|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
4.3.2009 16:09:23   
Anonimen
Hej Tina,med tem casom ko jaz roman pisem,si ti celo stran rezervirasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
4.3.2009 16:09:58   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image   pa tega tud.....  da ne bodo stene kot pri A_Suser posted image user posted image user posted image user posted image

................in tudi s tem se boš mogla sprijaznituser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
4.3.2009 16:10:27   
Anonimen
Tina, poskusiš lahko. Pokliči.user posted image

Zdej pa moram it . papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
4.3.2009 16:12:55   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

user posted image

KaJ ni obljubil bojeviti en čvek, če bo danes dež? user posted image user posted image user posted image user posted image Bi pašala kakšna popestritev ob tem vremenu.user posted image

Je rajš šravbov...haha..njegov hobiuser posted image .je pa reku, da ste res face...in je že po Lunci spraševal, kaj ona dela, da se tko zastopuser posted image

Odlično,da sta doma,zdej pa velik pit in jest,pa spat-tko,kot je dr.rekla...........a,res je po meni spraševaluser posted image ...............user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
4.3.2009 16:13:26   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Didlinaa vse to bos sigurno docakalauser posted image .Ce bos imela sreco bo risala samo z barvicami,lahko ti pusti tudi sledove s sminko.Moja jih je,na mizi,ogledalu,omari...in to od rdeceuser posted image user posted image .Pa strizenje las..tega sem se jaz najbolj bala in sem 2x dozivelauser posted image user posted image .Od sestre tamal,je imel zraven postelce previjalno,se je samo stegnil in ji vse ven pometal-plenice,cunce...enx je vzel kremo za rito mazat in to uno veliko pakungo,pomazal sebe,postelco,previjalno........za vidt je bilo fajn smesno,za pucat pa ne tolk zlouser posted image .

No,jaz sem prav tko maluser posted image jezna.Si dec zgleda rihta eno tajnico.je danes poslala papirje o sebi,sola,praksa....ena mula stara 22let,se slika je bila zraven,zgleda,da je to fejst pomembno.Sicer ne bi nic do stropa skakala,kaj me briga,samo,mi imamo pisarno v stanovanju.In zdaj naj jo jaz vsak dan gledam,pa....rajs ne bom vec pisala,grem kar bruhatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bojevita,alo pridi mal,da nas malo v dobro voljo spravis,me zanima kaj bo danes dobrega iz stacuneuser posted image .

Tina,super za izboljsanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tanc,saj bo,pocasi si bos se zelela,da spet samo pridno cicauser posted image .
RMRM,kje se ti zadnje case skrivas,prjatlca,te pogresam.Pa pust likalnik,saj mene moj tut ne poznauser posted image .

Sva bile s tamalo malo po trgovinah,sem ji mogla kapico kupit,so ji vse premajhne ali predebele.Pa niti ni ne vem kake izbire.Tudi jaknice prehodne sem gledala,ker ji bo sedanja ze kmalu prevroca.Nisem nasla nic pametnega,vse v roza,taksne nocem,ker imava florestencno zelen vozek in nocem,da je tko zelo cickasto.Rada bi v kaksni pastelni barvi,bom mogla v Stuttgart.
Pa zabice in stunfke sem iskala.Stunfke sem dobila dvoje,bele in roza,mal bolj cort,zabic nobene izbire,samo roza,rdece,bele,modre...te ze vse ima.Bi rada rumene,zelene,oranzne.
Evo moj romanuser posted image .

Aja,pol me je se za piko na i,soseda vstavla,zaradi smeti,ker jih moramo locevat na 1000 in 1nacin...seveda jih nihce,niti jaz ne vedno.Ampak ta kokla se vednom name spravi,me je imelo da ji eno prisvasam...saj ji nisem,samo rekla sem ji naj me pusti na miru...mislim,boljs zanjouser posted image .Tele stare kokle,ki so ze od pamtiveka v istem stanovanju,se pocutijo kot lastnice celega blokauser posted image .user posted image

Najboljš da tebe zaposli...boš mela mir in dnaruser posted image . Drugače bi  pa jaz zahtevala, da se skup odločva, če je res v stanovanju. Da boš vsaj približno pozitivno naravnana do nove tajnice...saj bo boš mal tud sama izbrala. Ja 22-letna...verjetno ma ful izkušenj. No...vsak mora začet...verjetno pa jih pri teh letih res že ima. Čimmanj žolča okol tega ti želim.

Babico pa ti našuntaj, da si napol lsepa, če ti lohk ona smeti pregleda in popravi, da ne bo kaj narobeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
4.3.2009 16:13:44   
Anonimen

Kleo, kaj ne boš več ti zaposlena?user posted image

Sem na porodniski,pol me bo pa zgleda lepo ven vrgel,saj ves kako je,mlajsi imajo prednost.Sem premisljevala ja,kako je zdaj to mislil,bomo vidli,ko pride domov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2206
4.3.2009 16:16:40   
lunca14

No...zdaj mate mal čtiva...na novo stran mi pa ne uspe prit...bi mogla tko ko Lunca slikce lepituser posted image

...........a,kaj ,a samo ,da slikce popam................sej tud kej povem,a neda?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
4.3.2009 16:18:02   
Anonimen

Najboljš da tebe zaposli...boš mela mir in dnaruser posted image . Drugače bi  pa jaz zahtevala, da se skup odločva, če je res v stanovanju. Da boš vsaj približno pozitivno naravnana do nove tajnice...saj bo boš mal tud sama izbrala. Ja 22-letna...verjetno ma ful izkušenj. No...vsak mora začet...verjetno pa jih pri teh letih res že ima. Čimmanj žolča okol tega ti želim. saj v tem je stos,da jo jaz gledam,na koncu pa ona se....rajs ne bi napisala..

Babico pa ti našuntaj, da si napol lsepa, če ti lohk ona smeti pregleda in popravi, da ne bo kaj narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj brez lec sem res,ampak dobra forauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super da ste domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2208
4.3.2009 16:19:18   
Tina 28
Kleo...kako si ti že prala puzle v stroju...pa ne zdajc rečt na 90user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
4.3.2009 16:21:04   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

No...zdaj mate mal čtiva...na novo stran mi pa ne uspe prit...bi mogla tko ko Lunca slikce lepituser posted image

...........a,kaj ,a samo ,da slikce popam................sej tud kej povem,a neda?

dovolj, da mladce fasciniraš. Ma ne...hec....sam vedno dobre fotke zraven limaš...pa strani hitrej obračamo...ti kar...una sc kravami zadnjič je bla dobra forauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
4.3.2009 16:21:09   
lunca14

Kleo, kaj ne boš več ti zaposlena?user posted image

Sem na porodniski,pol me bo pa zgleda lepo ven vrgel,saj ves kako je,mlajsi imajo prednost.Sem premisljevala ja,kako je zdaj to mislil,bomo vidli,ko pride domov.

JAO,JAO,bogi tvoj,ko pride domov,a pa on to resno,kar tajnico si bo umislil,sam ,čaki,tajnica namesto tebe,ja kje boš pa ti potem v službi,a sta se odločila,da se ločita.........vem osebna vprašanja,če ne želiš ni treba odg.,ti pa želim,da to lepo rešita,kar se da mirno,neboleče,in nestresno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
4.3.2009 16:21:11   
Taanikaa
tinči mama pravi da sem se jst isto premikala po ritiuser posted image user posted image ..zdej je spet na miru,je že menda pozabiluser posted image user posted image

pa super da ste domauser posted image

kleo deca kr nauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil christy -- 4.3.2009 16:22:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
4.3.2009 16:22:19   
lunca14

Kleo...kako si ti že prala puzle v stroju...pa ne zdajc rečt na 90user posted image

...........to,pa tud mene zanima,pa ne me na led peljat,prav

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
4.3.2009 16:25:13   
lunca14
user posted image kleo,če ti bo babi še težila za smeti,si zapomni tole slikco,pa naj sama reciklirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
4.3.2009 16:25:18   
Taanikaa
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem pr majčicah ukradla hehehehe da se mal nasmejite

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
4.3.2009 16:26:39   
Anonimen

...........to,pa tud mene zanima,pa ne me na led peljat,prav

Ma kasen stroj,nisem tolk kamotuser posted image ,banja,tus in drgniuser posted image user posted image user posted image

Lunca,saj greva narazen,o tajnici sva se ze pogovarjala,ker jaz se s tem res ne mislim ukvarjat,je tolk sampast..kar mu uredim,on s svetlobno hitrostjo razturi,pa res nimam casa pri tamali njegov vecni nered urejat.Za pomoc bi se mogla pa skupaj zmenit,oz.jo skupaj izbrat,ne pa da sam nekaj muti.No,saj,ce pride brez moje privolitve,ne bo lahko ne zanj in ne zanjo,bo hitro lastnonozno leteca...

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
4.3.2009 16:27:29   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: christy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem pr majčicah ukradla hehehehe da se mal nasmejite

cristy brez zamere,ampak po mojem spominu,je tole dekle zelo tebi podobno,in če bi jo kje videla,bi rekla,glej,jo no glej..............

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
4.3.2009 16:28:48   
Anonimen

tinči mama pravi da sem se jst isto premikala po ritiuser posted image user posted image

vidis potem je tamal po tebi.Saj jaz tudi nisem puzala,in moja je se kar na rikvercuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
4.3.2009 16:30:04   
Anonimen

user posted image

cristy brez zamere,ampak po mojem spominu,je tole dekle zelo tebi podobno,in če bi jo kje videla,bi rekla,glej,jo no glej..............

Sva ze dve,jaz sem prav tako koj mislila da je Tancuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2219
4.3.2009 16:30:57   
lunca14
In o čem ti razmišljaš za naprej,mislim služba.............saj ne da me tako firbec matra,ampak,jaz tud razmišljam,na vse strani,pa mi še ni nič potegnilo,da bi mi blo všeč,da je finančno ok,pa da sem lahko veliko z otroci,po možnosti doma,to bi bila moja sanjska služba,nekaj na računalniku,doma,pa bi delala,takrat,ko bi malčki spali,čez dan pa bi se posvečala njim in možu.Samo,ne vem,kaj............nisem dovolj pametna

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
4.3.2009 16:31:23   
Anonimen

user posted image kleo,če ti bo babi še težila za smeti,si zapomni tole slikco,pa naj sama reciklirauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogve,se ji kaj kolcauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
4.3.2009 16:32:28   
lunca14

user posted image

ufffffffffff,dobr je,da sva že dve,drugač,bi jih samo jaz dobilauser posted image user posted image user posted image ,tako,pa bova bratsko podelileuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
4.3.2009 16:33:32   
Anonimen

In o čem ti razmišljaš za naprej,mislim služba.............saj ne da me tako firbec matra,ampak,jaz tud razmišljam,na vse strani,pa mi še ni nič potegnilo,da bi mi blo všeč,da je finančno ok,pa da sem lahko veliko z otroci,po možnosti doma,to bi bila moja sanjska služba,nekaj na računalniku,doma,pa bi delala,takrat,ko bi malčki spali,čez dan pa bi se posvečala njim in možu.Samo,ne vem,kaj............nisem dovolj pametna

Saj,glede sluzbe me psihira ze lep cas...pri starsih se mislim za en cas namestit,je vas bogu izza nogu,vrtec za tamale od 18m naprej...tako da bo se problemuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2223
4.3.2009 16:37:53   
Taanikaa

user posted image

ufffffffffff,dobr je,da sva že dve,drugač,bi jih samo jaz dobilauser posted image user posted image user posted image ,tako,pa bova bratsko podelileuser posted image user posted image

ja hudiča pa resuser posted image user posted image ..ampak to nisem jst!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
4.3.2009 16:38:47   
Taanikaa

Saj,glede sluzbe me psihira ze lep cas...pri starsih se mislim za en cas namestit,je vas bogu izza nogu,vrtec za tamale od 18m naprej...tako da bo se problemuser posted image .

u a prideš v SLO?..kdaj pa?..na kire konce to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?