Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa jp je res ja...zdej pa grem počasi prštimat malemu za jest Čau.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, če naša je popoldan skutko s sadjem, spije zvečer samo še 160 ml mleka. Zakaj? Ker je skuta ful nasitna in bi Sara lahko zdržala po njej več kot 4 ure. Sam mi se hranimo na 3 ure, včasih na 3,5. In če bi zvečer čakala , da bo obrok po skuti po 4 urah, imamo zamik hranjenja, posledično tudi spanja. Popoldan je fajn dat kakšno lahko hrano, da je hitro prebavljiva. Naša dostkrat še po jogurtu ven bruhne po 2 urah. Ker jogurt je tud težek za popoldansko hrano pri tako malih otrocih. In ideja z jabolkom in piškotom je dobra, ker jabolko ima v sebi večinoma vodo in bo tamala hitro lačna, zato pa bo zvečer več pojedla. Ves da je mogoce v jogurtu problm A pri vas? ne,pri vas ...nisem se prej dokoncalo,ker me je kar predcasno potrdilo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, se mi je zdelo da bo tako ja. Si kej na dipo-tu?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 15:03:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Aha, se mi je zdelo da bo tako ja. Si kej na dipo-tu? neee ...si ti??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 15:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Aha, se mi je zdelo da bo tako ja. Si kej na dipo-tu? neee ...si ti?? Neeeeeee, jaz ne. Kje vidiš, da sem?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 15:08:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Aha, se mi je zdelo da bo tako ja. Si kej na dipo-tu? neee ...si ti?? Neeeeeee, jaz ne. Kje vidiš, da sem? Saj ne vidim,zato vprasam...pa pejt vprasaje mal zbrisat si jih prevec raztegnila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 15:11:33
|
|
|
|
Taanikaa
|
evo mi smo se namalčvali,jst pa pijem kavico..mislim da je tableta prijela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 15:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa evo mi smo se namalčvali,jst pa pijem kavico..mislim da je tableta prijela Kul. Naša se je pa zbudila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 15:14:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Aha, se mi je zdelo da bo tako ja. Si kej na dipo-tu? neee ...si ti?? Neeeeeee, jaz ne. Kje vidiš, da sem? Saj ne vidim,zato vprasam...pa pejt vprasaje mal zbrisat si jih prevec raztegnila Grem pogledat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 15:37:04
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa U Slovenka, tebi pa dogaja z današnjo mladino na faksu. Komaj sem vas prebrala, ampak zdej grem pa spat. Bo jutri manj za prebrat. Lahko noč čveke. Katero mladino si pa mislila Didli? Tisto 40-letno študentko s 60-letno mamo? Dogaja se Tini - ko ji mali pod štunfe lezejo Kleo - glede angleščine je pri nas tudi tako - ko imam izredne študente, profesor za angleščino malo zamiži. Jim svetuje, kako naj se učijo, samo jih potem ne zaj. s tem predmetom - ker bi jim lahko preprečil, da sploh kdaj diplomirajo - pa so mnogi še lahko dobri pravniki, a 10 let študija angleščine pač ne morejo potem kar tako nadomestiti. Meni se to niti ne zdi tako narobe, saj angleščina ni odločilna, a si za pravnika ali ne.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 15:37:14
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ...se je zbudila in popila 120ml,HB,saj na to sem cakala.Ce grem v posteljo in ravn skoraj zaspim,in alarm...to mi je kar mal za znoret . Tina,imas prav,Sofija bo tko zlo nabrita..super,se veselim zate Slovenka .Bojevito pozdrav in naj se le se kdaj oglasi Kaj to me hecata vidve?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 15:37:24
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa mi pa spimo po navadi z izjemo danes ko me je sam bog uslišal da sem se lahko jst tud malo ulegla vsak dan točno zjzutraj spi od 10-10:30,popoldan od 14-14:30 ali pa celo do 15 tih Blagor vam za točno spanje. Hm, samo to ni ravno dosti spanja, ali je? Naša spi čez dan dvakrat po uro in pol.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 15:37:31
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 bom jutri probala dat sadje dop za malico pa bomo vidl kako bo to šlo a katera ve kolk mleka morjo spit otroci pri 9 mes. joj kok kompliciram, od kar se ne dojiva več Popijejo cca. 180-240- S tem, da eni so na spodnji meji, eni pa na zgornji. Naštimaš za začetek 210 in vidiš kako mu gre pitje. Ko je naši dovolj, glavo obrne stran. Samo to misliš na eno rundo, ne na sploh na dan, ne? Naša namreč spije mleka še tam 600ml,če ne še več. Ima pa tudi količine tam okrog 200ml, ja - čez dan pa malo manj. Je že opustila pitje mleka čez dan, sedaj pa spet - še kakih 300 ml spije preko dneva.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 15:37:47
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa ja pa da o menjavi slinčkov nebi Meri jih ima samo pri jedi. Naša ima sedaj tistega gumijastega - iz blaga se niso obnesli. Tega pa ima tako, da je tisti 'jarek' pod mizico od stolčka in ga pusti pri miru - pa tako fajn od juhice noter pada Ima pa ga samo pri jedi, sicer čez dan se pa ne slini tako zelo, tako da jo tu in tam obrišem, sicer pa malo pade po puloverčku, pa naj bo...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 15:38:32
|
|
|
|
slovenka
|
Aja, pa ojla pupe
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 17:24:03
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Aja, pa ojla pupe ojlaaaaaaaaaa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 19:45:14
|
|
|
|
Taanikaa
|
evo kako mi papamo žemljico
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:30:03
|
|
|
|
Taanikaa
|
ooo porazno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:32:48
|
|
|
|
Taanikaa
|
no bom pa sama s sabo čvekala,če noben noče z mano čvekat..doma je katastrofa,pa kr tle visim,pa vidim da zastonj..zgleda da bom šla kr spat...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:40:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Neeeeeeeee, čveke šele prihajamo sem gor. Smo morale otroke spedenat, ti si ga že ob 19, takrat smo mi komaj flašo turili v ustka.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:41:27
|
|
|
|
Taanikaa
|
o lejo čeeer..sem misla lih it..ja naš mali že spi pred sedmo,je kr prevelik mir zdej doma
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
No, si boš mal odpočila zdej. En večerni čvek pa to. Sam do taglavnih čvek bo treba pa še mal počakat.Pridejo po 10 uri. Takrat se vrtijo take osebne debate. kao
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca, nezika...kuku. Pridita na čvek mal dol .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:46:28
|
|
|
|
Taanikaa
|
ja vem ja,pol drug dan berem ob kakšnih urah poteka tu debata,jst se takrat že 5x obrnem v postelji... ..sploh pa zadnje čase tko hitro hodim spat,ko une tete stare ..se pozna sem cel dan sama s tamalim,pa takle vreme naredi svoje...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:47:15
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Lunca, nezika...kuku. Pridita na čvek mal dol . lunca je skoz gor pa je ni ..ah ona ima tri škorce za porihtat..Sara že spi?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?