|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
5.3.2009 10:25:26   
gajka
O komentarjih ta ultra stare generacije pa skoraj raje ne bi... Sem zadnjič slišala za idejo, da se je ena ženska v starih časih ful znašla, ko je mogla pri majhnih otrocih kam skočit. Jih je za noge privezala k mizi, jim dala malo hrane v skledi zraven in so komot več ur počakali sami... A dobi še katera ob tem asociacijo na psa verigarja? 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
5.3.2009 10:32:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

o Pablo, lepo da se oglašiš, ma ja tebe so vse ful vesele, ko se oglasiš in prav je tako, tudi jaz rada preberem tvoje poste, imaš tak poseben način pisanja in razlage, user posted image  si že kdaj razmišljala, da bi kaj napisala?

O kaja02, user posted image hvala za tako lep kompliment!
Ja, res mi pisanje ne dela težav. Ponavadi je tisto kar napišem odmevno in pozitivno sprejeto. Pa naj bodo to voščila, posvetila, sms ali karkoli že. Je pa res, da sem pri tem zelo potratna s časom, ker dokler nisem povsem zadovoljna z napisanim, še vedno kaj spreminjam, črtam, obračam.....časa pa že tako ali tako v današnjem življenju ni na pretek in je dobrina, s katero bi morala ravnati bolj racionalno. Če sem razmišljala, da bi kaj napisala? Hmmm....? Da bi pisala in se s tem npr. preživljala, ne. Čeprav ne bi bilo slabo! Vsekakor sem človek za ustvarjanje, pa naj bo to beseda ali materia. Nisem pa npr. matematik....Imam željo se v zelo bližnji prihodnosti začeti ukvarjati z bolj ustvarjalno dejavnostjo, kjer bi lahko črpala iz svojih adutov in bi mi tudi spretnost z besedami dostikrat prišla zelo prav.

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
  • tato
  • july1
  • iva77
  • LuciaMarta
  • Luna2008
  • sandra123
  • suzana73
  • lana777
  • PABLO
  • ANA_P
  • MATEJKA_
  • Nejka23
  • pingo80
  • čipka
  • erta
  • Barbarinha
prosila bi vas za seznam, če lahko sporočite svoje "pravo" ime in datum rojstva (seveda, če želite.... lahko tudi na ZS)

matejchi - Jaz ti še nisem zaupala svojih podatkov, čeprav nimam kaj skrivati user posted image . No ja, morda bi morala EMŠO že enmal poneverit user posted image . Ampak, sem bila kar dolgo (kar nekaj let user posted image ) neuradno stara 23, tako da se to sedaj na koncu tudi pozna. Skupek naj bi malo manj kazal, a ne?  user posted image Podatki vseeno na ZS.

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Vse OK in super Obstgarten, Fruhtzwerge in podobni izdelki. Seveda morajo met tudi nekaj konzervansov. Mene pa zanima a je katera razmišljala da bi sama doma navaden jogurt in skuto miksala s svežim sadjem???? Jaz pač tko razmišljam in se mi zdi to otročku bolj prijazna metoda.

Jaz sem Erazmu vedno tako delala in nameravam tudi Otmarju. Morda smo kdaj kupili kakšen tovrsten komercialni proizvod res v sili, ko " user posted image še muhe žre" user posted image .
Drugače sem predvsem za na pot, če smo kam šli, sama pripravila skutno-jogurtno-sadne-žitne mešanice z dodatkom rozin ali suhih marelic, cimeta itd...ali kasneje kombinacije s pšeničnim zdrobom ......in smo jih dali v steklene kozarčke, dobro zaprli in ni bilo boljšega in slastnejšega obroka, pa naj bo kjerkoli. So se na srečo dobro obnesli in niti ni bilo potrebe po kupljenih variantah. Meni pa je bilo v zadovoljstvo in morda slepo prepričanje, da je bilo bolj zdravo od kupljenega, že pripravljenega izdeleka.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

PABLO, ZS.

Tejkaz, ZS nazaj, vendar ti nisem bila ravno v pomoč. Če še nisi nič našla ali se še nisi odločila, se bom še potrudila in poskusila kaj uporabnega poiskat, OK?

Alpsko mleko - takole. Nisem brala gajkinega linka, vendar sem površno seznanjena z dejstvi o škodljivem "alpskem mleku". Verjamem, da je link dober in da vse drži, kar je napisano. Pa kljub vsemu zavestno kupujemo in smo kupovali ljubljansko alpsko mleko tako zase kot za našega otroka v sicer najnujnejši osnovni količini. Ne vem, no. Okolje v katerem živimo, je tako ali tako ne-idealno. Strupov je povsod okoli nas več, kot se sploh zavedamo. Treba pa je živeti! Pri vsem je treba poiskati nek kompromis in živeti po načelu nenehne opurtunitete. Tako smo se mi pač v otrokovi prehrani odločili za alpsko mleko, črtali pa smo vse druge packarije, kot so sladki umetni sokovi in napitki, sladki in slani prigrizki, že pripravljena otroška hrana,.....V prvo pri Erazmu nam je to lepo uspevalo in bomo videli, če nam bo uspelo tudi v drugo pri Otmarju.......... Svet je vseeno poln pasti....

IZVIRNO SPOROČILO: lana777

No drage moje,
se ne najde nobena, k bi mela  še kr samo
na "domačem" mlekcu?!?!

Evo mene. Naš tamiceni je tako rekoč še nejedec user posted image . Čeprav je ta teden 2x zvečer poskusil nekaj malega riževe kašice. Bolj resno pričnemo naslednji teden.

gajka - povej staršem, da ni tako. Za sedenje so pomembne mišice, ki se krepijo pri npr. pasenju kravic in plazenju po tleh itd. in otrok sede, ko je sam pripravljen in ne koliko in kako dobro je poseden in oblazinjen. Vse ob svojem času. V nič silit. Je pa res, ča ima otrok več možnosti gibanja, vse osvaja prej. To vidim pri nas. Erazma smo imeli veliko več časa v ležalniku, v vozičku v košari, v posteljica oz. stajici, bolj nekako "založenega", pa je z vsem štartal veliko kasneje kot sedaj Otmar, ko je tako rekoč od samega začetka na odeji na tleh. Na tleh ima najboljše možnosti, da se max. krepi v koraku s svojimi zmožnostmi. Ležalnik smo kupili skoraj brezveze v osnovne namene. Sedaj pride prav, ko ga nastavim v sedeči položaj in dam Otmarja notri sedet, da ga privežem (divjaka malega user posted image ), da mi ne odpuza v neznamo....

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za sedmico!

lana777 - LEV AN
Čestitke za polovičko!

Čestitke!

Verjetno Naty ne bo nič jezna če pokažem njenga lepotca,ko je bil v bolnici.

user posted image

O kako cart user posted image !

Ful lepe slikce tudi drugih malih sončkov!  Vsi po vrsti so  user posted image !

< Sporočilo je popravil PABLO -- 5.3.2009 10:38:12 >

(odgovor članu kaja02)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
5.3.2009 10:34:15   
tejkaz

O komentarjih ta ultra stare generacije pa skoraj raje ne bi... Sem zadnjič slišala za idejo, da se je ena ženska v starih časih ful znašla, ko je mogla pri majhnih otrocih kam skočit. Jih je za noge privezala k mizi, jim dala malo hrane v skledi zraven in so komot več ur počakali sami... A dobi še katera ob tem asociacijo na psa verigarja? 

O kristus. jaz sem tudi že nekaj groznih komentarjev požrla. Enega še danes, ker mi lastna mati očita da je jaša slabokrven zaradi tega ker ga dojim. Ker sem jaz že celo življenje slabokrva, bi morala vedeti, da bo Jaša tudi in zato ga ne bi smela dojiti in mu dodajati AM, ki vsebuje več železa.

Moram mojo Evo moji ubogi sosedi nest pokazat. Se bo verjetno zgrozila nad Evinih 10,7 kg. Ali pa bo mogoče za njo še vedno predebela.

Sayuri, poskusi pač takšne komentarje preslišati. Vem, lažje je reči, kot pa to storiti. Starostniki pa znajo biti prav žleht včasih. Veš da jaz včasih ne šparam jezika, v takšnem primeru ga pa sploh ne bi. Čeprav se mi zdi včasih butasto spuščat na njihovo raven, vendar zadoščenja hudobnežem ne pustim.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
5.3.2009 10:35:18   
Luna2008
pozdravljene,

spet sem v zamudi, ste pridno čvekale, lepo. sem vas prebrala... kavico ste že spile verjetno, jaz jo ravno.
res paše.
spet imam nekaj vprašanj za vas če mi pomagate- pa ne mi zamerit če je bilo že predebatirano
- kako je z alpskim mlekom- npr če skuhaš pšenični zdrob ali grisolino - ali ve to naredite z alpskim ker do 1 leta naj ne bi bilo priporočljivo
- ali ste že  vse zamenjale dude za št 2 - naša Kaja je ne mara preveč pa ne vem a je fajn zamenjat zaradi dlesni ali ne?!

ali že kaj dajete sokce (frutke ali podobno ) za pit vašim otročkom ali bolj čaje? jaz še kar čaje mešam.....

Anita- katere ovsene kosmiče uporabljaš? res si prava kuharica, kje dobiš tako dobre ideje. jaz se vsak dan sprašujem kaj novega naj nardim.... a še miksaš vse? Zoja je prava lepotica, kake lepe očke ima...

a drugače še kuhate ali dajete že kaj zelenjave surove?

Sayuri - prava lepotca sta vaša dvojčka, kako velike plaščke imata? mi smo dobili za darilo št 2 samo saj boljše da je večji se bo pa cela skrila a ne...bom verjetno kar tega uporabila na kopanju

Gajka- tudi naša Kaja še ne sedi pa bo že 7 mes stara pa ni nobeden rekel da je kaj anrobe, eni pač prej... ma starejši pa itak vse vejo... me zanima a bomo mi tudi taki enkrat user posted image

pošljem še jaz kako slikco, samo rabim čas ker mi še to ne gre...

aja še nekaj - a vam v vrtcih kaj pomaga če dobite zdravniško potrdilo od pediatra da svetuje vključitev v vrtec?! a pozna katera kakšna privat varstva v okolici Vodic,Komende ali MEngša?! mi tudi trepetamo za  vrtec, možnosti so majhne...

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za sedmico!

lana777 - LEV AN
Čestitke za polovičko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
5.3.2009 10:41:11   
anita goitan
Luna2008 od Nature Bio ovseni kosmiči .http://www.zito.si/index.php?id=511 .take pač mam doma, jih tud mi2 jeva..ma nism jaz nobenga neka kuharca, recepte dobim na netu, v knjigi..včasih kaj improviziram, od vas poberem.. surove zelenjave še nism dala, razen slabo kuhan korenček-zgolj slučajnouser posted image

tejkaz a sam tolk kg ima Evauser posted image sej jo bo kmal Jaša prevagal

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
5.3.2009 10:42:27   
Ryssa
Lara, Tadej in Lev An čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
5.3.2009 10:45:28   
buhtlčk
jutro. Zmanjšujem večerje, da me ne bo kap, ko bom prenehala dojit, zato pa zdej jem že četrti kos skruha z margarino . Jah omejitve pa take.user posted image

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za sedmico!

lana777 - LEV AN
Čestitke za polovičko!

ja gajka no! Če bi ga pa na noge postavljala, bi pa že hodil, a ne veš no?! user posted image
Ah, te modrosti....

lana777 me je kr mal zrukala tale zgodba

tejkaz priznam, politanke so me skor okice vn vrgle. Še posebej ker vem, da je prva starostna skupina 11m do 3 leta, Eva ma pa 2 leti in 3m

pa še bambi! Lah bi kej počela, ne pa da sam na kavču pred TV ležiš pa se z bonboni bašeš na tejle porodniški. Mislm....user posted image
Je jasno najbrž, zakaj nočem hiše, vrta, hočem blok, nadstropje....pač mam rada bonbone

Je kolk je fletn tale Jošt, ga že dolgo nismo mele na ogled, se mi zdi čist drug.

sayuriuser posted image Smo vse tukej ponosne na ''naše'' dvojčke, tvoje pa sandrine

pes na verigi se šteje zdaj za mučenje živali. Pa sej so bli noter privezani no, kaj jim je pa manjkalouser posted image

no tejkaz ti pa zmagaš s komentarjem mummy dear. brez veze da komentiram, ker itak veš, kaj je res ane user posted image

dons razglašam za dan glupih komentarjevuser posted image . Kar objavljajte, se bomo mal smejale. Za boljši priokus v ustih. Ker takrat, ko jih slišimo, se sigurno ne...

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 5.3.2009 10:50:00 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
5.3.2009 10:49:24   
sandra123

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za sedmico!

lana777 - LEV AN
Čestitke za polovičko!

Jutro, čestitke še od nas, pa še za vse ostale, ki ste praznovali v preteklih dnehuser posted image ...
Sem malo manj aktivna zadnji čas tukaj na rr-juuser posted image , imamo katastrofalne noči, pa še tole vreme me daje, sem malo sitna, brezvoljna, okupirana s 3-eh straniuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Danes mi ga je še Tina sračkala od 3.30 daljeuser posted image , je želela, da zraven nje spimuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma ni, da ni, nouser posted image user posted image user posted image ...
Še vedno nam restavrirajo slikce, sem vesela vsaj za to, da so se rešile slikce od porodauser posted image ...
Punce, super slikce, sami user posted image na njihuser posted image ...
Sayuri, nimam besed - babnca čudnauser posted image user posted image user posted image ...ja, saj, oni pa niso znali skrbet več kot za enegauser posted image user posted image user posted image ...

Da boste vedele, kakšne stvari se pa pri nas dogajajo, zakaj nimam več toliko časa za vasuser posted image ...Včeraj uidem na wc, pa mi kar naenkrat notranji glas reče "likalnik"...ok, sem mislila sama pri sebi, saj vem, da moram likat....pa mi ni dalo miru...šibam v dnevno sobo in kaj vidimuser posted image ...Taja veselo vleče za kabel od likalnika, ki je bil na likalni deskiuser posted image user posted image user posted image ...je bil likalnik že čisto na robu, bi samo malo bolj potegnila, pa bi bil na tlehuser posted image user posted image user posted image ...Ja, takole imam, potem pa se sprašujem, zakaj čaka cel kup perila, da se zlikauser posted image user posted image user posted image ....

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 5.3.2009 11:00:10 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
5.3.2009 10:49:40   
Luna2008
takole, še nekaj mini slikic (nekako mi ne uspe nardit večjih...)

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
5.3.2009 10:53:02   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

tejkaz a sam tolk kg ima Evauser posted image sej jo bo kmal Jaša prevagal

Danes sem jo tehtala. Pokazalo je točno 10,7 kg. Preden je zbolela je imela 12 kg. Pridobila bo pa kmalu nazaj, ker je to samo voda, ki jo je izgubila z driskanjem. Jaši ima pa 7 kg.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
5.3.2009 10:56:19   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Tejkaz, ZS nazaj, vendar ti nisem bila ravno v pomoč. Če še nisi nič našla ali se še nisi odločila, se bom še potrudila in poskusila kaj uporabnega poiskat, OK?

Si bila v pomoč, samo še nisem uspela vsega pogledat. Po večerih obležim na kavču user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
5.3.2009 10:57:55   
anita goitan
luna2008 tvoja bejba ma take laske ku Zojauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
5.3.2009 10:58:43   
Luna2008
punce a vi še uporabljate za ritko vodo+vato a že dišeče robčke? kaj pa ko jih kopate date noter kopel ali jih z milom umijete?

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
5.3.2009 11:00:39   
Luna2008
ja pa res user posted image  ima goste samo bolj tanke  ker eni že imajo pravo čupico v teh mesecih. ja barva je po men, tvoja pa verjetno po tebi user posted image  (ker moj mož je temen, tako da ima pa učke po njemu)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
5.3.2009 11:02:02   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

punce a vi še uporabljate za ritko vodo+vato a že dišeče robčke? kaj pa ko jih kopate date noter kopel ali jih z milom umijete?

Sicer je nekaj strani nazaj debata o tem, ampak vseeno. Uporabljam že od rojstva robčke, če je kakan pa umijem z vodo.  Nikoli nisem umivala z milom. Od začetka samo z vodo in vanj kapnila kakšno kapljico oljčka, zdaj pa naredimo celo kopel.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
5.3.2009 11:03:29   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

dišeče robčke samo če smo zuni, ko jo kopam jo pa ornk nažajfam..notr v banji

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
5.3.2009 11:04:29   
pingo80
Še jaz na hitro. Naša princeska še spi dopoldanske pol ure - mora malo nadoknadit noč, ko se je pa spet tolk zbujala.

Joj, joj, kake komentarje majo eni. So mi že pri branju Sayurinega post solze stople v učke, pol so mi šli pa kr mravljinci, ko sem še tvoj post Gajka prebrala. Groza. Mene zadnje čase utrujajo "samo" s flaško. Pa zakaj ji na svetu božjem ne dam pit vode po flaški. Res da iz lončka z nastavkom še ne zna, pa se bo že naučila. Ji dam pa kr pit iz majhne šalčke (sm dobila mislm da od tebe Anita Goitan idejo) in mala pije.

Matejchi za seznam - Klara, 29. 3. 1980

user posted image   Lara, Tadej in Lev An - čestitke user posted image

Naša Lana je pa zdajle dva dni jedla polento kuhano na jabolčnem kompotu, pa še jabolka sem ji zraven pretlačila. Kako je pa to mljaskala - je prvič pojedla za cel obrok in sva se dojile šele po 3,5 urah. Zelenjave mi drugač še ne poje za cel obrok. In ja Matejchi, zadnjič sem res "fino" napisala tisto - saj vem, da ste razumele, ampak vseen. Ne, nism vesela, da nekateri otročki nočjo ustk odpirat in jest.
Tolk zaenkrat

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
5.3.2009 11:08:10   
pingo80
JAz sem ji ene tri mesce rito umivala sam z vodo in vatko, zdaj pa uporabljam mullerjeve robčke. Kopamo jo pa še vedno samo v vodi, pa tu in tam pride milo na spored; po vsakem kopanju pa še mazanje z mandljevim oljem.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
5.3.2009 11:08:28   
matejchi
user posted image

tako se imamo pa mi radi...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
5.3.2009 11:10:27   
Zoja Miša
Mislim, ali lahko nehate, že odkar sem prižgala računalnik se jočemuser posted image .
Mislim Sayuri, tale je bila pa res prehuda! Baba trapasta stara! user posted image user posted image user posted image  In ful lepa kopalna plaščka sta (da v njuni vsebini niti ne zgubljam beseduser posted image ), kje pa si jih kupila?
Glede mleka, meni je rekla le, da naj bo nehomogenizirano, to ki se prekuhava. Za sol pa kaj vem, malo se jo že lahko da, pa vsak mesec malo več, okoli 1 leta pa normalno, kaj pa, saj potem bo že vrtec ali pač varstvo.

Kaja, zelo lepo je Kaja to napisala! Tudi jaz bi jokala kot dež, od sreče! Si lahko ponosna, da si jo tako vzgojila! Bravo! Pridi na srečanje, tudi jaz se veselim, da te spoznam!

Lana, ja nore zgodbe obstajajo, da se ti srce para, res smo lahko vesele, da je, kot je!

In Gajka, mislim, sem brez besed! Pa kake majo tile tvoji!? Daj nekam pošlji enega, ali oba. Mislim, pa kako jim pade kaj takega na pamet?!user posted image  Povej jim svoje, pa menda si bodo ja gor prišli, da so 100 let za lunouser posted image  Mislim pa da meni mat reče kaj takega...eh, sploh sem čist paf, ne vem ti pametno svetovati, jaz bi popuser posted image . In tako jaz še psa ne bi pustila, ne pa otroka, halooooooooooooooooo!

Tejkaz, tudi tile očitki tvoje mame so bz. Pa zakaj to delajo? Res ne razumem.user posted image  Moja mami je še zadnjič, ko sva bili obe malo prehlajeni, pa sva vseeno šli plavati (in hb sem se odločila prav, ker ni bilo potem nič slabše) rekla, si verjetno že prav presodila, da je to o.k. za Kajo Lino. Pa me je že to zbodlo.user posted image Joj, jaz res ne vem kako bi prenesla kaj hujšega. Verjetno ne bi in vsi to vedo.user posted image  

Pablo, tebe je res lepo brati, vse tako racionalno in umirjeno napišeš. user posted image

Naty povej Tajkaz, da je Jošt cartek, sem ga pa tudi že na FB pohvalilauser posted image
Anita, super slikice! In kar tako naprej z recepti prosim....user posted image

Luna, če boš našla kaj privat, mi sporoči, tudi meni je ta okolica blizuuser posted image  Surove zelenjave še ne. Sva pa danes kivi z banano probali pa nama je bil jami! Lepe slikice! Sedaj vedno bolj robčke uporabljam. V vodo včasih dam kopel, včasih pa ne in je samo voda, in jo z milom malo požulim.

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za sedmico!

lana777 - LEV AN
Čestitke za polovičko

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
5.3.2009 11:10:29   
tejkaz
Kje je Vilika zadnje čase? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
5.3.2009 11:12:22   
matejchi

Kje je Vilika zadnje čase? 

pomoje se še ni iz gosenice spravla.. al pa je že metulj pa leta nekje okoli... user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
5.3.2009 11:12:46   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image

tako se imamo pa mi radi...

user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
5.3.2009 11:13:23   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Naty povej Tajkaz, da je Jošt cartek, sem ga pa tudi že na FB pohvalilauser posted image

Bo že sama prebrala user posted image Big brother is watching us. Hec, Naty

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
5.3.2009 11:15:48   
Krysia
Spet sem en dan prešpricala in sem do zdej brala ... čveke user posted image

Moram najprej čestitat, da ne bom pol pozabla ... za včeraj: ŽANA in ELANINA, čestitke za 7ko! user posted image user posted image
danes: LARA in TADEJ, čestitke za 7ko in LEV AN, čestitke za 1/2 user posted image user posted image

Sayuri, pa kaj se majo te "gospe" za vtikat? Mislim, halo ... grr, kr pike sm dobila. Škoda, da ji nisi kej nazaj povedala, čarovnici, stari ... Mislim, vse, kar je prav, sej je treba spoštovat starejše, ampak oni morjo tud druge spoštovat, a ne? Jst bi po moje kr tm planla v jok, ne pa šele doma ...

Gajka, sej veš, starši vse vejo user posted image ... ja, seveda, ti si "kriva" ... mislim, pa kaj je s folkom? Rok bo že sedel, brez skrbi ... bi ti rekla, da naj ti grejo take pripombe skozi eno uho noter, skozi drugo pa ven, sam kaj, ko to ne gre tko ... so le tvoji starši ... če se le da, se ne preveč sekirat ... Rok je krasen fant.

Kaja02, še jst sm se skor stopila ob tvojem dogodku z voščilnico ... kok prisrčno ... bravo za tvojo veliko punco!

lana777, ja ob takih stvareh se kr zamisliš ... in res mamo srečo, da so naši otročki zdravi pa tud zato, da lahko izbiramo, kaj jim bomo dal za jest ... pa še za velik drugih stvari ... sam nam je prevečkrat vse to samoumevno ...

hrana v vrtcih: a se hecate? Hm, očitno sm jst prevelik optimist in sem mislila, da mal gledajo na to, kaj otroc jejo u vrtcu .... mi ne gre v glavo ne un meni iz Kamnika niti napolitanke pri Evi ...

o soljenju in uvajanu hrane: Jst tud ne vem več, kaj je zdej res ... v vsaki knjigi drugač piše, vsak P po svoje govori, da o netu sploh ne govorim, ker tuki itak vse sorte najdeš ... tko da bolj kot beremo, bolj smo zmedene ... se strinjam s tem, da mame nekak približno vemo, kaj je za naše otroke dobro ... ampak če pa nisi ziher, pa ne veš več, koga poslušat ... zato vas jst ponavadi vprašam za mnenje, pol pa mal preanaliziram zadevo ... na koncu se moram pa itak sama odločit kako in kaj ... pa čist prav je tko ...

Aja, eno vprašanje: kako naredite polento otrokom? A kar instant al kaj? Jst sm tud ena iz kluba antitalentov za kuhanje ... user posted image Ma, dobr, mal pretiravam, ampak se mi res pozna, da mi ni treba kuhat doma ... pa sem zlo hvaležna, da obstaja kulinarika.net ... user posted image pa še tuki pri vas kakšen pameten recept dobim, tko da ... tud zame je še upanje ...

cebrca, jst sm mal pogledala tisto stran od justa ... ko dobim avto, se magari enkrat oglasim pri tebi, da mi mal predstaviš te stvari ... so mi všeč.

Za ponedeljek in Celje slabo kaže - o našem avtu ne duha ne sluha ... ga še kr delajo user posted image No, pustimo se presenetit ... al bom pa svojmu user posted image avto zaplenla ... če ga ne bo preveč nujno rabu ...

spet ste luštne slikce nalimale gor user posted image user posted image Bom še jst eno dodala:

user posted image

Zdej grem pa jest, preden bo alarm iz spalnice ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.