predstavljate, da nebi smele voliti? Da nebi smele odločati o svojih otrocih, da nebi smele hoditi v šolo in diplomirati??? Si predstavljate, da nebi smele sedet za računalnikom in se pogovarjati? To vse so nam izborile ženske pred nami, ki so se borile za lepši jutri nas žensk! Od leta 1917 praznujemo po celem svetu... In tudi mi januarčice praznujmo danes... Lepo vas je poznati in z vami čvekati, potožiti in se velikokrat nasmejati! Lepo je biti v družbi tako super žensk pozitivnih in vedno pripravljenih pomagat. Malo je takšnih kot smo me januarčice! Lep dan vsem!!! In pošiljam vam sonček iz Ljubljane!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 9:01:42
|
|
|
|
lutiropan
|
Tudi z moje strani vse najlepše ob prazniku. Vesela sem, da sem del te družbe tu gor...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 9:28:07
|
|
|
|
vaney
|
ta teden sem vas bolj kot ne samo brala... ursyy upam, da bosta čimprej lahko zaživeli tako kot treba in se postavita na noge, pa velik za tako pogumen korak, tega ne zmore vsak katee, tudi tebi velik objem...če verjameš ali ne, sem pogosto v podobni situaciji kot ti, ampak je tudi moj sklep tak kot tvoj; saj bo boljše sem se pa jaz že tako kot sunny, nehala obremenjevat, zakaj ga ni nikoli doma in so mi potem dnevi takoj lepši klepetka, vas pa skoz nekaj lovi; da gredo bolezni in nezgode čimprej stran majra, ooooooo, kako lepa novica saj vidva sta že prej rekla, da bosta imela kmalu še drugo, ne....ČESTITAM in lepo nosečnost ti želim No, naš Anže ga nekaj serje zadnje dneve, 2 dni do 23.30 ni hotel sploh zaspat, zjutraj se je zbudil ob 5h, potem pa v vrtec oz. službo (jaz pa kot mesečnik). Včeraj je imel povrhu vsega še vročino, tako da sem spet "v strahu", da bo zbolel in bomo spet doma...upam, da nas tokrat bolezen obide jaknice: zgleda, da sem jaz med šparovnimi, ker sem mu kupila prehodno jakno kar v Kiku za 7€. Tako olivno zeleno z rumeno podlogo in kapuco, meni zelo lepo. Ima pa eno modro še od prej (tudi iz Kika) pa se je do zdaj zelo dobro obnesla, tako da meni je nesmiselno dajat 40€ in več za eno jakno. Še zame je to preveč, kaj šele za eno mini jaknico alfabeta, vi pa imate prigode doma...vaš Filip je prav posrečen dečko
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 9:35:28
|
|
|
|
ursulina
|
pozdravljene! smo na hitro vam vsem čestitam ob našem prazniku!!!! upam, da ste dobile kakšno rožico, če ne pa vsaj poljubček od malčka/malčice še posebej, seveda...
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.3.2009 10:45:20
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Za vsako eno rožico Me punce doma smo jo že dobile....oz. kar cel šopek tulipanov Lase imam pobarvane pa čakam, da si jih grem oprat. Imamo pa delavce, delajo še zaključni del pri fasadi..cokl. Zdej bo pa hiška še lepša IZVIRNO SPOROČILO: nana35 IZVIRNO SPOROČILO: katarinas zdej grem pa na pizzo...rajši ne bom pogledala na uro katarinas,na pizzo si šla ob 20.46 in 55 sekund. No a si mogla povedat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?