|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
25.2.2009 13:29:48   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

dve uri!!!  dve uri sem čakala pri zdravniku!!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image

evo bili 2h uzunaj, tamala je celo pot prehodila in to velikooooooouser posted image user posted image , tamalček je spal.....tko zdej grem pa po N k babici jo je merkala, da sem jest lahko v miru pospavla, ker če ne mi hoče skoz pomagat, sam kaj ko mam pol še več delauser posted image user posted image ...no sej cunje iz stroja ven in not pa obvladauser posted image user posted image ....

In to se ti zdi veliko? user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 126
25.2.2009 17:19:35   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

dve uri!!!  dve uri sem čakala pri zdravniku!!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In to se ti zdi veliko? user posted image

Se strinjam s krfjolco user posted image . Kadar grem jaz do moje zdavnice čakam vsaj še 1x toliko.  Bi jo menjala, ampak je preveč dobra. Se splača tudi malo več počakat. Saj k sreči ne velikokrat.

Šla sem samo po en kos papirja, ne na pregled, samo po zdravniško opravičilo user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 25.2.2009 17:27:32 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 127
25.2.2009 19:56:31   
Aja1
Čer.

Mene bo pa danes moj masiral user posted image .Težim že dva tedna, pa nič. No, danes pa menda bo. user posted image  Sem dala že kremo na radiator, da me ne bo zeblo user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 128
25.2.2009 19:59:17   
Zamima
Aja1, uživaj v masaži user posted image , dobra ideja, moram v pet. mojemu malo zatežit user posted image Pa eno fajn kremo nabavit, kako imaš ti?

Mene pa zdaj tak glava boli user posted image

Zala pa je že v postelji, upam, da zaspi.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 129
26.2.2009 7:41:27   
Aja1
Jutro. Prvaaaaaaaaaa! user posted image user posted image

Zamima, imam eno mleko za telo od Loreala. Včasih pa tudi Niveo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 130
26.2.2009 8:20:19   
viv_
Jutro!

Jaz grem pa danes popoldne na masažo.. komi čakam user posted image

Mirna je ta teden doma, pa so šli ravno danes z vrtcem v hišo eksperimentov. No, bomo šli pa enkrat sami pogledat...

Zarja je pa včeraj sfurala popoldne brez plenice user posted image  Zjutraj sem ji jo hotla dat gor, pa je totalno "ven padla" in jokala ko dež. Za ponoči jo pa našopam, pa ji dam une na hlačke, pa rečem, da so to take posebne gatke za spat. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 131
26.2.2009 9:53:34   
Aja1
Bravo Zarja user posted image user posted image user posted image   Kako ji gre pa v vrtcu?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 132
26.2.2009 10:13:30   
viv_

Bravo Zarja user posted image user posted image user posted image   Kako ji gre pa v vrtcu?

Dobimo "paketke" za domov... user posted image  Doma je lažje, ker sem zraven, pa takoj ko reče šibava. Sem pa vzgojiteljici povedala, pa je rekla, da bojo pozorni in jo bolj pogosto dajali lulat. Je pa smrklica ugotovila, kako je fino brez plenice na riti...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 133
26.2.2009 10:29:46   
Aja1
user posted image user posted image user posted image
Mi smo tudi par dni dobivali paketke, potem so ji dali pa kar plenico, ker sploh ni povedala, da bi šla lulat. Pa doma sem ji jo tudi dala nazaj. Bomo spet probali čez kakšen mesec, ko bo bolj toplo. Pred cca enim mesecem se mi je polulala  sredi banke. In to orng user posted image . Pol sem jo pa kar tam preoblačila... Nisem imela izbire.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 134
26.2.2009 10:34:02   
marella1

Mi smo tudi par dni dobivali paketke, potem so ji dali pa kar plenico, ker sploh ni povedala, da bi šla lulat. Pa doma sem ji jo tudi dala nazaj. Bomo spet probali čez kakšen mesec, ko bo bolj toplo. Pred cca enim mesecem se mi je polulala  sredi banke. In to orng user posted image . Pol sem jo pa kar tam preoblačila... Nisem imela izbire.

Se že ˝veselim˝ takšnih in drugačnih pripetljajev. Mi bomo tudi začeli dokončno ukinjanje plenic kmalu, koomaj čakam.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 135
26.2.2009 11:04:07   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Se že ˝veselim˝ takšnih in drugačnih pripetljajev. Mi bomo tudi začeli dokončno ukinjanje plenic kmalu, koomaj čakam.

marella, počaki tok, da bo toplo, ali pa ko bo Lana sama začela kazat interes. Jaz se zdajle ne bi šla teh vaj, če ne bi Zarja "zapalila". Ker Mirna je isto kar naenkrat odrezala, tudi pozimi in je fasala vnetje mehurja. Ker najprej plenica, body... potem pa samo gatke...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 136
26.2.2009 12:39:11   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

IZVIRNO SPOROČILO: marella1

marella, počaki tok, da bo toplo, ali pa ko bo Lana sama začela kazat interes. Jaz se zdajle ne bi šla teh vaj, če ne bi Zarja "zapalila". Ker Mirna je isto kar naenkrat odrezala, tudi pozimi in je fasala vnetje mehurja. Ker najprej plenica, body... potem pa samo gatke...

Bom, hvala za nasvet. Spomladi začnemo zares, vmes nam še uspe biti suhi, ampak samo doma

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 137
26.2.2009 16:53:53   
urška76
Dan!
Mi smo tudi brez plenice že praktično. No doma samo v gatkah za v vrtec ji pa žabo iz Mullerja damo (so ji všeč, pa ni panike ker niso gatke user posted image ), pa gre velikokrtat v njej domov. V glavnem ji pa po spanju navadno plenico gor dajo, ker se ta žaba že tok natrga, k sama na "kakico" leti. Včeraj popoldne smo morali k notarju, pa je šel naš ata z otrokoma na sprehod in mu je Špela tok časa težila da jo lulat (v Domžalah je pa bogo z javnimi WC-ji), pa jo da na eno travico lulat in se mu smrkljica pokaka  user posted image . Je bogi ata pol robčke iskal, da je kakec pospravli. user posted image  V vrtcu smo pa z vzgojiteljico zmenjeni, da bomo z gatkami začeli spomladi, da ne bo kakega vnetja. Sej majo še čas. Imamo pa krizo po dudi. Danes je celo noč neki cmevkala, sam se ne damo user posted image .

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 138
26.2.2009 19:20:39   
Aja1
Vdim, da bo tukaj kmalu glavna tema plenice/hlačke user posted image . Jaz sem Nejo danes spraševala, če bova šli kupit še kakšne spodnje hlačke, da jih bo sama izbrala. In ona pravi: "Ja mami, črne bi." user posted image user posted image

Tastar je na šihtu, Neja spi. Sem jo popoldan zmatrala. Sva šli na sprehod in hodili skoraj dve uri. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 139
26.2.2009 19:21:18   
Aja1
Urška, kakšna žaba????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 140
26.2.2009 19:43:07   
Nogavica

Urška, kakšna žaba????

To tudi mene zanima.

Drugače pa se jaz še ne bom pridružila debati o plenicah/hlačah, ker zaenkrat še nimam kaj pisat na to temo. user posted image  Upam, da nam bo vsaj poleti uspelo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 141
26.2.2009 19:45:29   
Aja1
Nogavica, kakšno je počutje?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 142
26.2.2009 20:10:01   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Urška, kakšna žaba????

To tudi mene zanima.

Drugače pa se jaz še ne bom pridružila debati o plenicah/hlačah, ker zaenkrat še nimam kaj pisat na to temo. user posted image  Upam, da nam bo vsaj poleti uspelo.

pol sva pa že dveuser posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 143
26.2.2009 20:13:52   
Aja1
Max, kdaj gremo smučat...al pa plavat?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 144
26.2.2009 20:39:06   
max81

Max, kdaj gremo smučat...al pa plavat?
[/quote

nasledn mesec ok???

drgač greva pa baje v soboto spet na koblo z frendi....sam ne vem koko ker me ful grlo boliuser posted image user posted image

nasledn mesec smo misnli pridt u vaše konce za tri dni, pa se nam verjetno ne bo izšlouser posted image ...finance

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 145
26.2.2009 20:41:37   
Aja1
Ja, naslednji mesec. Saj bo februarja itak zdaj konec. user posted image  
No, če se vam bo izšlo, pa povej, da se kej dobimo. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 146
26.2.2009 20:52:27   
Nogavica

Nogavica, kakšno je počutje?

Odlično, z velikim apetitom in bolečimi in napihnjenimi joški. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 147
26.2.2009 21:04:42   
krfjolca
Pri nas smo tudi zaenkrat neuspešni pri plenicah. Danes zjutraj je po dolgem času spet sam hotel imet gatke gor, še izbral je tiste s Strelo McQuinnom, pa je dopoldne kar sfural brez. Pol je šel pa spat, pač s plenico, in po spanju ni bilo šans dat plenice dol. Sva pol vseeno dala spet gate, pa pridelali 3 polulane komplete cunj in še eno klobaso user posted image . Tako da gremo jutri spet na plenico. Bomo spomladi začeli spet poskušat. En mesec pred porodom itak ni čas za kake take posege, že nova soba je velik zalogaj zanj, čeprav zaenkrat zelo dobro sprejet.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 148
27.2.2009 7:53:23   
urška76

Urška, kakšna žaba????

user posted image user posted image  Hlačne plenice iz muilerja imajo narisano žabo user posted image , za mal večje pa delfina. In pol hoče Špela žabo oblečt. user posted image
Za odvajanje od plenice se pa še čisto nič ne mudi. Poleti probite, ker je toplo in ni neke panike, če se zunaj polula. Naš Miha je bil star dobre tri leta predno sem lahko rekla da je suh. Pa sva bila tud najprej doma v gatkah (sem ga lažje lovila in opominjala kot v vrtcu), na spomlad sem pa parkrat dobila paketek domov (tud pokakanega), potem se je pa počasi navadil. Je bil pa, zanimivo, prej suh ponoči, kot čez dan. Pa Špela bo očitno ista.
Dons sva pa s mojim doma, bova mal po štacunah letala, jutri gremo pa na morje mal na sprehod. Baje bo lepo vreme.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 149
27.2.2009 8:21:39   
viv_
dan dan...

Včerej vrtec brez paketka user posted image  popoldne se je pa doma polulala... Aaaaaaaa... ampak še vedno joka ko dež, če ji omenim plenico. Tko da, borbamo dalje...

Je šla pa Mirna za 2 dni k tašči in je Zarja zvečer jamrala, da ne more zaspat, ker ji je po Mirni dolgčas. Lubica moja...

Še dones, pol smo pa freeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?