Anonimen
|
Didlinaa vse to bos sigurno docakala .Ce bos imela sreco bo risala samo z barvicami,lahko ti pusti tudi sledove s sminko.Moja jih je,na mizi,ogledalu,omari...in to od rdece .Pa strizenje las..tega sem se jaz najbolj bala in sem 2x dozivela .Od sestre tamal,je imel zraven postelce previjalno,se je samo stegnil in ji vse ven pometal-plenice,cunce...enx je vzel kremo za rito mazat in to uno veliko pakungo,pomazal sebe,postelco,previjalno........za vidt je bilo fajn smesno,za pucat pa ne tolk zlo . No,jaz sem prav tko mal jezna.Si dec zgleda rihta eno tajnico.je danes poslala papirje o sebi,sola,praksa....ena mula stara 22let,se slika je bila zraven,zgleda,da je to fejst pomembno.Sicer ne bi nic do stropa skakala,kaj me briga,samo,mi imamo pisarno v stanovanju.In zdaj naj jo jaz vsak dan gledam,pa....rajs ne bom vec pisala,grem kar bruhat . Bojevita,alo pridi mal,da nas malo v dobro voljo spravis,me zanima kaj bo danes dobrega iz stacune . Tina,super za izboljsanje . Tanc,saj bo,pocasi si bos se zelela,da spet samo pridno cica . RMRM,kje se ti zadnje case skrivas,prjatlca,te pogresam.Pa pust likalnik,saj mene moj tut ne pozna . Sva bile s tamalo malo po trgovinah,sem ji mogla kapico kupit,so ji vse premajhne ali predebele.Pa niti ni ne vem kake izbire.Tudi jaknice prehodne sem gledala,ker ji bo sedanja ze kmalu prevroca.Nisem nasla nic pametnega,vse v roza,taksne nocem,ker imava florestencno zelen vozek in nocem,da je tko zelo cickasto.Rada bi v kaksni pastelni barvi,bom mogla v Stuttgart. Pa zabice in stunfke sem iskala.Stunfke sem dobila dvoje,bele in roza,mal bolj cort,zabic nobene izbire,samo roza,rdece,bele,modre...te ze vse ima.Bi rada rumene,zelene,oranzne. Evo moj roman . Aja,pol me je se za piko na i,soseda vstavla,zaradi smeti,ker jih moramo locevat na 1000 in 1nacin...seveda jih nihce,niti jaz ne vedno.Ampak ta kokla se vednom name spravi,me je imelo da ji eno prisvasam...saj ji nisem,samo rekla sem ji naj me pusti na miru...mislim,boljs zanjo .Tele stare kokle,ki so ze od pamtiveka v istem stanovanju,se pocutijo kot lastnice celega bloka .
|