Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 12:25:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, imaš ZS, da ga ne spregledaš slučajno itak bi ga spregledala .... imam enake težave, zato raje namignem Prej, ko so se ZS rdeče obarvala sem še opazila, zdaj pa samo po pomoti včasih opazim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 13:59:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa kaj ne dobite na mail obvestila, da vas čaka ZS?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 14:01:14
|
|
|
|
*bubi*
|
V glavnem, petarda, ti kar torbo do konca spakiraj, ker danes greš Tvoj pa je res .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 14:33:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa kaj ne dobite na mail obvestila, da vas čaka ZS? dobimo , samo jaz maile preverim mogoče 1x dnevno (zvečer) , edino če kaj pričakujem, pol večkrat pogledam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 16:54:28
|
|
|
|
Teni_
|
Petarda, bejži že, no! Evo, moje nove podobe. Po petih letih spet rdeča:
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 19:21:43
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Prej sem šla nazaj v posteljo, ker mi je bilo kar malo slabo ....in potem se vstanem in me čakajo sveže pečeni Pečjakovi rogljički ...moj se je tolk potrudil, da je šel med malico iz službe....da jih je vzel iz skrinje, odtajal, vzhajal in spekel...saj ne sliši se ravno, kot da bi zdaj goro premaknil ....ampak dejstvo je, da je zadnje čase res ...ga moram mal pohvalit...tako, da ga ne bom samo grajala Petarda, takega moža lahko samo sanjamo, vsaj jaz je pa res pozoren tvoj možek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 20:17:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petrada obujaš spomine ..jaz se pa nikdar ne potrudim poiskati teh starih debat , ampak zdaj jih bom pa shranila in počasi prebirala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 20:19:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Teni, sprememba vedno dobro dene . Ta barva te pomladi Daj malo povej kako se počutiš, v zdaj ne več novi , službi??
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 20:20:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, a še nič ne dogaja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 20:38:59
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala Nina. Ja, v službi vse super, super delo, super družba. Ogromno se presmejimo - po moje si včasih kaka stranka misli, da smo prismukjeni, ampak totalno. Je pa me malo strah, ker mi konec meseca poteče pogodba in nekaterim že niso podaljšali, nekaterim pa samo za en mesec. Ja, vsi se izgovarjajo na recesijo. Upam, da mi podaljšajo, ker tam res uživam.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 20:39:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
Teni držim pesti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 20:42:55
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Teni držim pesti Pod to se podpišem
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 20:43:34
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, drugače pa dober večer
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 20:45:32
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala vama.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 22:01:49
|
|
|
|
Urša
|
Teni, zelo ti paše new look! Jaz sem šla tudi danes k frizerju po dolgem času, sem si popoldne vzela zase in šla še malo v shopping. Petarda, super si tole našla, jaz sem mislila, da se debate po enem letu zbrišejo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 6:51:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Petardaaaaa si še prisotna , al' že dihaš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 6:54:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina ima še vedno malo vročine , čeprav spala je OK , tako da se tolažim, da kaj hujšega ne more bit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 6:56:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petardaaaaa si še prisotna , al' že dihaš Še sem prisotna ......bi pa danes šla ja....če bi me začelo zdaj grabit, bi bilo ravno prav
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 7:52:41
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro! hvala za kavico, jo glih pijem pa prej sem morala z Aleksom sestaviti puzle 60kos, sestavila zadnji trenutek, ker potem je moral v vrtec,je bil oči že nestrpen petarda, držim pesti da bi šla danes v P in potem si doma že v ponedeljek, petardito bi te lahko obiskal pa še doma bi bil, jaz sem Elo rodila na petek.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 8:09:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 petarda, držim pesti da bi šla danes v P in potem si doma že v ponedeljek, petardito bi te lahko obiskal pa še doma bi bil, jaz sem Elo rodila na petek. Ja...danes bi bilo idealno...kaj naj počnem, da se bo začelo dogajat? .... Petardito je tudi pravkar šel v vrtec in naročil naj grem danes rodit, da bo on potem svoj radio nesel v gostilno, vse poklical in bodo peli Večeras je naša fešta....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 8:11:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: amy26 petarda, držim pesti da bi šla danes v P in potem si doma že v ponedeljek, petardito bi te lahko obiskal pa še doma bi bil, jaz sem Elo rodila na petek. Ja...danes bi bilo idealno...kaj naj počnem, da se bo začelo dogajat? .... Petardito je tudi pravkar šel v vrtec in naročil naj grem danes rodit, da bo on potem svoj radio nesel v gostilno, vse poklical in bodo peli Večeras je naša fešta.... Petardito faca
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 8:11:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
sestaviti puzle Tina tudi ravno to počne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 8:47:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Teni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.