|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
7.3.2009 17:57:16   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Spet hvala Nana. Tebi pa bom počasi že kosilo dolžna, ne samo kave, ki jo že tako dolgo hodiva pit user posted image

To pa res,ja...user posted image

sani!!!Končno si spremenila svoj avatar,to pa je za nazdravit!!user posted image

klaja,držim pesti in ti pošiljam user posted image ,pa dobro uredi!

klepetka,tudi tebi en velik user posted image ,za Lano,Marušo...pa še koga.

Klemen spančka v vozičku,jaz pa sem hitro sem pokukala ampak grem,da ne bo potem panike.

Vsem ki ste slabe volje ali ste bolani,pa malim bolniko...in skratka tudi ostalim,ki ste zdrave in vesele,pa žalostne...pošiljam en velik user posted image , pa upam,da boste zvečer že boljše volj.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 10.3.2009 9:13:17 >

:))

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 476
7.3.2009 18:40:36   
majra
Triš, tudi tebe je bilo lepo videt. Upam, da se bomo zdaj, ko bo sonček, lahko  D & BK kako uskladile in zmenile za kakšno kavico in klepet.

Klaja, ne bodi žalostna. Upam, da si do znaj že uredila zadevo in si boljše volje.

IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Majra user posted image user posted image user posted image za user posted image . Kako se pa kaj ti počutiš? Dobro si nam to skrivala. Zdej si pa še ticker lahk mirne duše nardiš.

Hvala. Počutim se dobro, tudi križ je že veliko bolje. Slabosti, HB, nisem imela. Sem bila pa zadnji mesec ful utrujena, sem bila s Katjo ob 8 že v posteljiuser posted image

Klepetka user posted image user posted image user posted image  za tvoji punci

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.3.2009 19:06:49   
limma
Čer,
po treh dneh nam spet dela net, je Neža tako uspešno staknila en kabel, da še user posted image , ki je skoraj računalniški profi, ni mogel odkrit, kaj je narobeuser posted image

Koala, tebi sem dolžna odgovor - Stelatropia je naša krema od Mustele.

nana, bom menjala avatar, pa še ne vem, kdaj user posted image Pa saj me boš še spomnila, da ne pozabim, a ne user posted image

No, tam nekje sem ostala user posted image Preveč je za brat (pa to bo še šlouser posted image ), samo komentirat se mi pa res ne bo dalo...

Danes sem bila v Celju in sem Neži kupila kar nekaj pomladnih stvari... v H&M so fuul lepe stvariuser posted image , pa cene so tudi kar lepe user posted image Vsaj meni se zdi 24,90 EUR za vetrovko drago, je bilo včasih bistevno ceneje.

Mogoče še kasneje kaj napišem... sem sama doma, pa imam čas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.3.2009 19:19:52   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: majra

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
majra zaenkrat še nič ne govori okrog,ker Metlika še nič ne veuser posted image .Mož pa naj malo pomasira križek da bo boljeuser posted image

Velja!

Vidim, da ni nobena opazila, no ja, saj sem tudi zakamuflirano napisala, da sem se pridružila srečnim nosečkam. Tako, sem se morala pohvalit, ker me že ful dolgo žre, da bi povedala, ampak do nuhalne nisemo hoteli nikomur govorit. 

Tako da, Triš, bomo lahko skupaj vozičkaleuser posted image Ti se pa fajn čuvaj in ne forsiraj s službo

Majra, jaz sem opazila - ker obvladam branje med vrsticami - poklicna deformacijauser posted image , ampak sem bila brez neta in šele sedaj berem. ČESTIIITKEEEEE!!!! Zelo sem vesela zate user posted image user posted image user posted image Lepo, mirno nosečnost in zdravega otročička ti želim user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.3.2009 19:22:50   
Alfabeta
Čer!

Spet na hitro....je sobota, pa ob vikendih načeloma nisem na compu user posted image  zdejle pa goljufam, ker sem sama user posted image user posted image

klepetka, pa pri vas tud skos neki user posted image  hodi. PA KAJ JE TO?!?!?!? Joj, joj,joj...Veliko user posted image user posted image   in user posted image user posted image  in user posted image user posted image , da boste čimprej bolje

klaja, upam, srčno upam, da si vse postavila nazaj na svoje mesto, ter, če prav sklepam, povedala kje jim je mesto.

triš, ti si pa tudi pravilno povedala kar ji gre. Jao, kako jaz preziram tako......koga user posted image  imajo koristi od tega da berejo osebne stvari od nekoga drugega. Sistem RR-ja bi moral biti tak, da bi bil določen forum zaklenjen za branje, če nimaš posebnega  gesla. Pa bi bilo čist ok.

No, takole. Samo še tole povem, potem pa grem....

Moj sinko me je danes nahecal da mu spečem "mml piškote" tiste dišavne, jih obožuje. In sem rekla, da ok, ampak če postane Ajda sitna da jo bo zamotil. In res, skoraj proti koncu tamala začne mene za hlače vlečt in tečkat in mali reče: "Mami, evo že grem. Vem s čim jo bom zamotu" In jaz gledam po katero igračo gre......On pa vzame Fruchtzwerge in žličko in jo začne fotrat.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tamala je utihnila in seveda pojedla vse, ker za hrano pa res ni skoraj nikoli problem

No, tako.....Pa da ne bi mislile, da jo on drugače hrani....

nana, takrat ko si se oglasila sem ravno zgornje napisano delala user posted image

Lahko noč.....za enkrat

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.3.2009 19:52:14   
katarinas
Dan oz. večer!

Pečem pizzo in tuki malo škilim. Danes sem tud jaz šla malo v šoping, malo po darilo, malo za v hladilnik, kupila sem si kavbojkeuser posted image , sem računala še na kakšne čevlje pa sem imela user posted image  s sabo in je šel prehitro mimo trgovinuser posted image user posted image ...drugič grem sama.

Limma jaz sem tudi gledala vetrovko, sicer v s.Oliverju, res luškana, cena pa user posted image  čez 40 €...no to je malo preveč pa naj bo s.oliver al pa kej druzga. Ji moram pa kupit kake kavbojke, je vse prerasla, bom šla ob priliki tudi v HM...je pa tako lepo pogledat v trgovine, ker imajo že pomladno robo...tako vem, da kooooončno prihajajo toplejši časiuser posted image

Klepetka a vas je tud user posted image  napadel?! Da se čimprej pobere od vas!!

TRIŠ sej prov, da si bla tko huda na tisto ženskouser posted image , jst bi bla tud...si pa zdaj javno povedala in prav ji jeuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Triš, tudi tebe je bilo lepo videt. Upam, da se bomo zdaj, ko bo sonček, lahko  D & BK kako uskladile in zmenile za kakšno kavico in klepet.

Se strinjamuser posted image ...samo ne vem če se bo vreme oz. sonček, ker je spet za naprej dež napovedanuser posted image

Alfabeta dobro se je to tvoj sinko spomnil kako mora Ajdo zamotit...itak če se je pa šlo za njegove piškoteuser posted image .... Laro je tako hranila njena sestrična, stara dve leti..tudi s Fruchtzwerge in veš kako je to zgledalo...kot da bi pleskala po njejuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.3.2009 19:55:06   
limma
Ne morem, da ne bi vsaj malo pokomentirala...

katee in urssyy user posted image user posted image

karatina, srčno upam, da bo šlo v tretje rado in najdete super varuško user posted image user posted image

Triš, user posted image za Žanovo hojo. Ti pa pazi nase in se ne razburjaj; sicer si pa ženski čisto prav povedala.. če to ne bo zaleglo.. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

alfabeta, takole spanje kot ga opisuješ mi zelooo poznamo, nč bat da ste edini. Ampak evo, danes fenomenalna noč, zato bo tud pr vas kmalu. Je pa mučno tole, ja. Jaz sem ugotovila, da je naš otrok scrkljanuser posted image , pa tud zobje jo trenutno mučijo

Pri nas je bilo podobno... in isto ugotavljam kot ti, klepetka, scarkljana do konca in naprej, pa še zobkiuser posted image
Alfabeta, saj bo bolje... enkrat.. user posted image Nimam kaj pametnejšega napisat user posted image

sani, lepo te je brati in lep avataruser posted image

pogrešam mml in intruder Z mml sva se zadnjič na kavi prav lepo načvekali, Matic je pa itak tako priden (in leeepuser posted image ), da kaj takega še nisem videlauser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.3.2009 19:58:08   
urssyy
Sem mislila kaj napisat, pa nimam energije.......lepo se cartajte, imejte se radi, jaz bi rada en večer, en sam večer mal pofeštala za moj rojstni dan, ampak letos zgleda ne bo nič iz stega.user posted image

Hvala bogu se lahko stisnem k svoji Vivien in tega mi pa tudi ne more nadomestiti nihčeuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.3.2009 20:00:01   
limma
katarinas, jaz bi tudi pizzo... pošlji mi en kos po hitri pošti, prosim user posted image
V H&M imajo zelo lepe stvari, tako da boš sigurno našla kavbojke (imajo take luštne s paskom iz blaga). 40 EUR je tudi meni odločno preveč, ker itak takoj prerastejo, za 49 EUR sem probala jakno zase (Mango), pa mi žal ni bila prav.... čevlje pa tudi sama nujno rabim, pa sem pozabila pogledati v Bati user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 7.3.2009 20:02:06 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 484
7.3.2009 20:09:07   
majra
Urrssy, sem prav razumela, da imaš danes rojstni dan ali v teh dneh? Vseeno, želim ti vse najboljše, da bi se zadeve hitro uredile, da bi čimprej prišla na zeleno vejo in da boste z Vivi uživale lepo in mirno življenje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 485
7.3.2009 20:32:42   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: limma

katarinas, jaz bi tudi pizzo... pošlji mi en kos po hitri pošti, prosim user posted image

že letiuser posted image user posted image  samo ne se potem pritoževat, če bo hladnauser posted image

Jaz sem ugotovila, da v bistvu vse rabim...za oblečt mislim...od čevljev, kavbojk, kakšnega puloverja in jakneuser posted image  Ja stvar je taka, da sem preden sem bila noseča seveda vse moje cunjice nosila, potem sem skoraj eno leto nosila vse nosečniško, kar sedaj ne morem, potem sem bila eno leto v glavnem v trenirki in kavbojkah...zdaj pa kar naenkrat nimam kaj oblečt...al je vse staro in sprano, al mi je premajhno al pa preveliko...user posted image  Če pa pogledam Larino omarouser posted image ...če bi sebi kupila namesto nje pol se ne bi tuki pritoževalauser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 486
7.3.2009 20:36:23   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Sem mislila kaj napisat, pa nimam energije.......lepo se cartajte, imejte se radi, jaz bi rada en večer, en sam večer mal pofeštala za moj rojstni dan, ampak letos zgleda ne bo nič iz stega.user posted image

Hvala bogu se lahko stisnem k svoji Vivien in tega mi pa tudi ne more nadomestiti nihčeuser posted image

urssy user posted image  vse najboljše za danes, za nazaj ali naprej saj v bistvu ne vem ampak čestitke...čeprav se ne veseliš v družbi, imaš pa Vivi ki je največji zakladek tvojega življenja in odkar imaš njo tudi tvoji rojstni dnevi niso več enaki kot prej!user posted image  In res ti tega ne more nadomestiti nihče, v bistvu ti ona sedaj daje največjo moč in voljo, kajne?

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.3.2009 20:38:19   
martinca
dober večer!

jaz sem pa tak zmatrana. sem že celi teden prehlajena. no ampak sem se danes vseeno spravila vrt štihat. sem ga pol preštihala. no malo mi je Uroš tudi pomagal, ampak večino pa sem jaz.user posted image pravi da to štihanje njemu ne diši.user posted image

klaja, upam,da se je vse uredilo in da nisi več žalostna.user posted image

sani , zelo lep avatar imaš.user posted image

triš, nimam besed za take ljudi, ki samo vohajo za drugimi in čveke prelagajo.user posted image

klepetka, ojoj, boga Lana in Maruša. zdj pa pazi da še ti ne zakuhaš. saj niti časa zbolet nimaš ko pa so vsi drugi bolani. no vseeno upam,da se vsi hitro pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

limma, jaz pa sem Patriku kupla tisto vetrovko za 24,99€ v H&M-u. se mi je tako fajn zdela zdaj za spomladi. no saj več jih ne dobi.user posted image mogoče še kakšen brezrokavnik pa bouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

No, takole. Samo še tole povem, potem pa grem....

Moj sinko me je danes nahecal da mu spečem "mml piškote" tiste dišavne, jih obožuje. In sem rekla, da ok, ampak če postane Ajda sitna da jo bo zamotil. In res, skoraj proti koncu tamala začne mene za hlače vlečt in tečkat in mali reče: "Mami, evo že grem. Vem s čim jo bom zamotu" In jaz gledam po katero igračo gre......On pa vzame Fruchtzwerge in žličko in jo začne fotrat.
Tamala je utihnila in seveda pojedla vse, ker za hrano pa res ni skoraj nikoli problem

ta tvoj sine ga pa tako biksa. sem se zdaj do solz nasmejala.user posted image user posted image

katarinas,ti boga reva pa res nimaš kaj za oblečtuser posted image . tak da hitro v šoping, pa da boš čim več lepih stvari našla.

lahko noč

< Sporočilo je popravil martinca -- 7.3.2009 20:40:39 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.3.2009 20:46:55   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
katarinas,ti boga reva pa res nimaš kaj za oblečtuser posted image . tak da hitro v šoping, pa da boš čim več lepih stvari našla.

hehe no sej ni tako hudouser posted image , je pa res že dolgo kar sem si kaj lepega nabavila...

zdej grem pa na pizzo...rajši ne bom pogledala na urouser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.3.2009 20:54:00   
dašabina
samo da vas pozdravim, imajo punce obiske, pa postelje preoblačimuser posted image user posted image user posted image , so delale štrudelj, pa pizzo, zdaj pa je družinski film....nočko.... jutri več..........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

TO PA JE ŽE ZA JUTRI: MISLIM NA VAS, POČAŠČENA SEM, DA SEM DEL VAS IN DA ME SPREJEMATE TAKŠNO KOT SEM....NAJBOLJŠE SMO........NAJLEPŠE SMO...RADA VAS IMAM!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 490
7.3.2009 21:09:43   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

že letiuser posted image user posted image  samo ne se potem pritoževat, če bo hladnauser posted image

hvala pa pizzo user posted image Sicer sem prej že večerjala in za povrh user posted image pojedla skoraj cel čipsuser posted image , ampak za pizzo se je našel prostoruser posted image Odlična je!

Jaz sem ugotovila, da v bistvu vse rabim...za oblečt mislim...od čevljev, kavbojk, kakšnega puloverja in jakneuser posted image  Ja stvar je taka, da sem preden sem bila noseča seveda vse moje cunjice nosila, potem sem skoraj eno leto nosila vse nosečniško, kar sedaj ne morem, potem sem bila eno leto v glavnem v trenirki in kavbojkah...zdaj pa kar naenkrat nimam kaj oblečt...al je vse staro in sprano, al mi je premajhno al pa preveliko...user posted image  Če pa pogledam Larino omarouser posted image ...če bi sebi kupila namesto nje pol se ne bi tuki pritoževalauser posted image

Te povsem razumem, ker je pri meni podobno. Jaz sem si zimske stvari sicer dokupila, za pomlad in poletje nimam pa NIČ user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

limma, jaz pa sem Patriku kupla tisto vetrovko za 24,99€ v H&M-u. se mi je tako fajn zdela zdaj za spomladi. no saj več jih ne dobi.user posted image mogoče še kakšen brezrokavnik pa bouser posted image

martinca, jaz sem ji jo tudi kupila... nisem mogla mimouser posted image

klepetka, za vse vas pa user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 7.3.2009 21:12:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 491
7.3.2009 21:10:37   
limma

Katee, kako je bilo na aerobiki? Se sploh še lahko premikaš?

Zdaj pa res lahko noč.

< Sporočilo je popravil limma -- 7.3.2009 21:11:49 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.3.2009 22:01:06   
nana35

nana, bom menjala avatar, pa še ne vem, kdaj user posted image Pa saj me boš še spomnila, da ne pozabim, a ne user posted image

Ja valjda da te bom,še koga nisem ???user posted image
Tudi jaz sem že kupovala za Klemna nekaj pomladnih stvari,tudi vetrovko( bolj jaknico,ki ne prepušča)sem dala 24€ in za eno 12€,tole pa je vetrovka.Kupila sem ju tudi v H&M.Pa še nekaj stvari sem mu kupila in dala za vse okoli 67€ ko sem kupovala.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

nana, takrat ko si se oglasila sem ravno zgornje napisano delala user posted image

A tako.Opravičeno.user posted image

urssyy,user posted image in vse najboljše!!

No,pri oblačilih sem nekako tako kot ve,tudi jaz rabim veliko stvari za oblečt...kdaj grem ponje..ne vem.Sem pa si zadnjič kupila ene dobre kavbojke in puloverček zraven,taki tanek.Moram jih nabaviti še več,samo v različnih barvah.

katarinas,na pizzo si šla ob 20.46 user posted image  user posted image  user posted image in 55 sekund.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

TO PA JE ŽE ZA JUTRI: MISLIM NA VAS, POČAŠČENA SEM, DA SEM DEL VAS IN DA ME SPREJEMATE TAKŠNO KOT SEM....NAJBOLJŠE SMO........NAJLEPŠE SMO...RADA VAS IMAM!

Dašabina,kako lepo....user posted image user posted image user posted image

:))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 493
8.3.2009 7:17:16   
majra
Drage moje januarčice!
Vse najlepše ob prazniku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostanite še naprej tako super ženske kot ste. Sem zelo vesela, da sem vas spoznala user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 8.3.2009 7:25:02 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 494
8.3.2009 7:38:35   
klepetkaa
Drage moje prijateljice,

tudi jaz vam želim vse najlepše ob praznikuuser posted image . Vesela sem, da sem vas spoznala..

user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 495
8.3.2009 8:00:24   
sani1

Si predstavljate, da nebi smele voliti? Da nebi smele odločati o svojih otrocih, da nebi smele hoditi v šolo in diplomirati???  
Si predstavljate, da nebi smele sedet za računalnikom in se pogovarjati?  

To vse so nam izborile ženske pred nami, ki so se borile za lepši jutri nas žensk! Od leta 1917 praznujemo po celem svetu...

In tudi mi januarčice praznujmo danes... 
Lepo vas je poznati in z vami čvekati, potožiti in se velikokrat nasmejati! Lepo je biti v družbi tako super žensk pozitivnih in vedno pripravljenih pomagat. Malo je takšnih kot smo me januarčice!

Lep dan vsem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In pošiljam vam sonček iz Ljubljane!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 496
8.3.2009 9:01:42   
lutiropan
user posted image

Tudi z moje strani vse najlepše ob prazniku. Vesela sem, da sem del te družbe tu gor... 

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 497
8.3.2009 9:28:07   
vaney
ta teden sem vas bolj kot ne samo brala...

ursyyuser posted image user posted image user posted image upam, da bosta čimprej lahko zaživeli tako kot treba in se postavita na noge, pa velik user posted image za tako pogumen korak, tega ne zmore vsakuser posted image

katee, tudi tebi velik objem...če verjameš ali ne, sem pogosto v podobni situaciji kot ti, ampak je tudi moj sklep tak kot tvoj; saj bo boljšeuser posted image sem se pa jaz že tako kot sunny, nehala obremenjevat, zakaj ga ni nikoli doma in so mi potem dnevi takoj lepšiuser posted image

klepetka, vas pa skoz nekaj lovi; user posted image user posted image da gredo bolezni in nezgode čimprej stran

majra, ooooooo, kako lepa novicauser posted image saj vidva sta že prej rekla, da bosta imela kmalu še drugo, ne....ČESTITAM in lepo nosečnost ti želimuser posted image

No, naš Anže ga nekaj serje zadnje dneve, 2 dni do 23.30 ni hotel sploh zaspat, zjutraj se je zbudil ob 5h, potem pa v vrtec oz. službo (jaz pa kot mesečnik). Včeraj je imel povrhu vsega še vročino, tako da sem spet "v strahu", da bo zbolel in bomo spet doma...upam, da nas tokrat bolezen obide

jaknice: zgleda, da sem jaz med šparovnimi, ker sem mu kupila prehodno jakno kar v Kiku za 7€. Tako olivno zeleno z rumeno podlogo in kapuco, meni zelo lepo. Ima pa eno modro še od prej (tudi iz Kika) pa se je do zdaj zelo dobro obnesla, tako da meni je nesmiselno dajat 40€ in več za eno jakno. Še zame je to preveč, kaj šele za eno mini jaknicouser posted image

alfabeta, vi pa imate prigode doma...vaš Filip je prav posrečen dečkouser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 498
8.3.2009 9:35:28   
ursulina
pozdravljene! smo na hitro vam vsem čestitam ob našem prazniku!!!! upam, da ste dobile kakšno rožico, če ne pa vsaj poljubček user posted image  od malčka/malčice še posebej, seveda...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 499
8.3.2009 10:45:20   
katarinas
Dan!
user posted image
Za vsako eno rožicouser posted image  Me punce doma smo jo že dobile....oz. kar cel šopek tulipanovuser posted image

Lase imam pobarvane pa čakam, da si jih grem oprat. Imamo pa delavce, delajo še zaključni del pri fasadi..cokl. Zdej bo pa hiška še lepšauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

katarinas,na pizzo si šla ob 20.46 user posted image  user posted image  user posted image in 55 sekund.

No a si mogla povedatuser posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?