|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
5.3.2009 14:24:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

mi pa spimo po navadi z izjemo danes ko me je sam bog uslišal da sem se lahko jst tud malo ulegla vsak dan točno zjzutraj spi od 10-10:30,popoldan od 14-14:30 ali pa celo do 15 tih

Blagor vam za točno spanje.user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
5.3.2009 14:26:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

bom jutri probala dat sadje dop za malico pa bomo vidl kako bo to šlo
a katera ve kolk mleka morjo spit otroci pri 9 mes.
joj kok kompliciram, od kar se ne dojiva več  user posted image

Popijejo cca. 180-240- S tem, da eni so na spodnji meji, eni pa na zgornji. Naštimaš za začetek 210 in vidiš kako mu gre pitje. Ko je naši dovolj, glavo obrne stran.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
5.3.2009 14:26:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Kleo, grem pošnofat kaj je novega na dipo-tu.user posted image

Drugače mamo pa mi popoldanske malice: sadje, jugurt, skuta, piškoti v kašici. Pa pije ogromno popoldan.Sploh od kosila naprej. Ker mi ne gremo spat takoj ko poje. Traja ene 2 uri, da rata zaspana.user posted image

Mi jemo kosilo ko se zbudi,se pravi najprej sadje,gre spat,se zbudi okoli 13h,pa kosilo.
Bova midve imele danes namesto jogurta jabolko za malico,al pa jabolko z jogurtom.Juhco je pa fejst rada jedla,samo mogoce bi jo lahko malo bolj zgostila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
5.3.2009 14:27:33   
Taanikaa
da vidim če bo šlo

user posted image

ok pa ignoririte njegovo barvno usklajenostuser posted image user posted image ,ker se mi strašno poti v nogice in mu na dan menjam najmanj 4x štumfe pol pa več sploh ne gledam na barvouser posted image ..zjutaj je še barvno usklejen,pol dopoldan še tudi,pol pa nič večuser posted image

< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 5.3.2009 14:29:44 >

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
5.3.2009 14:27:40   
anaj22
mislm, da sem našla krivca zakj nam Gh ne gre dol - aptimil

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
5.3.2009 14:28:32   
Anonimen

Popijejo cca. 180-240- S tem, da eni so na spodnji meji, eni pa na zgornji. Naštimaš za začetek 210 in vidiš kako mu gre pitje. Ko je naši dovolj, glavo obrne stran.

Istouser posted image user posted image in ni sans da se pozirek spravi dol.Samo da se obraca pri 100-120-a50mluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2431
5.3.2009 14:29:25   
anaj22

da vidim če bo šlo

user posted image

kok smo fletni user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
5.3.2009 14:30:55   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Istouser posted image user posted image in ni sans da se pozirek spravi dol.Samo da se obraca pri 100-120-a50mluser posted image

Jaka pa pospravi 220ml user posted image  dopoldne vačsih manj

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
5.3.2009 14:31:48   
Taanikaa

mislm, da sem našla krivca zakj nam Gh ne gre dol - aptimil

poskusi tko,dej mu am 210 zjutraj pol pa 5 ur nič,boš videla da ti nebo lačen,po am niso tko hitro lačni .če ti bo lačen,bo itak nakazal..mi smo pa skoz pili 180ml am pol sem mu pa pred kakim tednom šele začela dajat am 210ml zdej sem pa itak ukinila am

< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 5.3.2009 14:32:35 >

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
5.3.2009 14:31:53   
Anonimen

da vidim če bo šlo

user posted image

ok pa ignoririte njegovo barvno usklajenostuser posted image user posted image ,ker se mi strašno poti v nogice in mu na dan menjam najmanj 4x štumfe pol pa več sploh ne gledam na barvouser posted image ..zjutaj je še barvno usklejen,pol dopoldan še tudi,pol pa nič večuser posted image

user posted image za barve se pa ne sekiraj. Naša je velikokrat na pol fantek na pol punčka.user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
5.3.2009 14:34:20   
Taanikaa
ja pa da o menjavi slinčkov nebiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
5.3.2009 14:36:04   
Anonimen

da vidim če bo šlo

user posted image

kok smo fletni user posted image user posted image user posted image

Kolk je srckanuser posted image user posted image user posted image user posted image ,Meri ima prav takse zabice,a mi niso vsec,ker niso tolk raztegljive

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
5.3.2009 14:36:54   
Anonimen

Meri jih ima samo pri jedi.

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
5.3.2009 14:39:12   
anaj22
moj razbojnik se je zbudu tko da vas zapuščam

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
5.3.2009 14:40:49   
Taanikaa

Meri jih ima samo pri jedi.

blagor vam..mi imamo pri jedi take plastične slinčke z zavihkom da se hrana noter ujame,čez dan pa uh,jih kr nekaj porabim,sploh ker so iz blaga so koj mokri,pa zdej ta naval zobkov..uuu...imam samo ene par plastificiranih,te pa imam po večini če kam gremo za več ur..ravno zadnjič sem bila v nabavi za slinčke sem jih spet eno goro nabavilauser posted image ..žabice tele ko ima gor ima dvojne pa so fino elastične..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
5.3.2009 14:42:09   
Anonimen
Kleo, če naša je popoldan skutko s sadjem, spije zvečer samo še 160 ml mleka. Zakaj? Ker je skuta ful nasitna in bi Sara lahko zdržala po njej več kot 4 ure. Sam mi se hranimo na 3 ure, včasih na 3,5. In če bi zvečer čakala , da bo obrok po skuti po 4 urah, imamo zamik hranjenja, posledično tudi spanja.
Popoldan je fajn dat kakšno lahko hrano, da je hitro prebavljiva. Naša dostkrat še po jogurtu ven bruhne po 2 urah. Ker jogurt je tud težek za popoldansko hrano pri tako malih otrocih.

In ideja z jabolkom in piškotom je dobra, ker jabolko ima v sebi večinoma vodo in bo tamala hitro lačna, zato pa bo zvečer več pojedla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
5.3.2009 14:43:37   
Taanikaa
sam res didli,men tud po jogurtu velikokrat bruhne,tko čez kako uro-dve,pa malo bruhne ne veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
5.3.2009 14:45:33   
Anonimen

sam res didli,men tud po jogurtu velikokrat bruhne,tko čez kako uro-dve,pa malo bruhne ne veliko

Dišijo tiste cunje pol, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2443
5.3.2009 14:46:15   
Taanikaa
ja sam meni se pa sploh ne gre da mi zvečer veliko poje pred spanjem,ker sem ugotovila da mi bolje spi odkar manj je zvečer.mu dam malo manj zvečer kot kosila..pa tud pol se gremo kopat in pol šele spšat da se malo poleže ta hrana..nevem so le tko majhni želodčki in tko na ful ko sem ga hranila zvečer v smislu bo pa fajn spal,to sploh ne drži,vrjetn mu je bilo pretežko v želodčku pa se je ravno zato zbujal...jst sem količinsko zmanjšala in je razlika.

< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 5.3.2009 14:48:13 >

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
5.3.2009 14:47:34   
Taanikaa

Dišijo tiste cunje pol, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako omamnouser posted image user posted image ..vrjela al ne,cela pol smrdim po tem jogurtu,skutici...pol pa komi čakam tuš zvečeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
5.3.2009 14:51:07   
Anonimen

ja sam meni se pa sploh ne gre da mi zvečer veliko poje pred spanjem,ker sem ugotovila da mi bolje spi odkar manj je zvečer.mu dam malo manj zvečer kot kosila..pa tud pol se gremo kopat in pol šele spšat da se malo poleže ta hrana..nevem so le tko majhni želodčki in tko na ful ko sem ga hranila zvečer v smislu bo pa fajn spal,to sploh ne drži,vrjetn mu je bilo pretežko v želodčku pa se je ravno zato zbujal...jst sem količinsko zmanjšala in je razlika.

Seveda, želodec tišči, kot nas. No, pri nas gre itak spat eno uro po hranjenju, tak da se vsaj malo poleže.
Itak pa to ne drži, da mora it otrok sit spat. Ker spanc je bolš kot žganc.user posted image Že od nekdaj.

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
5.3.2009 14:52:01   
Anonimen

Kleo, če naša je popoldan skutko s sadjem, spije zvečer samo še 160 ml mleka. Zakaj? Ker je skuta ful nasitna in bi Sara lahko zdržala po njej več kot 4 ure. Sam mi se hranimo na 3 ure, včasih na 3,5. In če bi zvečer čakala , da bo obrok po skuti po 4 urah, imamo zamik hranjenja, posledično tudi spanja.
Popoldan je fajn dat kakšno lahko hrano, da je hitro prebavljiva. Naša dostkrat še po jogurtu ven bruhne po 2 urah. Ker jogurt je tud težek za popoldansko hrano pri tako malih otrocih.

In ideja z jabolkom in piškotom je dobra, ker jabolko ima v sebi večinoma vodo in bo tamala hitro lačna, zato pa bo zvečer več pojedla.user posted image

Ves da je mogoce v jogurtu problem,za njeno vecerno nejescost.Ga pospravi tudi xx  200ml.Bo dobila danes jabolko in bom vidla kako bo z vecerjo in mlekom.Zbruhala mi pa ni se nikol nic.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 5.3.2009 14:54:09 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2447
5.3.2009 14:52:33   
Anonimen

tako omamnouser posted image user posted image ..vrjela al ne,cela pol smrdim po tem jogurtu,skutici...pol pa komi čakam tuš zvečeruser posted image

Pa sem jamrala, kako smrdi materino mleko izbruhano in že predelano. Ampak to pa je res en smrad od skut in jogurtov. Rabiš plinsko masko.user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
5.3.2009 14:53:13   
Anonimen

Ves da je mogoce v jogurtu problm

A pri vas?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2449
5.3.2009 14:53:15   
Taanikaa
jp je res ja...zdej pa grem počasi prštimat malemu za jestuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?