Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 9:00:03
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, si bila pri Petarditu tudi čez rok?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 9:29:37
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dober dan
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 9:30:28
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda Še ena objava...pa jih imaš okroglih 4000 a že? Čeprav pa, dejansko, ne spadam ravno med največje goflačke Sem rabila 4 leta in dobre 4 mesece, da sem toliko postov naklofala Ne...nisi največja...trenutno je bubi največja .... čeprav ne vem kje jih je naklofala ... mogoče kot anonimka na spolnosti Samo res Bubi.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 9:51:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ne...nisi največja...trenutno je bubi največja .... čeprav ne vem kje jih je naklofala ... mogoče kot anonimka na spolnosti Ti se kar smej Samo vsi tisti posti se mi ne štejejo not, ker jih anonimno pišem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 9:52:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, ti veš, da se preko tiste slikice lahko potem vse tvoje slike vidijo? Preko 200 jih je Same lušne, saj večino smo jih že tukaj videli Vi pa se imate res lepo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 10:23:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nina, ti veš, da se preko tiste slikice lahko potem vse tvoje slike vidijo? Preko 200 jih je Same lušne, saj večino smo jih že tukaj videli Vi pa se imate res lepo ja vem ...tiste, ki jih lahko vidiš so itak pod "javno" in jih najdeš tudi na: http://ninooos.shrani.si
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 10:26:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, do tega sem prišla.... samo sem mislila, da ne veš, da se da
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:25:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, do tega sem prišla.... samo sem mislila, da ne veš, da se da hvala vseeno Imam to spletno stran za tuje govoreče prijatelje, da nas lahko spremljajo, ker jim je včasih malo težko razložiti, kje se prijavijo (v slovenščini, angleško pa tudi ne znajo vsi) .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:29:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tini vročina počasi narašča in tarna, da jo vse boli . Simptomi me malo spominjajo na gripo . Zdaj že drugič to dopoldne spi . Pije na srečo dovolj, hrana pa ji ravno ne gre po grlu. Zdaj ji bom eno juhico skuhala, ker jih ima ful rada in upam, da vsaj to poje. Hodit pa danes sploh noče , pravi, da jo noge preveč bolijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:33:44
|
|
|
|
petarda
|
za Tino... upam, da ni res gripa ... drugače pa glavno, da pije...čimveč, tudi če ne bo jedla.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:36:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, si bila pri Petarditu tudi čez rok? Tudi. Ravno tako 2 dni...se pravi 12. sem imela rok in CTG, ki ni nič pokazal, 13. še nobenih znakov...zvečer ob 10.uri se je pa začelo dihanje .... ob 3. zjutraj 14. sem rodila.... če bo po petarditu potem lahko pričakujem danes ob 22. uri popadke A ti veš, da ima Nika jutri god? Sem ravno včeraj opazila na koledarju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:37:19
|
|
|
|
*bubi*
|
za Tino.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:41:35
|
|
|
|
petarda
|
Včeraj pa ležim tam na CTG priklopljena, pa so zraven revije, da se lahko zraven malo pripravljaš na prihod ...in vzamem po naključju eno Mamo...listam, berem...in vidim notri našo paštetko in M Članek je bil pa o izkušnji poroda z Ultivo ....jaz sem že lani spraševala v naši porodnišnici, če imajo to možnost, pa sploh niso vedeli, da obstaja in kaj to je .... ah...saj itak, mi je nekako najljubši naravni porod, upam, da tudi po tej drugi izkušnji ostanem istega mnenja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:42:43
|
|
|
|
Urša
|
Ja, Petrada, vem da ima god jutri, oziroma bi pozabila, če me ne bi spomnila. Hvala! Jaz sem bila pri Niki 7 dni pred rokom in enako pri Jakcu, tako da, če greš po tem sistemu, je res jutri tvoj dan!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:42:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda če bo po petarditu potem lahko pričakujem danes ob 22. uri popadke go, petarda, go....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:44:42
|
|
|
|
petarda
|
Aja paštetka nam je enkrat poslala svoj novi mail...a ga ima katera ...ker jaz si ga nisem posebej shranjevala in zdaj ne vem kateri je pravi .... mi ga lahko ena posreduje, da si popravim imenik?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:47:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda če bo po petarditu potem lahko pričakujem danes ob 22. uri popadke go, petarda, go.... Bubi počak še malo...če boš cel dan navijala, bom res mogla it .... Lahko začneš jutri ob 8.uri zjutraj recimo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:47:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda če bo po petarditu potem lahko pričakujem danes ob 22. uri popadke go, petarda, go.... Jaz sem pa Anžeta rodila 5 dni pred rokom, Tino pa 6 dni čez rok . Pa nočem bit zdaj partybrejkerca , Petrada, samo dejstva navajam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:48:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ja, Petrada, vem da ima god jutri, oziroma bi pozabila, če me ne bi spomnila. Hvala! Jaz sem bila pri Niki 7 dni pred rokom in enako pri Jakcu, tako da, če greš po tem sistemu, je res jutri tvoj dan! A res? Evo....če sva še kaj povezani potem bo to to ....pa še ravno na Nikin god...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:50:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda če bo po petarditu potem lahko pričakujem danes ob 22. uri popadke go, petarda, go.... Jaz sem pa Anžeta rodila 5 dni pred rokom, Tino pa 6 dni čez rok . Pa nočem bit zdaj partybrejkerca , Petrada, samo dejstva navajam hočeš al nočeš....vseeno si
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:54:13
|
|
|
|
petarda
|
Prej sem šla nazaj v posteljo, ker mi je bilo kar malo slabo ....in potem se vstanem in me čakajo sveže pečeni Pečjakovi rogljički ...moj se je tolk potrudil, da je šel med malico iz službe....da jih je vzel iz skrinje, odtajal, vzhajal in spekel...saj ne sliši se ravno, kot da bi zdaj goro premaknil ....ampak dejstvo je, da je zadnje čase res ...ga moram mal pohvalit...tako, da ga ne bom samo grajala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:56:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ne...nisi največja...trenutno je bubi največja .... čeprav ne vem kje jih je naklofala ... mogoče kot anonimka na spolnosti Ti se kar smej Samo vsi tisti posti se mi ne štejejo not, ker jih anonimno pišem Vidim, da si z vsem seznanjena!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 11:56:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
petarda, res imaš pozornega možeka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 12:14:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, imaš ZS, da ga ne spregledaš slučajno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.3.2009 12:22:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, imaš ZS, da ga ne spregledaš slučajno itak bi ga spregledala ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.