Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 8:50:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Draga moja petarda..... vzami že tisto torbo in Jaz sem že nestrpna. Saj danes imaš CTG, če se ne motim. Si že probala katerega od tistih **** nasvetov? OK, čajčeka piješ, kaj pa (pre)topla kopel? ? Odločba o deložaciji? Aja, itak da nič ne pomaga, pač mati narava se mora odločit, da je dovolj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 8:53:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi pojma ni imel, da se približuje dan D. Ga nismo hoteli nestrpnega delat Tudi zvečer, ko sem šla v P, mu nismo nič povedali. Zjutraj ga je babi normalno peljala v vrtec. Šele potem, ko ga je ati šel iskat v vrtec. In je skakal po slačilnici in se veselil .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 8:57:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubi pojma ni imel, da se približuje dan D. Ga nismo hoteli nestrpnega delat Tudi zvečer, ko sem šla v P, mu nismo nič povedali. Zjutraj ga je babi normalno peljala v vrtec. Šele potem, ko ga je ati šel iskat v vrtec. In je skakal po slačilnici in se veselil . Kako pa ste mu to uspeli skriti? ...Jaz, ko samo malo stisnem zobe, ker me kaj zagrabi, se takoj oglasi...kaj je? Gremo? ....in zdaj zadnje dni ob vsakem mojem auč...se oglasita oba... Kaj je? Gremo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 9:58:03
|
|
|
|
*bubi*
|
pač nismo govorili danes bo, jutri bo,.... saj je bil nestrpen, je spraševal "pa kdaj bo že bubika prišla". Predvsem pa ga je zanimalo, kako bo prišla iz trebuha Mene pa itak ni kaj preveč grabilo, da bi na glas jamrala Takrat zvečer pa je že spal, ko je voda šla, smo poklicali babico in je itak do jutra mislil, da sem jaz pri njem Aja, pa mogoče je bil navajen, ko sem tisti teden že bila v P.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 12:13:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pač nismo govorili danes bo, jutri bo,.... saj je bil nestrpen, je spraševal "pa kdaj bo že bubika prišla". Predvsem pa ga je zanimalo, kako bo prišla iz trebuha Mene pa itak ni kaj preveč grabilo, da bi na glas jamrala Takrat zvečer pa je že spal, ko je voda šla, smo poklicali babico in je itak do jutra mislil, da sem jaz pri njem Aja, pa mogoče je bil navajen, ko sem tisti teden že bila v P. Jaz kamor grem me vsi sprašujejo kdaj bo, kdaj mam rok...tako, da bi bilo nemogoče, da petardito nebi bil na tekočem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 12:17:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Si že probala katerega od tistih **** nasvetov? OK, čajčeka piješ, kaj pa (pre)topla kopel? ? Odločba o deložaciji? Aja, itak da nič ne pomaga, pač mati narava se mora odločit, da je dovolj Ja, čajček pijem, za (pre)toplo kopel še nisem slišala, sem se pa šla po prebranem stuširat s (pre)toplo vodo , ne pride več v poštev...lahko bi sicer style, pa se boji, da bi ga za jajca zagrabil , odločba o deložaciji ....bomo raje še kak dan počakali!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 14:26:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Odločba o deložaciji? auč, ta je pa huda , ne vem če potem dvojčka ne rodi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 14:28:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, kaj je pa CTG rekel????
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 14:33:11
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, kaj je pa CTG rekel???? na ctg-ju lahko da nič ne pokaže čez pol ure pa dobiš popadke, ali ti pa kaže popadke pol pa dolgo še nič moja izkušnja Petarda, pomaga tudi dolg sprehod, vendar imej gsm s seboj, jaz sem vse sorte počela da pospešim porod pri Aleksu pa ni pomagalo žal nič, rodila 9 dni čez rok
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 15:01:45
|
|
|
|
ada2
|
mi smo doma, preberem vas za nazaj ob priliki, hvala za vzpodbudo in pomoč in vse pozitivne želje, je pomagalo... pa hvala za vse čestitke,.... rada vas imam Miha se je zdaj najedel in radovedno opazuje svojo posteljico, Adam je ves navdušen, vse mu razlaga, vsakemu govori, da je Miha že prišel ven , Nuša ga je že pocartala... še slikice... 5 minut po porodu (prosim ignorirajte mojo frizuro ) in danes v svoji postelji. petarda, če si na poti držim pesti, da rešiš hitro, če si še doma, pa srečno!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 15:02:50
|
|
|
|
petarda
|
Na CTG še nič vidnega razen, da je naš še zelo živahen...se je skoz premikal in smo mu komaj sledili...zato moram jutri zjutraj ponovno na CTG... Predno sem šla na pregled pa sem 1,5 h rinila voziček in v njem svojo nečakinjo....v hrib in dolino....nič ne pomaga ...Kar se mene tiče naj bo danes ali pa naj potem počaka na 12.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 15:08:58
|
|
|
|
petarda
|
aaaaaaaaaaaaa Ada ti si že doma!?! ..... Kaki je Miha...pa kako je velik!!! ....me veseli, da je vse OK in da ste že zunaj, da se boste lahko vsi skupaj cartali...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 15:10:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 5 minut po porodu (prosim ignorirajte mojo frizuro ) Ah...le kdo bi gledal frizuro ob tako blaženem nasmešku
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 15:11:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aaaaa Ada in Miha dobrodošla doma . Joj kak čupavi lepotec . Lepo je prebrati, da je tudi Adam tako navdušen nad bratcem , za Nušo pa sploh ne dvomim, da se ima že za napol mami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 15:12:56
|
|
|
|
petarda
|
Pridem danes po petardita v vrtec pa mi pravi: "mami a še ni prišel ven?" Pa mu rečem, da ne...pa me vpraša: "Pa si probala it rodit?"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 15:22:18
|
|
|
|
Urša
|
"Pa si probala it rodit?" Ta je pa dobra! Petardito je taka faca! Ja, kar probaj it rodit! Ada, dobrodošla doma! Kakšen cuker je Miha!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 15:30:50
|
|
|
|
Teni_
|
Dobrodošla doma, Ada in Miha. Miha je . Cuker na kubik.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 16:54:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas je pa zdaj še Anže zakuhal . Že ko je iz vrtca prišel je tožil, da ga boli glava, se samo vlegel in zaspal . Vročine ni imel, jaz seveda vsa panična kličem v vtrec, če je slučajno kaj padel, se udaril v glavo (bilo bi sicer čudno, če mi tega ne bi povedali, ker so sicer zelo vestni okrog tega ), ker mi je bilo sumljivo vse skup. No tam izvem, da ni bilo posebnosti, edino spal je že po kosilu v vrtcu , so mu tudi vročino izmerili, pa je ni imel... Zbudil se je pa totalno zakurjen Zdaj gleda risanke in jokca zraven, ker ne sme k mojim staršem prespat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 17:00:59
|
|
|
|
petarda
|
še za Anžeta , da bo kmalu bolje...upam, da ne padete v kakšen začaran krog. Mi smo bili pa do zdaj zunaj, zdaj pa je tudi petardito šel k babici in dediju prespat...ves srečen...ful je rad pri njih ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 17:27:16
|
|
|
|
amy26
|
Ada dobrodošla nazaj Mihec je pa res velik za Anžeta polno da se čimprej pobere
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 20:06:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
"Pa si probala it rodit?" No Petarda, zdaj pa le pojdi , imaš čist frej večer in ga lahko izkoristiš , jutri pa petarditu presenečenje pripraviš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 20:08:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, že itak nimam nič časa, amapak zaradi dveh stvari pa je treba na RR prit 1. Ada, dobrodošla doma, sem pričakovala slikice danes. Mihec je Kar solzne oči sem dobila 2. da vidim, če se petarda še kaj tu okoli potika Že 3 ure se nisi javila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 20:09:30
|
|
|
|
*bubi*
|
"Pa si probala it rodit?"
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 20:47:49
|
|
|
|
petarda
|
Evo mene... ...še vedno 2v1... je šel pa pravkar po petardita, ker je poklical, da bi šel raje domov spat ....pri meni se pa še nič ne dogaja tak da... ...kr pejte spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.3.2009 21:42:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Ti kar čakaj, petarda Ampak ti vseeno privoščim, da rodiš prej kot naslednji petek
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.