Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.3.2009 19:45:49
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Zamima, cene po prvomajskih praznikih so bolj ugodne od tistih ravno čez praznike. Mislim, da bi se splačalo počakat na kakšno dobro akcijo. super, potem bo pa treba izpeljati akcijo takoj naslednji vikend po 1. maju , torej plan B!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.3.2009 8:13:07
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! Kok je bil fleten vikend... Prav luštno. V soboto smo bili v živalskem vrtu... Tamal mulc se mi je pokakal v hlače... sem mela "paketek" Včerej smo bili pa pri tašči2 in tastu1. Ko smo se domov peljali, je Zarja 20 čez 6 zaspala v avtu. Smo jo samo prstavili, pa je spala do 7:15 zjutri Polh!!! Urška - jaz tudi iščem kakšne pametne hlače, pa ni nič! Vse črno/sivo/rjavo... bljak... pa kroji obupni.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.3.2009 9:38:24
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima bi pa šla obvezno nekam na obalo Probaj s Hrvaško (Istra recimo), pa vem da ima tudi Opatija kar nekaj teh vikend paketov. Zna se najti kaj pri Sončku.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.3.2009 9:40:05
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Jutro! Kok je bil fleten vikend... Prav luštno. V soboto smo bili v živalskem vrtu... Mi smo bili pa včeraj. Itak nora na otoški ZOO, pa slona. Potem pa še igrišče, pa nažicala je trampolin...ma je bilo prav luštno.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.3.2009 10:02:42
|
|
|
|
krfjolca
|
Mi smo tudi kar lušten vikend preživeli. Sicer bolj delovno kot ne, ampak lagano :) V četrtek in petek ima pa najdražji dopust, tako da si bomo privoščili kak izletek v troje. Bomo šli verjetno v četrtek do Postojnske dinozavra pogledat, v petek pa do Ikee v Celovec. Komaj čakam . Moram par drobnarij nabavit, pa še za mulota bo rada v Toysu za kolo pogledala.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.3.2009 12:01:27
|
|
|
|
viv_
|
Jaz sem ravno od sodelavca kupila Schwina 12" za Zarjo. Sem ga dobila res ugodno... Mirno moramo pa naučit vozit brez koleščkov letos!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.3.2009 12:12:19
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Naš vikend je bil tud čudovit. V soboto smo se v Piran spravili. Smo uživali na sončku. Pa dopoldne je bilo sploh luštno, k še ni bilo gužve. Popoldne se je pa gužva naredila, sam smo se vseeno martinčkali. Včeraj smo šli pa okol Gradiškega jezera (to je eno umetno jezerce blizu Domžal. Smo sicer nameravali na Primoža, sam sta bila otroka utrujena od pohajanja po Piranu . Pa moram pohvalit mojo malo bejbo. Je bila cel dan (no oba dneva)suha . Sicer sem ji dala hlačno plenico gor (žabo), samo je za vsakič povedala in tud v avtu je držala (je na viaduktu Črni kal povedala, da jo lulat, pa je zdržala do črpalke v Kp). Zdele smo tri dni doma, samo ne moremo nikamor, k mamo skoz ene obveznosti. Danes je bil avto na servisu (ga je šel zdele Ž. iskat), bomo popoldne mal lavfal okol. Jutri mamo enega gradbinca v Domžalah. V sredo mamo pa popoldne notarja. Samo letanje. Zdele moram it pa našo bejbo umirit, k dela neumnosti v postelji. Miha pa že spi.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.3.2009 12:28:17
|
|
|
|
urška76
|
Mi smo pa full leni kar se koles tiče. Špela bo letos še kar tricikel furala. Bosta pa letos več na skirojih, k jih bomo kmal kar v prtljažnik fliknil, da jih bomo mel skoz sabo. Sej kle okol nas ju itak nimam kje spustit. Je preveč prometa.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.3.2009 12:50:40
|
|
|
|
marella1
|
Mi se pa vozimo s poganjalcem, tistim kolesom brez pedal, pa ji je kar všeč.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.3.2009 13:04:54
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: marella1 Mi se pa vozimo s poganjalcem, tistim kolesom brez pedal, pa ji je kar všeč. Že? Katerega pa ima? Naši je še prevelik oz. še ne doseže do tal (manjka ene 3 cm). Velika je pa cca 90 cm. Ima pa takega (samo da je sivo-oranžen)
|
RE: November 2006 - 4. del 2.3.2009 14:16:20
|
|
|
|
marella1
|
Aja: višino sedeža lahko reguliramo (predvidevam da vi tudi) in ima že malenkost dvignjeno. Ma naša je velika. Imamo pa takega
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.3.2009 14:54:03
|
|
|
|
Aja1
|
Naša tudi ni majhna, ampak ne doseže . Koliko colska kolesa pa ima? Naš ima 12.
|
RE: November 2006 - 4. del 2.3.2009 15:20:16
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Naša tudi ni majhna, ampak ne doseže . Koliko colska kolesa pa ima? Naš ima 12. Enako, tudi mi imamo 12 colske gume. Čudno
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.3.2009 8:11:07
|
|
|
|
Luni
|
Dobro jutro! Eno za nas! Mi imamo spet bronhiolitis . Nam Pag ni ravno koristil Spet je prišlo do reakcije.... Je lubica naša tako hitro spet dihala , sem bila že čist panična. Vendar kaže, da ji gre na bolje Zdaj se pri mami carta! Ooooo, drugače je bilo pa super v Stari Novalji: mir, sonček, toploooooo , samo prekratek čas . Zdaj pa komaj čakamo prvomajskih, jo bomo mogoče pa na Korčulo mahnili. Zdaj pa v kruti vsakdanjik: novim zmagam naproti!
|
RE: November 2006 - 4. del 3.3.2009 9:06:10
|
|
|
|
max81
|
jutro drage dame..se mi par dni ni dalo nič pisat, sem vas samo prebrala malo.....vreme pri nas je za en drekec pekec..že včeraj nismo nikamor šli, danes pa tudi ne kaže nič da bomo šli, ker skoz neki rosi....Luni hvala za kofi , tamaledva se igrata, jest sem pa ravno malo pojedla drugače mam pa že dve noči prebavne težave..učer sem 1 uro sedela na wcju, mater me je že začel matrat zdej pred šihtom....jao kaj šele bo..no sej bom saj še mal shujšala mi smo tudi že gledali ta kolesa brez pedal lani v avstriji, sva ji ga hotla kupit za rojstni dan, pa ga bova raje letos, ker lani še ni dosegla do tal pa je bil sedež čisto dol spuščen
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.3.2009 9:19:02
|
|
|
|
max81
|
krfjolca, a je ikea do 21h odprta..mi gremo pa v četrtek, takoj, ko moj zaključi s službo, ga bomo kr na sred poti pobral, da se ne bo dam vozu..morm za mami še en antilop stolček vzet, pa par malenkosti, da bodo skoz pr njej, da ne bom vsak dan pakirala ruzaka za sabo, k bost v varstvu
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.3.2009 11:21:26
|
|
|
|
viv_
|
O, Luni... ja bogi ste!! Men se bo pa odpelal od naše Zarje in odvajanja plenic. Torej, plenice niti pod razno noče imet na riti. Pa smrkla ne pove vedno... Pa OK, preživimo! 2x se je pokakala v hlače. Preživimo tudi to! Najnovejša varianta... Za ponoči ji dam plenico. In pol se polula in se sredi noči sleče komplet cela, še plenico da dol Prehladila se bo ko norc! Jooooooooj, ta mulc pa ma ideje...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.3.2009 13:16:37
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR O, Luni... ja bogi ste!! Men se bo pa odpelal od naše Zarje in odvajanja plenic. Torej, plenice niti pod razno noče imet na riti. Pa smrkla ne pove vedno... Pa OK, preživimo! 2x se je pokakala v hlače. Preživimo tudi to! Najnovejša varianta... Za ponoči ji dam plenico. In pol se polula in se sredi noči sleče komplet cela, še plenico da dol Prehladila se bo ko norc! Jooooooooj, ta mulc pa ma ideje... Sem se nasmejala, navihanec mali
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.3.2009 17:01:48
|
|
|
|
max81
|
joooooojjjjjj...moj dopust, se je nepričakovano skrajšal...zdej me bo šele zvijal...me je dopoldan klicala šefica, če lahko pridem 11.3 na šiht
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.3.2009 18:56:56
|
|
|
|
Aja1
|
Uauuuu, Max, pa to je že drug teden. Verjamem, da ti bo kar težko po treh letih spet v službo, ampak se boš hitro navadila, boš vidla. Srečno in čim manj treme.
|
RE: November 2006 - 4. del 3.3.2009 19:52:51
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Uauuuu, Max, pa to je že drug teden. Verjamem, da ti bo kar težko po treh letih spet v službo, ampak se boš hitro navadila, boš vidla. Srečno in čim manj treme. ja no madona k saj ne bi šlo tko hittr...drgač pa hvala za vzpodbudo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.3.2009 20:04:09
|
|
|
|
urška76
|
Max sej bo, boš vidla. Mal bo težko prvi dan, pol ti bo pa pasal, da se mal spočiješ od malih dveh (verjemi nam izkušenim ). A zdej k boš v službi boste mel kdaj čas za zoo? Viv boš morala zdej v kontrolo hodit, kdaj je nagica. Men Miha tega na srečo ni delal, upam, da tud Špela ne bo. Se je pa hotela danes zbunit, pa ne plenice gor dat. Pa se oči ni dal. Midva sva pa danes v mullerju pustila 200€ Ok, za 50€ sva nakupila za našo mati. Pa za Miha mava darilo za r.d. zdej doma. Sva mu avto na daljinca kupila. Pa moj dragi bo tud avto na daljinca za r.d. dobil Sva tud dons kupila. Ostalo so pa malenkosti nanesle. Naš Mihec bo sovrtičkarje za r.d. peljal v hišo eksperimentov. Sva danes klicala, pa imajo neki malega terminov frej, ker so ene skupine odpovedale. Pa dam raj tiste 4€ po glavi, ko da mi na glavno fešto pol vrtca pripelje. Ostale prijatelje pa verjetno v zoo. Morva še poklicat kako je frej.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.3.2009 20:20:19
|
|
|
|
max81
|
Max sej bo, boš vidla. Mal bo težko prvi dan, pol ti bo pa pasal, da se mal spočiješ od malih dveh (verjemi nam izkušenim ). A zdej k boš v službi boste mel kdaj čas za zoo? ti čist verjamem.....ja verjetn, da bomo mel čas, sej bom vikende frej...tko, da prec k se ulavfam, pa k bo mal lepšega vremenase lahko zmenmo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 7:44:25
|
|
|
|
Aja1
|
Kaj pa če bi naredile srečanje v zoo?????
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 8:13:07
|
|
|
|
viv_
|
Jutrce lepo! max - jaz tudi govorim iz izkušenj... Bo pasalo! urška - mi smo v londonu kupili en super avto na daljinca. kdo ga največ vozi - ati! Zarja in plenice: ta smrkla! Včerej hodi po dnevni in vidi med posušenimi cunjami ene njene rožaste gatke. Pa pravi, da bi jih dala gor. Sem rekla da ne, ker ma še čiste, da tiste bodo za jutri. Smrkla gre ven... pride nazaj:"Mal sem se polulala, dej mi gatke preobleči!" In to lih tok, da so bile mokre. Trenirka je bila suha, niti skoz ni prišlo... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?