misar
|
dobro jutro se spet malo javljam. danes sem doma, na dopustu, ker mam v sredo izpit in moram mal v knjige pogledat. ne boste verjele, da je tamala danes zjutraj začela kihat in šmrklej je začel tečt iz nosu. se je pred dobrim mesecem zgodilo čist isto, ko sem vzela dopust za učenje je tamala zbolela, da nisem mogla na noben izpit pa še oreng bolančki smo bli takrat, kar 4 tedne iz ene bolezni v drugo...upam, da tokrat ne bo kaj hujšega. slabe misli šc šc stran sicer pa berem, da je ubogi david še kar v bolnišnici, me to ful žalosti, pa listek, držim pesti, da se hitro pozdravite dolenjka...srečno pot v bruselj želim, pa hitro se pozdravite, vem kako je to grozno...da vaju le stipe lepo razvaja mi sicer še kar mamo 3-4x budnice ponoč, pa smo tko lepo že spali s samo enim bujenjem za flašo ...ej men se bo zrolalo...v 13 mesecih smo z eno budnico ponoč spali menda točno ene 10 dni in to ne v kosu ...no ja bomo že. me pa v takih dneh prime, da ne bi mela nobenega otroka več, ker to ni čist človeško. saj je ful super in priden otroček, sam po drugi strani pa zahtevna tud. za vsako žlico jo je treba zabavat, da sploh kaj poje, zaspi sam na rokah, v kosu spi sam 2-3 ure ponoč ..pa saj uspavanje mi je najmanjši problem, vsi uživamo , ko zvečer odplešeš ene dva komada z njo v rokah, pa že spi, brez posebnih muk. sam to nočno zbujanje je pa katastrofa. no tko, zdaj sem se spucala, pa sem kar že mal boljše ...vse kar si želim je itak, da je vesela in pa zdrava, vse ostalo bo pa že prišlo... grem zdaj, da neham težit tle gor