Blacky30
|
Inigo, ja, 300€ je polna cena, potem pa ti še občina sofinancira, tak da tolko ne boš plačevala ziher ne. Mi imamo polno ceno za 6. razred, kamor tudi midva spadava 320€, pa to tega plačujeva 180€, ostalo pa občina. Lidija, vsakič znova me tvoja Mojca šokira s frizuro in očkami. Vauuu!!!! Auroraa, ful dobre fotke, Matic je že pravi dedc oz. Superman! Ja, jaz sem upoštevala nasvet tvoje P in sem gluten dala pred 6m, zaenkrat je vse ok. Tud po rezancih z jajci ni bilo učinka, tak da sem vesela. Mirjam, jaz imam take telepatske pripetije kar naprej. Nekaj pomislim in še isti dan se to zgodi. Pa je pri zbujanju otroka, vse druge stvari. Pa čist vsak dan, no skoraj, pogledam na uro, ko kaže 15.07, kar pomeni moj rd. Kaj bi to pomenilo?!?!?!? Še v nedeljo v toplicah sem ob tej uri vzela gsm iz torbice in pogledala, če me je kdo klical, me je kar streslo. Al pogledam uro v dnevni sobi, al na compu al na gsm-ju,...... Lumpa, končnoooooooooooo, sem te poskušala s telepatijo spravit sem in očitno je uspelo! Sem te vesela, res. Anikabd, ti nič ne zavidam situacije, je težko tak kaj postorit ali imet kaj prostega časa zase. Saj bo boljše, ko bo večji. Rebeca, meni je tud zdaj naročnina potekla za Moj malček revijo. Pa ne vem, če lahko kar zdaj prekinem naročnino al bi morala prej, preden so mi novo položnico poslali? Mama se mi zdi, da je bolj za nosečnice, Supermami bi bila še fajn ja. Ilaticcccccccccccccccccccccccc?????? Ok, znakec za postavljanje na nogice bo. Ga grem potem poiskat, ideje so dobrodošle. Pa javite se vse, ki že izpolnjujete kriterije za ta znakec, da mi napišete starost, kdaj so se srčki znali sami postavit na nogice ob opori. Lex, je že zabeleženo. Populis, kaj je narobe? Zakaj nas ne moreš brat? Nejca še ni doma, čakam, da prispe domov. No, vsaj večerjal je tam, tak da samo kopalnica, pižama in hop v posteljo. Teja pa plazi po meni tu po sedežni in hoče tipkat. Čist po mami.
|