|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
5.3.2009 9:00:03   
Urša
Petarda, si bila pri Petarditu tudi čez rok?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
5.3.2009 9:29:37   
Naty_ka
Dober dan user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
5.3.2009 9:30:28   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Še ena objava...pa jih imaš okroglih 4000 user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a že?  Čeprav pa, dejansko, ne spadam ravno med največje goflačke user posted image user posted image user posted image Sem rabila 4 leta in dobre 4 mesece, da sem toliko postov naklofala user posted image

Ne...nisi največja...trenutno je bubi največja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... čeprav ne vem kje jih je naklofala user posted image user posted image user posted image ... mogoče kot anonimka na spolnosti user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo res Bubi. user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
5.3.2009 9:51:09   
*bubi*

Ne...nisi največja...trenutno je bubi največja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... čeprav ne vem kje jih je naklofala user posted image user posted image user posted image ... mogoče kot anonimka na spolnosti user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se kar smej user posted image  Samo vsi tisti posti se mi ne štejejo not, ker jih anonimno pišem user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
5.3.2009 9:52:47   
*bubi*
Nina, ti veš, da se preko tiste slikice lahko potem vse tvoje slike vidijo? Preko 200 jih je user posted image  Same lušne, saj večino smo jih že tukaj videli user posted image  Vi pa se imate res lepo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
5.3.2009 10:23:36   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Nina, ti veš, da se preko tiste slikice lahko potem vse tvoje slike vidijo? Preko 200 jih je user posted image  Same lušne, saj večino smo jih že tukaj videli user posted image  Vi pa se imate res lepo user posted image

ja vem user posted image ...tiste, ki jih lahko vidiš so itak pod "javno" in jih najdeš tudi na: http://ninooos.shrani.si user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
5.3.2009 10:26:38   
*bubi*
Ja, do tega sem prišla.... samo sem mislila, da ne veš, da se da user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
5.3.2009 11:25:45   
NinaŠ

Ja, do tega sem prišla.... samo sem mislila, da ne veš, da se da user posted image

hvala vseeno user posted image Imam to spletno stran za tuje govoreče prijatelje, da nas lahko spremljajo, ker jim je včasih malo težko razložiti, kje se prijavijo (v slovenščini, angleško pa tudi ne znajo vsi) user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
5.3.2009 11:29:26   
NinaŠ
Tini vročina počasi narašča user posted image in tarna, da jo vse boli user posted image . Simptomi me malo spominjajo na gripo user posted image . Zdaj že drugič to dopoldne spi user posted image . Pije na srečo dovolj, hrana pa ji ravno ne gre po grlu. Zdaj ji bom eno juhico skuhala, ker jih ima ful rada in upam, da vsaj to poje. Hodit pa danes sploh noče user posted image , pravi, da jo noge preveč bolijo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
5.3.2009 11:33:44   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tino... upam, da ni res gripa user posted image ... drugače pa glavno, da pije...čimveč, tudi če ne bo jedla.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
5.3.2009 11:36:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, si bila pri Petarditu tudi čez rok?

Tudi. Ravno tako 2 dni...se pravi 12. sem imela rok in CTG, ki ni nič pokazal, 13. še nobenih znakov...zvečer ob 10.uri se je pa začelo dihanje user posted image .... ob 3. zjutraj 14. sem rodila.... če bo user posted image  po petarditu potem lahko pričakujem danes ob 22. uri popadke user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti veš, da ima Nika jutri god? Sem ravno včeraj opazila na koledarju user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
5.3.2009 11:37:19   
*bubi*
user posted image user posted image  za Tino.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
5.3.2009 11:41:35   
petarda
Včeraj pa ležim tam na CTG priklopljena, pa so zraven revije, da se lahko zraven malo pripravljaš na prihod user posted image ...in vzamem po naključju eno Mamo...listam, berem...in vidim notri našo paštetko in Muser posted image  user posted image user posted image user posted image  

Članek je bil pa o izkušnji poroda z Ultivo user posted image ....jaz sem že lani spraševala v naši porodnišnici, če imajo to možnost, pa sploh niso vedeli, da obstaja in kaj to je user posted image .... ah...saj itak, mi je nekako najljubši naravni porod, upam, da tudi po tej drugi izkušnji ostanem istega mnenja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
5.3.2009 11:42:43   
Urša
Ja, Petrada, vem da ima god jutri, oziroma bi pozabila, če me ne bi spomnila. Hvala! user posted image
Jaz sem bila pri Niki 7 dni pred rokom in enako pri Jakcu, tako da, če greš po tem sistemu, je res jutri tvoj dan! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
5.3.2009 11:42:54   
*bubi*

če bo user posted image  po petarditu potem lahko pričakujem danes ob 22. uri popadke user posted image user posted image user posted image user posted image

go, petarda, go.... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
5.3.2009 11:44:42   
petarda
Aja paštetka nam je enkrat poslala svoj novi mail...a ga ima katera user posted image ...ker jaz si ga nisem posebej shranjevala in zdaj ne vem kateri je pravi user posted image .... mi ga lahko ena posreduje, da si popravim imenik? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
5.3.2009 11:47:22   
petarda

če bo user posted image  po petarditu potem lahko pričakujem danes ob 22. uri popadke user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi počak še malo...če boš cel dan navijala, bom res mogla it user posted image user posted image user posted image user posted image .... Lahko začneš jutri ob 8.uri zjutraj recimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
5.3.2009 11:47:54   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa Anžeta rodila 5 dni pred rokom, Tino pa 6 dni čez rok user posted image user posted image user posted image . Pa nočem bit zdaj partybrejkerca user posted image , Petrada, samo dejstva navajam user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
5.3.2009 11:48:33   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ja, Petrada, vem da ima god jutri, oziroma bi pozabila, če me ne bi spomnila. Hvala! user posted image
Jaz sem bila pri Niki 7 dni pred rokom in enako pri Jakcu, tako da, če greš po tem sistemu, je res jutri tvoj dan! user posted image user posted image user posted image

A res? Evo....če sva še kaj povezani potem bo to to user posted image user posted image user posted image ....pa še ravno na Nikin god...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
5.3.2009 11:50:18   
petarda

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa Anžeta rodila 5 dni pred rokom, Tino pa 6 dni čez rok user posted image user posted image user posted image . Pa nočem bit zdaj partybrejkerca user posted image , Petrada, samo dejstva navajam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  hočeš al nočeš....vseeno si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
5.3.2009 11:54:13   
petarda
Prej sem šla nazaj v posteljo, ker mi je bilo kar malo slabo user posted image ....in potem se vstanem in me čakajo sveže pečeni Pečjakovi rogljički user posted image ...moj user posted image  se je tolk potrudil, da je šel med malico iz službe....da jih je vzel iz skrinje, odtajal, vzhajal in spekel...saj ne sliši se ravno, kot da bi zdaj goro premaknil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak dejstvo je, da je zadnje čase res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ga moram mal pohvalit...tako, da ga ne bom samo grajala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
5.3.2009 11:56:20   
petarda

Ti se kar smej user posted image  Samo vsi tisti posti se mi ne štejejo not, ker jih anonimno pišem user posted image user posted image user posted image

Vidim, da si z vsem seznanjena! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
5.3.2009 11:56:37   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image petarda, res imaš pozornega možeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
5.3.2009 12:14:18   
NinaŠ
Petarda, imaš ZS, da ga ne spregledaš slučajno user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
5.3.2009 12:22:53   
petarda

Petarda, imaš ZS, da ga ne spregledaš slučajno user posted image

itak bi ga spregledala user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.