Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2009 12:39:03
|
|
|
|
viv_
|
Ja, pa kje ste vse?
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2009 12:52:41
|
|
|
|
Aja1
|
Tukile Pa bravo Zarja! Naša danes zjutraj ni hotele oblečt plenice, ne in ne. Ona bi gatke. Pol sem jo pa komaj prepričala, da je oblekla tazimske gatke (hlačno plenico). Ko pride domov iz vrtca, bomo probali pa brez, če bo še tako navdušena.
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2009 12:56:01
|
|
|
|
Aja1
|
Punce, kakšne čevlje boste za spomladi kupile za svoje škratke? Naša ima ene najkice, pa full me vlečejo še čeveljčki Pediped flex. KLIK
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2009 14:04:50
|
|
|
|
urška76
|
Ej ta smotan rr, noče mi posta objavit Ma naj gredo nekam, tega mi pa je. Unga ta pravga, k pa ne
< Sporočilo je popravil urška76 -- 27.2.2009 14:05:08 >
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2009 14:08:18
|
|
|
|
urška76
|
sem še enkrat probala, pa na manjše kose dala pa spet noče, pa smajlije sem pobrisala. Bom zvečer še enkrat ponovila vajo. Če bo šlo.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2009 18:45:15
|
|
|
|
Aja1
|
No, le kej napište, da bom imela kej za prebrat. Midve sva danes sami, ker je šel moj domov nekaj pomagat, potem pa direkt v nočno....
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2009 19:04:22
|
|
|
|
Aja1
|
MARELLA
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2009 19:06:50
|
|
|
|
urška76
|
Še enkrat bom probala prilepit post od popoldne. Upam, da bo šel tokrat skozi. Tako, midva sva s šopinga. Sem pustila v C&A skori 90€ za eno jaknico in eno kiklo. Sem iskala kakšne bolj elegantne hlače zase, pa so mi vse sličile na modele za stare mame . Mah čudna sem vem. Pa v Merkurju sva kupila lonc za rožo, ki ga je dragi že v službo nesu spotoma. Majo tam eno monstero pa se jim je prevrnila in se jim je lonec razbil. Zdaj bodo pa trije desci rožo presajal Viv sej bo. To je čist logično, da se še polula, ko se pa zaigra in je prepozno. Boš mal več prala, ampak na plenicah pa prišparala Aja pojma nimam kake čevlje ji bomo kupil. Mi gremo v trgovino, vidmo če nam je kaj všeč, pol se pa itak mala sama odloči Prek neta jima pa jest ne kupujem čevljev, ker mam slabe izkušnje z Mihom. Sicer ne prek neta, ampak je imel eno obdobjem, ko ni hotel pomerit čevljev. Smo neki na silo sporobaval v trgovini, ene kupili, potem pa doma ugotovili, da so spredaj preozki. Sicer so nam jih brez problema zamenjali sam smo mel pa vseeno letanje pa še eno popoldne uničeno. Moj dragi zdej za drugim rač. sedi in dela službene zadeve Že tam sem ga komi spodila domov, k so ga takoj začopatil. Niso resni tile mobitelovci. Zdele pa šibam po bejbota, pol gremo pa k našim. Uživajte v sončku.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2009 19:07:43
|
|
|
|
urška76
|
Uvav, ratal je. Drgač pa je zdele pr nas čas za večerjo. Šibam.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2009 19:13:08
|
|
|
|
Aja1
|
Kaj bo dobrega?
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2009 19:54:22
|
|
|
|
Aja1
|
Punce, že 3 leta so minila, odkar čvekamo skupaj . Jaz sem ravno na današnji dan zagledala. KLIK za spomine
|
RE: November 2006 - 4. del 28.2.2009 19:14:09
|
|
|
|
Aja1
|
Spet zatišje? Mi smo bili danes skoraj cel dan zunaj. Je bilo tako lepo toplo. Krfjolca - vi hodite ponavadi v Dobro. V kateri hotel? Kako je tam? Midva zdaj nekaj gledava prek Tuša je za 5 dni (4x polpenizon, nedelja-četrtek) je za enega cea 108 eurov. Zelo ugodno. Naju mika. Je pa Vila Higiea.
|
RE: November 2006 - 4. del 28.2.2009 20:14:11
|
|
|
|
Aja1
|
Sem prej narobe napisala...ne Dobro, ampak Dobrno
|
RE: November 2006 - 4. del 28.2.2009 20:35:10
|
|
|
|
Aja1
|
Nobene nikjer. Jaz pa tolko časa za čvek..... Bom šla pa kmalu spat.
|
RE: November 2006 - 4. del 28.2.2009 20:59:32
|
|
|
|
majas
|
Evo mene,... končno malo cajta zase,,, Sem od torka obležala v postelji z 39 vročine, so prišli moji po Kajo..zdaj ko sem jaz boljša pa mi je še tamala zbolela celo noč nismo spali, danes mi jo je cel dan kuhalo..samo se je jokala, po rokah nosila.. tak da sem prav utrujena od celega dneva Pa še dan je bil tak lep, mi pa notri nič ne morem..samo da bo čimprej spet zdrava ... lep preostanek vikenda
|
|
RE: November 2006 - 4. del 28.2.2009 21:00:27
|
|
|
|
majas
|
aja1 še bediš?
|
|
RE: November 2006 - 4. del 28.2.2009 21:19:02
|
|
|
|
majas
|
Nič nobene ni..lahko noč
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.3.2009 8:47:11
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Midve sva že pozajtrkovali, obesili še en stroj perila, zdaj pa bova šli kmalu ven na sončka. Tastar pa spi, ker je iz nočne. Maja, pozdravite se hitro .
|
RE: November 2006 - 4. del 1.3.2009 10:11:03
|
|
|
|
Zamima
|
lepo nedeljsko jutro! Majas, hitro se pozdravite! Ja zoprno je tole, pri nas kar krožijo virusi, mene je že 2x zadelo, zala je tudi že bila 2x boga, mama je zdaj drugič, ata je tud že bil na vrsti, moj se pa še kar drži , korenina, nimaš kaj. Včeraj pa danes smo imeli pa tak lepo vreme, da sem bila samo v jopici zunaj . sem začela malo za 1. maj gledat, da bi šli kam,... no ja,... sem se zaljubila v eno vilo v Opatiji, ne vem, bomo videli, če bo kaj iz tega, se morava še pomenit
< Sporočilo je popravil Zamima -- 1.3.2009 10:13:01 >
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.3.2009 10:37:30
|
|
|
|
krfjolca
|
Aja1, mi smo bili v Dobrni vedno zadovoljni. V Vili Higii smo bili 1x, pa je zelo lepo - vse prenovljeno. Edino to je, da moraš ven hodit, ker je kakih 100 m stran od hotela, kjer so terme in tudi restavracija - samo, saj se paše mal sprehodit, iz bazena pa tudi ne greš takoj ven, ampak še kako kavico spiješ, da nisi ves pregret. Je pa zelo ugodno, ja. Pa zelo lepo je za sprehode naokrog.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.3.2009 15:32:38
|
|
|
|
majas
|
Zdaj sem tak spala 2 uri da sem zdaj ko nova... Kaja pa še vedno spančka-pridna. Je mela spet temperaturo, je pa veliko boljša kot včeraj. Ja ti virusi..gredo od enega na drugega. Groza. Pa še nedelja gre h koncu..je spet blo vikenda 123 konec. O dopustu se menite...joj kak fajn..saj bo hitro,,,jaz bi tudi šla malo na oddih...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.3.2009 18:31:52
|
|
|
|
Zamima
|
VIV, Krfjolca, Aja1, pa tudi druge, ki ste veliko naokoli, kakšne so kaj cene npr. naslednji vikend po 1. maju? , nam za prvomajske praznike, žal ne bo zneslo . Je ceneje, ali dražje? Jaz bi nujno nekam šla, pa imamo za 1. maj neke druge plane.
< Sporočilo je popravil Zamima -- 1.3.2009 18:32:38 >
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.3.2009 18:33:46
|
|
|
|
Zamima
|
bi pa šla obvezno nekam na obalo
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.3.2009 19:16:04
|
|
|
|
Aja1
|
Zamima, cene po prvomajskih praznikih so bolj ugodne od tistih ravno čez praznike. Mislim, da bi se splačalo počakat na kakšno dobro akcijo.
|
RE: November 2006 - 4. del 1.3.2009 19:21:21
|
|
|
|
Aja1
|
No, mi smo doma. Smo bili danes pri naših in pri tastu in tašči. Neja je bila cel vikend brez pleničke in pridelala včeraj 2 mini paketka (mokre samo spodnje hlačke, ker je res malo ušlo), danes pa nobenega . Jutri pa ne vem, če bi jo dala v vrtec brez plenice ali ne. Kakor bo sama rekla. Krfjolca, hvala za informacije. Zdaj sva odkrila še eno akcijo za Kranjsko Goro. Naju oba vleče tja. Se morva še zmenit (odvisno tudi od dopusta, ker v KG bi šla najraje šele aprila, ko bo dovolj toplo še za kolesarjenje), ampak ne vem, če bo moj lahko šele takrat koristil preostanek lanskega dopusta.
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?